Изневяра и може би развод? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра и може би развод?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2797 пъти
Здравейте, пише ви 35 годишен мъж. За първи път пиша в подобен сайт. А сега историята накратко... Със съпругата ми сме заедно от 12 години, от които 6 сме в брак. Имаме две прекрасни деца (близнаци, момчета, малки са). Гледаме си ги сами с доста малко помощ от баби и дядовци. Винаги съм помагал и съм правил всичко необходимо (и продължавам), за да се добре... като забравям за себе си. Излизам по-рядко с приятели, за да я оставя нея да излиза по-често и да се разтоварва от ежедневието. От известно време тя ми споделяше, че не е щастлива и иска да живее живота си, объркана е... попитах какво мога да направя, за да е по-добре и тя казваше - нищо.. аз не предприемах почти нищо, защото бях толкова уморен и може би я бях приел за даденост в този момент. Така изкарахме доста време, през което време аз сякаш бях сляп за "страданията й". Наскоро каза, че има нужда да бъде сама със себе си и и трябва време... трдуно, но се съгласих в името на това да е по-добре и да бъде отново ТЯ. Нямаше я близо месец, през което време аз сам се оправях с всичко, готвене (доколкото мога), чистене, работа (от вкъщи), деца... всичко.. Много е трудно да отоговриш на едно дете когато те пита "къде е мама"... През този месец ми споделяше, че се бори със себе си, трудно и е и тн. Преди няколко дни ми сподели, че си има друг от известно време и го обича, защото и давал всичко от което имала нужда, бил добър човек и иска да заживее с него и децата НИ, защото те трябвало да са с майка си, а аз можело да ги виждам по всяко време... Аз се сдържах да не реагирам бурно и прибързано. Обясних, че много боли от това, което казва. Същата вечер тя излезе, защото не можела да седи с мен след като ми е казала (на мен също не ми беше лесно да гледам жена в очите като знам, че ми е изневерила и още повече да казва, че го обича)... каза, че отива при "приятелка" Съгласих се да излезе, но я помилих да се върне на следващия ден, за да ми помогне с децата, защото имам нужда. След всичко, което ми каза просто нямах сили за нищо камо ли да се грижа за децата. В момента е тук, грижиМ се за тях, за да съм се "позакрепил" малко. Продължава да си пише и да се чува с "онзи"... не пред мен, но разбирам като го прави... Говорихме пак... искала да живее с него, но казва, че в главата и е каша. Не искала да ми повярва за пореден път, че ще съм се променил като и обръщам повече внимание и сме разпускали повече, дали почивки или нещо малко, все съм отлагал... А аз все още имам надежда, защото я обичам силно и смятам, че мога да простя това, което е направила. Бих бил благодарен, ако някой може да сподели, ако е бил в такава или подобно ситуация. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: e980119df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Като отиде при онзи с 2 малки деца ела та гледай.....
Едно е да излиза и да се среща с него като Мома, съвсем друго като му се тресне с 2 деца. Не е сигурно дали този мъж изобщо иска тези деца, той дори не е пробвал да живее така.
Такива истории завършват с от два стола на земята !
Пускай я да се оправя, но после като ти реве да се събирате трябва да я изхвърлиш като мръсно куче.
В никакъв случай не приемай оферти да вземаш децата когато искаш, защото ще те използва. Тя с другия лайф, а ти ще си детегледача. Пускаш я с децата, много бързо ще и бият шута.
Съвет две - поискай сега ти месец за тебе, изчезваш оставяш я с децата и любовника. Може да и мине бързо мерака и новия да я зареже.
Прекалено свобода си и дал, за това ти се е качила на главата !
Тази к@рва заслужава да и събереш багажа и да я зачеркнеш от живите, коя майка си зарязва децата цял месец ?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 201378e110
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Имаш типичният проблем на непорастналото момиченце... Искала да се омъжи, да има деца, и като го получи... ааа, то не било като в приказките. То било отговорност, работа, романтиката изчезва, пита се къде се е озовала... Колко по-добре би било да си остане малка, да се зарибява с мъже, и хахо, хихи...

Твоята ситуация не е просто някакво мимолетно кръшкане след доста години брак и стискане. Имаш проблем с психически незрял човек който не знае как да порастне. В миналото бих ти препоръчал да я строиш, да се държиш мъжки и да я върнеш в реалния живот... Само че... в днешно време не можем да сме мъже. Това е времето на "toxic masculinity" и как всички сме "равни". Та като някой се държи инфантилно и иска да си скапе живота - никой не може да го спре - ни партньор, ни родител. И за тези неща човек трябва да мисли преди да се втурва да живее тая "приказка" да прави семейство.

Все пак, вземи се стегни и се дръж по-мъжки. Не поощрявай подобно поведение, защото само по-лошо ще става, като оставиш едно дете да прави каквото си иска. Естествено трябва да помогнеш за това което зависи от теб, НО в рамките на семейството и идеята че сте възрастни хора с отговотности един пред друг и децата си... Това нещо да й даваш "свобода" да ти кръша, да абдикира от семейството... само ще и паднеш в очите повече и ще поощриш деструцктивно поведение.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 45fe1802ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз съм доста уравновесен и наблюдателен. Обичам жена ми да е красива за мен. Правя всичко, за да е щастлива и сякаш не са минали 13 години откакто сме заедно. Като всяка жена и моята обича дрехи, парфюми, много обувки, чанти, почивки и т. н. Не се чувствам използван защото това да я правя щастлива ми носи щастие и на мен. Аз съм страстен и буен на моменти, но тя ме укротява. По улиците гледам строго, за да не си и помисля някой да я загледа, а ако все пак се случи среща моя поглед. Ценя всеки ден с нея. Мъжа обича с очите си, а жената със сърцето си.
Съжалявам за обрата в живота на автора, но семейния живот значи да забрави за АЗ-ът. Жената не е само майка и домакиня, тя не е даденост. Всеки ден е борба за оцеляване на любовта и разбирателството. Жалко за децата, които са постедата.
Автора трябва да забрави за егото си и да сложи жена си на първо място и да се бори за семейството си по мъжки. Срещни се с опонента си и му покажи, че не си плужек, а мъжа, който е направил тези деца, и че той няма да ти ги отнеме. Не се бийте. Промени се сега, за да не съжаляваш после.
И на мен ми идва понякога да викам, но броя на ум, а и жена ми усеща, когато ми е дошъл пределът и ме успокоява по женски.
Желая ти успех. Започни да спортуваш и се надъхвай. Промени външния си вид, за да си по-привлекателен за жена си. Не се самосъжалявай. Жените обичат силни алфа мъжкари. Карай я да се чувства желана и специална. Бори се за семейството си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e9378e7ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Много труден ребус. Тя вече си прави планове без теб, а ти продължаваш да вярваш, че счупеното ще се залепи и край на драмата. Трябва да те разочаровам. С тази позиция наведен или компромисен създаваш сила в обърканата ти жена за нови авантюри. Ти си вече в страни от нейния живот и ако нямахте деца, дори нямаше да ти дава и обяснение. Съвети- бори се не помагат, вече си заменен с нова по- атрактивна партия. За теб остава да чакаш, да гледаш философски на нещата докато се наиграе, опари и евентуално реши да се върне при теб!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1c57d779ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Няма да я бъде, не се опитвай да оправяш нещата, по-добре е развод. Обаче е много вероятно бързо да се наиграе с новия като включи двете деца в картинката, тогава ще може пак да станеш хубав, ама не те съветвам я взимаш отново. Щото като се появи следващия пак ще отлети. Както ти каза н. 1, много не мислят какво представлява семейния живот и след това си търсят нови тръпки. Гледай си живота и децата, опитай се да продължиш напред.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e1eff6af1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това ми прилича на измислена история. Коя нормална жена ще си остави малките деца за цял месец!!! Дори и двама други да има, пак ще си стои с децата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f5fb6b6473
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Би било добре да чуем и варианта на жената, майката.
Почти съм сигурна, че нейната версия ще звучи много различно.
Нито една майка няма да тръгне току-така, с лека ръка. Да, може да не обича мъжа си, да, може да има проблеми, а всъщност тя може да е в дълбока депресия, да има нужда от професионална помощ, а мъжът до нея да не може да й бъде емоционална подкрепа.
Вариантите са много, най-важното е да не обвиняваме.
Смятам, че тази жена има нужда от подкрепа, от психолог и от човек, който може да й помогне. Докато това не стане, докато и мъжът не осъзнае ангажиментите си към една жена, заедно няма как да вървят.
Оставете брака, оставете семейната идилия. Тук има четирима нещасни хора. Жената просто е била първата, която не е издържала.
Потърсете помощ от професионалисти.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cf76faf90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Настръхвам от подобни истории, а като гледам масово браковете завършват по този начин. Обичаш я, но реално тя те е предала веднъж. През този месец, вероятно си е гледала кефа с любовника, а това объркване е съвестта ѝ. Но както викат хората в днешно време, веднъж се живее.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1e3e310b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От автора: Благодаря на всички, че отделихте време да напишете мненията си. Да, объркана е и вероятно това е съвсестта, която се обажда (от време на време). Постоянно ми пише как са децата, липсвали ѝ, мислила много, искала да ги вземе при нея(но първо трябвало да си “подреди” нещата… ходеше на психолог, но спря. Не била сега с този(поне така казва)… трябвало да реши какво иска и тогава да вземе решение. Но няма да я чакам още 1 месец да взима решения…Да, не винаги съм бил подкрепата, от която тя има нужда, но кой винаги е на 100%? Изпитва вина, затова, което ми е причинила, хубаво, но не може да си толкова време далече от децата си. Аз гледам да мисля позитивно и за бъдещето си (и на децата).
В крайна сметка, седя и си гледам децата и времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 08a32e6ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А съседната тема е "Насилието над жените трябва да спре! " - Е как да спре, като ей такива курви като на автора беснеят без надзор и се ебават не само със своя живот, но и с този на мъжете си и на децата си???
Това малко в кръга на шегата... ама не съвсем, защото подобно поведение би трябвало да има последствия. Само дето, жените от време оно чувстват, че имат кард бланш да си правят каквото си искат, чрез една много проста реплика "Объркана съм! ". И ние трябва да седим и да плащаме за техните "обърквации".
Запомнете пичове - объркана жена, без чужд хуй в нея - НЯМА! Като им влезе и изведнъж започват да се объркват. После мъжете сме били елементарни. Ние поне не се объркваме, само защото сме чукнали нещо встрани.

И после хората ме питат, няма ли да се женя... ха! И за какво? За да ми ебе майката някоя такава ли? Да ми вземе децата и да ги пльосне между нея и новия й? Мърша тотална. Трябва да има легални последствия за подобни жени (и мъже, ако те са виновните).

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 526492e8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторе, жена ти съвсем не е объркана. Просто не е сигурна как ще се развият нещата с новия и не иска съвсем да пуска сигурното, т.е. теб. Ако нещата с новия мъж бяха потръгнали, дори нямаше да се сеща да ти пише. Той обаче явно я държи в шах, затова тя се опитва да тъче на два стана и го раздава объркана.
При тази ситуация просто я разкарай. Тя не те обича и уважава, мисли, че "заслужава нещо по-добро" от теб (не е ясно защо). Почти съм убедена, че ще дотича обратно да ти реве. Не я приемай, защото няма смисъл да си сигурната резерва когато другите варианти отпаднат.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b66911336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преживях нещо подобно и аз преди доста време. Явно много си приличаме, защото описваш почти еднакви преживявания. Децата все още бяха малки. Започна с това, че почти през всички почивни дни или закъсняваше до 2 - 3 часа, или въобще не се прибираше. Не зная как съм изглеждал в очите на колежките й, като ги питах не е ли била с тях? За сън въобще и не можеше и дума да става. Говорех й, че може да позвъни поне, но тя не мислеше, че това което прави е нередно. Веднъж не се прибра цели два дни. Вече знаех, че каквото и да кажа, тя не смята да се променя. Търсеше и най-дребният повод за да каже, че щяла да се махне. Не съм й се карал и никога не съм вдигал ръка срещу нея. Стигна се до там, че каза, че ще излезе на квартира. Знам, че ако започна да споря, веднага ще излезе. Пак замълчах. След време разбрах, че поредният й любовник е с 15 години по-млад. Явно й е бил шута, защото се кротна. Сега след години, вече е примерна съпруга и майка, но раната в душата ми не може да зарасне. Виждам, че жена ми съжалява за всички глупости, които успя да сътвори. Не ми е казвала, но сега го показва по много различни начини. Лесно е гледайки отстрани, да кажеш, че трябва да я зарежеш, но когато на твоята глава са две деца, които се нуждаят първо от майка, а след това от баща, тогава не мислиш така. Моят съвет е да й кажеш, че каквото и да е направила, ти й прощаваш. Дай й шанс да се прибере и да заживеете заедно. На тези години да търсиш друга, да гледаш чужди деца, а на твоите да им крещи някой друг, не е никак добре. Като я очука животът, ще проумее много неща. За такива жени много подходяща е приказката, , Пази Боже, сляпо да прогледа''! Никоя жена не харесва свестните мъже. За нея свестен, значи мухльо. Но като я отупа новата голяма любов, чак тогава започва да иска пак мухльото, защото освен всичко е и добър баща. Послушай патило!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e10ec8048e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това е характерен проблем при жените. Почти всички се вкарват във филми, дали заради приятелки, сериали, книги и списания или заради собствената си глупост. Преди години хванах жена ми да ме лъже, после и прегледах телефона и се оказа че е комуникирала с доста мъже и то с открити мераци от тяхна страна. Като в попитах защо го прави и с какво съм заслужил подобно нещо ми отговори, че не съм и обръщал достатъчно внимание и не се чувствала истински желана от мен. Казах и че много добре знае че и двамата работим по 12 часа на ден само с една почивка. И уважавам свободата и. Уж ме беше разбрала. След няколко години имаше командировки. Там пак ме излъга и излезе с номера, че нито съм и звънял нито съм и писал. Аз и казах, че ако искаше да е с мен можеше да ме покани, ако искаше да си комуникираме няма да ме лъже и бързо млъкна и взе да реве. После още няколко пъти опирахме до тези разговори и накрая се осъзна, че филма е само в нейната глава. От тогава си живеем страхотно и без драми. Но наистина е адски болезнено и трудно да се преодолее подобно нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9f7d15aa31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До автора.
Ти не си ли мъжът, който преди време писа, че когато жена ти разбрала, че чака близнаци момчета изпаднала в ужасно състояние, защото искала момиче?
Ти или жена ти имате ли в рода си други близнаци? Предполагам, че знаеш, че близнаците са голяма рядкост, освен ако не са инвитро.
Ако нямате близнаци в рода си и не са заченати инвитро, на твое място бих направил ДНК тест за бащинство.
Колкото и в трудна емоционална ситуация да е една жена, дори и да е със следродилна депресия, дори и цяла година да не сте правили секс, тя няма да тръгне с чужд мъж и да си зареже малките деца, ако е нормална.
Мисля, че жена ти има диагноза. Прилича на биполярно разстройство.
Постъпката й е аморална и нагла, а да твърди, при все че те е зарязала сам с две малки деца и отишла да си го слага с някакъв никаквец, че щяла да вземе децата и да заживее с новия, е голяма мерзост.
Никога не бих простила подобно нагло предателство. Човек, който веднъж те е предал и то по толкова безочлив начин, ще го направи пак.
Ако наистина си биологичният баща на децата, по-добре плати на частен детектив да я заснеме що за "вярна съпруга" е и подай молба за развод.
Мислиш ли, че ще бъдеш щастлив и ще имаш щастливо семейство след всичко това? Мислиш ли, че ще живееш спокойно и няма да се чудиш къде е и дали пак не е с друг? Какво ще бъде това семейство? Някакво компромисно едва кретащо съжителство заради децата, пълно със скандали, последвани от изнасяне от вкъщи. Каква ще бъде цената, която ти ще трябва да платиш? Да бъдеш нещастен само, за да имаш семейство за пред хората? Трябва ли да жертваш себе си?
Ще имаш ли самочувствие, ще се чувстваш ли достоен мъж до такава жена? Може ли това да бъде майка на децата ти? Майчинството започва с раждането, но то е най-дребната жертва в живота на една жена. Трудностите, безсънните нощи, липсата на лично време и пространство идват едва след това и продължават много години.
Тази жена засега може да се нарече само с грубата дума родилка, дума, която ненавиждам, но тя не е майка, тя още не може да поеме отговорност за децата си, не може да се грижи за тях. Не вярвам, че изобщо ще може. Майката е себеотрицателна и отговорна и мисли винаги първо за децата си, за мъжа си и най-накрая за себе си.
Никой не заслужава да бъде лъган, мамен и предаван.
Не бих се борила за предател. За разюздана, безотговорна и психично нестабилна жена. Предателката трябва да се бори за теб. А като чета, тя не прави нищо в тази посока.
Нямаш ли приятели, нямаш ли майка, сестра, близки жени, които са попиташ.
Може и аз да съм крайна, но щом не изневерявам, очаквам същото и от човека до мен. Предавали са ме преди много години, не съм била омъжена тогава и не съм имала деца, но не можах да простя и прекратих връзката.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 20d26306d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторе не слушай номер 12. Най-неправилния съвет го даде той. И сериозно от тоя нищо не става. Номер 12 ти си мъж без достойнство. Ясно е че и децата си не обичаш като хората след като им даваш такъв пример ( че да прощават изневери и предателства е нормално ). Децата са като гъба, попиват всичко и подсъзнателно копират родителите си. Утре и тях ще предадат и тях ще ги боли ама ще стоят и ще търпят щото баща им така е правил. Това ли си искал да им кажеш : че е добре да си страхливец и мекотело? Браво Номер 12!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 06aad72da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Първо поздравявам те за силата която имаш.
Знам че звучи налудничево но съгласи се, да отиде седмица две и ще се върнат, повярвай ми. Ти как си предсставяш някой да гледа 2 чужди деца, който ще са в вихара на белите си, и нуждите си. Мислиш ли че чуждия мъж ще е отдаден към децата ти, или всичко ще е за плещите на майката. Ще клекне и ще те умолява да се върне, ако оня не ги изгони преждевременно. Повярвай ми едно е да пият кафенца, да се поебават и кефят, друго е бягай за деца ядене пране и др нужди. Парите също са голям фактор незабравяй. Поздрави

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9b3d960c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Нищо ново под слънцето. Кризата на средната възраст, доживее им се, хванат се с някой, който поебе, поебе, пък ги зареже и идват да плачат на рамото, колко много съжаляват. Но, трябва време. Тогава вече е въпрос на преценка на всеки дали да си я прибира или да остави нещата така.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b66911336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Номер 15, аз съм 12. Постави се на мястото на децата! Да нямат майка, да се чудят кого да обичат, майка си, която я няма, или баща си, който ги иска, но за да ги издържа сам, е принуден да работи до тогава, докато връщайки се от работа те вече спят. Ти си тотален егоист, който мисли само за собственото си его, без ни най-малко да мисли за децата. Ако имаш деца, първата ти мисъл е за тях, а не за това колко унижен си ти самият. Повярвай ми, рано или късно животът така ще те очука, че моите проблеми ще ти се струват песен. Когато имаш две деца, едното от които е с инвалидност, не се надяваш на ничия помощ, а само на себе си, тогава давай акъл на другите! Много е лесно от твоята позиция да съдиш. Ти нямаш такива проблеми нали? Е, животът ще се погрижи да имаш по-големи. Не, това не е клетва, просто такъв е законът на кармата. Това, което мислиш, че никога няма да те стигне, то задължително става. Това е, защото никога не трябва да съдиш. Не вярваш? Моля, заповядай в този живот! Мислиш, че ти винаги ще казваш какво ще става? Ха, ха, ха! Наивник! Мислиш ли, че аз не съм бил такъв наперен глупак? Точно такъв, дори много повече. Така, че млъквай!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 33550258b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Приятелю, съжалявам. Жена ти те използва и манипулира, ти си явно добър и не си се усетил. Било й каша - не допускай да направи и твоята глава на каша. Като имаш малки деца е нормално да е трудно, но ако можеш - горе главата. Това са твоите синове и те имат нужда от теб. За съжаление в днешно време семействата се развалят заради липсата на морал, вяра, желание да се борим за нещо отвъд яденето и пиенето. Как е възможно една майка да си остави децата за месец без да ги вижда? Това е срам, въобще не я жали и не оставяй да те омайва с думите си. Мъжете мислим рационално, жените - емоционално и подсъзнателно. Възможно е самата тя да не осъзнава рационално колко подло й е подсънанието и как се е отнесло то с теб като с враг, че й към децата си като към враг. Явно е егоист. Трябва с нещо да й покажеш кои са твоите граници. Първо си ги направи, ако можеш говори с някой подкрепящ твой приятел, баща ти? Ясни граници, и после прецени доколко тя е способна да влезе в тях. Каквото ми казваш си е за развод. Тя тряба да разбере с нещо осъществено на дело, че така не може да постъпи с теб. Живее в облаците явно, ето ти резултатът на филмите, които представят живота като песен - е, не е така, песента трябва да си я заслужиш с пот. Както много добре знаеш ти. Прецени, според мен си е за развод.

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ca2057275f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 15 съм към номер 12. Брей че нервно мекотело се извъди хаха! И как ме прецени че нямам деца.. Щото имам и то не едно. Нека те попитам : ти като остана с жена ти, какъв пример им даде? А? Че да ги мачкат и да ги лъжат е не само в реда ба нещата но и се очаква и то от най-близките им хора. Че като ги предадат трябва са простят и да преглътнат обидата? Така е нали? Голям баща си няма що? Утре и на тях ще им сложат рога, тогава какво ще им кажеш :, , ми мили деца простете щото и аз така простих и вижте ме къде съм ". Наивник съм бил аз. А ти си страхливец и лош баща. Като те убият отвътре какво ще оставиш на децата си? Един жалък пример за провал и страхливост. И те ще го последват повярвай ми. Видял съм го в собствения си дом. Децата копират родителите назависимо дали им харесва или не. С жена ми сме заедно от 12 годишни, станахне родители за пръв път на 14. Не ни беше лесно, минахме през много трудности, но се справихме и сега сме доста добре в живота. Но си останахме верни. Едно ще ти кажа : ако ме беше предала щях да я напусна начаса. Не да дрънкам щуротии в нета за карми и чудатости и да подскачам като ощипана девойка когато някой ми каже истината. както ти правиш сега. Слаб и прост ама пърдиш ли пърдиш срещу мене. Именно защото си обичам децата ще оставя невярната половинка. Защото аз съм техният пример и като им покажа че да ги предадат и да мълчат и да търпят предателството е ок какъв баща съм аз? Какъв пример им давам? Такъв като твоя : на страхливец, на мекотело и безгръбначно. Не мерси. Живота не си е играл мене не се притеснявай, очукал ме е достатъчно, даром не съм получил нищо. Но и компромиси с някой неща не съм правил и няма и да направя. Не съм като тебе. И няма да бъда поучаван или нагрубяван от слаб, жалък страхлив и, , очукан" мъж (? ) Като тебе. От провален човек и провален баща акъл не приемам. Ти си тоя дето ще млъкне мой човек, не аз.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2f05662ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Вижте хора много е лесно да съдим и да даваме акъл отстрани, но никой от нас не знае другата гледна точка.
Според авторът той е перфектният, жена му не става за нищо, а нейната гледна точка? Никой не знае какво и как я е накарало да се държи така.
Не казвам, че е права, а просто, че не е редно да издаваме присъди без да знаем и двете страни на историята.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 99923cf654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Винаги ще се намери една като номер 7, която да ти обясни как ТИ си виновен за това, че жена ти не знае какво иска от живота си. Вярно е също, че жените си позволяват такъв вид поведение само там, където номерът ще мине - на отдадени на семейството мъже, кротки, обичащи децата си и готови на всичко за тях. Това си е пак вид емоционално робство, защото човек забравя собствената си личност и ценности в името на хора, които на 18 ще му кажат “ами да не си го правил“. Не знам жената на някой корав мъж да посмее да си разиграва коня така. И като казвам корав не значи побойник или лош човек, а такъв, който цени себе си, има самоуважение и не дава да му се подиграват. Авторе, ти семейство вече нямаш, както виждаш - дори и в твоя случай се търси вина у теб, а не у нея, това е в резултат на систематичното налагане от 30 години в обществото на тезата за специалната жена и безполезния мъж, където на нея всичко и е простено, а той е винаги длъжен. Съветът ми е - приеми реалността и продължи животът си по начин, който е добър не само за децата, но и за теб самия. Защото никой не е вечен на този свят и да хабиш живота и здравето си да правиш другите щастливи чрез нещастие за себе си е грешка, която осъзнаваш твърде късно, когато не можеш да я поправиш. Остави тази жена да живее както иска, бори се за децата си но не с цената на самоуважението и гордостта си. Те самите ще се чувстват виновни ако те гледат как страдаш в тяхно име. Разведи се. Тази жена не заслужава ангажимента ти.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 920280ef2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   На над 90% съм сигурен, че като отиде при оня с двете деца до няколко седмици се е върнала. На ерген да му натресеш две чужди деца си е голямо бреме.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 526492e8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   12, това, което описваш, е твоето решение, но не съветвай и автора да последва примера ти. Това е решение на мухльо, извинявай за израза. Жена ти ще си прави каквото иска, няма да се връща с дни, а ти ще се правиш, че всичко е ок? Пълна липса на достойнство е твоето, само се залъгваш, че си го направил за децата.
Имаш сериозен проблем с поставянето на граници, затова ти се качват на главата и танцуват там. Само си мислиш, че си свестен и си го направил за децата. Надяваш се, че всичко ще е ок. А ако има и следващ любовник? Тогава какво ще правиш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8effce5730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, аз искам да те попитам от любопитство как се оправяш с две деца, ходиш ли на работа, ходят ли на детска те?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1dbc57300e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Така е като слагаш другите пред себе си, накрая ти се качват на главата. Запомни, винаги слагай себе си на първо място. Слагай своите граници, до къде може и до къде не може. Усетила те е твойта, че си, , Мека Мария, , и те тъпче и мачка. Недей лесно да и даваш децата. Живеем в луд и извратен свят. Ония, представяш ли си да е някой болен мозък и да им направи нещо. Бори се само за децата си, не и за нея. Удари с юмрук по масата и покажи кой е мъжа в къщата.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d226dc666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторе, какво стана в крайна сметка?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 94ed904282
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 23, освен ако децата всъщност не са от другия, което е много вероятно...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a8b2ca02ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От автора: Здравейте. В момента сме в процес на развод по взаимно съгласие. Децата ще са при нея, въпреки че не дава индикации, че има голямо желание да ги гледа.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bd995b85d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Нещата като се счупят, няма залепване, а и да се загладят, никога не е същото. Може би е по-добре раздяла, дори тежка, с много усилия, но с възможност всеки сам да намери щастивто си, вместо да прекарате остатъка от живота си в преструвки и и все по-зле прикрита депресия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1cad7532b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Тази жена не е яла бой.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 99923cf654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До всички /най-вероятно жени/, които донесоха от девет кладенеца вода да оневинят жената на автора. Ще разкажа накратко история, на която съм жив свидетел. На наш близък - успешен бизнесмен, който започна с две сергии на Илиенци и нямаше почивен ден и нощ през последните 20 години за да стигне до стотината си магазина към днешнна дата жена му роди три деца - момичета. Благоверната няма ЕДИН работен ден , беше носена на ръце от човека и понеже е много загрижена за фигурата си, започна уроци по тенис. Така хлътна по тенис учителя, че заряза семейство, трите си деца, едното от които тъкмо навлиза в пубертета, а най- малкото е на 3 години. Просто ги заряза и замина при оня. Човекът се видя в чудо, нито е бандит, нито е лошо момче, работохолик е и всичко е било в името на семейството. Към днешна дата съпругата е разведена, живее с тенис инструктора / все още/ и е бременна от него, ако не е и родила вече. С трите си деца почти не поддържа връзка. Така че, не ми говорете за светиците, отдадени на семейството. Има хора - и жени и мъже социопати, котио не са годни за нормални отношения. Лошото е, че те съзнават, че имат проблем, и се вкопчват в някой , който да ги дърпа напред в живота - социално и емоционално. За съжалене май авторът е изтеглил таква карта от лотарията. Мога само да му пожелая сила и къса памет, защото ако носиш тоя товар със себе си цял живот , не е на добре.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bdfd35da33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Номер 12 поклон за човешката ти постъпка. Доблестен и достоен за уважение мъж!
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 49efcfb122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Съжалявам авторе. Но все пак си взел правилното решение. Така е най-добре за всички и то най-вече за тебе, ще видиш че е така след време. Късмет авторе и се радвам че не си просто и докачливо мекотело като номер 12. Това нямаше да е добре за тебе. Имай достойнство и самоуважение. Ти си си най-близкия човек. Себе си трябва да обичаш най-много. Ако не обичаш себе си и не мислиш за твоите нужди на първо място, никога няма да успееш да даваш на хората в живота ти адекватно това от което имат нужда и ще е трудно да изградиш здрава и читава връзка с тях. Ти и твоите нужди са на първо място, после са всички останали. Това разбира се НЕ ОЗНАЧАВА че ги пренебрегваш нито това ще бъде правилно ако го сториш. Просто създаваш адекватни взаимоотношения с хората около теб, като имаш впредвид и своите нужди както и своето място в живота им ( дано ме разбираш ). Късмет и успех авторе.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7c16d88055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Хвани някоя нейна приятелка и я наеби здраво, няколко пъти, и ще ти мине.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker