Много от мъжете ненавиждат жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много от мъжете ненавиждат жените
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2938 пъти
Ще говоря истината и само истината, без значение кой негодува срещу нея, как се опитва да я обори с аргументите си и колко му е неудобна!

Мъжете масово мразят жените. Наранени мъже, подтиснати в детството личности, които са изпитали някакво негодувание към своите майки, после пренасят същите чувства към своите жени.
Възхищават се на насилниците и престъпниците.

Болно ми е да гледам как навсякъде мъжете принизяват жените и отмъщават на всички, ако ги е наранила само една.

Често мъжкото обръщение към жена е изпълнено с обиди, хули.
Eдин незрял мъж чувства в себе си, че всяка жена e лоша и иска да го нарани, за това понеже мъжете имат състезателна личност, те се опитват да са първите победители като я използват и унищожат първи.

Много мъже признават, че ако нямаше закон, който да ги спре, щяха да оставят жените на улицата- гладни и жадни, под техен пълен контрол за сексуално използване.
А това, което се случва на жените е СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ. Жените са започнали да се влюбват в убийците и насилниците. Такива жени искат да им се харесат.

Пиша тази статия с БОЛКА на сърцето. Моля ви мъже, осъзнайте се! Преди да създадете такова ОПАСНО и насилствено общество, жената никога не е била меркантилна или манипулаторка, каквато е днес! Който използва омраза ВЕЧЕ е загубил битката!

* Преди да ме наречете луда и да използвате всякакви обидни аргументи, замислете се дали лъжа за Мнението ви за жените, което е едно- много от вас- НЕ ВСИЧКИ, ненавиждате жените, особено искате да победите момичета като мен! Искате да смажете всяка жена, която посмее да прояви някаква сила. Защитавате се в това. Треперите някой да не би да се повлияе от думите ми и жените, които използвате, да ви разкрият... ВСЕКИ Е БИЛ НАРАНЯВАН ВЪВ ВРЪЗКА, но мъжете повече си отмъщават напоследък.

Поощрявайте се да сте добри хора, а не да събирате джобни хартии и трофеи! ... Аз не съм меркантилна жена, мен няма какво да ме нападате. И жени много лоши се навъдиха, но мъжете винаги са били по- големите насилници докато не осъзнаят, че страхът е илюзия! Историята на света го е доказала.

ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПОЛЗВА ОМРАЗАТА- МЪЖ, ЖЕНА, ВЕЧЕ Е ИЗГУБИЛ БИТКАТА В САМИЯ ЖИВОТ!

За мъжа най- лесното е да бъде сам, а най- трудното- да създаде хубава и топла връзка, когато се води от страховете и омразата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 90c2d12ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   "Много мъже признават, че ако нямаше закон, който да ги спре, щяха да оставят жените на улицата" - Имаш ли статистика за това? Мъжете могат да оставят жените на улицата само ако жената разчита напълно на мъжа за издръжка - ако жената е попаднала в такава ситуация - грешката е нейна.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ab731f13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Треперят над мнението на майките си, не смеят да поканят жена вкъщи на празник, защото ще е нежелана сред роднините, но с жената са тирани. И убийствено хитри, защото тираничната си природа никога не показват в чатове, смс и и телефонни разговори, където са лицемерни мили, защото може да се направи скрийншот или да се запише разговора, а насаме с жената, ОСОБЕНО ако е майка на тяхно дете/деца крещят, заяждат се, държат се така, сякаш жената трябва да се съобразява с неизживяния им ергенлък или плановете на фамилията му за рожден ден на брата, майката, сестрата, бащата, Великден и Коледа без нея, докато тя варди детето, поставят я в унизителни ситуации, особено ако мъжа има сестра, особено ако тя няма деца се явява човека, който настройва мъжа срещу жената, редом с майката.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9c8e70725a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   До там се стигна заради прекомерните права за жените. Феминизирането на обществата без аргументирана обосновка за това, специално и ненужно въведените закони уж с цел гарантирането на семейството и прочее целенасочени действия доведоха точно до това. А след като и юридически на един мъж ще се погледне като на евентуален и потенциален престъпник, тогава какво да говорим? Затова много завършват в куфари, трънки и дерета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4bdccc09b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Oмразата към жените започва от собствените им бащи в собствените им семейства. Защото тате иска да има синове, не дъщери.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4bdccc09b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Oмразата към жените започва от собствените им бащи в собствените им семейства. Защото тате иска да има синове, не дъщери.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ef2ab0fca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мразят и се превръщат в насилници ако някоя жена се излъже да сподели време и живот с тях онези, които знаят че, уважение не могат да спечелят. За кратко им казваме комплексари!
Дори те самите не уважават себе си! И това ги изпълва с още повече омраза към другите по принцип, но налитат на жени защото освен друго са и страхливи душици, като мишките.
Ако имат деца и тях малтретираг обикновено. Жертвите винаги са по-слаби от тях, естествено. Вирусчета на изчезване... жалко е че, все още има жени които се подлъгват с такива, но все по-малко.
Просто проучвайте добре ПРЕДИ, не след!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 499c79eb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   ами така си е. ненавиждам младите жени, отвращават ме вътрешно, защото само заради един орган и са голяма работа. аз знам, че не е окей така но... и се правя на кавалер и мил, и им говоря сладки неща, но играя играта иначе ги мразя... обаче явно ми личи, защото не ми връзват много много. нищо все ще успея да прецакам някоя. нали се сещаш, че, ако имаше обич от отсрещната страна няма как да отвръщам по различен начин... да, да сега може да направиш заключението, че съм убит от живота комплексар. никой нищо не дължи на никого. от мен има отвращение и погнуса и дори се надявам някоя от смръдлите дето ме е разигравала да си е намерила майстора... малка утеха, ама като не мога да го видя йок файда... и повярвай въобще не е лесно или хубаво да си сам, мъж или жена... и когато си в перманентна неестествена самота какво хубаво може да последва.
за кво работя за кво печеля, ако не да го споделя с някого... мразя и себе си не само жените, мразенето е хубаво чисто истинско също като любовта. но като не мога да изпитам едното, то поне остава другото за утеха...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4092f3d6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   То на мъж с майчин комплекс няма кой да му върже трайно, освен жена с бащин комплекс. Другите жени знаят, че любовта не е страдание и състезание "Колко мога да понеса", другите жени не са привлечени да ремонтират "лоши момчета ", смятат ги за нисши и до там.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f1fcd2b647
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересно ми е кои хора седят зад тази статия. Да, точно така кои хора???

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 665099dabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Авторке, вече има 13 коментари очакващи да бъдат публикувани и се замислям защо толкова се бави публикуването им.
Още в началото казваш "ще говоря истината и само истината, без значение кой негодува срещу нея.... ". А ще бъде ли публикувано нашето мнение за твоите обвинения към мъжете.

Във втория абзац на историята ти казваш: "Мъжете масово мразят жените". Ами не съм съгласен, че масово мразим жените защото има много свестни и добри жени. Но да казваш, че масово мразим жените ми говори, че ти самата много масово мразиш мъжете.

В седмия абзац ни предупреждаваш: " Преди да ме наречете луда и да използвате всякакви обидни аргументи замислете се дали лъжа за мнението ви за жените". Да лъжеш и то много, защото ти самата много мразиш мъжете за да пишеш такива измишльотини. Има много добри жени, както и много добри мъже. Всеки намира своя точен партньор. Е, щом си момиче ( не казваш възрастта си) как разбра, че ние масово мразим жените. Колко приятели мъже си имала до сега за да правиш такова генерално заключение. От тези твои думи разбирам, че ти пишеш измислици без да се съобразяваш с истината.
"Особено искате да победите момичета като мен". Ти каква си, че да искаме да победим момичета като теб. Така както ми звучиш като една лъжкиня и на такава ми изглеждаш, да такива като теб искаме да ги победим, защото вие нямате място сред свестните мъже. И накрая в осмия абзац казваш:
"Аз не съм меркантилна жена, мен няма какво да ме нападате". Бързаш да се застраховаш. Нали каза, че си момиче, а сега се преименуваш на жена. Много си объркана в историята си, противоречиш си и затова не ти вярвам каквото си написала. Дано да ми публикуват коментара.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4557d1ad49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Много е права авторката, но разбира се нещата са двустранни. Има лоши мъже, но има и лоши жени.
Така, че нека си се намерят и да си живеят.
Проблемът е, че често един такъв човек (без значение мъж или жена), често намира за партньор неподходящ човек и превръща живота му в ад. И от там следват трагедиите.
Съзнавам колко е трудно да намериш подходящия за теб човек, но си струва търсенето, вместо да станеш жертва на поредния психопат, който на всичкото отгоре ще ти внуши, че това са нормални отношения в една връзка и едва ли не всеки мъж бие жена си или всяка жена съсипва психически мъжа си.
За това, още при първия сигнал, че човекът до вас има насилнически черти, може дори да не ги проявява срямо вас, бягайте! По-лошо ще стане, по-добре не!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: db831213f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Чувствам как много хора ще те нападнат в коментарите, но аз да ти кажа... по-вярно нещо от това не бях чел. Всичко от това което каза е вярно и доста хора тук ще видят себе си и може би ще се засегнат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7bd7f3e8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Мъжете, които мразят жените са като жените, които мразят мъжете. Грозни, с ужасен характер, не особено умни, малтретирани и/или наранени. *С някои изключения. То дори сега не зависи от тях и най-често издирваните и убитите хора по света са жени, ако ние нямахме основните човешки права щеше да е по-зле положението.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b7be3da4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Не го дочетох защото мисля, че имаш спешна нужда от специализирано и професионално лечение. Другия вариант е това да е поредната провокативна тема.

Тва обаче ми хареса - "Много мъже признават, че ако нямаше закон, който да ги спре, щяха да оставят жените на улицата- гладни и жадни, под техен пълен контрол за сексуално използване. "

Дай ся да седнем и да помислим, тва толкова непривично за теб занимание :) Кои са тези "много мъже"? Как така "ще оставят жените на улицата" все едно тези жени са им безпомощни домашни любимци? И защо пък жените на улицата са "под пълем мъжки контрол за сексуално използване"?

Мене ми се струва, че си писала това под въздействието на някакъв интересен микс от силни опиати заедно с някакви неосъзнати сексуални фантазии включващи разходки по тъмните улички и среща с лоши момчета в тъмни улички :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 14cea99e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами като мразят жените да започват да се обичат помежду си. Кой им пречи?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9fc3f432f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Има сериозна доза преувеличение в тази тема. Жена съм, но и за двата пола важи едно и също според мен - не е нужно да те обичат и уважават всички, един човек е достатъчен.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e54e2a200f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Е това днешното жени ли сте, че вие даже и 30 годишните висите по тик ток и се кълчите. Акъла ви стига до там какво да си купите от мола или на коя екскурзия да ходите, а мъжете са ви само да ви осигуряват тия неща

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ff1bfa9b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Аз си го признавам част от това. Бях наранен много пъти и вече считам жените за най-долна измет. Всички са ку*ви. Като следствие бързам да разкарам всяка слидваща, преди да ме нарани. Чувства не изпитвам вече и това е хубавото, няма как да бъда нараняван. Изобщо не съжалявам ако аз наранявам сега, защото както казах - всички са боклуци и ку*ви и това, че е с мен не го промена това, преди мен със сигурност е наранявала друг с ку*венски номера. Насилие не използвам, обаче. Плосто ги изхварлям като мръсен парцал (каквито са), без обяснения, без емоции, после ги трия, блокирам, все едно са умрели. И честно да ви кажа - откак живея така, живота ми стана по-лек. Нито има разочарования, нито болка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 66ecf6997f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Мне, жените не са меркантилни.

Те само не знаят цените в ресторантите. Но обичат да ходят на ресторанти.

Не плащат коктейлите и уискитата в дискотеките. Но обичат да ходят. Редовно!

Ходят на СПА, на ски на Боровец, морета, почивки, но само с 10-15 години по-големи мъже от тях по простата причина, че момчетата на 20 години не могат да си позволят да ги водят на почивка, която струва 500-1000лв.

И когато един нормален мъж попадне на такава "немеркантилна" жена, после на втора, трета той не се озлобява. На него му писва и се отвращава. И започва да се държи така, както тези жени заслужават. И им дава това, което търсят - плаща си за секса с тях.

Разбира се, има вариант и мъжът да не е добре психически и да тормози жената до него. Но за това има прокуратура, доктори.
А това, че повечето жени обичат лоши момчета вместо нормални си е техен проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9f66ee9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Аз съм авторката. Благодаря на тези, които ми отговориха учтиво. Искам да кажа, че въобще нямам предвид, че ВСИЧКИ мъже са такива... Не!

* Дори в статията с главни букви нарочно съм написала НЕ ВСИЧКИ.

Аз идвам от добро семейство и баща ми е добър човек. Това няма нищо общо с омраза към мъжете.
*ОБИЧАМ мъжете, но много от тях виждам да малтретират деца и жени, което е самата истина и ако някой комплексиран мъж го отрече, тогава лъже! После казва, че го е направил, защото еди коя си му разбила сърцето... Колко мъже дори убиха приятелките си от злоба и ревност? !

Обичам мъжете и не казвам, че са лоши, но че се водят от страховете си и имат огромна жажда за власт. Много от тях се напиват и използват алкохола като оправдание да посягат на децата и жените си. На тези, които казаха, че си измислям, да ДОКАЖАТ, че наистина си измислям! Аз НЕ ПОДКРЕПЯМ насилието! А това са проблеми, които трябва да им се обърне внимание!

Не може един мъж, ако го нарани една жена, после да ходи да обижда всички жени, или да ги малтретира! Аз уча за учителка и ще възпитавам след години децата на любов и уважение! Никога няма да позволя обиди и насилие, дори съм написала книга за това!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fd06fccb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Стига с болката на т****е мъже! Големи принцеси, голямо мрънкане от тяхна страна. С мен като са се отнасяли грозно, да не би на някой да му пука за моята болка (и не говоря за любов, а за ежедневна комуникация). На никой не му пука, освен на близките ви! Събрали се лигльовците да се оплакват в сайта, че и теми се пишат за тях. Ами, естествено, че ще ги боли, след като сред избранниците им фигурират само леки жени, кифляци и златотърсачки. Всеки мъж заслужава жената до себе си и всеки мъж си носи отговорността от своите грешни избори за жена. Затова няма място за съжаление!
Д.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0e6cb84ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Хахаххаха, абе що само номер 14 се усети как авторката яко булшитва, лъже, маже, апелира думата й да се приеме на доверие и gaslight-ва?
Толкова ли сте прости, че не го виждате???

А жените в темата пък.... като номер 2... баааси конкретиката, иначе представена като някакво всеобщо явление.
Вие даже не четете темата цялостно, а просто виждате ключови думички "мъже", "мразят", "жени", "жени-жертви" и т. н., и вече си напасвате сюжета според последния лайнар, който сами сте си избрали, и проектирате каквито там чувства имате вие самите.

Не мразя жените. Мразя определени качества, които те често демонстрират, при това не защото са им закодирани в ДНК-то, понеже са жени, ами защото обществото така ги е научило!
Едно от тези качества е това, колко лесно е да убедиш почти всяка жена, че е жертва и че за всяко неудобство в живота й са виновни мъжете. Бива ли да сте толкова плиткоумни и чак толкова неспособни на самоанализ?
Мразя и чувството им на полагаемост. Тоест - "Аз съм жена, на мен ми се полага всичко! Ако не го получа, виновни са мъжете! ".

Ето, то си личи и в речта на авторката - "Много мъже признават, че ако нямаше закон, който да ги спре, щяха да оставят жените на улицата- гладни и жадни, под техен пълен контрол за сексуално използване. "

Алоооуууу, жените! Това прочетохте ли го??? Коментирайте де! Вярвате ли подобна простотия наистина? И ако да, на базата на какво? Дето вика колегата по-горе, кои са тези много мъже, дето признават това??? И какъв е този закон, дето принуждава мъжете да приютяват, хранят и поят жените, като доброволно дружество???
Наистина ли не виждате как авторката ви манипулира с фантастики, или сте просто твърде заети да кимате с глави, като покорни овце????

Всичките жени, дето се жалват в коментарите, са като номер 2. Е вижте я. Седи и се жалва за тъпото семейство на бившия си. Толкова е очевидно. И понеже тя така се нахендрила, значи изводът, естествено, е - "всички мъже са изроди! ". Бааааси дъното дето сте.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 070172b1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   След моля ви мъже осъзнайте се, спрях да чета. Ние да се осъзнаем, а жените какво ще направите?
Значи придобили сте всички наивици и маниери от чуждите култури и се държите като някакви кралици, които очакват мъжете да им лижат краката, а в същото време мъжете да се били променили.
Е на такова поведение на жените ти какво очакваш?
На мен, да ти кажа хептен не ми дреме за жените вече, нито съчувствам, като прочета, че някоя жена имала проблеми с мъжа си. Щом е с тоя мъж, значи и тя самата е такава и това и е харесвало. Тоя мъж за 1 ден не се е променил каквото и да ми говорите.
И вие сте същите манипулативни кучки. Вашето даже е по-зле, защото смачквате психиката на мъжете с постоянно мрънкане, изневери, натякване, сваляне на самочувствието и куп други.
Ако има мъже мазохисти нека си го търпят. Аз съм си решил проблема и не се занимавам вече изобщо. И все пак не слагам всички жени под общ знаменател, защото никога не знае човек дали няма да срещне някой, с който може наистина да има искрена връзка.
Ама тея теми провокации как мъжете сме били еди какви си, си ги обсъждайте на женските седянки и в клюкарниците.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9f66ee9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Номер 29, мъжете като теб са причината да напиша тази тема! Ти вече си изгубил не само битката в живота си, но и себе си! Нищо хубаво не си постигнал като се държиш по този отвратителен начин!

Услуга ти прави НЕ ТОЗИ, който ти дава каквото искаш, а този- който ти помага да бъдеш добър човек и да си щастлив.
Интелигентните хора не нагрубяват никого както правиш ти!

Не се храни от това да нараняваш хората, ами се стегни и поеми контрол над гнева и омразата си!

Който плюе служи за пример, че съм права. Аз не съм излъгала за НИЩО! Просто на вас не ви харесва и МРАЗИТЕ ТОВА, че някой ви казва истината колко сте паднали в страха и оковите на егото си! Най- гадното нещо един ден за всеки човек е да си замине от този свят като осъзнае, че е вършил само зло! По- лошо нещо от това да правиш зло и да мразиш хората- няма!

По- чест прави на мъжете в коментарите, които си признаха истината, отколкото на тези, които с ЯРОСТ И ЗЛОБА я отричат, а от собственото им поведение проличава колко гняв са натрупали!

* Жал ми е за хора като теб 29! ... Защото вътрешно сте изплашени до смърт да не бъдете наранени и някой да не ви вземе ЦЕННАТА ХАРТИЯ В ДЖОБА, която и с кибрит може да се запали! Единствената сила на злия мъж са парите... Другото вече го е изгубил по собствена воля...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9f66ee9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Не ти желая злото, номер 29! Бог да ти помага и дано видиш, че и жените не са виновни за всичко, защото целия сайт е пълен със статии на мъже, които плюят жените, но няма кой да им каже, че това не е редно. Не искам да те засегна. Всеки да си прави изводите.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d93f9df5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   За мен голяма част от жените изглеждат доста безлични и бездушни последните 10-15г.
И за тези години поведението им излезе извън всякакви норми.
Този свят винаги е бил управляван само от мъже и така и ще бъде.
Затова малките момиченца, трябва да бъдат възпитавани от малки на уважение към мъжете, които са движеща сила в световния ред!
Много мразя нагли и самонадеяни жени или такива, които злоупотребяват с добрината и великодушието ми.
Само да си позволи да покаже неуважение към мен и веднага я натирям, като бита мастия в ъгъла.
На другия полюс са тези, които са винаги любезни и уснихнати.
Тогава и аз съм изключително мил и добър с тях, дори в пъти повече.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3f38104f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Допреди няколко дена, имах лошо мнение за българките и мислих, че имат вина за това, което им се случва. Сега обаче, започнах да променям мнението си и смятам, че никоя жена не заслужава да бъде удряна или наранявана по никакъв такъв начин. Днес ми излязоха поне три новини, в които мъже са убили жени и ми стана мъчно за жените. Поставих се на тяхно място и на мястото на родителите им и все още съм в негативно настроение, заради новините които видях.
Аз винаги съм харесвал жените, но доскоро имаше период, в който мислех, че всички са еднакви, но това не е вярно.

М23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ee7e320cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Няма мъж който "ненавижда" жените. Това което ненавиждат е съществото което расте в момента на смартфони, социални мрежи, цигари и промискуитет... Това същество грешно се самоопределя като жена, само защото има съответния полов орган. Половият орган може да те направи мъжки или женски индивид, но не може да те направи мъж или жена... Проблемът на мъжете е, че не могат да намерят жена, просто такива не останаха в днешната (псевдо)култура.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cc152ec173
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Най-накрая тема с нормално заглавие! Беше ми писнало от онези "мъжете са такива, мъжете са онакива... " под път и над път. В знак на добра воля и като награда за тази тема няма да кажа нищо лошо за жените. Даже ще приключа дотук и ще си пожелая все по-често да се сещате, че не познавате всички мъже, както и ние не познаваме всички жени. Обобщенията дразнят много повече от предателство на жена, защото жените не те предават всеки ден, но почти всеки ден можеш да попаднеш на някой, който обобщава.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0e6cb84ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   "Който плюе служи за пример, че съм права. Аз не съм излъгала за НИЩО!"

Добре, авторке! Който пък не е съгласен с мен, служи за пример, че съм прав! За нищо не съм излъгал! :) Какво правим сега?

Също така, не знам къде ги виждаш толкова тези много мъже, които посягат на деца, като статистически, жените посягат по-често на деца, от мъжете. Също така, цял живот, като съм виждал някое лапе да яде шамари на улицата, винаги е било от майка му, а не от бащата.
Ето затова казвам, че лъжеш, или в най-добрия случай, просто пльосваш някакво неподкрепено с нищо твърдение, и то с тон, все едно всички трябва да знаем какво имаш предвид.

Продължаваш да имаш адски манипулативен изказ.

От 29.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7776087f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Имбецилна изповед. Каквото предлагаш, такова получаваш. Смени средата, промени себе си. Ама да искаш другите да се променят или да осъзнаят колко зле постъпват - това само в приказките.

Семейство се създава от двама!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 665099dabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Аз не мразя жените, но специално теб те ненавиждам защото пишеш само глупости. Кои са тези мъже които мразят жените. Кажи.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cac23ee776
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Когато един човек (независимо дали е жена или мъж) има само болка и омраза в душата си, то за него всички са такива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 102499e00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   33, добрината ти извира като вулкан от целия ти коментар, Господ да е на помощ на онези жени, които ти ще отсъдиш дали да натириш яко или да си любезен с тях само защото ти се усмихват.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5578b02414
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Здравейте, аз съм омъжена от почти 7 години за моят съпруг. Откакто съм се омъжила не работя. Той покрива всичките ни финансови нужди. Живеем в Германия и с децките надбавки можем да си го позволим. Родих му 3 дечица(живи и здрави да ни са).
В началото на връзката ни той се държеше ужасно с мен. Бях в пълна депресия от психическите, сексуалният и физическият тормоз, който този мъж ми нанасяше.Съжителството ни беше ад. Той беше свикнал да живее сам и да не се интересува и съобразява от чувствата и желанията на някого. Аз отраснах в добро семейство без бащино присъствие.
За момента моят съпруг е отговорен зрял мъж и много го обичам, защото ме послуша и промени живота си.
Сега знам, че мога да разчитам на него за всичко и се чуствам добре, защитена, обичана и обгрижвана. Това исках, когато се омъжвах преди 7 години. Любов, подкрепа, уважение и силно мъжко присъствие, което ми е липсвало в децките ми години.
Според мен такъв трябва да е мъжът. Разбира се може и не изцяло да поеме финансовата отговорност, но поне жената да може да разчита на него по време на бременност, майчинство и евентуално загуба на работа

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fcebb57026
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Чувствам се късметлийка. Моят мъж е добър човек и никога не би ми посегнал. Но и родителите му са прекрасни хора. В началото на връзката ни ми се струваше, че се преструва, защото бях с убеждението, че мъжете са лоши, изневеряват, бият, обиждат, заповядват. Това бях видяла от всички страни - семейство, роднини, съседи, познати. Не вярвах на мъжете. Мразех ги. Не изпитвах състрадание към тях. За мен те бяха като паразити на планетата. Един човек коренно промени нагласата ми и 15 години по-късно не мразя мъжете. Може би нещо подобно изпитват към жените наранените мъже. Но колкото и да са наранени, физическото насилие е недопустимо, особено когато превъзхождаш силово жертвата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker