Къде се крият добрите хора??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде се крият добрите хора???
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1920 пъти
Къде да срещна любовта?

Къде се крият стойностните хора?
Аз съм момиче, на 25. Не целя да се хваля, така или иначе в анонимен сайт няма никакъв смисъл. Имам сериозна работа, красива съм, отговорна, когато обичам, обичам много силно, и нямам очи за друг. Обожавам животните, чета, готвя, обичам да пътувам. Обичам секса. Никога не съм искала да сторя зло никому. В никакъв случай не твърдя, че съм идеална, няма такъв човек, и аз имам своите недостатъци. Винаги съм била по-затворена, притеснителна около непознати хора и съм изпитвала затруднения в създаването на приятелства. Не бих казала, че имам истински приятели и сега. Почти нямам социален живот, трудно е да се запозная с нови хора така.
Имала съм връзки, но нещата не са се получавали. (Не по моя вина, например последния ми мъж се оказа хазартен тип и затова приключих с него.)

Моля Ви за съвет?
Искам да открия любовта, но не знам как и къде? Ковид допълнително разделечи хората един от друг... (и това е една от причините да го пуснат, но това е друга тема)
Занимавам се със запознанства по интернет, но малко се разочаровах напоследък от тези сайтове... Има ли хора, които там са намерили любовта? Дайте ми съвет, тези от вас, които имат щастливи връзки, къде се запознахте?

Знам, че има добри хора на земята, просто имам чувството, че всички се крием в стаите си като мен....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8600f2e85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Като прочетох това и ми стана леко тъжно, защото все едно си описала отчасти моята ситуация, даже може би и характер... донякъде. Аз нямам нови контакти напоследък, а и със старите не държа връзка, защото не са на моето равнище. Приятелка нямам и не знам къде да я срещна. Не се оплаквам, но просто вече като че ли губя надежда за това, че нещо ще се промени към по-добро. Никога не ми е вървяло в любовта, просто защото не съм срещал подобни на мен момичета. Аз съм емоционален, а дори когато съм контактувал с такива емоционални, все нещо ме е спирало защото търся нещо съвсем като мен, сходна на мен или иначе казано сродна душа. В сайтовете за запознанства тези неща не се получават. Опитай да излизаш по-често и ще срещнеш нови хора. Аз правя така но не дава резултат, защото имам много изисквания, а и те също не ме одобряват, може би защото съм съвсем различен като характер. "Свестните у нас считат за луди." ~ Христо Ботев

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cf3765ed12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Има и добри хора, които като теб се питат същото. В сайтовете ще намериш човек. Важното е да не се откажеш от търсенето му след няколко лоши попадения. Твоето момче е някъде там. Постарай се да завържеш някакъв разговор, за да опознаеш човека отсреща и да прецениш дали ще си допаднете.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7b9000c1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Определението "добри хора" в заглавието почти ме спря да пиша, защото кой не се съмнява дали е такъв, че да се самоопредели?
Но знам какво имаш предвид и чета това, което казва поста, не което пише.
Права си - всички се крием в стаите си, особено с Ковид-а, ама и без него...
Има ни, но не можем да се намерим.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 004d8b6c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За теб не знам, но аз бих ги потърсил в църквите, около разни благотворителни каузи и в краен случай на места, където лекуват депресирани. Ако закъснеем, често добрите стигат до депресия и други подобни състояния - да си добър е хубаво, но не всеки добър човек има нужните сили да изтърпи цялата лошотия около себе си. В Интернет не бих търсил - даже и да има някой, покрай милионите наоколо трудно ще го нацелиш. По-вероятно е да спечелиш от Националната лотария утре /да, знам, че лотарията на Черепа я затвориха и именно заради това ползвам нея за примера - кеф ти от билета с детелините, кеф ти от златните пирамиди, кеф ти от някой от другите/.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 31782f8bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Хехе, такива ги слушам всеки ден. Как търсите все добротата, а накрая се нанижеш на хазартния тип? И как все по твоя вина не са се получавали връзките? Сигурно захождаш винаги към добри и стойностни мъже.

Не се притеснавай, когато станеш на 35-40 и котката ти започне да остарява, ще ти дойде акъла. Тогава пък няма да има много кандидати, но все ще се закачи нещо :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6ce98d6a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   До номер 5. Да не мислиш че хазартния тип ми е казал какъв е от самото начало? Държеше като джентълмен, уважителен, искаше да ме опознае, не бързаше да ме вкара в леглото.... Защо все трябва да нападател, когато някой си споделя душата?

Благодаря на всички останали за подкрепата ❤️❤️❤️

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ще разсъждава, а ти си намери истината, дали той те е вкарал в леглото или ти е трудно да се каже, да оставим това настрани, когато "спиш'с мъж ти ставаш част от него (свързвате се духовно) И неговите действия вече са под влиянивто на твоята същност и обратно. Затова някои жени казват той не беше такъв до като ме вкара в леглото. След като изпитваш такива желания дали той или ти сте имали грях във вас може да не е ваш може да е наследствен понеже децата са свързани да родителите си духовно. И така греха на родителите ти също може да ти стане съблазъм като част от тях, в по късен етап и родителите ти не спрат да извършват грях може да отпад ат от теб. Доброто е вечно притежание на Бога, а в човешките същества е до тогава до като спазват божиите закони или до като Бог не ти покаже, че доброто не ти пренадлежи и, че той ти го е дал и може да си го вземе когато си поиска, а ако някой е изгубил доброти си следствие от греха си и не може да живее така може да е искал да си открадне от теб като спи с теб. Аз умишлено не съм го правил, но ако съм откраднал нещо от някого нека Бог да го вземе от мен и да му го върне. Ако са ти откраднали душата чакай Бог да ти даде нова или да ти върне старата от този който ти я е откраднал. Всеки иска да говори с Бог, но за да Говори със всеки по отделно индивидуално при днешното население са необходими може би повече от 1000 год за да говори по 15 секунди със всеки един от нас, затова че имай търпение. За да говориш с Бог или той трябва да ти дава мисли или трябва да имаш милост ( душа) Или святост (дух) Защото е ергията от мисълта се отразява в неговото себе си и ако не произлиза от друг източник освен от милост или святос, ще го ядосаш.. Доброто е вечно притежание на Бога.. Затова, че казвай моля Бога да ми дава мисли, моля Бога да ми взема мислите и понеже никой сам не може да се грижи за сърцето си за когото се сетиш казвай - Искам Бог да отмени наказанието ти.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искам да кажа на операторите, че без мъдрост няма как да бъдеш полезен на другите 1Да бъдеш полез на другите и 4 да пазиш мъдростта си противоречат:) Ето това е изречението... За да си полезен на другите... Когато се сетиш за някой казвай искам, Бог да отмени наказанието ви...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да кажа на операторите, че без мъдрост няма как да бъдеш полезен на другите 1Да бъдеш полез на другите и 4 да пазиш мъдростта си противоречат:) Ето това е изречението... За да си полезен на другите... Когато се сетиш за някой казвай искам, Бог да отмени наказанието ви...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам да кажа на операторите, че без мъдрост няма как да бъдеш полезен на другите 1Да бъдеш полез на другите и 4 да пазиш мъдростта си противоречат:) Ето това е изречението... За да си полезен на другите... Когато се сетиш за някой казвай искам, Бог да отмени наказанието ви...

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Защо казваш, че няма идеални!? Никога ли не си се виждала такава! Това да си идеална е въпрос на поглед на този който те гледа защото ако те гледа с милостта си винаги ще си идеална:)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За любовта се плаща. Ако искаш да намериш любовта обръщай се към Бог с думите - искам да си платя всички дългове и след като си си платила любовта ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Любовта можеш да я намериш на всякъде ако я носеш в теб, и със истината и с красотата е същото, можеш да видиш това което носиш в теб.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c5b866a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Щастието е когато виждаш, че някой не може да ходи и ти го вземеш да го носиш, щом можеш да го носиш това е щастие.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 77dc497e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Може ли някой да се погрижи за мръдналия човек с мнения от номер 8 до номер 16?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4c5d292cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Те добрите хора са като видовете животни записани в червената книга. И знаеш ли защо. Защото няма ненаказано добро за това. Както и приказката, , Не прави не поискано добро, , кара хората вече да оскотяват, да станат егоцентрици, егоисти и скотове. Защото е, , най-готино, , като се сетиш, че някой има нужда от добрина после да чуеш насреща, , Е ми, кой те е карал, ,







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: de3fcb195f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Наистина настанаха трудни времена, трудни и за намиране на партньор в живота. Предполагам, че из плявата в сайтовете за запознанства, все още има свестни хора. Опитай в някакви клубове/сайтове по интереси, във фитнес, в работата...Не е нужно да бъдеш толкова скромна, а може и ти да пристъпиш към запознанство с мъж, ако ти допадне в кафене, на курс по чужд език, на улицата или на местата, които посещаваш. Като естествено бъдеш внимателна и предпазлива относно личните ти данни, адрес и т.н. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 72c78f1756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Съгласна съм, че ограниченията заради вируса допълнителни раздалечиха хората, но като ви слушам колко много млади хора все се оплаквате, се чудя дали не може да се организира среща по градове.
Избира се голямо заведение и се запазват 10-15 места за дата след 2-3 седмици. Пуска се обява тук и се пита кой ще дойде.
Има смисъл да се направи от човек, който си търси партньор.
Предприемете нещо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ba080ba187
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей, аз съм мъж на 38 г. и съм в твоята ситуация! Много ми харесаха, качествата които си описала, че притежаваш. Мисля си, да може да се запозная с теб! точна такава жена търся и бих бил щастлив да имам такава приятелка и бих я ценил много! От опита който имам, от интернет запознанства, нищо не може да излезе, само живи запознанства, практикуване на някакъв смесен спорт, като танци, излизане по заведения, а най-сигурния начин е някоя твоя приятелка да те запознаем с неин познат, който е свободен!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d15fba7bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Има ги, ама единият ще ти е нисък за вкусовете, другият пък ще ти е грозен, третият не знам си какво, 4тия... абе схвана на къде бия. И накрая един ще се намери дето да ти покрива всичките твърди критерии, обаче нещо подходът му няма да харесаш и затова ще го отрежеш бързичко.

Истината е, че жените далеч не гледате тези качества, на които обяснявате, че държите. Което обяснява и издънките ви в последствие.

А последното ти изречение е доста лицемерно. Къде били добрите хора, дали се криели като теб. Ами сигурно. Ти какво правиш по въпроса? Ок, свита си, и? Това оправдание ли е? Кога ще работиш над това? Айде представи си, че беше и мъж и срамежлив? Е тогава нямаше да имаш грам шанс. Но това, че си жена не трябва да е оправдание, да не работиш над кусурите си.
Като си толкова прекрасна и невероятна, запиши се на латино танци. Хем ще се запознаеш с една камара хора, хем ще се очупиш малко там и ще си преодолееш срама.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d00c2aab2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравей Авторке Пишети момче на 22 години за съжаление хора който са във сайтове за запознанства са хора който търсят забава и развлечения във такива сайтове вероятността да намериш нормален човек е малка. Пробвал съм къде ли да си намеря подходящ човек за мен във такива сайтове и повече не пробвам. А за любовта трудно може да намериш човек който не може да те разбере. Така че и аз съм като теб от 1 година си нямам приятелка но не съм се отказал във намирането а гледам да се развия като човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5cbbe464db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз вярвам, че любовта те намира, а не ти нея. Любовта няма списък от изисквания и задължителни критерии, не ѝ пука дали можеш да готвиш, колко книги си прочела и дали си добра. Някои така и ги отминава...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d03915af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Харесва ми твоето емоционално изразяване, начина по който преживяваш дълбоко тези трудности които ти тежат. Според мен, ти си от малкото хора със висока емоционална интелигентност. Няма да говоря за себе си, но това което провокира твоята публикация е по-скоро чиста обич, отколкото съжаление например, а и причината отчасти е може би защото аз съм в същото положение и виждам у теб това което е при мен, в нравствен план. Ако искаш може да ме потърсиш, бих се радвал да общуваме.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 913d5a61c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Преди време, аз също търсех стойностен Човек.... трудно се намират.. или поне на мен ми е трудно да я открия... Да си призная, тежи ми, че не мога да открия Жената за мен... но, такъв е живота.. без значение колко сме добри...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: cee37c7a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Никаква жал за теб и за жените като теб! Вие сами си правите това. По абсолютно всяко време можеш да си хванеш добър мъж за партньор в живота, но ще го отблъснеш, понеже знаеш, че имаш и други опции за мъже. Та всеки път нещо няма да ти "достига" в сегашния с когото си и ще си вечно разочарована. Отделно от това понеже си мислиш, че като си жена е достатъчно само да съществуваш и всичко трябва да ти идва на готово, без ти да си мръднеш пръста! Такива като теб очакват мъжа само да търси, мъжа само да снабдява, мъжа, мъжа, мъжа.... е не става, като искаш връзка и симпатизираш на даден мъж трябва и ти да го търсиш, и ти да даваш от себе си, така както той за теб! А не само аз, аз, аз... Ето за това като видя жена като теб не изпитвам абсолютно никаква жал! Сама си виновна за положението в което си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker