Измами ме и ме заряза... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измами ме и ме заряза...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5681 пъти
Здравейте на всички, от много време се каня да разкажа моята история и да ми дадете съвет, но все не събирах смелост... Еее, ето че дойде и денят в който събрах тази смелост!

И така бях на 15 години когато срещнах момчето на мечтите ми, запознахме се съвсем случайно и аз се влюбих в него, почнахме да си пишем, да се чуваме и така. Аз разбрах че в града, в който той живее аз имам баба и много често ходя...

И както всички тинейджъри почнахме да се зарибяваме по скайп... в продължение на цяла година ние се чувахме и писахме... Лятната ваканция аз отидох при баба ми на гости и така се видяхме с него...

Той се държеше изключително мило, сваляше ми звездите от небето... бях заслепена от любовта си към него... И така в продължение на няколко дни се виждахме и най-странното беше, че той искаше да се крием, а задавайки му въпроса "Имаш ли си приятелка, той винаги отговаряше, НЕ", когато го питах, защо се крием тогава, той ми отговаряше с "не знам"...

Заслепена от любовта си, той успя да ме вкара в леглото... едва на 15 не разбираща нито от любов, нито от секс, аз му се доверих... Мислех си, че след като си легна с него ще мога да го задържа по този начин, да ама не....

Той ме използваше, виждахме се само когато аз ходих на гости при баба ми или когато той имаше работа в големия град... Никога не сме си говорили, виждахме се буквално за 30 мин. колкото да ме изчука и всеки си тръгваше по пътя...

Мислех си, че това ще е само първата година и половина и все си казвах, той ще се промени и ще ме обикне, но не стана така... В продължение на 3 години ние се виждахме, когато на него му е удобно и само колкото да ме изчука...

След определен период от време аз разбирам от негов приятел, че през цялото време той си е имал приятелка и е бил само с мен заради чукането, защото неговата приятелка не му била пускала... Бях "мъртва", не се чувствах човек, бях употребена, използвана и захвърлена...
Да така се чувствах!

Когато се видяхме за последен път го попитах защо ме е лъгал, защо не ми беше казал истината, но той така и не ми отговори, защото не знаеше какво да ми каже... След което аз му наговорих куп неща от които и думичката "МРАЗЯ ТЕ" нее аз не го мразех, аз го ОБИЧАХ... той ми беше първото момче как ще го забравя? Как ще си легна с друг?

6 месеца не се бяхме чували, нито виждали, на 7 месец когато отидох на гости при баба си аз се запознах с неговата приятелка, с моята братовчедка, да той ходеше с братовчедка ми, а чукаше мен...

Това ме накара да легна и 1 седмица бях "жив труп"... И така след като разбра че знам вече цялата истина той ни скара с братовчедка ми, след което ми се обади и ми наговори куп груби думи -"Боклук, парцал, ще те убия... " и още какво ли не...

Еее това беше последния ни телефонен разговор, вече 2 месеца минаха без да се виждаме и чуваме, а аз не мога да спра да мисля за него... ОБИЧАМ ГО... Колкото и груби думи да ми е наговорил аз го ОБИЧАМ и искам да бъда с него..

Моля Ви дайте ми съвет какво да правя? Как да си го върна, дали въобще има смисъл? И ако не, Как да го забравя, когато непрекъснато мисля за него? Моля Ви дайте ми съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6832f80c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай не търси контакт с този човек! Той действително те е използвал, надявам се поне сексът да е бил ОК и за теб и да не те е повредил в това отношение.
Ти не си вече на 15 годинки, а на 18, пълнолетна си и се предполага, че си по-зряла вече. Мисли!
Избий си го от главата на всяка цена, концентрирай се върху ученето, спорт, всичко останало, НО НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО и съжалявай братовчедка си, че е с такъв човек!!!
Ти си плюй в пазвата, че си се отървала и не си на нейно място. Не се занимавай обаче да ? казваш, тя най-вероятно си го знае, само ще те изкарат теб виновната интригантка.
Голяма работа, ти казвам - случилото се е минало, предстой ти чудесно бъдеще и този човек НЯМА МЯСТО В НЕГО. Забрави го - отвратителен човек! Дори злобен и зъл, не е само използвач, а за мен истински зъл тип!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc2d0d89ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Грешка в темата Измами ме и ме заряза, не, измама е когато един два пъти се хванеш, но да се хващаш в продължение на три години си е чиста простотия от твоя страна, толкова ли за три години не знаеше с кого е братовчедка ти, както и да е 1 ти е казал най правилния съвет.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 213a5aff9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Винаги съм се чудел на жените, колкото по ги правиш на боклуци толко по хлътват по теб! Абе ти имаш ли уважение към себе си бе? Казваш той ми е първия как ше легна с друг? Ми ей така ше легнеш както се ляга! много се дразня на такива глуповати създания като теб! Ище си млада хвани си някой пип и си живей живота а не се занимавай с тоя боклук!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6af6e74d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Глупачка!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e9d689a372
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Да ти кажа не те съжалявам особено - сама си си виновна! В разказа ти преобладава думата "чукал", не "секс", не "преспа с мен" а именно "изчука" - прави си изводи и ти колко си стока. След като си знаела или поне подозирала че има друга, да беше прекратила нещата. "заслепена от любов" - о, моля те... и аз съм била влюбена, но не съм си лягала с някой, който виждам че не е човек на място ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fd19cd372b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бе определено не ми се иска само че схващам, знам какво е хлътване, знам колко момичета са правили същата грешка като теб. Определено не го одобрявам и аз не бих го допуснала за себе си никога, но както се вика станалото станало. Гледай напред, забивайки се в миналото ти пропиляваш настоящето. Да не ти пука, не си нито първата нито последната, забрави го, зарежи го, изтрий номера му, снимките му, скайпа, фейса, всичкоо!! Няма да ти е лесно, съдейки по написаното, ама поне е правилно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7661ab075f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Миличка, нямаш ни най-малка представа колко си наивна. Или нима ме знаеш, че за да има любов са необходими двама души? Това твоето е един вид несподелена любов, защото той не изпитва същото към ТЕБ! Има всякакви лицемери. Не разбрах защо само се изразяваш толкова буквално, с израза "чукане", и т. н. Има всякакви лицемери. Ако напр. аз обичам някого, то ще искам да кажа на целия свят. Съжалявам, че ти просто не можеш да разпознаеш истинските хора от лицемерите... Бъди себе си и очаквай, защото ти предстои все някога истинска любов. Дори аз да съм на 15 г., осъзнавам, че сам правя избори, и ако сгреша ще потърпя последиците от тях. Да, някои казват, че от грешките се учим, е какво учене. Ти даде сърцето, душата, най-милото си на този свят на човек, който не иска да се посвети...

Както и да е, ти вече направи тази грешка. Сега просто трябва да продължиш напред и да го забравиш. Просто подминаваш, сякаш нищо не се е случило.

По писането ти разбрах, че си истински и искрен човек. Не бой се, само вярвай :) Ще намериш своя герой, както и той теб.. :)

Цеко*

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 85453ec4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Вероятно ще напиша най-пенсионеркския коментар: Момиче,ходи на гости на Баба си.Радвай й се.Учи се от нея.Един ден да помниш как е готвила как е имала пълна къща с цветя и плодове.Мъжете цял живот ще те разочароват и играят с теб,защото това е природата им.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f7ac848498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   не е задължително да те разочароват, но на 15 си оше незряла, защо не изчака до 18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 92cdeb8784
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За това истинския мъж, никога няма да има момиче на което да държи, заради такива като вас.. На 15 години аз си пишех домашните а вие се ебете по къщите... Вземи се стегни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker