Защо възрастните мъже използват младите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо възрастните мъже използват младите?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2077 пъти
На 19 съм, а той на 41.
Започнахме да си пишем и се разбрахме да излезем.
Взехме си за пиене и отидохме у тях. Говорихме си, смеехме се, слушахме музика и пихме алкохол. Когато вече нямаше какво да си кажеш се спогледахме и той си сложи ръката на лицето ми. Взе да ми пипа устните и накрая се доближи да ме целуне. Каза ми да му обещая, че не трябва никого да научава за това и аз разбира се му обещах... Целувахме се толкова много обарваше ме, а на мен това ми харесваше, защото наистина си го бях харесала. Уговорихме се на следващата среща за нещо повече и това стана. И така вече 2 месеца правя секс с него. Толкова мило се държеше с мен, не спирахме да си пишем по цял ден, ревнуваше ме и изведнъж откакто каза нещо от сорта на “Ще ми липсваш, когато напуснеш живота ми” стана по-студен. Вече почти си пишем, когато се видим няма за какво да говорим. Беше ми казал, че ако усети че някого знае за нас ще забравя за него. Доста е импулсивен и ме е страх да не кажа нещо грешно. Последния път плаках пред него като му казах, че ме е страх да не го загубя. Едва дочаквам деня, в който ще се видим... винаги си мисля че това ще е последния път, в който ще го видя. Зная че това е грешно и трябва да се спре, но просто толкова много съм се привързала към него. Не спирам да мисля за това как ме беше извикал в 3 сутринта да отида при него, защото беше пиян. Говорихме си докато не заспа. Липсват ми тези спомени.
Не знам какво да правя, посъветвайте ме :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: d3463d0690
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това че мъжа е задник и само те използва е повече от ясно. Но ти нито можеш да го промениш, нито нищо. Можеш единствено да се научиш да пазиш себе си.

Спри да се филмираш и да се доверяваш на всеки срещнат. Особено на мъже които се стараят да ти се харесат по такива начини. Конкретно ти ги е наговорил всякакви, но никога не е имал сериозни намерения към теб. А на всичкото отгоре те използва като кошче за емоционален боклук ми се струва - нещо което ти приемаш за близост, вместо за това което всъщност е.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6f03cb51a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много е голям за теб и явно, не иска нещо сериозно.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 041a64c02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Когато си на 40 той ще е на 62. Тебе ще ти се прави секс на поразия, при него и виаграта няма да помогне.
Скъсай с него колкото и да е тежко и си хвани някой по-млад. Дори на 30 да е пак е по-добра опция за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 703d122888
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Сблъскала си се със зрял мъж, впечатлила си се, нормално е. Ще си имаш мил спомен и толкова. Не го мисли много. Още мъже ще има в живота ти, всеки следващ все по- интересен.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ecfeb8f8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   За младост се плаща - ако мъж е с 10 години по-млада трябва да й помага финансово и обратното, ако жена е с мъж 10 години по-млад, трябва да му помага. Никой не иска стари, беззъби тела, без да е подпомогнат, освен ако е тотално влюбен балък.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e5f9142fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Кой не иска младо, особено комплексираните мъже, когато вече виждат, че са сплескани стафиди, а живота ги напуска. Но използват дебелани и тотално прецаканите в лице. Нормална млада жена няма как да се прежали да си легне със старец, пък още повече да иска сериозни отношения със спаружен чичак/дядка. Лягането с млада и хубава става само за много пари, които малко старци имат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3df23aa84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какво да правиш? Баща ти, ако си имала такъв е трябвало да направи нещо, но вече е прекалено късно.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9d17d21e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Да зарежеш чичката. Какво се занимаваш? ! Още като ти е записал първоначално тоя чичо-блок и толкова. Перверзници из нета само.
За секс те ползва, вие реална връзка нямате. Не правите обичайните неща за двойки. Няма емоционална привързаност, няма нищо. Сигурно те крие. Това ли искаш от живота си?
Питаш защо използват младите - наивни са, глупави и лесно връзват. Пък и чрез тях си вдигат егото и се чувстват младички.
Не че нещо, ама родителите ти е трябвало повече да те контролират. Пълнолетна си, ама на ЕГН само. Вижда се, че досега не взимаш добри житейски решения. Така се трупа опит, но малко мисъл трябва. Ревял ти е в 3 часа посреднощ, пиян и ти си хукнала. Ами да реве, ще реве и ще спре. Не е бебе, мъж на 40 годинки. Ако ти имаш нужда от помощ в 2-3-4 през нощта, той ще дойде ли? Ама не да си пияна, не да ти се прави секс, а да имаш нужда от помощ? Задай си този въпрос. Ако искаш си направи експеримент и му звънни по малките часове за някой измислен проблем и гледай реакции. Сигурно ще те отсвири.
Ще пораснеш и ще разбереш, че любовта не е това някой да ти пише, да те ревнува, да спи с тебе, а нещо съвсем, съвсем по-различно. Не се давай сама на подобни тарикати.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8bd885511f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С 2 думи: защото могат. Малко по-подробно: защото младите са достатъчно наивни да им се вържат на сладките приказки и да ги омаят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ffd671dbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ми изгубил е интерес явно, момиче.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d56c9ba14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бих ти препоръчал психолог... За съжаление няма толкова психолози да поемат стотиците хиляди "жени" които произведе т. н. ни "демокрация"...

А за това как си била "използвана"... Интересно ми е как от най-ранна възраст започвате да прехвърляте винаги върху другия. Има една приказка - не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. В една транзакция по взаимно съгласие, няма "използвачи", но понякога има луди...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ffd671dbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разкарай го, преди теб да те разкара, че като гледам да там е тръгнал!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b392b1c3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Най-добре за теб е да прекъснеш тази безперспективна връзка. Той директно ти е подсказал, че не вижда като част от живота си, иначе щеше да те представи на приятелите си, в компанията си, а не да те крие. Ако имаш самоуважение ти самата няма да искаш да си задният двор в живота му. Възможно е да има друга, на която държи повече, а ти си му за развлечение. Ако не проявиш достатъчно воля ще плачеш още.
На въпроса от заглавието- използват ви защото давате да ви използват. Както винаги по-умният използва по-глупавия, без да искам да те обидя. Така се учат житейските уроци.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 00cc933ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От личен опит - бягай с 200 от този!
Била съм в отношения с подобна огромна разлика и беше подобно на това, което описваш. Този човек е манипулативен и едва ли е способен да изпитва обич. Той те използва, за да спи с млада хубава девойка и да си мисли, че все още става. Този човек не те обича и не иска нищо друго от теб освен секс.
Ще срещнеш много по-нормални и подходящи мъже. Бягай още сега!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a8e73fdaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   до номер 3
ако искаш може да ме пробваш да те поскъсам на секс заради изказването ти

до номер 6
защо наричаш по възрастните по този начин, ти погледна ли майка си и баща си, те не са ли некролози. Да, ама тука ще ти спомена с две думи- аз съм на 68, жена ми е на 30, синът ми е на 6, одрал ми е кожата както се казва, на външният вид, коса, маниери, но такива като теб, комплексари това няма как да им е ясно и не могат да го допуснат в спаружените им мозъци, защото живеят жалък живот и на 50 ще са по спаружено от мен та да не и по рано.

до авторката- моето момиче, това че си попаднала на такъв, който не те е оценил, да не те смущава. Ти сама знаеш колко си била щастлива и какъв е бил животът ти с него през това време, ако бях на неговото място, нямаше да допусна да не съм с теб, както и не съм оставил момичето което роди синът ми, който е четвъртото ми дете а имам и 5 внуци. ще намериш друг като него и ще бъдеш щастлива, просто изхвърли предразсъдъците от главата си, не търси мнение от другите, винаги създавай свои предпоставки и имай само собствено мнение, бъди здрава и успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker