ПП "Продължаваме промяната" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ПП "Продължаваме промяната"
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2465 пъти
Здравейте, какво мислите за тях, поредните месии ли са, очредената от Кирел Петков, който послъга малко за гражданството си, и Асен Василев, който е обвиняван в кражба на интелктуална собственост, също така към тази партия, скоро се присъидини и небезизвестния рапър, Ицо Хазарта от Люлин, според вас могат ли да постигнат нещо, или са поредните "ИТН", и дали отново, страната ще се насочи към избори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3582bc82d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Естествено, че са поредните месии. Българския народ така и не се научи.
Но иначе да - чакайте чудото за 800 дни да оправят държавата.
Аналогията не е случайна.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2aa8eacaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Времето ще покаже. Аз съм на 22 години, за 1ви път гласувах. Не знам точно какво ме накара да гласувам за тях, но е факт, че съм привлечен от тях по някакъв начин. Дано да не ни разочароват, изглеждат интелигентни и сериозни, но отново... времето ще покаже. Важното е, че ГЕРБ повече никога няма да участва в управлението на България. Ако се сформира едно стабилно правителство се съмнявам ГЕРБ да дочака до следващите избори, сигурно ще са по затворите като се има предвид, че и Радев спечели президентските избори (не знам дали има наивници, които си вярват, че гербаджията има някакъв шанс на балотаж).

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 57f0bc5ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Щом Копейкин е в парламента защо да не е и Ицо Хазарта? То и бат Сали сигурно е по-добре от Копейкин. Като се замисля какви хора са влизали в парламента и правителството през годините, лошо ми става.

Не беше Болен с психически нездравото си поведение, не беше наглеца Валери, който обиждаше майките на деца с увреждания и имитираше децата, правейки се на болен от церебрална парализа демостративно, не беше педофила Владо Кузов, не беше Барека, който очевидно беше на бяло, не беше царя, който дори български не говореше, не беше собственика на незаконно ЕРП бат Сали, не беше Овчаров, който ходеше на работа с БТР, за да не се среща с народната любов и се правеше, че всичко е наред, не бяха мутри ала Пеевски.

Точно пък Ицо Хазарта не знам с какъв акъл го избраха. Той цял живот е пял. Какво разбира от политика? За да си политик, трябва да си постигнал нещо в своята област и тази област да бъде полезна в политиката. Бизнес ли ще е, икономика, право, медицина, нещо смислено. Дори даскал да си бил, пак може да си полезен в сферата на образованието. Точно Хазарта в коя област ще бъде полезен, ми е много интересно. Ще гласуват някакъв закон и той ще гледа като теле в железница и само ще натиска копчето, което са му казали. Не казвам, че сегашните политици са нещо повече. Те са същите некадърници, но той реално с какво е по-различен от тях? Пак си е същия нищо не знаещ накадърник. Та не знам как се връзва Ицо Хазарта с посланието за месии, което втълпяват.

Иначе двамата им лидери са успешни, кадърни, умни, но това само по себе си не е достатъчно. Трябва и поне малко да имаш намерение нещо да подобриш и да не си особено зависим от дрги хора. В последното силно се съмнявам. Скоро ще разберем и тези чии хора са и какъв им е келепира от политкиката.

Ще ги видим, де, не искам да съм предубеден, без да съм би видял, но за сега съм леко скептичен. Поне да им дадем шанс, то така или иначе трудно може да е по-зле от банкянската тиква и Слави. Но тези двамцата не ви ли напомнят на юпитата със същите гръмки университети, бизнеси и работи, които имат, та си заебали хубавия и успешен живот в чужбина, за да помогнат българина? Не ви ли се струва, че почеркът доста прилича на царския? Славито и той не заприлича ли поразително на царя със същите хора, със същия начин на изказване, същата стратегия? Защо ли имам чувството, че същите хора зад кулисите, които докараха царя, се опитаха да влязат наново със Слави и веднага той като се провали измислиха и тези новите месии със същия почерк? Получавам плашещо дежа вю.

Запонах да си мисля, че никакви избори няма да ни оправят, а само с леене на кръв на жълтите павета ще се оправим. Другия вариант е всеки да се спасява индивидуално и да си бие камшика и тука да си останат само мутрите и циганите и да си се крадат взаимно далеч от нас.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5901a8c134
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Това е най-добрата партия, с най-нормални възгледи.

М23

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c90df46e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Точно пък Ицо Хазарта не знам с какъв акъл го избраха."

хаха, ами елементарно - защото има солидна фенбаза....


https://www.youtube.com/watch?v=y51YV-sTL4U

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bfbe4dde16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Като останалите са! Ако бяха различни нямаше да ги допуснат в парламента!

Може да ги наречем: ПП - Продължаваме с Простотията

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4786e71735
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   В политиката няма светци. Има лоши и по-малко лоши. Хората трябва да са будни и да наблюдават внимателно, да са запознати с програмите на партиите и да следят дали ги изпълняват. Това, което се заявили като програма и намерение към този момент ми харесва много. А ако излъжат избирателите си, всички ще го видят, защото всички други са против тях. Освен това за пръв път виждам такива хора в политиката с такава енергия, с такава харизма, желание и ентусиазъм. Кирил Петков е естествен лидер на времето си. Никой друг не прилича на тях и Демократична България, никой друг не е заявявал намерение за толкова мащабна промяна. Никой. Нито Царя, нито Слави Трифонов е заявявал, че ще направи толкова мащабна промяна. Темата с гражданството му се изтърка... повториха това хиляди пъти по всички телевизии, защото това беше единственото нещо, с което можеха да му противодействат и въпреки всичко те спечелиха и то убедително. За два месеца успяха да направят партия, мащабна кампания и спечелиха изборите, въпреки че получаваха нападки от всички страни. Това е достойно за уважение и само позва, че тези хора имат капацитета и способността да променят България. Дали това ще стане, дали ще успеят да направят коалиция е въпрос на време. Силно се надявам, защото проблемите за решаване са много

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c0b5441ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   През лятото, още преди да бъде обявена тази нова партия, Кирил Петков в качеството си на служебен министър много хитро си направи един добре премерен предизборен ход, подплатен обаче само с лъжи, на които може да вярват единствено лековерни хорица. Тъй като съм пряко свързан с разработката и производството на четириколесни, включително и електрически такива, още преди няколко месеца се изумих от наглите лъжи относно подписаното споразумение от Кирил Петков, който така самонадеяно убеждаваше всички колко важен за България е проектът за малки електрически коли, който е собственост на заможен албански род. Въпросният служебен министър всячески се опитваше да ги представи като немски вложители, макар че това не отговаря на истината. Регистрацията на предприятието действително се води в Германия, но това е с цел да се източват държавни пари оттам с цел подпомагане на прохождащи производители. Номерът с подпомагане от правителството там вече е минал преди 4 години и тогава са били произведени 500 броя от тези коли през 2018 година, но... това е. После предприятието изпада в несъстоятелност, служителите биват съкратени, производство няма в последните две години и правата за производство са продадени на споменатите албанци. И почти скрита остана истината, че обещаваната помощ от българското правителство за очакваното бъдещо българско предприятие, което ще си сътрудничи с тази албанска немска фирма, ще е насочена към Кирил Домусчиев, притежаващ терена на бъдещата фабрика (собственост на дружеството "Балкан") и който е гласен за член на Борда на директорите на българското дружество на чуждия производител.
Самият проект още преди години е бил твърде назад спрямо конкуренцията, а след няколко години, когато според думите на Кирил Петков се очаква да заработи българското предприятие, произвеждащо тези електрически коли, ще изостава още повече спрямо моделите на водещите производители. Малки са, с лоша сглобка, с малък пробег, с бавно зареждане и с очаквана цена от около 20 000 евро. Неслучайно дори ентусиазираните богати немци са закупили едва 500 броя от това, а училият икономика Кирил Петков с широка усмивка огласяваше как тяхното скорошно производство в България щяло да бъде в рамките на до 30 хиляди броя годишно (!!!) през 2023 година, което е пълен абсурд. Къде ще го търсим този пазар на дребна кола, която е насочена да бъде втора такава в едно домакинство!? За проектопроизводство в подобни мащаби се говори тогава, когато е осигурен пазар и има такова огромно търсене на точно такива скъпи непрактични коли с малък пробег. А търсене на подобни "особености" у една кола, и то изразяващо се в десетки хиляди броя годишно и на висока цена, просто няма!
Друга лъжа на Кирил Петков беше твърдението, че това производство би открило 1000 нови работни места в България и предприятието щяло да е досущ като съществуващото такова в Германия, макар че там работят едва 400 души и с официално обявени от собствениците намерение за в бъдеще да роботизират производството и да имат по-малко служители. Дори и за миг да приемем на теория, че едно такова предприятие в Ловеч по някаква причина все пак се случи, то основните възли и части за колата ще идват от чужбина, а тук само ще се сглобяват, което отново противоречи на твърдението за откриване на до 1000 работни места! Слобяването винаги е свързано с в пъти по-малко работници, отколкото е самото производство. Същото беше положението и със сглобяването на Москвич Алеко и Роувър Маестро с внасяни отвън части, които се сглобяваха у нас преди повече от две десетилетия и донесоха значителни загуби за България.
Да прокарва подобна пропаганда, да изнася невъзможни гръмки предвиждания за очакваните бъдещи продажби и от името на България да подписва споразумение за влагане на 34 милиона евро народни пари (!!!) в едно частно предприятие, е способен или изключително некадърен в икономиката област човек, или изключително лукав и с користни цели човек. Изберете си едно от двете! Вместо да се подвеждате по гръмки обещания, широки усмивки за пред камерите и някаква си диплома от Харвард (каквато вземат хиляди други всяка година), мислете с главите си и съдете за някой "специалист" по това доколко наистина познанията му отговарят на осъществимото и на здравия разум!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e3d9d1d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Колкото до Костадин от Възраждане, какво имаш против него"

Че е Копейкин и обикаля всички партии като цветарка и фурнаджийска лопата. Добре, че другите "патриоти" се провалиха, та се отвори ниша за този лицемер. Ей тоз популист, яхващ моментни вълни ще да ни оправи веднъж завинаги да знайш. Аааалелуя!

Трябва да нямаш никой на втория етаж, за да гласуваш за подобни популистки партии. Гласуващите за него са същите нискоинтелигентни "патриоти", които гласуваха едно време за Сидер ага и после за Валери ефенди. Гласувайте за идиоти и после се чудете защо сте най-бедните в Европа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e3d9d1d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   9, "къде би бил полезен един музикант, ами в културата би бил полезен"

Викаш, културата е най-проритетна и оправим ли я цъфтим и връзваме... Еле па решим ли невероятни огромен проблем с авторските права, направо ставаме Швейцария. Това корупция, лоша инфраструктура, това, че хората измират от лошо здравеопазване от елементарни боелсти, тотално неработеща съдебна система, абсолютно остаряло образование, безобразно ниски заплати и лоши условия на труд, масови и огромни кражби с обществени поръчки, не са никакъв проблем, но видиш ли авторските права за песните оправим ли, направо задминаваме Нидерладния и Дания, взети заедно. Това Норвегия, Швеция, Австралия, Австрия, Германия, ряпа да ядат в сравнение с това, което Ицо Хазарта ще превърне България, решавайки драстично проблема с авторските права на Криско и Мишо Шамара, разбираш ли?

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 58f85283fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз не видях за 6 месеца управление, каква промяна толкова започнаха, че да я довършват. Страната е по-зле от всякога. Мисля, че се повтаря историята с Милен Велчев и компания, но хората явно не си вземат поука. Много грозно впечатление ми направи изказването на Асен Василев и как му светеха алчно очичките, като разправяше, как се изненадал, че то България не била бедна, ами доста богата страна. Мисля, че ще се коалират с комунистите, които са настървени за власт и кражба. Дано се лъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 49060f7865
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Както до сега е гласувал българският народ, така и сега... Кирчо спечели тоя път, защото просто нямаше достатъчно време да го разберат колко послъгва - и с гражданството си, и с фирмичките дето "продаде" за няколко лева, и с "пробиотика" от кокиче за вегани, което завърши в луканките... За мен е типичният бългаски дребен мошенник, но успя да си плати из нашите медии, че е "новото лице", че звършил Харварда, много успешен, добре изглеждащ... Реалният му капацитет е нищожен, а времената които идват са убийствени. Буквално няма български лидер който да е водил държавата през по-лошо време, защото идва развръзката от 2008-ма... Тогава вместо да решат проблемът, просто напечатаха пари. Сега им се наложи на напечатат експоненциално повече, и го крепят от година за година. Аз лично очаквам по-голям провал от този на предишните "месии" като царя и Бойко, най-вече заради по-трудната ситуация, за която новите ни "лидери" дори не подозират.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 27f521fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Всичко е по-добро от ГЕРБ които са нарушавали закона повече пъти отколкото има звезди в небето.

ПП заслужено спечлиха с позитивна кампания и уверено държане. Със сигурност са по-интелигентни от еднокнижника Боко.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e3d9d1d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   12, честно казано и аз не видях реални резултати, а само закани, констатции, цифри и до там. Нито едно реално разследване, нито едно повдигнато обвинение, за съд да не говорим. Айде ясно, че съда е "независим", ама поне разследване можеха да направят реално и истинско, не само размахване на някакви цифри и констатции по тв предаванията. Айде сега ще ги видим и като си сложат техни хора в съда колко влезли в затвора ще има. Силно се съмнявам някой да си понесе отговорността.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fb58b2ad47
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   ПП не идваше ли от Папкането Продължава? Или е от Послушковците /европейски и американски/ Пристигат? Може да е и от Подмяната Продължава.

Ще ви кажа следното: новият беше споменат от Байдън. Това означава: ще е за джендърите, ще помогне за "стратегическото" влизане на Македония в ЕС и почти сигурно ще такова майката на АЕЦ Козлодуй, което отдавна се чудят как да направят. Но пък населението ще се кефи, че бил успял, завършил Харвард и даже бил секси /жените да не мислите, че гласуват за него по друга причина - видели го и нагонът им достигнал пикови стойности/.

И този ще го гоним - въпросът е какви щети ще нанесе преди това. Циркът със Слави целеше да лансират тоя тип в полза на янките, но да не стане от първия път /щото уважаемия електорат се усети, че първият винаги е менте/, а да изглежда, че народът е имал думата и плавно сме разкарали провалилите се политици. Той и Дългият е американска подлога, ако не знаете! Искал Европа държавите да не са отделни, а като щати с управление в Брюксел! Само дето в любимия му САЩ всеки щат си има местна политика и съответно няма такова нещо като задължително налагане на нещо глобално върху всички щати. Това, естествено, удобно се пропуска, когато е нужно!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c38abe8c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ей ги пак тия тролове и олигофрени...

ПП не били направили нищо... Какво искате да направят.. Едно дело се точи с години, а тук имаме хиляди злоупотреби и кражби на милиарди. Хората изобщо не виждат успехите на тази партия.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e3d9d1d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, oстави делата, те и разследване не направиха освен на думи и интервюта.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1666b0996c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Тези ще лобират за сертификати, локдаун, еврото в БГ, американско военно присъствие под всякаква форма в БГ. Тези са българи убийци. Тази партия е пълен фарс и скоро ще го разберем. Партия, която е пълна подлога на САЩ и политически зависима тотално от Вашингтон. Дано не съм прав, но това е НОВОТО ГОЛЯМО ЗЛО ЗА България.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c38abe8c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Разследването го прави полицията, обвинението прокуратурата и ако са си свършили работата както трябва, съдът ги вкарва в затвора. Само че повечето сте олиговци и грам мозък нямате да помислите кое как става. Вярвате на онази противна Копейка.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 05df73479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Е сакън, ако не се плювне по жените, 19.
Не жените им направиха вота, а феновете на Ицо Хазарта, които са солидна маса гласоподаватели между 18 и 40 и нещо годишна възраст. (песента нон стоп излиза още през вече далечната 1998)

Аз съм жена, имам капризен вкус и не смятам, че е чак красавец, нито секси. Разбира се моето мнение за това си е лично мое, субективно. Но замисли се чисто логически, ако красотата му беше чак толкова голяма, защото да се пъни в политиката. Красивите хора нямат нужда да правят чак такива напъни, за да са добре в живота ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 57f0bc5ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   23, викаш тя полицията не е към МВР и служебния министър няма власт над нея. Иначе за Копейкин и простия му електорат съм съгласен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 90e4ffd19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   до 3: Няма по-тъпи парчета от умните и красивите. Те са готови да позволят да ги ваксат с отрови, да се отречем от историята си, да позволим прайдове и 32 пола, да закрием Марици--те, да ликвидираме където каквото ни е останало от комунизма, за да си получат грантовете от Америка за България. Възраждане е кауза и ще нараства електоралното и влияние. Колкото до ПП, то е ясно, че са глобалисти без родова памет, които ще извършат поредните национални предателства. Най-добре е да ги изтърпим година-две, докато вкарат Тиквата , Шиши и Каскета в затвора, после ще грабнем сопите.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 01dd31c00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   До Кифлоприземител

Признавам, че понякога се заяждам с теб, но този път мнението ми съвпада на 100% с твоето. Радвам се, че по сериозните теми разсъждаваш обективно.
И ако се чудиш кой е гласувал за ПП, то 5% са фенове на Ицо Хазарта и 20% са жени, на които скоро мъж не е обръщал внимание и са се прехласнали по вечноухиления Кирил Петков.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bae44f9818
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Към Номер 25, приятел... Едни евентуални дела за погрома над държавата ще се точат с години... Ако изобщо се стигне до присъди. Народа иска всичко с магическа пръчка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d80e318186
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Мога напълно да се съглася с номер 8. Той говори за завода за автомобили, широко афиширан от Петков, още тогава и аз разбрах, че става дума за една обикновена ПР акция и общо взето измама, естествено нямах представа за политическите амбиции на Петков и Василев, но явно американските им приятели са ги стимулирали добре, за да започнат всичко това. Иначе би било повече от наивно да си мислим, че някой би се отказал от канадското си гражданство, за да е 2 месеца министър. Отделно тези хора бяха хванати пътьом в няколко лъжи или меко казано - несъответствия. Гражданството на Петков, финансирането на опрерацията за спасяване на Боян Петров, кражбата на ноу-хау от Василев, въобще не мога да каже, че тези хора са чисти като сълза и не очаквам нищо положително от тях...

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d02b4b4c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   ПП са абсолютно кожпие на Демократичната партия в САЩ. Това не го казвам аз, а Боян Чуков, анализатор, който е много наясно какво и защо се случва. Тия са чист американски проект, пробутан от Радев. Проектът е краткосрочен и с определени задачки, които нямат нищо общо с националния интерес на България, но много общо с интересите на САЩ. Ако ви харесва идеята да живеете на територия, която с тия окончателно ще придбие вид на колония, това са вашите хора. Американците се опитват от 30 г. да излязат на глава с българите, но не им вървят нещата. С тия ще е същото. С две думи неолиберална формация от най-кофти вид. Не знам българинът колко пъти трябва да настъпва една и съща мотика - започна се с оня, дето щеше да ни оправи за 800 дни и нетговите юпита, продължи се с хааризмата на ББ и сега новата ухилена персона Кирчо. Тоя даже ще ги надмине, защото е много нагъл и безпардонен буквално от самото начало. Нарадописхология, какво да правиш - чака се спасител. Тук обаче изиграха огромна роля и машините, които фалшифицираха вота. То затова и бяха узаконени като начин на гласуване. Та драмата на българския народ ще продължи - каквото има да изживее, ще го изживее и ще го дължи само на себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e3d9d1d126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   28, е, точат се, защото трябва да осъдят себе си. А тези ако са различни, можеше поне разследвания да направят, за трети път казвам, че изобщо не говоря за дела и присъди. Ако и на тези раследванията ще траят 20 г., значи не са с нищо по-различни от сегашните.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9b084bf215
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Вярно, за електромобилите... Вярно, за ПР акцията на гърба на починалия Боян Петров... Уви, със смяната на поколенията все повече сякаш се пръкват скрити лимонки, деца на шашмата от края на комунизма... Не, че всички са такива, но като че ли повечето от сегашните 40 годишни са някаква еманация на идеала на 90тте за кариера - американизирани инвестицинни брокери, които печелят “къси” пари благодарение на изкорубената си морална система. То не беше Боршош, не беше Камджалов, кой ли не се пробва да се изкара “герой”... Уви, май и Асен и Кирил са анти-герои... Да видим.

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 83350d66bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Всички които идват на власт знаят кои бутони на народа да натиснат. Най-успешните натискат всички зелени бутони и народа продължава да си мисли че нещо ще се оправи.
Даже и аз като го слушах тоя Киро се заканих да стягам куфарите и да се прибирам от Англия. Ама айде малко да го изчакам си викам ...да видим как ще се осере.

Само факта обаче, че е учил в Харвард , където се пекат най големите изроди на планетата. Както и това че е бил пряко подчинен на 300те в управлението на мултимилиардна компания говори много.
Първата му работа, като дойде беше да убеди народа колко е чист . Като Момина сълзица. Което е доста съмнително. Пак казвам много правилно натискаше зелените бутончета на хората, точно както и царя направи..

За мен той е пратен директно от господарите . Даже ЦРУ няма нужда да се намисат тук. Както и предишните го правиха.

А Ицо Хазарта е еквивалента за разочарованите чалгари , които съжаляват , че Слави не е в управлението. Ако искате вярвайте но наистина в нашата родина има МНОГО които гласуват заради джамбурето.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ff11d249b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До номер 30. Абсолютно съм гласен с вас!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 31aeaa09f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До номер 30, нима са фалшифицирали вота с машините? Каква част от него и също така как са го направили.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f40840c1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз съм про-западно настроен. От години живея в чужбина, обиколил съм няколко държави, имам колеги от всички краища на Земята, определено съм с десни убеждения.
Но имам и друга страна. Аз съм от поколението на падналия Живков, месиите СДС, Костов, Царя, Станишев и тн.
Тея новите момчета колкото и да ги харесвам, просто виждам схемата на красивите усмивки и гелосаните перчеми. Не че другите са по-добри де.
Просто винаги си имам едно на ум. Дано да греша.
Смятам, че българина трябва да скъса с тоя месиански синдром.
Свободата и добрият живот не се подаряват, те се извоюват и се бранят всекидневно.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1edb171b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 24, чак пък да съм плювнал по жените! Да разбирам ли, че си съгласна с останалото?

Аз си знам защо го написах - виждал съм избирателки на Бойко, виждал съм избирателки и на други юначаги... Та точният анализ на женският вот у нас е - някои търсят кой е секси, а останалите - "кой ще громи комунистите/Путлер", останалите - гласуват, защото така е модерно в момента/мъжа им е гласувал за него. Даааа, и такива неща съм чувал и то от жени, имащи самочувствие, че са умни! Ако си умен, не се връзваш на най-стария трик от учебника: когато някой няма с какво да се изтъкне като личност, той измисля враг, обрисува го описателно като съвременен Торбалан и после казва "спокойно, аз ще го сразя/победя;аз ще ви спася/предпазя от него" или нещо от сорта и съответно някои хора изпадат в благоговение пред героя. Ама това, че антиподът на героят може да бъде и кухненска вилица - не е важно! Някои хора навъртяха над десетилетия в борба с врагО и достойно продължават да воюват, докато се пенсионират или парите в държавата/ЕС фондовете свършат - което стане първо!

Пак по темата: щели да слагат евреин за външен министър, за да се спазари със Северна Македония колко им искаме, за да ги пуснем в ЕС и да не ги закачаме на тема "лъжци", нито да защитаваме репресираните нашенци в Северна Македония. Достоен избор! Само евреин може да уреди нещата - другите ще се занимават с разни там патриотични глупотевини, а той ще кара по същество и в кеш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 131e54f392
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Всички гласували за “Продължаваме Промяната” и гласуващи за Румен Радев обричат България на гибел. Как ще позволите на някакъв лиглио Кирил Петков, който нарушава конституцията и прави агитация в национален ефир в деня на изборите. Асен Василев не съм го видял един път да мигне с тия ококорени очи от наркотиците който взима и да ми бръкнеш в очите няма да мигне пак. Той има фалирала фирма или фирми и ще го правите министър, койтп управлява пари :D. Румен Радев прилича на Тодор Живков в по млад вариант. Гнусен глупак, който по време на дебата на следвашияр ден ни доведе до неприярности с Украйна и Турция. Натъртването на някои звуци също е негатирно явно облъчващо хората гласуващи за него. Бойко Рашков дърт комунист, кои знае на колко хора е навредил в миналото. Куклата на Радев, изпълняваща неговите желания ръсеща лъжи и говорейки против и само ГЕРБ, защото е пешка. Пешката на която всеки месец от мойте и вашите пари му постъпват всеки месец в банковата сметка. Излизаха клипчета в youtube за подкрепа на ПП с Ицо Хазарта, не изглеждаше че е той, а някакъв с окоорени очи и говорещ някакви облъчващи глупости. Асен Василев е същия само че беше по ТВ. Всички гласували за тях са облъчени, манипулирани и ниско интелигентни хора. Със сигурност повечето от сигналите са били за ПП за купен глас и го вярвам. Партияра на Румен Радев и сега като го направите отново президент ДОБРЕ ДОШЛИ в Радевата държава еднолична власт президент и парламент, а не в нашата мила България.
Ще мине малко време ще излезете пак по улиците, но този път и аз ще изляза и ще мярям домати и яйца и ще казвам, че няма какво да ям, след като мятам храна. Ще де носят ковчезите на тия 4 отрепки. Да видят как се биха почувствали и какво ще направят. Ще скочат още повече цените заради тях, ще имате 60 000 лв в банката, а на сутринта ще имате 6000. Защото нискоинтелигентните и купените сте гласували за тях.
Говорим си с колега от работата, за кого гласува за ПП, защо, защото обещават промяна, каква е промяната и мълчи.

Нямам нищо против хората гласуващи за тях, но не мислят последствията за в бъдеще от хора, които нарушават конституцията и агитирав в изборния ден в ефир. Шял да си плати глобата. Ми като управлява всички българи по света ще плащат заради него. М29г

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ca5dc6c447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Пич, цените на тока скачат заради прословутата "Зелена сделка" в ЕС. Цените у нас /не всичко без ток, вода гази и т. н. / се канят да скочат заради гениалната идея на ГЕРБ да се разбързат да сме приемали еврото. А ако има някакви повишения на цените точно в момента, ще бъдат резултат от мерките заради Ковида, повечето от които бяха по идея на Боко и Щаба. Същите доведоха до икономическа криза, ако не си забелязал.

Сори, ама точно за това няма как да обвиняваш измекярите! Те други неща ще оплескат /македонския въпрос, джендърския такъв, всичко, което е "стратегически важно за янките"/, но дай да не им приписваме гафовете на Тиквата и европейските еко педали! Би трябвало да знаеш, че последствията от действията ти не винаги идват на следващия ден! Ако не знаеш, това обяснява защо някои хора се връзваха на лафовете над 5 години как Станишев/Орешарски бил виновен за поредния гаф на Тиквун. Явно не знаете как функционира тая система, горките вие...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker