Въпрос към дамите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към дамите
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2540 пъти
Здравейте, нека вметна първо, че и господата са добре дошли да изразят своето мнение (ей така, да има мъжка гледна точка), но най-вече въпроса ми е към дамите. Та...накратко, преди около 1 месец се запознах с едно красиво момиче, работи, учи, супер секси е, даже и куче има абе въобще "гадже мечта" както се вика. Разбрах, че тя ме била харесала от нейната приятелка и аз се задействах. Излизахме с нея до преди седмица даже тя често ми пишеше първа, видяхме се към 7-8 пъти, даже се и целувахме, говорехме си за какво ли не (тя е доста интелигентна) и всичко вървеше по мед и масло, докато някак си се дистанцира от мен. Питах я има ли проблем, тя ми каза, че не е нищо лично към мен, но би искала на този етап да е сама със себе си, да не и пиша, да не я безпокоя (това преди няколко дена ми го каза) и аз естествено не възразих...днес и звъннах, затвори, после тя ми писа (не върна обаждане) вечерта "звънял си". Написах и "само исках да те чуя, нищо повече" а тя пак ми каза, че искала сама да е и т.н. След което и пуснах шега, че за Коледа ще и купя котка, при което тя като чели изригна насреща ми, и каза, че не иска да се вижда с мен. Аз отвърнах само "добре, лека вечер". Дами...въпроса ми е, от какво може да иска да е сама ? Дали вече не ме харесва ? А, ако ме харесва, какво да правя ? Да чакам ? Благодаря предварително, всяко мнение ще бъде взето в предвид от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: c6b1d619c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Остави я, уважи желанието и. Или има друг, или не е наясно със себе си, пък с объркан човек да излизаш най-нови!
Ж35

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 39bb5ec63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Това за когката е било тъпа шега и към него момент е прозвучало като негативна провокация, за това разбирам избухването и.
Но (!) не, нито я чакай, нито я търси повече. Поведението и е некоректно, обидно, детинско.
Какъвто и да е проблемът, ако не иска да говори конкретно по него е можела директно да ти каже, че приключва комуникация с теб и точка, не е длъжна да дава повече обяснения. Но хем да те държи на върха на въдицата, ама хем по в страни...е, не.
За бъзикът ти за котката обаче оставам на същото мнение, тъпо е и ако по принцип така се бъзикаш...и с други ще стоиш на въдичка, но по в страни, да има място и за други опции.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f99c19d776
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Може да има друг или нещо не си и до паднал. Не я търси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 350332f207
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Пише ти и ти казва, че не ще да те види, ти пък се чудиш дали те харесва?! Сериозно ли?!
Не те харесва. Може бързо да и е минало влечението към теб. Може да се е появил друг. Може да си има други проблеми на главата, освен теб. Светът не се върти около теб. Когато човек каже, че иска да е сам, значи, че не ще ти да си около него. Или има нужда просто от спокойствие. Едно от двете е.
Няма какво да направиш. Стига досажда, жалко е.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 761d32158f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   За мен причината защо тя е решила да не се виждате повече е, че за 1 месец сте срещнали 7,8 пъти и не сте стигнали да правите секс. Тя се е разочаровала от теб в сексуален смисъл. Момичето е очаквала сексуални отношения, а ти дори не си опитал. Заслужаваш ,че те е изоставила. Защо й е мъж, който не се сеща за секс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9291aae91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Женски своеволия - преориентирай се.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fabdfba278
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Как ще излоизаш 7-8 пъти и само ще я целуваш. Още на 3-та среща, при първата целувка е трябвало да я награбиш и да я изчукаш. Какви са тия лиготии от теб бе момче.
ж34

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6364a7dfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Много жени ако не ги опънеш до макс. 3-4 среща си мислят, че не ги харесваш или че се лигавиш с тях и е спряла да те взима на сериозно или просто и се наранили егото че не си я пожелал. Сега не са като едно време да се обиждат, че искаш да ги пукаш на първа среща и да си мислят, че искаш само кекс. Сега първо те пробват в леглото, защото логиката им е, че ако там не ставаш, няма смисъл да се продължава, защото рано или късно ще се принуди друг да я задоволи. Еле пък да не изчукаш, ауу как може принцесата да са я игнорирали и да не са я пожелали на момента. Ти си путьо за нея и няма шанс да си върнеш уважението.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9823a35b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Може и да е имало някакво привличане между вас, нещо я е отблъснало и това е причината. Вероятно от разговорите ви е преценила, че имаш някои разсъждения, възгледи, схващания, които са неприемливи за нея. Може да си сгафил някъде.
Най-накрая по повод котката си е изпуснала нервите и ти е казала директно, че не иска да се среща повече с теб.
Не вярвам отблъскването да е на физическо ниво като лоша хигиена на устата, мазна коса или нередовно вземане на душ, защото едва ли срещите щяха да са 7-8.
По повод горните твърдения, че те зарязала, защото не си й предложил секс, това е пълна глупост. Една хубава жена, на която всички налитат и бързат да я вкарат в леглото, би се зарадвала да попадне на мъж, който се държи по-различно и по-резервирано и би чакала много дълго, ако харесва този мъж.
Не я търси повече. Няма смисъл. Хората, които искат да останат сами, намират начин да останат сами, без да парадират с това или да го натякват на околните. Тя ясно ти е казала, че не иска повече да излиза с теб.
Приеми отказа с достойнство и не я търси повече.

Какво например мен ме накара да прекратя окончателно една връзка?
Мой бивш приятел беше заминал да работи на кораб и при едно от връщанията ми разказа в присъствието на свой колега как някой от гостите на кораба си е забравил фотоапарата до басейна, а те двамата го прибрали и започнали да си го ползват като свой, без да го предадат на рецепцията.
За мен е недопустимо, да си присвоиш чужда вещ, да ограбиш спомените от почивката на тези хора и да ги лишиш от тях завинаги, за да притежаваш нещо, което не ти принадлежи. Това си е вид кражба и висша степен на липса на всякаква емпатия. Реших, че не си подхождахме от морална гледна точка и колкото и между нас да има силно физическо привличане, силни страсти и много химия, трябва да прекратя тази връзка.

Жена Водолей

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2d0bc007f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №7 и №8:

Значи ако не я оправиш до 3-та среща, значи си изгубил мача така ли?
А когато един мъж реши да "опъне" рано, тогава жената казва, че не му дава или се дърпа защото искал само да я "изч*ка" и да я зареже. Значи двоен аршин, а?

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6364a7dfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   10, и на мен не ми харесва, но много жени така го приемат. Не ги ли опънеш след 2-3 срещи, им удряш по самочувствието и го приемат, че не ги желаеш. Аз съм като автора и предпочитам да мине около месец, докато "опъна" една жена, защото искам да я опозная и да я почувствам близка, иначе ми идва чужда и не ме влече да си обменям течностите с непознати.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 75d80ba04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Било е учтив начин да ти покаже, че не желае да развива връзка с теб. Може да е по нейни лични причини, а може причината да си единствено ти. Нормалният и културен човек си свива перките , в такъв случай, без да го взима много навътре, да се чувства виновен, да досажда, отмъщава и подобни. Явно, ти си решил да досаждаш и да си оригинален, с което си й затвърдил мнението, че не изпуска нищо, дори е много по-добре, да не си около нея.
Между другото, сетих се , че и аз съм била много, ама много досадна и недосетлива, от което щетите бяха големи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 50395c053b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Авторе, замисли се за следното: Дали държиш жената до теб да е открита при общуването помежду ви и постоянна в действията си, или би се примирил тя да е прикриваща истинските си мисли и чувства, действаща с недомлъвки, склонна към избухливост и с противоречиво отношение към теб. Мисля, че и сам можеш да достигнеш до извода доколко тази жена, която описваш в историята си, си заслужава...

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6b16986942
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Пич слабо мъжко поведение, гледам себе си преди 2 години, следвай страстта си, хобита, мечти, остей ги жените, когато най не очакваш ще се появи, предполагам си и отделил твърде много време, разкрил си се целия за тези 8срещи, няма я мистерията, сексуалното привличане, остави я намира, ще се полута наоколо, след като види, че дърпаш напред било с бизнес, кариера, започваш да се нацепваш ще се върне, но НЕ И ПИШИ ПОВЕЧЕ И ЗВЪНИ По НИКАКЪВ ПОВОД, АКО ИСКА ДА СИ ТЕ ВЪРНЕ ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИ ДОСТА УСИЛИЯ! Късмет и за напред излизай с жени които са наясно какво искат, а не с някакво деца, които ще те правят на балък.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 538b5b2a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 11
Значи според някои жени следящи сайта, месец е много скоро. Има такива, които казват след няколко месеца правихме секс. Значи в единия случай си смотан, че не си отхвърлил работа бързо, а в другия пак си смотан, защото те размотават, докато разберат "дали той е човекът"... И в двата случая мъжът е виновен.

от #10

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bf0ea21548
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Абе хора, какви неща пишете. Аз не бих пуснала толкова рано на човек, вие като сте лесни не значи че и момичето е.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a9c3a1ed5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, ми то това е майсторлъка на общуването - да можеш да прецениш светогледа на отсрешния. Хората са различни и биха те отхвърлили за диамтерално противоположни неща. Ето например автора ако беше с номер 16, щеше да спечели точки с това поведение, но при нея очевидно има обратния ефект.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d1a563d354
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Това с "опъването" на 3-тата среща е несериозно. Жена ви го казва (също зодия Водолей). Мъжете, които търсят да "опънат" някоя мацка колкото се може по-скоро, не търсят сериозна връзка. Под сериозна връзка нямам предвид брак и деца, а емоционално отдаване. И това го знам от мъж. Аз не се "опъвам" току-така с всеки срещнат. Би ме отблъснало такова поведение. Всъщност по този начин преди няколко месеца ме отблъсна един много настоятелен господин.

Авторе, въпросът е какво търси това момиче. Ако търси едното "опъване", сигурно си го почувствал в поведението й още от самото начало. Ако не си го усетил, значи не до секса, нещо друго е причината да се дистанцира. Съжалявам. Не виждам какво можеш да направиш, поне на този етап.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6364a7dfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, евала ти бичим, ама не всички са като теб за съжаление.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7a03c2ba19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Искам да стана стаф, как мога да се свържа с Вас?

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fdfa05d6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Жената те е отрязала, авторе, това е фактът. Струва ми се излишно да гадаем пост фактум защо не искала повече да те види. Приемаш решението ѝ и продължаваш напред. Това е, насила хубост на става. Да се питаш дали те харесва пък е смешно. Не те харесва, иначе щеше да си с нея и нямаше да пускаш тема.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 745cf79c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Доста са се изродили днешните отношения между хората.
Коментарите от някои хора под тази статия за пореден път затвърждават моето мнение.

Като цяло сексът е най-висшата форма на близост между двама души, това е акт в който партньорите се съединяват телесно и духовно и е кулминацията на взаимоотношенията между тях, като патрньорите стават едно цяло. Дори и да не е много добър отначало, то ако двама души се обичат и вече са изградили близост по между си, то те с взаимна подкрепа ще успеят да се напаснат и да се получат нещата след известно време търпение. Затова аз съм на мнение, че секс не трябва да се прави от началото на отношенията, защото по този начин се губи съкровеността, губи се интимността, близостта и хармоничната спойка на телесно-духовното. Смятам че няколко срещи/седмици/дори месец -два от началото на връзката е идеалното време да се стигне и до най-интимната част, която да бъде черешката на отношенията, след която те да преминат на още по-сплотено ниво. Защото ако вече се е развила една привързаност, то дори и сексът да не се получи отначало, това няма да е основание да се прекратят взаимоотношенията, а напротив - ще се опитат да решат проблема и да се получат нещата. За съжаление обаче какво виждаме днес. Нормалното е станало ненормално, а ненормалното - нормално. Нещата са се обърнали наопаки и се счита за "нормално" сексът да бъде съвсем в началото и едва ли не с това да се започва. Много погрешна представа, това свежда човешките отношения до едно първично ниво, а сексът вече не е нещо съкровено, а е просто животинско действие след което се преценява дали отсрещния става или не. Много, много погрешни възприятия и виждаме резултата от всичко това - хора на по 25-30 години, които отдавна вече са готови физиологично да създават семейство стоят самотни (само преди 100 години на тази възраст мъжете са били участвали в 2-3 войни и имат медали за храброст, а пък жените са имали 2 деца и са се грижили за няколко човека от къщата). Днес обаче безразборния секс е станал норма, хората не създават дълготрайни връзки и постоянно виждам и контактувам с млади хора, които са нещастни и тъжни от факта, че не могат да имат дълготрайни отношения. Била започнала да излиза с някой, спали на 2рата срещата, не и харесало, била му шута. А аз казвам - това се дължи на факта, че сте обърнали космическите принципи във Вселената. Всичко си има точно определен хармоничен ред, който не трябва да бъде нарушаван. Ако бъде нарушаван системно от едно общество, то се разпада и доказателство за това са всички човешки цивилизации в историята ( който е изучавал подробно тази тема, ще види, че едни и същи фактори са допринесли за гибелта на всички от тях, като един от основните фактори, е обърната представа относно секса и нарушаването на всички морални норми, върху които е изградена Вселената). Разбира се, отклоних се от основната тема доста, но исках да обрисувам по-подробно възгледите си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f85810f9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Приятел, просто не те е харесала. Чудо голямо. Друга ще те хареса. Това е животът. На всеки се случва. На мен поне 10 пъти ми се е случвало.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6f17a93fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторе, влизаш в един доста болезнен кръг: "Къде сбърках? " - "Аз ли сбърках? " - "Харесва ли ме още? ".
В него почват едни безкрайни превъртания на ситуаци и анализи, от които особена полза няма.
Единственият човек, който може да ти каже какво се е "объркало" е тя и без да я попиташ няма да знаеш.
НО не те съветвам да го правиш, тъй като така ще пропаднеш доста в очите й, особено щом ти е реагирала остро няколко пъти.
Знам, че очакваш да прочетеш мнение, от типа "Бил съм в тази ситуация, направи X Y и нещата ще се оправят", но уви няма точно решение.
Колкото по-бързо се откъснеш емоционално от нея, толкова по-добре за теб.
Не се вглъбявай и самобичувай за неща, които ТИ мислиш, че си объркал без да знаеш със сигурност.
Важно е да разбереш, че жените са нерешителни и са склонни да сменят мнението си за каквото и да е по няколко пъти.
Точно затова трябва да се нагаждаш спрямо ситуациата, но не и да ставаш мекотело и да се гънеш при смяна на настроенията им.

В това положение е най-удачно да прекратиш всякакви опити да спечелиш пак "благоразположението й".
Спри да я търсиш и да питаш общи приятели за нея!
След време може пак да те потърси и тогава ти ще решиш дали искаш пак да контактуваш с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1da9cd1f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Привет на всички, аз съм автора. Благодаря на всички изразили мнение, малко или много ми помогнахте (естествено добре дошли са и други мнения). Що се отнася за се*са, ами аз я желаех и още я желая, но не исках да бързам и да поемам рискове толкова рано, защото от къде да знам как ще реагира? Можеше да я отблъсна още преди това. Отделно не съм от типа мъже които мислят само за секс, а и самият факт, че аз я целунах пръв трябва достатъчно да и покаже, че съм привлечен от нея и ще ми е хубаво ако го има и другото. Все пак го карам полека, не бързам за никъде. Що се отнася до шегата с котката, наистина признавам, че е тъпа и неподходяща имайки предвид ситуацията. И да... в общи линии е това, надявам се да и мине и да ме потърси, ако ли не, живота си продължава, ще срещна друга.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 873fb401e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе какво си тръгнал да питаш дамите бе льоло? Защо не вземеш още малко майка ти да питаш? Жената си иска мъж, който да я ръгунчи и да я води в живота. А не непорасноло дете, което да го дундурка и бута в живота.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b6ff39d083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не те харесва. Не те намира интересен/ интелигентен/перспективен/ пораснал. Опознала те е и смята, че си още хлапак. Може и да има лични проблеми ( със семейството, образованието, работа, приятелите и т. н. т. ). Аз когато се чувствам депресирана и нещастна не искам да говоря с никого, особено с разни некадърни "свалячи".
Според мен, трябва да и пишеш за да се извиниш: " Съжалявам за шегата, не беше на място. Осъзнавам го. Не исках да ти досаждам, просто ми харесва компанията ти. Ако имаш нужда от нещо или да поговориш с някого насреща съм".
Толкова. Ако тя реши друго ще те потърси... когато го реши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a8f085e7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До 15-ти коментар: Сигурна съм че и ти имаш стандарти за жените в какъв случай няма да искаш повече да се виждате. Има много причини поради която една жена или мъж може да не хареса друг човек, не е специфично до определен пол. Като това твое избиване на несигурност над жените което показваш в този коментар...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: db8a8eb2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Брат, мисли те за смотан, както и да е, остави я.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 538b5b2a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До #31:
Вижте г-це (или г-жо), съгласен съм с Вас, че причините за несъответствие може да са много и всяка ситуация е индивидуална. В случая авторът пита за мнение и като получи отговор "до 3-тата среща ако не... " или "много изъбрзва с натискането си" и т. н., какъв извод да си прави? Дори и да не са се харесали или каквото и да е, не е ли по-лесно да си изговорят някои неща като зрели хора, за да се разберат?
Или е по-лесно единия да се фръцне и да не си вдига телефона а другия да се чуди какво се случва?
От това, че хората не могат да свържат един смислен разговор като двойка или семейство, после страдат, неразбирателства, ние не си говорим и т. н. (говоря и за двата пола).
В случая ако дамата беше казала на момчето, какво точно мисли или не й изнася, вероятно щеше всичко да е мирно авторът нямаше да се чувства кофти.

От №15

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker