Могат ли мъжете да обичат ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Могат ли мъжете да обичат ?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1541 пъти
Здравейте. Момиче на 20 съм. От известно време се чудя ,един мъж може ли някога да се посвети само на една жена? Дори не говоря за брак или доживотна връзка с любовта на живота Ви. Това ,което искам е елементарно уважение и искреност ,което никога не съм получавала от мъж. И да ,още съм млада ,но със всяка година се убеждавам все повече как никой никога не ме е харесвал искрено ,да не говорим за любов. Всеки път ,когато реша ,че нещата ми се получават с дадено момче /мъж ,те бързо ме опровергават. Било то да не те потърсят никога повече ,просто изчезват ,или впоследствие разбирам как въобще не съм единственото момиче ,с което излизат. Лъжи ,празни обещания ,манипулации... Може ли в днешно време да намериш човек ,който не се опитва да зариби още пет момичета? Който те уважава и не губи времето ти? Интересно ми е какво мислят по въпроса мъжете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: fd3048fa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не. Ако можеха, нямаше да задяват колежки, да чатят с различни, да претърсват бивши, да лъжат на поразия и куп други неща. Всичко е преструвка заради секса.
Привързват се и милеят за жените-мъжемелачки , за кифлите и т.н. Към тях може да се каже, че изпитват нещо , подобно на любов.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 011295cec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   На 20 години през 21-ви век сте си направо дечица. В тоя ред на мисли, момченце не може да обича, мъж - да.

Дори само мъж може да обича безусловно, нещо, на което жена НЕ Е СПОСОБНА без значение на колко години е. Там винаги има ''обич'' ако мъжът нещо ѝ носи, като в секундата, в която спре да изпитва това, то тогава ''изстива''.

Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ff9c5391c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Брата ми взе буквите от клавиатурата и написа това, което щях, а именно, че на 20 и отгоре са още момченца. Ще те разочаровам може би, но в днешно време няма как да очакваш нещата, които описа от момченца под 25. Макар, че около мен се въртят някакви, които като ги чуя са все едно слушам 17 годишни, а те реално са мъжду 30 и 34.....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8974dfc4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От моите наблюдения - мъжете са по-склонни да обичат.
Жените, повечето са по-склонни да се чукат с някой, ако им е харесал без да са влюбени в него.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 312381ce0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Мацка, познавам пичове на по 25-30 години дето са девствени. Мислиш ли, че някой такъв не би те гледал като бижу? Ама нещо ми подсказва, че ти не се точиш на такива момчета, ами на вървежните, високи, готини, не знам си какви, дето въртят по няколко, а на теб ти се иска да си супер специална за някой супер вървежен, което те прави лесна за лъгане.

В момента това го наблюдавам масово сред жените. Някакви 4/10 30 годишни пички се точат на мъже дето са 7-8/10, и после се чудят що не се получило.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e765b1460c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Голяма част от мъжете могат да обичат истински, но не и много малката част от мъжете, подир които преобладаващата част от жените търчат, докато си затварят очите за способните на обич мъже.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8744aac407
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По света обаче преобладават случаите на самоубийци и убийци мъже, какви ли не трагедии са се случвали заради изневяра и раздяла. В общи линии, домашните скандали в България са точно с такъв мотив. Колкото до жените, не им пука и си отварят нова страница. Аз също имам доста тегави примери. Няколко момчета имаха съсипани животи в рамките на година-две. От другата страна са много по-редки случаите на подигравка с чувства, по-често е от женска страна. Жените се подиграват най-много във връзка, която е започнала скоро. И ако тогава чуят от мъжа "обичам те", има много голяма вероятност всичко да се провали. Жените са емоционално объркани.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 51bafc87c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз пък се чудя за обратното. Когато едно момче е на вашите години, сериозно за годините си, прилично изглеждащ, масово е използвано заради доброто им отношение. Когато бях на твоите години, имах една приятелка, изневери ми. Причината и тя не я знаеше, но си спомням преди да си признае изневярата бяха едни сравнения от нищото - не си спонтанен, искам диви моменти, скучен си и така нататък. Сами си търсите драмите, пък после мъжете са ви виновни. Е как да приема насериозно момичетата, че и да ги обичам? Сигурно има изключения, но когато масата не са става, какъв е смисъла да поема риска, пак да ме правят на 2 стотинки? Липсва ли ми любов? Липсва, но така ми е по-добре, както се вика по-малкото зло.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5d7aaff2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Могат, но по-добре да не го правят, тъй като после обичаните от тях жени им разказват играта. Пример: аз, и то вече на 3-4 пъти, последния от които брак. На преклонната вече възраст във втората половина на 30-е ми дойде акълът най-сетне... Всъщност още доста време няма да имам желание да се доближа до жена, но когато отново заимам, ще бъде единствено с неангажираща цел. Дотук беше с любовта и романтиката. Като си помисля какво ли не съм правил, каква ли не романтика... Оказа се, че в живота няма такива филми. Само във филмите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 01ad3efd18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Дано не попадаш на днешните обсебени, комплексирани маниаци които изглежда много жени вземат за "влюбени" и даже оправдават с "той ме обича".
Да, нормалните, здрави хора (без значение полът) могат да обичат- здравословно, без обсесии, нямат нужда от "нещо за престиж" нито пък от "една сигурна за ежедневни нужди" още по-малко пък са от "любовта не е за в къщи". Разбира се за такива и ти трябва да си подобна, а не зависима от постоянно внимание и "храна за душата" емоционални травми т.н
Лесно и бързо се засичат с бързо тестове...но ако не сте честни със себе си, ако приоритизирате по-маловажни неща и затваряте очи за важните...
-отношение към сервитьори, към други хора въобще, към бивши (обиждат ли бивши- БЯГАЙ!!!) към животинки, дори ако си хвърля боклука навън на земята и съвсем не му прави впечатление, навици...
Гледа ли директно в очите ...запомнил ли е нещо важно споделено след две седмици. Толерантен ли е към други колкото и да не му харесва или одобрява нещо си, способен ли е на емпатия и да се включи ако види крайна несправедливост- ей такива нещица.
Важни са!
За мен времето за опознаване е 3-4 месеца

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b4079f9d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Соц жените (българки, рускини, и други славянски породи) никаква любов нямат. Те са едни касови апарати. И точно толкова обич трябва да получават. Не мисля, че е нужно да казвам, че това ми е от опита с жените....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker