Защо е толкова трудно да си намериш приятелка в днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е толкова трудно да си намериш приятелка в днешно време?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2888 пъти
Здравейте, драги читатели!

Пише ви мъж на 24г., 175 см. с незабележително лице. Не бих се определил като грозен - децата (които често нямат филтър и са брутално откровени) не се плашат от мен и не ме гледат странно, даже са супер дружелюбни към мен; мнението на жените е ирелевантно, понеже статистиките сочат, че жените масово смятат долните 80% от мъжете за грозни, което е лудост. Имал съм само две "приятелки" през живота си, и двете в периода четвърти-пети клас - ласките ни се свеждаха до прегръдки, щипане и целувки по бузите, както човек би и очаквал от десетгодишни лапета. Оттогава, суша.

Живея с нашите и работя от вкъщи. Успоредно с това уча, за да си намеря по-добра работа (онлайн курсове; напуснах университета преди време, понеже специалността не ми беше присърце). Не ми е проблем да се изнеса на квартира, ако си намеря сериозна приятелка, но за момента ми е по-изгодно да живея с нашите. Работя средно по 50 ч. на седмица. През малкото време, което имам за себе си, или уча, или тренирам (блъскам религиозно вече от две години и половина и ми личи), или консумирам медия (няма как да съм продуктивен през цялото време). Имам малко приятели и за съжаление шансът да се запозная с жена покрай тях клони към нула.

Имам акаунт в 4 сайта за запознанства. Жените, които обикновено ме харесват, са или ботове, или фалшиви профили, или дебелани, или жени, които просто използват тези платформи да си рекламират инстаграма. В редките случаи, в които съвпадам с момиче извън изброените дотук категории (съвсем обикновени момичета, чиято визия по нищо не превъзхожда моята), разговорът или евентуално умира, или ме гоустват/ънмачват от нищото. Излизал съм само на две срещи досега - с първото момиче не си паснахме особено (буквално се беше поболяло, че не е ходило на дискотека от 1-2 месеца насам заради короната), пък и беше доста грозно, колкото и грубо да звучи - фактът, че тя ми пишеше първа почти винаги, трябва да е достатъчно показателен; с другото момиче срещата мина по-гладко и имахме повече допирни точки, но ме гоустна внезапно; също така имаше хронични заболявания, които щяха да направят съвместните тренировки невъзможни (ако някога съумея да си намеря приятелка, бих искал да можем да тренираме заедно).

Що се отнася до самите разговори, влагам усилия да ги поддържам, ако профилът на момичето показва интересите й, подпитвам за тях. Не говоря мръсотии. Опенинг лайновете ми не са нито от типа "zdr ko pr", нито от типа "придворен шут от редит". Гледам възможно най-бързо да взема номера на момичето и да уредя среща.

Пълната липса на интимност в живота ми ми тежи. На ума ми е 24/7, има даже дни, в които ми се отразява и на производителността. Не става въпрос само за секс, ако ми беше само до единия секс, отдавна да съм посетил някоя проститутка.

Жените масово ми се струват зли и повърхностни. Сякаш единствените неща, които ги вълнуват, са лицето, ръстът, социалният статус, парите и дали други жени се навъртат около теб. Може би менталното ми състояние ми изкривява възприятията, може би не. Ако единственият начин да имам жена до себе си е да се задоволя с такава, към която не съм привлечен (дебела или значително по-грозна от мен), предпочитам да си стоя сам.

Чувствам се напълно обезверен. Не мога да повярвам колко е трудно да привлечеш женския си еквивалент, поне по сайтовете за запознанства. Колкото до запознанствата на живо, не виждам как би се получило. Разширяването на приятелския кръг на моята възраст е много трудно. Покрай работата, ученето и тренировките не ми остава много време или енергия за излизания. Единственият друг вариант е да пробвам с някоя колежка, но ме е страх да не си загубя работата.

При всички случаи, ако до 25-годишна възраст не си намеря приятелка, смятам да започна да ходя по проститутки. Знам, че казах по-рано, че не ми е само до секса, но и аз имам нужди; да не говорим, че откакто започнах да тренирам, и нагонът ми осезаемо се увеличи, което допълнително ме мъчи.

Това беше от мен, просто исках да си излея фрустрациите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 83d61114f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Започни да имаш пари и ще видиш разликата.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 180c988d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Братиньо, ти си невзрачен човечец с отвратително мислене.
По това как пишеш направо струи една стерилност. Аз не бих искал да имам нищо общо с теб, само от пет абзаца, представям си какво е да те послуша малко човек какви ги бръщолевиш.

Не, жените нито са зли, нито нещо им има. Просто знаят как да разпознават когато някой не е стока и от такива странят.

Интересувало ги лицето, ръстът и парите... ама ти викаш, че тая и оная били грозни и под теб.

Не можеш да им предложиш нещо, което не може всеки втори... защо тогава да стоят при теб? Бачкаш за никакви пари, живееш с мама и тати, не си красив, не си успешен... тогава защо някой да иска ти да си му ''всичко''? ! Няма как да стане мойка.

Пре-евалюирай къде се намираш на стълбичката на потенциалните мъже.



Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 70688ce4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   То и ти не си нищо особено, авторе. И на мен ми е трудно да си намеря приятелка, но не съм тръгнал да ги обиждам, пускайки теми в сподели. Приемам, че нямам късмет и, че не е дошъл момента, в който ще имам приятелка. Не бих тръгнал да правя жените на две стотинки, задето не ми обръщат внимание.
Единственият съвет, който мога да ти дам, е да не бъдеш толкова самоуверен и намали малко изискванията си към бъдещата партньорка. Аз например, търся жена, която е с подобни на моите разсъждения, т.е. да бъде човек на изкуството. Това ти го давам само като пример, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a4d0135a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   2, теб пък по начина ти на писане мога да позная, че не си никакъв Братан, ами си по-скоро БратанКА. Издаде се по упреците, че живеел при майка си и баща си и начина, по който защитаваш жените, ако питаш откъде познах. Да, жените са и грозни, и зли, и нагли, и каквито и още лоши неща се сетиш. Вината, че някои мъже остават девствени над 30 е изцяло тяхна (на жените). Откакто им е дадено право на избор, те все налитат само на "алфи-малфи, играчи, ебачи, или както ги наричате там, дето ги бият и насилват, а после си изливате всичката помия и яд от това, че те ви тормозят върху "добрите момченца", дето изобщо с нищо не са ви виновни за това, че вие имате скапан избор за мъже, основан само на емоции и хормони, а после като се изгорите яко, почвате да ревете и хленчите, колко лоши били всички мъже. Преди е имало по една жена за всеки мъж, всичко е било равномерно и справедливо, и всички са били щастливи. Сега 5% от мъжете ебат 95% от жените, а останалите 95% от мъжете го духат. Вече в обществото цари социална дискриминация, основана на тотално идиотски имбецилски принципи. Ако нямаш татуси, надуваеми мускули, бръсната тиква, пари, кола, апартамент и собствен бизнес и не си 2 метра, нямаш право на жена. Колкото и добър човек да си и каквито и добри качества да имаш, пак няма никакво значение. Така много добри и стойностни мъже биват насила възпирани да оставят гените си занапред, а на некачествените гени (мутри, цигани, педерасти) се дава превес и се позволява привилегията да се размножат, като по този начин размножават и злокачествените си гени и правят лоша услуга на света, като го препълват с некачествени (лоши) гени. И всичко това е по вина на жените, които решават да пуснат на "лошото момче" вместо на "доброто момченце" под влиянието на емоции и женски хормони, и оттам нататък всичко в живота им кривва в грешна посока. Ами сърдете се на себе си, жени, не на мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 46d6dd9840
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   От женска гледна точка съм напълно съгласна с Братан. Извинявай, но ми се струваш абсолютно безинтересен. И не заради пари, коли и т. н. Когато бяхме гаджета-студенти с мъжа ми и той нямаше такива, но имаше много богата култура, пътувахме, всяко излизане с него беше приключение, научавах нещо ново, просто още тогава беше личност, ярка и оригинална.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dc391d72fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Ако питаш сериозно, ето ти сериозния отговор - в човешката история, само 20% от мъжете са се репродуцирали... Така е и при повечето животни. Женските са програмирани да се чифтостват с възможно най-добрия (според тях) партньор. Тъй като мъжките могат да генерират огромно количество сперма, един мъжки може да осемени стотици женски. Така че те се подреждат на "избраните", които не могат да насмогна, останалите - духат супата. Така ни е създавала природата...

Що се касае до хората, т. н. "лош патриархат" създаде изкуствено концепцията за моногамност, идеята че за всеки има партньор. Това всъщност беше принуда за жените да си вземат мъж "по-долна класа". Но навремето такава беше социално-икомическата схема, бракът беше основа на икономическият модел. Но той се смени преди 50-тина години, така че схемата спря да работи. Жените могат да си избират отново партьор по вкуса/прищевките им. НО, ситуацията е с една идея по-лоша. Докато преди възможните мъже са им били във физическото обкръжение, сега една жена може да си избира мъже дори в друга страна (чрез интернет). Така че правилото 80-20, стана по-скоро 95-5. И тъй като животът ни в града е удобен, и т. н., нещата които жените търсят у мъжете са много субективни и повърхностни. Примерно - колко жени се замислят дали човекът е работлив, или дали го бива за баща, или от какво семейство идва, колко е образован... Целите са много по-прости - да си прекарам добре, животът ми до голяма степен е уреден, ще помага или мама/тате или държавата.

ДА, статистически е показано, че жените смятат поне 80% от мъжете за грозни. Поне на млада възраст, всичко е до външен вид и да изглеждаш "готин". По някое време започват да гледат и парите... Това с "ярките личности" са абсолютни глупости... Пак научен факт е, че когато хората смятат някой за красив, започват да си измислят и интелектуални/морални качества. Напротив - ако е грозен, започват да подценяват възможностите му. В крайна сметка човешките взаимоотношения са много субективни. Дори да ти казват как преживяват и си обясняват нещо, то не значи че осъзнават физиологически какви са фактите.

В твоя случай, както се сещаш, да 175 см са малко. Аз гледам женски тапи от по 160 см, търсят мъже по 180 см... Това е женската природа, особено из тези сайтове. Така че - не се занимавай онлайн. Тайната в тези неща е да имаш широк социален кръг, в който си харесван, да си силно ексровертен, да се правиш на невероятно готин и безгрижен. Жените не обичат мъже с ниско самочувствие, прекалено вглъбени, интересуващи се от сложни за тях неща. Другото основно нещо е - никога не питай жена какво търси и иска, тези мнения само ще те объркат. Гелдай ги какво правят и на какво налитат. Много мъже имат проблеми да приемат женската природа, но жените са най-зле в това отношение - изобщо не се познават... Затова и много вербално общуване с тях не е добре. Те харесват най-много мъже за които не знаят нищо, да има тръпка, да има фантазия. Ако тръгнеш да се обясняваш, да те опознаят... ще им омръзнеш. Прави си експерименти в сайтове като тези, но просто никога не допускай жена да знае какво и как мислиш. Няма значение какво е, тя няма да го хареса... Тъй като не можеш да станеш по-висок, то трябва да се ошлайфаш в психологичните игри. За съжаление ако не се родиш красив, висок и богат, това ти остава...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2a6f96a43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Номер 5, е как така съпругът ти е нямал пари, а сте пътували. Пътуванията искат пари и то не малко.
Автор, съвет от мен - с проститутки и разни подобни, които лягат с първия срещнат, не се занимавай. Ще пропаднеш много лошо и изобщо няма да усетиш. Просто не го мисли толкова и се отпусни. Жените усещат, когато си напрегнат и веднага те вземат за задръстеняк. Трябва да им покажеш, че не ти пука особено.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 92e2196e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   До 4. Успокой се малко! Братан е мъж. Живее в чужбина и на място, където не е прието да се живее с родителите след 19 г. възраст.
Макар и този път да е твърде хаплив, е прав.


Твърде много залагате на външността и говорите за нея. Е, добре, хубавите българи например са изключителна рядкост и дори хубавите, но по-скромни жени странят от тях, защото се притесняват как ще ги опазят.
Най-голям шанс за връзка имат симпатичните, но умни мъже, които държат на образованието, имат цели в живота, решителни са поддържат тялото си, както и добра лична хигиена.
Защо все забравяте за образованието, което ще ви даде шанс за по-висока заплата, за повече свободни избори и повече възможности в живота. Защо нямате цели в живота?
Мислите ли, че млада жена, завършваща висшето си образование, ще търси мъж, който е зарязал своето висше и повече не е правил опити да запише следващо по-подходящо за него?
За нея той няма да изглежда перспективен, но за някое момиче решило да приключи с образованието след техникума или гимназията ще бъде приемлив.
Броят на жените с висше образование у нас е много по-висок отколкото броя на мъжете, затова ако авторът иска да има повече възможности за избор сред жените, трябва да мисли в тази посока. Но е добре да подходи практично и не просто да запише висше, а такова, което би му донесло стабилни доходи като професия в бъдеще,

Не знам защо под поддържан външен вид все давате за пример препомпаните във фитнес залите с татуировките. Та те са най-противните типове.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 202ee9f2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Жените масово ми се струват зли и повърхностни. Сякаш единствените неща, които ги вълнуват, са лицето, ръстът, социалният статус, парите и дали други жени се навъртат около теб. Може би менталното ми състояние ми изкривява възприятията, може би не. Ако единственият начин да имам жена до себе си е да се задоволя с такава, към която не съм привлечен (дебела или значително по-грозна от мен), предпочитам да си стоя сам. "

Не, просто нарастват случаите на девиантно поведение и нарциси при жените. Това е от комплекс и липса на интелект, поради което се получава едно неразбиране към света. Развиват уникални комплекси за малоценност, за външност и пари. Да, в сайтовете за запознанства 99% от мъжете нямат шанс. Социалните мрежи със сигурност имат негативно влияние за този процес, но най-голямата вина имат глобалистите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bab24e3f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   Жените били повърхностни и зли, гледали само лице, ръст и пари. Ок, а ти къв си!? Сума ти момичета нарече или дебелани или по-долу от теб. Сигурно те надушват къв помияр си и за това те гоустват и те режат. Не ги виня.... Жените имат интуиция.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8b09d446f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Причините са много. Някои са в теб, други извън теб. Но главните са в теб. Аз когато се стремя към нещо и удара греда, винаги правя разбор като след футболен мач и търся първо причините в себе си. И като сметна нещо за грешка довела до неуспеха в следващия мач просто не я правя. Ако не открия грешки, и въпреки всичко греда, се позовавам винаги на една библейска мъдрост, , Всяко зло за добро, ,




Според мен имаш странни изисквания да тренирате заедно например.



А това, че живееш при вашите и не си красив и успешен и за това ти връзвали са глупости.



Първата ми сериозна приятелка беше когато бях на почти на 19г. Шест пъти бях изключван от училище. Бях най-големия двойкаджия. Безпереспективен от всякъде. Нито книжка имах ни кола, баща ми почина и бяхме на ръба на мизерията. Нито бях висок, ни красив ни висок, а ми умираха в краката. Тогава си хванах първата ми приятелка, с която правех бесен секс всеки ден по цял ден. После и забременя от мен. Какво е видяла в мен? А ми имаше тръпка с мен. Карал съм я да ми носи пеша кафе от 3 км зимата до в къщи. Това искат главно жените, колкото да не си го признават. Да и трепне от мъжа до нея.


Един мой съученик, отличник на випуска, баща му най-големия арендатор в околията, идваше на даскало с чисто ново Корадо на времето, галантен, възпитан, мил, возеше ги с Корадото, висок строен, до последно си беше дествен и въобще не го искаха. Ползваха го само за таксиметров шофьор.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ed2d95e7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Факт е, че егоцентризма и фасоните на нежния пол мутираха драстично благодарение на социалните мрежи, на цялото внимание, което черпят от там, и на многото начини по, които мултиконтактите стимулират суетата, и себичността им - от там, и претенции нелепи, и дълги като менделеевата таблица. Коментари 2 и 3 са писани ще речеш, че от членове на някакъв арииски кръг :D Пичове, не всеки е CEO в General Electric, наркобарон или биткойн паралия. Отделно, че до голяма степен написаното не отговаря на истината - лошо ще ми стане, ако почна да броя случаите в, които съм виждал тотално нелогични комбинации на хубави и интелигентни жени с някакви типове, които най-малкото не са нищо особено, или са откровени прошляци бедни на външност, поведение, пари, успех и т. н. Както ме и съмнява, че всеки успял и читав мъж е задължително търсен или харесван - има една друга тема тук, в която момче със стабилен доход и работа към чуждестранна компания с дар слово и добре сложен (по негови думи) пише също, че му е трудно да намери половинка. Нещата въобще не почиват толкова на тия перфекционистични схващания така, че не се халосвайте и вие като суетни дами, не хранете феминизма, като оправдавате тендециозно-дебилните поведения на нежната част от човечеството и не нареждайте автора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 78671bf27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   За втори път пускам този коментар - темата е писана от същия трол, който се оплакваше от "гоустване". Тотално разпознаваем и скучен стил на писане. Ако коментарът ми отново не се одобри, това значи, че и админите са намесени в тази жалка история.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 44af5d79c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Аз съм потресен от коментара на Братан. Особено от тази част:
" Просто знаят как да разпознават когато някой не е стока и от такива странят."

Бро, ако беше така, защо тогава всяка втора тема тук, писана от жена, е "Гаджето ми е изрод, бие ме, изневерява ми, да остана ли с него?"
Значи тези са стока, а авторът не е? Така ли? Или викаш, тези пичове имат някакъв клоукинг дивайс, който замъглява сензорите на иначе перфектните женски радари?
Are you for real?

Скачате на автора, че живеел с техните, че си спрял образованието и т.н. Чудите се за какво да се хванете, че да го изкарате черен. А през това време, барманчето, дето няма амбиции да е нещо повече в живота и друса амфети, дрънчи 8 /10 всяка вечер. Лол.

Перфектно го разбирам автора и съм 100% съгласен с него. Конкретно с това, че в наши дни е наистина АДСКИ трудно да си намериш някакъв женски еквивалент. Женската хипергамия гърми яко и реално, повечето мъже им се налага да слязат поне 1-2 единици (то ако е само толкова, пак добре), за да имат някакъв шанс.
Ако аз съм пирмерно 7/10 по каквито там качества решите, за мен жените, които са 7/10 дори само по външност и нищо друго, не са опция. Защо? Защото те гледат мъжете, които са 8 /10.
Верно ли още има хора, които не го осъзнават?

Истината е, че това да си просто "нормален" вече не стига. Ако искаш да имаш избор от жени, трябва да си в горните проценти.

Авторе, наистина и на мен ми биеш малко на сухар. Няма лошо. Аз бих ти казал да се фокусираш над фитнеса здраво. Вече имаш стабилен стаж, продължавай, знаеш как става, прогресивно натоварване храненето. Лятото чистиш, зимата гейнваш, знаеш как е.
Парите, ясно, то си го прави за себе си.
И също - бъди нахален и нагъл. Жените го харесват.
За онлайн запознанствата - бъди сигурен, че снимките ти са добри. Освен ако не ти личи от 1000км, че си Брад Пит, гледай да се презентираш по възможно най-добрия начин. Повечето мъже сме доста зле в това да си правим снимки, 100% има какво да надградиш. За това конкретно, можеш даже да се консултираш с жени. Ако за друго, поне за това могат да ти дадат адекватен съвет, особено ако са някакви кифлета.

А колкото до хората, дето те съдят, че си нарекъл някои момичета "дебелани". Ами такива са! Когато си с 20-30кг над нормата си дебел! Как трябва да ги наричаме? Анорексички ли?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c1a9c35bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Кефя се, че покрай студените комплексари, имаме мощно готини хора. 6 и 18 - цепите, пичове. 6 - комплименти за твоето адекватно разбиране за същината на проблема. За това колко лесно е човек да се заблуждава сам. За невероятното непознаване на себе си от страна на жените - може би тъкмо в това е чарът им?

Явно навлизаме в нов период на историята, техно-хипергамия, или нещо от сорта. Без да бъда краен, мисля си че има някаква закономерност в това - нормално е при пренаселването на планетата да се включат такива механизми на колективното съзнание, на колективното битие. Не мисля, че са нарочно направени - и най-умелият мозъчен тръст няма как да измисли и контролира толкова сложна система като тази как интернет и свързването на хората в вдно огромно общество променят връзките ни, критериите ни за партньор.
Чисто естетически е приятно да видиш как спиралата на историята за пореден път се повтаря, но в гигантски мащаб - хипергамията от зората на човечеството и матриархалното общество.
Всъщност, ако погледнем по-жестоко това за обществото е добре - жените да изберат само най-добрите, по някакви си техни критерии. Мечтите на евгениката от миналия век на стероиди...

facetious

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0f6f3d7621
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

20.   Прекалено нависоко взехте да ги издигате тези жени.
На нас ни е внушено от малки, че едва ли не трябва да развиеш специални умения да говориш и ухажваш жена а какво наблюдаваме в дейтвителност- точно обратното.
Я вижте разни негри, аборигени мигранти и цигани кво правят.
Щом те ебът с лекота бели евро и бг гъски и това трябва да ви е за обица на ухото да не си харчите емоциите излишно.
То и да си намериш някоя ако е многократно употребена ще ти се отще отвсякъде. Искаш ли да целуваш жена двто е лапала пишки на поразия. Вече ги има много такива дето изобщо не можеш да познаеш що за боклуци са. Миловиден външен вид а отдолу прогнила като умряло животно.
За избора им да не говорим.
Забавно ми е да гледам нещастните физиономии на разни фльорци дето са се хванали с най-големите пънове и жалките им опити да се прикрият с видимо фалшиви гримаси.
Някой заговори за лоши гени- да то се напълни само с такива но те няма да просъществуват дълго.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2747e44899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Решението не е да хленчиш или да плюеш жените.
Надявам се това да е просто "изпускане на въздух".

Решението е да продължаваш да опитваш и ако можеш да разшириш базата за търсене. Защо например да не опиташ с колежка? Даже и женени хора завързват романи на работното място, защо не и ти?

Приятелите не са за да те запознават с жени. Приятелите са за да излизаш с тях на места, където ходят жени и където ще е тъпо да идеш сам. Примерно - бар, клуб, рождени дни, партита и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ea8f530c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не бих се хванала с мъж, който като теб обижда жените. Или с някой, който живее с родителите си. Това е знак, че не е самостоятелен и следоварелно не е годен за сериозна връзка. Също така и не бих се хванала с някой, който няма или не знае как да изкарва пари понеже с този човек ще ми е трудно да отгледам деца и създам семейство. Каквото искате си мислете, но това е мисленето на повечето жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bafdfcba4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Класика в жанра - определяш жените като "грозни" или "дебелани", 5 секунди по-късно се възмущаваш, че гледали лице/ръст при избора си на мъж. Дали не си противоречиш малко, или пък отново се връщаме към "добрия, стар" двоен стандарт?
Вижте сега, господа, нормално е да забелязваме външния вид на първо време, но това се отнася и за мъже, и за жени. Спрете да се държите като ощипани девойки, и за вас първият критерий е точно този, нали го виждам постоянно в реалния живот.
Не е голяма драма това. Ако имаш горе-долу приличен външен вид и същевременно си сравнително (а още по-добре в голяма степен) интересен и забавен като човек, имаш големи шансове да привлечеш доста жени и то задълго. Но явно и двете ти куцат, така излиза.
Честно казано, за мен най-големият минус (без да съм те виждала) е това, че живееш с вашите. Знам, че много хора ще "скочат" и ще обясняват как това не било определящо, но това си е лично мое мнение - не можеш да претендираш, че искаш това и онова, а да живееш при мама и тати като 15-годишно хлапе. На тази възраст, че и по-рано, трябва да сте вече самостоятелни - и мъже, и жени.
Що се отнася до работата и какви пари изкарваш - да, има жени, които се впечатляват от това и за тях е важно. Имало ги е преди, има ги и сега. Но аз например такива жени в обкръжението си нямам (абсолютно сериозна съм). Всичките ми приятелки са обвързани с мъже със средни доходи, не са нито богати, нито бедни. Е, друг е въпросът, че мъжете, които се жалват от това, че жените гледали само парите, обикновено се "влюбват" в кифли, които по цял ден се чудят какви глупости да купуват и колко пари да изхарчат, та и затова си мислите, че всички жени са такива.. :)
Ох, мога и още да пиша, но засега е достатъчно.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 92e8a36355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Факт е че почти всички нормално изглеждащи момичета се имат за някакви божества и не може да се говори с тях. Факт е и че в сайтове като Баду и тиндър пишат само по-едри. Излизал съм на доста срещи преди и въпреки снимките на живо бяха... И все пак не трябва да се съди по корицата. Има и много свестни и добри момичета с вид на абсолютни кифли. Има и невзрачни, които ще ти скрият шапката в леглото.
Запишете се на някакви курсове, някоя доброволна организация или туристически клуб. Разширете контактите си с хора. Рано или късно нещата ще се случат. Бъдете себе си, бъдете откровени, дръжте на думата си и все някоя мацка ще си каже искам го този мъж.
С моята жена от студенти та до сега пътуваме по над 30 хиляди километра годишно. Изобщо не е скъпо. Има карти за влак, автостоп, нелегални бензиностанции... За 20лв може да си спретнете страхотна двудневна почивка с влак и палатка...

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ea5630c8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ами авторе, първо ще започна с това, че чат чат забивам по някоя мацка, но не съм Дон Жуан. Излизам често, нямам много пари на този етап, но пък изглеждам добре и знам как да се държа, за да привлека една жена. Т. е. можеш да вярваш в това, че не говоря празни приказки, а от собствен опит и разсъждения.

Основният проблем в днешно време, е че има сериозна инфлация на жените т. е. жена, която е 6 или 7 получава интерес за поне 1-2 единици нагоре.
Това се дължи на няколко фактора:
- За жените да бъдат привлекателни е важно само и единствено как изглеждат. Неслучайно повечето красиви жени са надути, надменни и с бедна обща култура. По-грозничните се стараят да компенсират с интелект и мисъл, но не е толкова ефективно, защото има разлика между това човек да ти бъде приятна компания и да искаш да го изчукаш.
- Жените имат много начини да "мамят" в играта с всичките си гримове, салони за красота, изискани дрешки и т. н. Наскоро видях групичка надути момиченца в едно барче, които се мислеха за много вървежни. Бяха издокарани, държанието им беше високомерно, абе нищо ново, но когато се загледах в телата и лицата им - нищо кой знае какво. В смисъл не бяха грозни, но ако не бяха натокани до болка щяха да бъдат просто едни нормални момичета.
- Мъжете са неиздържали, защото са загорели като змейове и засипват жените с внимание, което от своя страна допринася за проблема. Защо? Защото всяка има опция от поне няколко човека, а шанса ти да си един от тези, наредени на опашката, е доста голям. Да ама тя търси "достоен мъж" за нея, не вас, тези които си мечтаете за вниманието и (високомерие и арогантност). Такива мъже стават да и помпат самочувствието, затова най-много да ги потърси от време на време, но до там.
- Социалните мрежи - жените ми прави впечатление, че имат огромно его и това его има нужда от хранене, защото е без покритие. Тук идват на помощ социалните мрежи и сайтовете за запознанства. Жените си качват снимчици с най-различни ефекти, ъгли и светлини за да просят лайкове и внимание. Това ги кара да се чувстват оценени и задоволява фалшивото им самочувствие, което е причината за по-горе споменатите арогантност и високомерност.

Жените всъщност са само това - без покритие. Всички тези фактори са ги довели до там да бъдат една хубава опаковка без съдържание в нея.
- Инстаграм и фейсбук са еквивалента на рекламите по телевизията и билбордовете за дадени продукти.
- Сайтовете за запознанства са средство за утеха, когато се чувстват тъжни и самотни и имат нужда от малко внимание или повече последователи в Инстаграм.
- Цената за една такава хубава опаковка е да не живееш при вашите, да си реализиран, да имаш пари, да си отговорен, да си уверен, да си "истински мъж".
И сега ще се зачудиш "Добре де, аз трябва да съм всичко това, а насреща си получавам красива опаковка с нищо съществено в нея, wtf". Ами да, затова казвам, че има сериозна инфлация на жените. Защото трябва да предложиш много, за да получиш стока от AliExpress.

Има и един алтернативен вариант - да се научиш да си бедбой и да ги чукаш по баровете. Тва за мен е умния вариант и това правя аз. А как да бъдеш бедбой ще попиташ? Като разсъждаваш по този начин. Това променя държанието и отношението ти към жените. Преценяваш ги по-обективно, не ги качваш на пиедестал и ако се наложи ги поставяш на място. Това е значението на това да имаш "силен характер" - свои възгледи и виждания за нещата и да не оставяш да те баламосват с разни приказки от Шехерезада. Не е идеята да си лош за спорта.
Мисконцепцията за "гадните мъже" идва от там, че всеки успял мъж иска повече от семпла повърхностна жена до себе си, затова с такива жени се прави единственото за което стават - секс. А те след след това се чувстват засегнати и почват да се оплакват от нас.
И навярно ако някое момиче чете това би си казала " Абе къв е тоя, за къв се мисли, нито е успял нито нищо".
Просто и аз съм човек.

Мога още много неща да напиша, за свестните жени и т. н. ама трябва да ставам, сори.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d47ca8f94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Тая дискусия я водите вече няколко години. Разбра се, че жените са манипулативни б*клуци, колкото и да ревете по сайтовете, нищо няма да се промени. Винете дедите си, че са дали права на тези ''същества'' и успехи в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker