Продължение към тема "Влюбвам се в нея" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение към тема "Влюбвам се в нея"
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1811 пъти
Здравейте. Пиша продължение към темата, защото изникна и друг проблем. За тези, които не са я чели-жена съм и се влюбвам в жена. Проблема е, че вече едва се въздържам. Има един коментар под темата, който гласи да й призная за чувствата си. Няма смисъл да й казвам. Тези дни говорихме за различните сексуалности. Както си и знаех от преди това - против е. Казва, че това е неестествено и т. н. И съм съгласна с нея. Тя е твърдо хетеро и няма как да има каквото и да е с жена. Но не мога да го спра, не знам как да се справя с това. За първи път ми се случва да се влюбя в жена с която да имам приятелски взаимоотношения. Бяхме у тях само двете и тя заговори за секс ( да, момчета, ние жените също си говорим за това) и просто е толкова трудно да се държа. Само двете у тях сме, стои на милиметър от мен, говори ми за секс и аз просто трябва да си стискам ръцете. Или когато ме прегърне. Искам да си сгуша главата във врата й и да стоим така с часове. Или когато дойде да ми каже нещо по-близко. Често дори не слушам какво говори. Толкова е трудно да е близо до мен, а да не мога да я докосна по начина по който така силно искам. Често се прегръщаме, тя е инициатора много пъти, но ми е трудно да се държа. Като например, че трябва ръката ми да е по-нагоре. Такива неща. Веднъж ми хвана ръката, за да ми покаже нещо и аз изтръпнах. Имах толкова силна нужда да сплета пръстите си в нейните... Наистина я желая. Казах, че не я гледам по сексуален начин, но май и това започва да се случва. Тя е един от най-прекрасните хора в живота ми, не искам да я загубя като приятел. Но имам чувства към тази жена, да му се невиди. Не мога да я възприема само по приятелски. И моля ви, не ми давайте съвети да й призная - няма да се случи нищо добро от това, просто ще я загубя. По-скоро искам съвет как да се абстрахирам от чувствата си, когато съм около нея, защото само като я видя ми иде да я хвана за врата и да я притисна до стената. Или да я целуна нежно. Има ли тук други в такава ситуация и как се справяте с това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: f6fe8caeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Тъкмо коментирах на предходната ти тема. :) Под номер 2.
И тук ще го кажа. Просто ти сама се дистанцирай от нея. Не е нужно да спирате всякакъв контакт, но като сте си така близки ти само ще задълбаваш тези твои чувства. И аз съм на мнение, че не трябва да й казваш. Поне на този етап. Недей.
Ако нещо ще става, то ще стане и без това. Според мен всичко е въпрос на време нещата да се изяснят, но ако наистина нямаш намерение да й казваш, то тогава просто се дистанцирай колкото и да не искаш. Това е начинът.

А да те питам теб един въпрос. Тя знае ли за твоята ориентация?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d8885f24bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм с коментара , в който ти казах да й признаеш. Значи… съвсем скоро бях в почти идентична ситуация - момиче съм, влюбих се в хетероселсуална жена. Минаха доста месеци , в които много се сближихме приятелски . Много я обикнах и аз като теб не исках да я загубя. Признах й, не беше голям шок за нея. Продължихме си излизанията, приятелството.. един ден просто я целунах :) Така , че според мен пак като е близо до теб събери смелост и го направи. Тя ако е готин адекватен човек нищо лошо няма да каже, нито ще се одръпне от теб. А .. с тази моята си продължаваме приятелството , а може би и още нещо :)) Заобичах я дори с времето се засилва. Пробвай живота е кратък..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0d77d25c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами, като толкова искаш да се "абстрахираш" от чувствата си не се срещай просто с нея, кой те кара изобщо да се срещаш насила с нея? Очевидно е, че тя не изпитва взаимни чувства към тебе и те възприема само като женски приятел, пък и щом ти е казала, че е против различните сексуалности... Тотално я забрави. Обречена е работата. Тя си е твърдо 100% хетеро а това дето ти е показвала за секса, тя ти е показвала от женска гледна точка, като жена на жена, разбираш ли? ! ... а не като жена на мъж или нещо друго. Няма нищо интимно в тая работа. Ще преодолееш по-лесно поривите си, когато тя не е близо до теб. Може раздялата да е болезнена, но няма друг начин... Просто прекратявай всякакви контакти с нея и това е.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 87a92e105a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Номер 2, не. И не планирам да узнае. :D
До номер 4 - аз не се срещам насила с нея. Дори да не я виждам един ден и вече ми липсва и нямам търпение да я видя отново. И да, аз точно това обяснявам - че е напълно хетеро. Не съм казала, че ми говори за секс като на мъж, или че има нещо интимно? Нали това казвам, че няма как да има каквото и да е с жена.
Номер 3 - щом ти е позволила да я целунеш и допускаш и "още нещо" значи може би и тя не е съвсем хетеро ;) В моят случай не е така.
Иначе хора, няма как да спра да я виждам, защото ходим заедно на едно място и компанията ни е една, събираме се. Ако реша, мога да огранича това аз да я прегръщам например, но когато тя се доближи да го направи да я блъсна ли? :D И както казах, не само съм влюбена в нея, а и много я харесвам като човек. Има какво да науча от нея, просто й се възхищавам, уникална е.Различна е. Дори да изключим чувствата ми, искам си я като приятел. Но дори да не я исках, налага ни се да общуваме. А само като ме погледне в очите и получавам пеперудки. И веднага поглеждам надолу, защото имам чувството, че ще прочете всичко в тях. В какво се забърках?!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 994cc1534b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   защо не пробваш да станете още по-близки и не видиш как ще реагира

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f6fe8caeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 2 съм пак. Чувствата ти с времето ще избледнеят, не се притеснявай, просто бъди търпелива. Но дистанцирай се леко от нея и мисли за други неща.
Иначе да ти кажа, тя може и да усеща, че има нещо. Тези неща просто си личат. Мислила ли си си, че тя може и да предполага? Едва ли, но... Просто винаги съм си мислила, че понякога тези неща стават доста очевидни с времето. :)
Та така. Дръж ни в течение, аз следя редовно твоята тема!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 87a92e105a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Номер 6, ние ставаме по-близки :)
Номер 2, който е и номер 7, благодаря ти, че следиш темата ми. Ако ще пишеш още коментари, може да предложиш направо как да те наричам, за да не ти викам по номер хаха. Да, мисля си го постоянно. Внимавам да не се издавам, защото жените забелязваме много такива неща, но ме успокоява това, че тя също установява физически контакт и е мила с мен и не е странно това, че и аз го правя. Старая се да не прекалявам разбира се. Понякога искам да се видя от страни как изглеждам докато я гледам например :D Надявам се и това, че повдигнах темата за хомосексуализма с нея да не я кара да си мисли това за мен. Да. Общо взето внимавам. И не изглеждам на човек, който харесва и жени, защото съм женствена и това ми помага много. А щом тя продължава да се държи по същият начин с мен и не се е отдръпнала, значи може би не усеща. Но е много трудно. Не може ли просто като ме прегърне и да не ме пуска? <3

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f6fe8caeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм номер 2, който е и номер 7. Наричай ме Тери. Хаха.
Честно казано е супер сладко всичко, което описваш. Така де, знам, че на теб не ти е много лесно, просто може би на мен ми липсват такива отдавна забравени трепети и отстрани някак всичко звучи много невинно и сладко. :)
Започвам и да се раздвоявам в съветите, които искам да ти дам. От една страна най-логично е да се дистанцираш от нея, както казах, от друга.... човек никога не знае. Някак си все си мисля, че тези неща рано или късно започват да се усещат... Някои хора просто имат химия, която няма как да игнорираш и това си е.
И все пак пази себе си най-напред. Колкото повече задълбаваш толкова повече ще се привързваш и ще ти става все по-тежко...
И после съвсем логично ако си намери приятел... Нали, развитието на нещата е ясно.

В мен дълбоко обаче винаги го има едно такова заглушено, но все пак ясно: "Никога не казвай никога.... Ами ако... " :')

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 27d5275757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен я целуни и признай чувствата си! Не се знае какво ще се случи:) Според мен тя търси близост и е възможно да има чувства към теб!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c0fcbecbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никой не е на 100% хетеро. Била съм с мъже и с жени. Според мен трябва да и кажеш, че си влюбена в нея. И каквото сабя покаже. В крайна сметка пола ме е важен щом хората се обичат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 87a92e105a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката: Здравейте отново. След почти 4 месеца. Бих искала да ви споделя какво е развитието на взаимоотношенията ми с тази жена.
Не знам от къде да започна. Ще се опитам да бъда кратка. Като цяло, приятелството ни се задълбочи супер много. Подаряваме си подаръчета, пишем си картички. (С повод). Казваме си, че се обичаме. Виждаме се често, споделяме си много. За мъже, за семействата си и какво ли още не. Дори ми сподели нещо много лично за нея. Аз също. Превърна се в един от най-близките ми хора на този свят. Общуваме по много по-дълбок и личен начин. Безкрайно съм щастлива за това. Мнението ми за нея, че е прекрасна, се потвърждава всеки Божи ден. Не искам никога да я загубя. Отосно чувствата ми - тях все още ги има, но вече не са на същото ниво, тъй като отношенията ни са по-дълбоки. Объркана съм, но това, което знам е, че колкото повече се сближавам с нея, толкова по-като приятелка я усещам, вместо да ме привлича. И това е добре. Романтичните ми чувства са все още там, но я ценя повече като приятел, защото вече ми е близка. Това, което ме радва е, че имам възможност да казвам и показвам всекидневно колко я обичам, макар и по приятелски начин. И че тя също ми показва, че държи на мен и ме обича. И просто, че мога да съм до нея и че тя е до мен. : ) Тепърва предстоят още много неща, за които се вълнувам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker