Тя ли е точният човек за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ли е точният човек за мен
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2872 пъти
Здравейте! Пиша тук за съвет дали тя е правилната за мен… Живеем заедно от 4г още от началото си казахме, че мислим сериозно купихме си жилище, но от около 5 месеца нещата не вървят много добре уж все аз съм виновен за караниците и сърденето.. днес имахме годишнина и този път не и купих цвете и тя започна кавга с това как не съм я ценил че не е за едното цвете но с него съм показвал колко я уважавам и така.. обясних и че ще се реванширам не съм купил защото бях на работа 12ч извънредно и че все пак не се оправдавам.. каза че не я разбирам много е държала на този ден а аз съм го пропилял не съм я правил щастлив и тн.. дайте съвет какво мога да направя? Вече и на мен леко ми натежава връзката ни имайки предвид, че е доста ревнива, а аз никога не съм и давал повод за подобно държание…
П.П и двамата сме от един град и на възраст 24г.

-Chain

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3f440ae2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Ми какво да ти кажа. Или продължаваш да я обичаш ревнива, или я оставяш. Не е редно да си прави крайни изводи, че не я цениш, само защото днес си имал тежък ден, но пък и ако верно нищо не си направил за този ден, с което да я зарадваш, също не е добре. Все пак това е годишнина, колко време отнема да зарадваш някого? И сигурен ли си, че чак НИКОГА не си й давал повод да е ревнива? А и плюс това съм почти сигурна, че и ти си се чувствал по същия начин, както тя, все някога. Просто обсъдете всичко, което е предизвикало тази ревнивост у нея, или у теб(ако я е имало), простете си за най-големите грешки и се постарайте да не ги повтаряте. Честно изобщо не съм наясно от връзки, но според мен така е най-добре да постъпите. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8a7ce8a8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Цветя могат и да се поръчат в нета или магазина предварително и да се доставят, не го ли знаеш? Ако човек иска, намира начин, ако не иска- намира причина. Може би сте си омръзнали, връзката също се износва като всичко останало. Поговорете сериозно без скандали и ако не се обичате вече просто се разделете.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4159d11b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Баси, за едни цветя, дето ще увехнат след няколко дена...
А да питам, тя какво ти взе толкова, че има такива претенции??
Или е от тези, дето не се чувстват длъжни да реципрокират, а само да изискват?

Годишнината не е ли за да се обичат хората, а не за едната партия да намаже някой-друг безплатен букет?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 88e8dc6870
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Очевидно приемаш връзката ви за даденост и не мислиш за никакви изненади. Могъл си да купиш букет и предишния ден, както и да го скриеш или пък саксия с цвете. Цветята са жест на внимание.
Права е да се сърди. Приятелката ти е емоционална натура, не е материалистка, можеш само да се радваш.
Ако все още ти пука за връзката ви и искаш да пооправиш нещата, резервирай маса в ресторант още в първия от почивните ти дни. Избери ново място, ресторант с висок рейтинг и интересна обстановка. Купи и екзотично цвете или любимото, ако знаеш кое е.
Що се отнася до ревността.
Ако приятелката изобщо не ревнува, също не е добре, това означава,. че не й пука за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5fc142a7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Когато една жена ти каже, че не я правиш щастлива, започне да се сърди за щяло и не щяло, почти е сигурно, че има друг мъж в живота. Така й е по-лесно да оправдае след това раздялата си с теб. Много познат и добре действащ инструмент на жените. След това казва, че последните месеци само се карате, а тя иска да живее спокойна и щастлива. Сиреч, щастлива с друг. Но няма да каже, че се карате, защото тя започва първа. Трябва да се чувстваш виновен ти за раздялата, не ти ли е ясно? Нещо подобно на крадецът, който вика:, , Дръжте крадеца! '' Цветята са само повод. На нея ни най-малко не й пука, че си работил 12 часа, а прави скандал за цветята. Когато сте заедно и всичко е спокойно от няколко часа, погледни я в очите и я попитай много спокойно:, , Има ли друг мъж в живота ти? ''. По реакцията й веднага ще познаеш лъже ли те. Не вярвам да е толкова хладнокръвна да те излъже гледайки те в очите. Ако сведе поглед и отрече, със сигурност вече са правили секс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f5cb945087
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Донякъде я разбирам. Дала си е 4 години от живота за една връзка и накрая не получава нищо. Въпросът не е в китките, нито в подаръците сигурно, а да се сетиш, че имате годишнина. Мъжете доста често забравяте такива дати, пък помните всякакви други глупости. Жените са романтички и помнят. За нея е важно приятелят и да се сети поне. Като даже с едно цвете не си се отсрамил, за нея значи, че просто си забравил. Още повече, че живеете заедно и не би трябвало да е така. Може примерно да не е цвете, дори бутилка вино, нещо дребно да я зарадва, но поне да отразиш с нещо този ден. Работата не е оправдание, магазини има. За нея просто си забравил.
Явно връзката ви се е изчерпала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cea5950793
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

7.   Много точни коментари от номера 3 и 5.

В една връзка трябва да има взаимност и двамата поравно да допринасят за нея, а не единият само да очаква и изисква от другия той да тегли нещата.

Ако една жена ще се съсредоточава не върху цялостното общуване и отношение с мъжа редом до нея, ако отказва да се постави на негово място и не се опитва да го разбере, а вместо всичко това ще се цупи като разглезена хлапачка и ще рискува да разваля толкова трудно изгражданите във времето отношения заради някакво си цвете, това ясно показва доколко тя цени този мъж и връзката им!
Това, че е имало вероятност авторът да поръча предварително цветя, не оневинява тъпото и нагло поведение на жената! А тя какво му подари за годишнината? Често се случва сред много двойки това с двойния аршин: жената изисква и очаква, а мъжът според нея е "длъжен" да мисли и да действа за нея, но не и тя за него.

А за караниците, авторе, прочети внимателно коментара на номер 5, защото това е най-честата причина за вменяване на вина у мъжа от страна на оглеждащите се за друг мъж жени (или вече изневеряващите такива зад гърба му).

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0140e1770f
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Аз честно казано повечето коментиращи не ви разбирам. Жена съм, да уточня. Не мога и никога не съм можела да разбера как може да се отдава такова значение на една дата, че и да става повод за скандали. Иначе пък за цветя и аз на моят съм му се сърдила, че е забравил да ми купи цвете. И сега осъзнавам колко е било тъпо това. И ще ви кажа защо. Примерно... Често без да съм искала ми купува неща, с които мисли, че ще ме зарадва. Примерно шоколад, който знае, че обичам. Или нещо друго, което знае, че обичам. Кафе или цигари е хуквал рано сутринта да ми вземе, защото да речем се е оказало, че нямам или съм забравила да купя. Нощем като спя често ме завива. Ей такива дребни неща. Живеем над 10г заедно. И вече като чуя, че някой правил скандал за китка... Еми не сте прави. И това са глупости. Мъжът не е робот да си го програмираш както само на теб ти харесва. Не е задължително всички да са романтици. Даже напротив, тези най-големите романтици и носещи цветя, често се оказват въздухари и егоисти. Не казвам всички, но голяма част.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b4c76257ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Моят никога не ми е подарявал нещо на годишнината ни. За рождения ми ден получих букет от рози и се разплаках, но го оставих да мисли, че е от щастие. Стана ми мъчно, че горките рози ще овехнат, както и моята красота един ден... Замислих се колко преходно е всичко!
В една връзка трябва да има живот! Малките жестове го създават. Прави ли твоята приятелка мили неща за теб? Аз например един път му поднесох специален сладолед с много екстри, ягоди, шоколад, ядки... и той каза, че това е най-хубавият сладолед в живота му. Можеш да опиташ да я изненадаш, но само ако го ти идва отвътре! Притеснява ме, че се питаш дали тя е човека за теб! 4години не са малко време, но човек се променя и понякога се отдалечава от половинката... Искаш ли да имаш дете с нея?

Една българка

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 711091f3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми права е. То па и 1 цвете да не й купиш. Поне страстен секс имаше ли. Държиш се все едно ти е през оная работа за нея. Друга щеше да те зарежв, защото надали е само това с цветето.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ceb52359fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не са малко пътите в живота ми, в които съм била на мястото на твоята приятелка — вероятно гадая, но силно предполагам, че тя е била подготвена за празника/повода. Обикновено на емоционална основа се извършват несъзнателно предварителни компенсации за чуждото нехайство и се появява желание да дадеш на някого това, което смяташ, че би зарадвало и теб (просто защото не би искал никой друг да се чувства забравен, неоценен и незначителен във взаимоотношенията, както ти самият се чувстваш). Аз поне така процедирах — затрупвах с подаръци на годишнини, „месечинки“ и рождени дни, плащах сметки в ресторанти, готвех се със седмици с изненада за партньора ми, но за мен накрая нямаше кой да се сети и едно цвете да откъсне от градинката пред блока. И знаете ли? Щеше да е смешно, ако всъщност не беше толкова жалко...

Честно казано, плакала съм много пъти, чувствала съм се зле и именно заради това не завиждам на приятелката ти, болно ми е за нея. По написаното от теб си личи, че не я обичаш (струва ми се, че си с нея по навик) и си приключил; краят е предизвестен. Щом нямаш време за букет на празник, не мислиш достатъчно. Щом не мислиш достатъчно, това означава, че не те интересува. Щом не те интересува, то логично следва, че любов няма. Като няма любов, няма смисъл да бъдете заедно. Това мога да кажа аз. Не ѝ хаби времето — ще си намери човек, който никога няма да забрави коя е датата и ще е подготвен дни преди повода, така че работата и извънредните смени да не са нито проблем, нито извинение, нито предстоящо оправдание. А ти вероятно вечно ще помниш тази, която се е стараела и не е забравяла, след като опознаеш мнозинството, което върти други фасони. Сам ще откриеш какви.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f5cb945087
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   8, проблемът на българката е, че прекалено малко очаква от човека до нея. Все едно я е страх да поиска нещо. Някакви останали, остарели вярвания. Не става въпрос за романтика, а някой да се сети. То години живееш с него, чистиш му, переш му, готвиш, спиш с него, а той с един букет от 5-10 лв. да не се отсрами един път в годината е тъжно. При положение, че мъжете дават хиляди пъти повече за цигари, пиене, колата си, но за жената, която ужким обичат не могат нищо. Друга коментираща пък плакала, че получила букет за рождения ден. Не е ли тъжно на колко малко се радва българската жена? То повечето пръстен не виждат, не се сърдят за годишнини и рождени дни, после защо не са уважавани. Сами си го правите. Няма нужда да гадая, за да позная, че повечето коментиращи жени нямате сключен брак. Но пък си давате години от живота ей така.
Авторът е типичният български мъж. Живее години с една, без брак, и нищо не и е купил. Има онлайн търговия, има всичко. Желание няма. Скапан бил от работа. Ама време за дружките си, за всичко друго ще намери, нали? Приятелката явно е станала като част от пейзажа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a5864b25a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   до 6

Годишнина на кое? От както сте преспали, откакто сте се запознали или първата целувка?
А тя посрещна ли те с романтична вечеря и свещи вкъщи? Или чакаше само цветята?
Ако се е подготвила - лошо. Добре е да се обръща внимание на такива неща. И щастието е дребните детайли.
Друго - ако ти или тя сте имали повече връзки малко е двулично да празнуваш годишнина или 6 месеца за десети път с различен човек :)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ec675f205c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Със сигурност има някой ухажор, който я кара да се чувства много специална, а пък ти едно цвете да не купиш... После пък ще се сърдиш, че вече не те обичала и искала другият.
Жените са като децата. Докато ги глезиш, много те обичат. Но ако работиш за да осигуриш бъдеще и прочие и нямаш толкова нерви и време да се лигавиш и бързо им минава.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ec675f205c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Абе до жените дето пишете глупости, че китката ала бала, на вас ли точно не ви е ясно, че оная коза си има друг коч и всичко е само едно шоу?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f5cb945087
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   14, хората живеят заедно. Ако ти живееш по сто пъти с различен човек, е тъжно. За жените да живеят с някого е като да са семейни. За тях това значи нещо.
Темата е дали тя е точният човек, а трябва да е дали той е точният. От 4 години живот заедно вече има само скука. Грохнал бил от работа и това е. Жената според коментиращите да реди трапези , съблазнителни дрехи, пълни програми в леглото , и накрая какво- скапан бил от работа и даже 5 лв не намерил за цвете. Желание няма, желание. Това ще и ежедневието години наред. Още деца нямат, а любовта си е отишла.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ceb52359fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   Бих желала да допълня и друго (не бях чела съвсем подробно коментарите — имам предвид, че не навлязох в детайлите) — тук започнаха традиционните сметки — разни пресмятания за това кой на кого какво е дал и какво заслужавал, каква взаимност трябвало да има, пък аз лично съм убедена, че на мнозинството и да ви се даде, както аз съм давала, пак няма да се сетите за нещо подобно. Това е манталитет — масовият българин явно не обича да влага финанси никъде другаде освен в собствената си паничка. Директно го казвам според своите огорчаващи наблюдения, разбира се. Имам огромен късмет, че от почти две години вече не съм с човек от този „вид“ и се допълваме, но все пак ми е изключително тъжно и срамно, горчилката от предишни преживявания е останала; жал ми е, че жените в България трябва да толерират забраванковци с проблеми, свързани с уважението. И не само — свързани директно с взаимоотношенията и тяхното възприемане изобщо. Има нещо сбъркано в обществото ни, определено.

Изкарахте една жена „за зарязване“ и едва ли не изневеряваща
и мислеща за други мъже само и само за да не излезете по бели гащи като реални скъперници, сметкаджии и любители на мисловната дрямка и липсата на интерес. Това е истината според мен. Оправдания и извинения за некачествения начин, по който третирате дамите до себе си.

Какви разговори, какво отношение, Кифлоприземител — цветята и шоколадът на празник СА отношение. По етикет задължително такова, ако не се смяташ самостоятелно за представител на малцинствена група, която е меко казано неориентирана по всеки един въпрос. Ако си работещ, що-годе независим и се явиш като селски чорбаджия на рожден ден или на годишнина, интересът е нулев, а когнитивните способности витаят някъде фантасмагорично в облаците или са просто липсващи. На празник на приятел или на член от семейството така ли се явявате — с празни ръце и обяснения кой каква работа имал и колко бил, видиш ли, натоварен? И аз имам задължения, и аз понасям своите отговорности, работа и университет едновременно, но човекът до мен на празник никога не е бил ощетен! Нито емоционално, нито рационално, нито материално, ако щете. Просто ми е интересно, въпреки че очаквам да прочета следното: „Ама то е различно, една жена е непостоянна и не се знае кога ще изчезне от живота ми“. Не, не е различно — просто за приятел ще умрете от срам, тъй като ще си развалите „реномето“ пред цялата група, която по-късно най-вероятно ще ви скъса от подигравки, а към жена можете да го правите съвсем спокойно, защото е наистина чувствителна — ако само подметнете, че това са глупости и изглежда като поредната меркантилна девойка, тя „свива перките“ виновно (а не трябва) и проблем за вас няма, нали така? Тези съм ги играла — вкарване на гол и спечелване на мача чрез вменяване на вина. Накрая обаче внимавайте вие да не се окажете надиграни — нищо чудно изведнъж местата ви в „шампионата“ да спаднат към последните.

Много разочароващи коментари и мнения. Много.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5fc142a7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Младо момиче, 17 и 18, гледала си много американски филми. С тази тяхна мечта, наскоро в един филм, ергенът отиде при русокоска, качил заветния бял кон. Е, не беше принц, а и тя далеч не беше принцеса, но американската мечта беше осъществена. Някой упорито ви набива в главите, че жената в една връзка, трябва да бъде направена щастлива от половинката й. Някои коментиращи тази тема, сме с повече житейски опит и много добре знаем, че когато една жена каже, че не се чувства щастлива, тя вече има поне месечна връзка с друг мъж. Ще кажеш, че това е смешно и не е вярно, само защото ти не си такава. Времето и животът ще те научи, че мъжете са много различни, жените са много различни и не трябва да съдиш по себе си. Сама ще се убедиш след доста години, че възгледите ти на млади години, са коренно различни след 20-25 години. Тогава ще разбереш, че има наистина важни неща и тези цветя не са чак толкова важни. Виждам възмутената ти реакция четяща тези думи, но в правотата ми ще се убедиш след време. И не бъди толкова разочарована, защото все още не си преживяла достатъчно, за да съдиш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cea5950793
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

20.   Номер 18, погрешни неща очакваш да прочетеш. Силно подценяваш огромната значимост на грижовността, която истински обичащите и отдадени на жената мъже са способни всеки ден, месец след месец, година след година! Но забележи кои точно мъже, а не батките, подир които повечето жени търчат сляпо и после реват "ВСИЧКИ мъже сте гадняри! ". Не, мила, не всички мъже, а само няколкото процента от всички мъже, които преобладаващата част от представителките на твоя пол съзнателно избирате да влизат между краката ви, като същевременно също съзнателно пренебрегвате големите сигнални лампички, които крещят колко ще си изпатите с точно такива след това!
Стойностният и грижовен мъж влага всичките си сили, време, старание и мисли в това да гради благоприятни отношения и условия, така че да им е възможно по-хубаво заедно с жената на неговото сърце! Една жена, ако подходи разумно и съвестно с подобен мъж, може да му подейства толкова вдъхновяващо, че да направи чудеса с него!!! Съответно и той да се раздава за нея с още по-голямо желание и то защото му идва отвътре, понеже иска на нея да ѝ е хубаво! За да се случи това, обаче, жената трябва да е умствено зряла, да оценява какво прави мъжът за нея, да може ясно да прави преценка над цялостното му отношение към нея целогодишно, да не си търси причини да се заяжда за щяло и нещяло (като например, да разваля дълго градените отношения поради веднъж неподарен шоколад или цвете за годишнина) и да е я ясното съзнание, че бидейки хора, всички ние си имаме някакви недостатъци, понякога грешим, може поради нещо да сме разсеяни и не може да сме винаги отговарящи на очакванията на човека до нас. Сплотената връзка се съхранява и заздравява във време и благодарение на справянето ЗАЕДНО с предизвикателствата на живота, както и със задължителната способност на мъжа и жената да се приемат заедно въпреки своите недостатъци и грешки!
Плюс това, един мъж на място не чака непременно някаква дата за годишнина или празник, че едва тогава да се сеща да направи някакъв жест на внимание или подарък за любимата жена! Напротив, много от мъжете са романтични и обичат да изненадват половинките си без повод, а просто защото искат да видят усмивка на женското лице и знаят, че насреща си имат стойностна жена, която ще се зарадва дори и на нещо дребно, но от сърце!

Номер 8 се включи с един много добър и показателен пример за това какъв начин на мислене се е доказвал при мнозина двойки като най-здравословният и устойчив във времето за една връзка! Ето това е осъзната жена, която знае как да гради, а не да руши отношенията. Ако за всяко едно нещо някой от двамата ще се цупи и ще прави сечено на другия, то няма как това поведение да доведе до нещо трайно между двамата. Моите поздравления към номер 8 за нещата, които написа!

Един шоколад и букет цветя НЕ СА ОТНОШЕНИЕ!!! Отношението е това, което мъжът и жената правят като полагане на грижи един към друг и като общуване в останалите 99, 99999999% от времето извън въпросното подаряване на шоколад и цветя! Чак толкова ли сте лесни и заблудени - да ви замажат очите с шоколад и цветя и това да го считате за отношение!? И с лека ръка да пренебрегнете същинското отношение на мъжа във всичкото останало време извън този момент веднъж годишно? Това потвърждава, че всяка подобна жена съзнателно е отворена към това да я върти на малкия си пръст всеки обигран мръсник, който знае как да ѝ въздейства с престорени жестове в правилния момент. Нищо, че в останалото време извън празниците може да я прави на мармалад. Многострадалки със Стокхолмски синдром и радетелки на драмите има колкото щеш.

Освен това, ти и други жени в темата умишлено пропускате очеизвадния факт, че човекът се е оказал зает с работа и е имал недостиг на време за закупуване на толкова великия букет, който за тези жени като вас е по-важен от отношението, грижовността и отдадеността на мъжа към жената във всеки един друг момент! Умишлено пропускате също така и грозната реакция на въпросната жена! Запомнете веднъж завинаги, че проблемът не е непременно "винаги в мъжа, а никога у жената"! Една истински обичаща и умствено пораснала жена не би отвърнала по такъв начин, а просто щеше да приеме действителността, че човекът работи и подарък може да има и на другия ден, например, а не да се цупи като 12-годишна пикла и да създава сътресения във връзката, правейки от мухата не слон, ами направо динозавър!
А и не става ясно жената какво е направила за мъжа по повод тяхната обща годишнина! Забележи: ОБЩА!

На мен са ми се случвали неведнъж подобни неща с цупенето за дреболии на няколко жени, макар и по други поводи, а не заради празници. Обаче за абсолютно същите неща, но от тяхна страна, аз не съм им правил проблеми никога. Меренето с двоен аршин никога не е било благотворно за една връзка. Колкото повече хора го осъзнаят, толкова по-добре! Имам едно простичко правило, което гласи: Ако с нещо можеш да помогнеш, стори го! Ако обаче с нещо ще навредиш, не го прави и намери истинско решение!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 96c98409dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

21.   Значи, отношение било това, което той й давал на другите дати, но не и на годишнината им.
Ами щом е забравил годишнината, защо си мислите, че през останалото време отношението му е много хубаво?
По-скоро се отнася с нея като към тапетите всеки ден, включително и на годишнината им, а вие го изкарахте все едно всеки ден й носи цветя, а само тоз път пусто забравил...
Преди 4 години зарязах един такъв - най-добрият избор, който съм правила!
Сега до себе си имам човек, който има прекрасно отношение към мен всеки ден, включително и на годишнините ни! И на който не му се свидят 2лв за един шоколад!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 57b5b4c98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   20, букет не е успял да вземе грохналия от работа мъж. Ама хранителни магазини има, нали? Те не спират работа в 16. 00 и 17. 00. Едва ли живеят в забутано село с 1 магазин на 10 километра разстоние. Можеше едни бонбони или шоколад. Но нали трябва да си мрънкоти мъжа, че е страшно уморен, че никой не го разбира, че света е гаден, шефа е гаден, колегите гадни и т. н. Само и само да се оправдае, че не е свършил нещо. Вечното оправдание-зает, уморен и работи. Иначе жената трябва да се държи мъжката и да си търпи всичко.
Авторе, напуснай я тази жена. Личи си, че не вдяваш жените.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4b3ad7b2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Ако слушаш Кифлоприземител и номерата, които харесва, ще свършиш като досаден, стар, самотен ерген какъвто е той самият. Ако искаш да станеш като него, вслушвай сежв глупавите му лузърско-скъпернически съвети.
Истината е в коментари 2,4,6,12,13,18,21,22.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cea5950793
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 23, според теб и коментарите, които ти изброи като харесвани от теб, излиза, че отношението било: задължително да се подарява на празник кутия бонбони и цвете/цветя, а не какви са същинските грижи, жестове на внимание и щедрост на мъжа във всичкото останало време! Горе в мнение 20 вече го бях написал повече от ясно и на разбираем български език.

Много мъже биха могли да са щастливо обвързани, ако в даден момент жената до тях не е проявявала лицемерие, изневяра зад гърба им и/или цупене и дребнавост за пълни глупости, вместо да се съсредоточат над истински важните неща в една връзка!
Не си мисли, че част от мъжете не са обвързани, защото никой не ги искал! Напротив, стават все повече мъжете, които са наясно със себе си и не са отчаяни да намерят каквато и да е нискокачествена жена, само и само да топнат чушката.

Точно пък с двете най-красиви жени, с които по стечение на обстоятелствата са били и най-дългите ми връзки, съм късал с лекота, защото накрая са си позволявали волности и са мислели, че заради външността си притежават някакво надмощие и с очакването да търпя своеволия и безотговорност от тяхна страна. И двете са бивши манекенки и модели и едната дори и сега, както е на 45 години, с външния си вид поставя на малкия си пръст почти всички 20-годишни жени. Естествено, личи си, че не е първа младост, защото кожата на лицето не стои вечно млада, но е много съхранена като външност и с големи стегнати гърди, за които много жени биха завидели. От никоя жена не съм се отказвал така лесно, както от нея, именно заради самонадеяността ѝ, че не бих го сторил. Същата преди три години много искаше отново да се събираме, но аз не съм будала и зная какъв таралеж в гащите мога да си сложа. Която и известна красива родна певица или актриса да ми посочиш на възраст над 30 години, бъди сигурна, че тази бивша на 45 е с не по-лошо оформено тяло и с по-красиви естествени гърди! Но пък мога да си позволя да не се интересувам изобщо от нея. Други две от бившите ми също са се свързвали сами с мен с подпитвания дали не може пак да сме заедно, защото със закъснение са осъзнали какво са изпуснали. Жени, които чупят мъжките вратове, но им липсват определени качества на личността, не могат да предложат уравновесено поведение и сигурност в отношенията (макар да изискват такива от мъжа насреща) и точно това е определящото каква стойност имат те като хора!
Предвид прочетеното горе, мислиш ли, че бих се жертвал за някоя случайна и надута жена с една камара изисквания и неспособна да допринесе в живота ми по благотворен и за двама ни начин, така както тя очаква от мен? Човек на първо място трябва да е себе си и да има желание да върви напред и нагоре като развитие, а да лежи на чужди плещи. И всичко следва да го върши в съчетание със смиреност и без грандомания и самозабравяне, защото отвисоко най-лошо се пада. Много от младите жени в наши дни са повърхностни, вечно неудовлетворени, самовтълпяващи си как им се "полага" всичко на тепсия и непременно да е най-доброто, но не гледат себе си и собственото си ниво на развитие. Дори и външният им вид е силно преувеличен и те много добре си знаят как всъщност изглеждат пред огледалото сутрин без грим. Знаят и как изглеждат гърдите им без повдигащ сутиен с подплънки. Но пред обществото се показват в коренно различен, силно подправен и изопачен външен вид, тъй като се боят да не бъдат отхвърлени, ако някой разбере истината за тях. Най-пагубното за тези жени в дългосрочен план е това, че навсякъде има страшно много мъже, които са свалили ниско летвата и са склонни да бъдат с жени с редица физически недостатъци и с недотам добри поведенчески прояви, готови са да правят мило и драго за тях, но въпреки това самите жени с тези недостатъци живеят в един илюзорен балон и се мислят за класи над тези мъже!

Да ти напомня ли и това, че мнозинството от днешните жени считат за "ниски" мъжете под 185 см (при среден ръст за мъжете 175, 9 см и за жените - 163 см)? Дори и някакви непрокопсали и мързеливи пикли с ръст 150 см на 70 кг мислят, че заслужават заякнал от спортуване и извисяващ се с 30-40 см над тях левент с лице на холивудски актьор и нищо по-малко (отделно от кинтажа в джоба и предоставяните от мъжа условия на живот, при които жената да се настани наготово, разчитайки само на това, че има влажно влагалище и разплащането е лесно - само се разтварят краката). Налице е 13 см разлика между половете, но жените не търсят мъже с толкова по-високи от тях. Затова и много от мъжете под 180 см още на първата секунда биват определяни като "неставащи" само по признак ръст, без дори жената да е опознала поне малко от това какви са като обноски, ценностна система и изградени качества на личността. Жените без пари не търсят мъже без пари. Жените без кола и жилище не търсят мъже без кола и жилище. Но иначе драпат да са "равни", обаче само ако това би облагодетелствало жената, а не като задължения и положени усилия!
В Тиндър, след краткия текст, задължително съм написал и истинския си ръст от 171 см. В миналото си бях направил един експеримент, като написах, че съм 185 см. Веднага започнах да получавам поне по 5 съвпадения дневно, плюс десетки пъти повече харесвания, които обаче не можех да "отключа", защото не си бях платил за абонамент. С истинския ми ръст имам по 1-4 съвпадения месечно - при 100% равни други условия и все същите снимки. Смятай колко "не е" важен ръстът за подбора на жените! :)

Друга посредственост сред жените е това, че например 35-годишните с паласки, отпуснати гърди и бръчки на челото възприемат себе си за все още млади и вървежни (нищо, че изтървават влака, особено за раждане), но пък считат 40-годишните мъже за твърде стари за тях - при положение, че при жените след навършване на 30-35 години много рязко започва да им личи как се състаряват с бързи темпове и след 40-тата си година почти всички жени изглеждат видими по-стари от мъжете на същата възраст. Не се виждат на какво приличат те самите, половината дори не могат да родят без усложнения за здравето и живота на бебето, някои дори необратимо са изпуснали възможността да станат майки, развили са бяло течение и безброй други болести поради немарливост с храненето си и вредните навици, но иначе тръгнали с торбата с големите изисквания към мъжете. А не се замислят на какво ще приличат след само няколко години. Случвало ми се е много пъти при срещи очи в очи да установя, че някоя жена с 5-10 години по-млада от мен (поне по лична карта) изглежда като моя кака. Да, гримовете и филтрите на снимките помагат в началото "за заблуда на противника", но важно е какво лъсва после като истина! Затова и разни на по 30-35, които години наред все "не случват" на свестен мъж (поради грандоманията и бляновете си за "съвършения мъж"), накрая неусетно се оказват 10 години по-стари и изчуквани през това време от незнаен брой посредствени мъже, които не са ги считали за годен материал за семейство и са ги възприемали единствено като едно парче месо с отвор между краката. Неслучайно най-голямото мрънкане на жените е именно за това, че ЛИЧНО ИЗБРАНИТЕ ОТ ТЯХ мъже са негодници и гадни копелета! После обаче прехвърлят вината за собствения им погрешен избор над всички останали мъже. Същите други мъже, които НЕ СА БИЛИ ИЗБИРАНИ от тези мрънкащи жени, тъй като са били подценявани и подминавани от тях.

Страшно много жени подценяват важността на това да имат умерено, ненатрапливо и земно отношение. Номер 8 е еталон за това как една жена може да буди уважение със самия си начин на разсъждение относно връзките и разбирателството в тях. Четете и се учете от нея! Времето лети неусетно. На каквато и възраст да сме, следва да се замислим как с другия човек бихме се разбирали и живеем заедно след около 10-15 години. Страстта се подразбира - тя свързва първоначално хората, но без доверие, уважение и постоянство в действията няма как да се получат трайни и щастливи отношения. Оставяйки настрана външния вид и привличането, задължително е основното внимание на всеки от двамата в една връзка да бъде съсредоточено над това, какъв като душевност е другият човек и доколко по-лек и приятен би бил животът с него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 800e0fecb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, единственият въпрос на който трябва да си отговориш е -"А като имаме годишнина, която е толкова важна за нея, какво тя ми подари, преди да почне да ми се кара, че не съм и взел нищо? "

Подозирам, че е едно голямо нищо. И ако се окажа прав, тва иде да ти каже в каква посока ще се развиват нещата между вас в бъдеще. До колко ще има "споделеност" и така нататък. Останалото са подробности.

Повечето жени си мислят, че годиншнината от връзката е празник най вече на жената и следва тя да получава подаръци. Сладурчета, не ви ли станаха много празниците покрай които очаквате подаръчета, а? :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8530901ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Не мога да ви разбера сегашните ,,мъже,, Живеете с години като гаджета в пубертета с една жена и не може да прецените да ли тя е правилния човек за вас. Само, че годините си минават и вече трябва да станете мъже и да може да взимате самостоятелни решения, кое е добро за вас и кое не. А вие сте прехвърлили 30-така или скоро ще сте вече на 30г. и не може да вземете самостоятелни решения за живота си, чакате някой от страни да ви каже какво да правите. Ако се беше оженил за нея след първата година и и беше направил две деца, щеше много повече да бъде смирена и да те уважава. Най-малкото защото е наясно , че после разведена с две деца, шанса и за пълноценна връзка и клони към нула. А сега ти се е качила на главата и те е направила не мъж под чехъл, мъж под тежък феминистки ботуш.








Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0ec5744148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   3, то е ясно, че не е до цветята, а до принципа. Аз, като човек, който не е стиснат, винаги намирам начин по повод и без повод да правя жестове и изненади на приятеля ми, годишнини, заета или не, нещата се поръчват, купуват предварително. Когато ми е споменал, че иска да си събере пари за нещо определено, което иска да си купи и избере сам, на негов празник му надписвам картичка, вътре с определена сума (според възможностите ми, но никога малка сума). Установих с времето, че на мен без повод изненади не ми се правят, освен купуването на някакви бисквити и шоколади (имам проблем с кръвната захар и не бива да ям точно такива неща), по повод никога не ми е избрал нещо което обичам, никога не се е постарал. Годишнините масово се забравят от него. Не му го казах, но го казвам на вас - нелепо е. Да имаш до себе си човек, който да се старае, жена ти, от която имаш и дете и ти, нищо, че имаш доста повече възможности от мен, все да забравяш, почват се едни оправдания... Около мен жени със връзки, в които включително изненадата им за рожден ден и Свети Валентин е пътуване, а не плюшено сърце за два лева от спирката по пътя, и то говорим за хора, които дори нямат общи деца. Значи не е до букета цветя, а до принципа, значи едни може да сме внимателни, събирали месеци пари, за да зарадват половинката си, а други все с оправданията, работа, забравих, блаблабла.... Щом е САМО до едните цветя, които ще увехнат, просто само до това, Ами купете ги драги господа тези цветя и проблемът е решен - за заетите има и куриерски фирми. :)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d7759917b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Та това е просто смехотворно цветя за годишнина хаха.
Да е юбилей от свадба да но всичко останало някви детински капризи на недорасли глезли.
Цветя се подаряват обикновено на рожден ден и 8и март.
Човека казва че цели 5м нещата не вървят тея тръгнали за някви цветя да се хващат. Ебати овцедушието!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker