Мразя бившата но я искам повече от всякога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя бившата но я искам повече от всякога
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1815 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа за бившата си приятелка. Бяхме с нея дълги години, бях адски щастлив с нея. Тя беше мила, грижовна, възпитана, връзката ни беше перфектна имахме си всичко. Мога да кажа че бях истински влюбен в нея. Нямахме почти никакви приятели защото всички ни завиждаха. И изведнъж започнаха проблемите - тя си смени работата и там се запозна с нови хора които я промениха. Стана съвсем друг човек - всички противоположни качества на това което беше. Направо не можех да повярвам. Чувствата ни бързо охладняха, изчезнаха и се разделихме все едно не са минали години заедно. С тази нова работа за отрицателно време тя натрупа пари (може би нещо нелегално), отслабна рязко (може би наркотици) и си хвана нов мъж. Започна да носи скъпи дрехи, дизейнерски обувки и бижута. Забременя от новия и роди дете за което не се интересуваше много и го остави на грижите на нейните родители (бабата и дядото). Даже си направи някакви малки операцийки за корекции по лицето и тялото. Ще ме питате от къде знам всичко това ли? Следя я все още в социалните мрежи защото я искам повече от всякога. Едновременно я мразя и я искам обратно. Ако я видя на улицата или в някое заведение бих я заплюл, бих и казал какъв боклук е станала и как е съсипала живота си. Но когато видя нова снимка в нейния инстаграм моментално се възбуждам и искам да съм с нея. Бих облизал скъпарските й токчета само и само за да правя див секс с нея. Сънувам я в розови сънища, а на сутринта ми е гадно че съм сънувал такъв боклук. От много време не съм имал друга приятелка защото само бившата ме възбужда...
Не знам как по-точно да опиша дано да сте ме разбрали. Има ли някой друг в подобна ситуация? Как се е справил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8c07286e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Искаш я, за да я унижиш и да се гавриш. Извращение.
Мислиш си, че пие, дрогира се, а просто мадамата се е взела в ръце, намерила е готина работа, обърнала е внимание на теглото си. Купила си е яки дрехи. Всичко, което ти не си могъл да и дадеш. Просто живее на ново и явно е щастлива. Не и знаеш отношенията с мъжа и, но явно е по-добър от теб.
Направила е много добре, че те е оставила. Такава злоба щеше да и съсипе живота.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ca465ec7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Изтрий я от социалните мрежи и ще си разрешиш проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9d7af6c599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Грешките, които правиш са толкова много, че е трудно да се опишат.

Ако искаш да се измъкнеш от тази ситуация, трябва да се самоанализираш да бъдеш на 100% честен със себе си! А от това, което си написал си личи, че не си честен със себе си. А не си и честен спрямо нея. Нямаш право да я осъждаш и да я наричаш боклук, дори и да можеш да докажеш последното. А ти дори и не можеш да го докажеш, т. е. го основаваш на предположения. Трябва да разбереш, че с тази настройка ще си навредиш на себе си!

Добрата новина, поне според мен е, че вече не си влюбен в нея, или поне не по романтичния начин. Според моето мнение, имаш следните проблеми:

1. Тази история ти е създала много сериозен комплекс за малоценност. Истината е обаче, че няма от какво да ти пука. Замисли се над това! И го изчисти ако можеш - оправи си самочуствието!

2. Ти си сексуално обсебен от нея. Това е факт. Само по себе си не е нито дорбо нито лошо, но е нещо, с което трябва да се оправиш!

Интересното е, че я сънуваш, а според мен и мислиш много за нея. Мога да си представя, че тези мисли сами ти си е появяват в главата.
Тази комбинация - сънища плюс спонтанни мисли за някого, много често означава, че всъщност другата страна мисли за теб.

На твое място бих потърсил контакта с нея, но по директен, нагъл начин. Да разбере, че за теб е лъскава курва, която ще сцепиш от ебане. Това е основното ти послание. Никакви романтики и глупости. Кажи и точно това, което си мислиш - че ще оближеш скъпарските й токчета и ще я побъркаш от ебане!

Има три варианта:

1. Да те игнорира

2. Да ти откаже категорично

3. Да ти отговори по някакъв недефиниран начин

В случай на 1 просто започваш да и пишеш все по-дълги и обстоятелствени описания какво ще я правиш, докато настъпи 2 или 3.

В случай на 2 и се изсмиваш в лицето. Би трябвало ако настъпи този вариант, духът и да започне да те напуска. Обикновено след 2-3 дена забелязваш промяната.

В случай на 3 започвате да преговарята как и къде щя я ебеш и осъществяваш сексуалните си фантазии с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a7c81d0a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Нито я искаш, нито те „възбужда“ по правилните начини — просто зад цялата тази фасада от привидна злоба и прилив на сексуални желания си прикрил завистта си. Завиждаш, че „с лека ръка“ е продължила живота си след вашата раздяла. Но не само това — имала е и късметът да стане по-успешна, по-привлекателна, по-самоуверена, да изгради и семейство, докато ти си застанал на едно място и не мърдаш. Това ти е проблемът — мръдни! Работи, грижи се за себе си, спортувай, намери си хоби. Докато ти само гледаш и ровиш в живота ѝ, тя го живее! Ти в сегашния случай си статист.

Според разказа ти мога да предположа, че връзката ви изобщо не е била толкова хубава и красива, вероятно става дума за съзависими взаимоотношения, щом и приятелският ви кръг се е намалил драстично; не е нормално това и едва ли хората около вас са ви завиждали, за повечето не е от никакво значение кой с кого е, повярвай ми, всеки има свои собствени неволи. Намирисва ми отстрани на ревност, контрол, неудовлетвореност — вгледай се в себе си. Някои колеги психолози твърдят, че този, който е по-напреднал след раздялата, е всъщност човекът, който е търпял нездравословната връзка на своя гръб; този, който е бил потискан, „репресиран“, дори тормозен. Просто ти давам храна за размисъл, тъй като усещам нотка нарцисизъм в текста ти.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2d20c2a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И моят бивш приятел така полудя по мен, когато го оставих, макар че преди това не му пукаше много за мен. Бил си с нея поради грешни причини и по- скоро егото ти е наранено. Студените мъже обикновено хлътват по приятелките си чак, когато си заминат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker