Социалните мрежи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Социалните мрежи
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1241 пъти
Здравейте на всички, извинявайте ако има подобни въпроси вече, днес искам да задам както към мъжете така и към жените въпрос, няма да изпадам в подробности на колко години съм, казвам само, че съм жена. Относно суетата и показността на социалните мрежи се обръщам към вас с въпроса: Какво за вас значи половинката ви да харесва постове в една соц. мрежа на тела - цици и дупета, как ви кара да се чувствате, това за вас 'просто един лайк' ли е или се крие още нещо под тези думи. Искам да кажа, че не съм дебела! Да речеш мъжа да плакне окото, защото съм дебела, не, не съм за изхвърляне

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: b13e697766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   ОБЩЕСТВЕНИТЕ МРЕЖИ ("social networks" на английски) са лесен начин да се установи нивото на разсъдък у хората. Те им дават неподозирано голямо поле за лична изява и от самите хора зависи кой като какъв ще изпъкне и ще бъде запомнен в тях. Едни изпитват нужда да се разголват и хранят душата си с броя ХАРЕСВАНИЯ ("likes" на английски). Други пък са там само с цел да губят време, четейки идиотщини и жълтини, или да промиват мозъците си с поредните изфабрикувани "новини". Трети пък са там с цел да рекламират свои услуги или изделия. Някои дори считат обществените мрежи за страници за запознанства и влизат там с цел да заговарят и свалят непознати представители от отсрещния пол. Има и споделени групи във Facebook, които събират хората със споделени интересни, макар че в някои групи всичко придобива мащабите на един голям клюкарник и се губи първоначалният замисъл на основаването на групата (например групите от рода на "Забелязано в... някой град").

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f356146ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами като не си за изхвърляне други мъже пък си плакнат очите с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b990da8a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това ми е болната тема. Не мисля, че някога бихме се отърсили от това. Целият живот е скапан и се опитват да ни скапат повече и повече. Преди мислех, че съм хубава, но да ти кажа вече се замислям за корекции и филъри, чудя се да събирам ли пари какво да правя. Вче не съм и много млада и съм доста комплексирана. Всички мъже, с които съм била и сегашния харесваха и харесват снимки на други жени. Това не са някои известни само, а такива нормални уж, които също се вживяват, знаеш за какви жени говоря. Отвратена съм от цялото това общество. Опитвам се да си избия тези мисли от главата за корекциите и да си живея животеца, който ми остава без да се суетя, но понякога наистина ми идва много. Преди половин година го зясякох, че добавил някаква си джукеста млада пикла. Кой кого така и не разбрах. Уморих се вече, не искам да виждам какво прави. Скоро ще си трия и фейсбук, че поне да не виждам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 828722a170
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Бе ти може да "не си за изхвърляне", ама инстаграм моделките са БАШ ЗА ПРИБИРАНЕ. Усещаш ли разликата? Няма конкуренция там. На различни планети сте. Кой е тоя мъж, дето не си е мечтал да тряска някоя перфектна инстаграмърка?
Или ти може би визираш някакви обикновени жени, които познава?

Не мога да говоря от името на другите. Честно казано, и аз им се чудя на мъжете, защо изобщо лайкват снимки на жени в соц. мрежите. Не осъзнават ли, че така само им помпят самочувствието и накрая намаляват шансовете за това, който и да е, да ги наебе?
Аз примерно, никога не лайквам женски снимки. Даже на приятелките си не съм ги лайквал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker