Има ли смисъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 513 пъти
Здравейте, момиче съм на 22г., приятелят ми е на 32г. В общи линии живеем заедно още от самото "начало", т. е. година и половина. Живота ми е каша, вече. Студентка съм, последна година, няма да споделям с какво се занимава, но има нормален доход за България. Живеем с родителите му, като сме в две отделни къщи в един двор. И не, не си представяйте палати - нашата къща се състои от две стаи, тяхната също. При нас няма даже прекарана вода. С външна тоалетна сме, изградена баня нямаме, купили са преди много години каравана, в която има баня и се къпем там. Майка му даже спи в нея, откакто аз съм при приятелят ми, уж за да не ни пречи. Започнахме ремонти, не си мислете, че не го интересува и т. н., но винаги нещо става и парите отиват някъде... Момчето е добро, грижовен е, плаща всички сметки, на майка си и баща си помага, аз не изкарвам кой знае колко пари, защото съм студентка, когато взимам заплата и тя свърши, той винаги ми дава, никога не ме е оставяш гладна, жадна или без цигари. Даже не ми е позволявал да ходя да работя за смешни пари някъде, винаги ми е казвал: "По-добре си стой вкъщи, няма смисъл да работиш 12ч. са 35лв. " Има си и своите ми Уди, разбира се. От постоянната му работа, просто се прибира и умира. От почти 3 месеца не сме правили секс. Всъщност сексът като цяло при нас не вървеше, не беше нещо кой знае какво. Правихме често секс точно първите 2-3 месеца, след това той рязко изгуби желание. На моменти се побърквам - живеем като битници, секс не правя, гледам мизерният двор, който е затрупан с боклуци, като е влажно времето в караваната, или по-скоро, така наречената ни баня е ужасно студено, пускаме си духалка преди това, не мога да се обръсна като нормален човек, трудно си мия и косата, отнема ми адски много време, защото е дълга и гъста, а скапаната вода е с много слаба струя.... Това са само най-основните неща.

Гледаме за къщи в околностите на града ни, защото са много скъпи при нас, в апартамент не искаме да сме. Мисълта ми е, че той мисли за в бъдеще, мисли за развитие. Работи 7 дни в седмицата, по 12-15ч. Не се спира. Няма значение как е живял до сега, как живеем сега, като за в бъдеще няма да е така.

Лично според мен, ако минем през цялата тази "мизерия", няма да има какво да ни бутне за напред. То всеки знае на изметено и постлано....

Вие как бихте постъпили? Бихте ли останали с този човек? И да поясня, че не сме цигари, защото сигурно това ще си помислите. Българи сме и за жалост има много цигани, които живеят по-добре от нас, както и от много други хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker