Как да си хвана гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си хвана гадже?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 854 пъти
Мъж на 30 години съм. Всички колежки са семейни или обвързани. Не мога да намеря нищо досега и не съм се обвързвал. Изобщо не мога да си представя, че може да се обвържа с жена. Също не мога да си представя как стават нещата всъщност с останалите дето са се обвързали.

Излизал съм с много хора на срещи, приказвал съм, но нещата все не стават. Досега не са проявили интерес към мен за връзка.

Не съм дебел. Нисък съм и слаб по телосложение. Приятели имам много сред колежките, което ме радва. Като ученик също съм имал много приятели, но всяка си имаше гадже и нещата не се получиха. Не съм някакъв грубиян, нито стиснат скъперник или пък лош човек, нито съм алкохолик, нито съм наркоман, нито съм пушач. Работлив съм и ученолюбив. Имам много завършени курсове, макар и със средно образование. На външен вид не съм грозен. Явно такъв късмет имам да съм сам. Така е писано. Има плюс, че съм освободен и нямам ангажимент към партньорка и гледане на деца, но минус е, че съм сам.

Желая успех на останалите дето са обвързани и на тези дето си търсят гадже като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 239d99754f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   1. Не пишеш колко точно си висок, но споменаваш "нисък", което явно е немалко под средния мъжки ръст за България, който е 175, 9 см. Повечето съвременни българки считат всеки мъж с ръст под 185 см за "нисък", защото те имат изкривена представа за нещата и за тях не съществува понятието "среден ръст". Делят мъжете или на високи, или на ниски. А висок за тях е мъж, когото ще гледат отдолу дори и когато са с обувки на високи токове. Криви разбирания имат, но това им се налага от различни източници и на това подражават. Имат и склонност да се сравняват една с друга и никоя не иска да е по-назад от приятелките си по отношение на мъжа, с когото да се хвали и заради когото другите да ѝ завиждат.

2. Това, че си със слабо телосложение, е добър повод да започнеш да заякваш със спорт. Не чак да се вманиачаваш и да помпиш огромни мускули, но поне да се вижда дори през дрехите лятно време, че се поддържаш до някаква степен.

3. Когато жени те считат за приятел, това не е повод за радост, а е вид обида, тъй като това значи, че на теб гледат не като мъж, с когото биха искали да бъдат като жени, а просто като на поредния удобен познат, когото да държат около себе си с цел да им правиш безплатни услуги, да си винаги насреща за съвет или отговор на въпроси, да ги утешаваш, да им обръщаш внимание и да им вдигаш изкуственото самочувствие. След като на теб гледат като на приятел, изисквай от тях да се държат като приятели така, сякаш насреща си имаш мъже! Ако излизате някъде в компания, не черпиш ти тях, а ги оставяш и те приятелски да черпят теб. Не им отваряш вратата на ресторант или в службата - следва да си я отварят сами. Когато носят нещо, не го носиш вместо тях, тъй като те са преценили, че щом се заемат с нещо, значи ще го свършат. Когато е студено навън и те треперят, защото са се пуснали по по-разголени потничета или тънки блузки в хладно време, ти не си сваляш якето, за да ти е студено на теб и да им е топло на тях с твоето яке, а всеки си носи дрехите съобразно съзнателната си преценка какво да облече още преди излизането навън. Когато се налага да отидат някъде, ти не ги возиш с колата си като безплатен и вечно на разположение "приятел", а оставяш те да се оправят сами като едни равностойни приятели. Ако те те возят в техните коли понякога, тогава може и ти да возиш тях в твоята, но не допускай вероятността само те да се възползват от теб по този начин, а ти насреща да получаваш само едно "потупване по рамото" под формата на изкуствена усмивка за награда. Какво те грее една усмивка срещу това, че се лишаваш от времето и средствата си, а насреща си не получаваш съразмерно на това старание? Те заради една твоя усмивка биха ли те возили насам-натам с колите си? Не, нали!? Е, значи знаеш отговора и дали ти да правиш същото за тях или не. Такива жени са много изпечени в умението си хем да те държат достатъчно близо до тях с някакви усмивчици, гримаси и дори намеци за нещо неприлично (знаят, че много мъже ще клъвнат точно на последното), хем и достатъчно далече от себе си, за да не се случи нищо помежду ви извън рамките на удобното за тях приятелство.

4. Никакви, никакви, никакви хвалби към която и да е жена, тъй като за жените най-ценното в един такъв "приятел" около тях е точно да им предоставя безплатно времето и вниманието си! Жените постоянно търсят одобрението на околните мъже, така че по-добре не бъди поредния такъв, който им дава точно това, от което те имат нужда, но същевременно те не ти дават това, от което ти имаш нужда! Почти невъзможно е жена да бъде истински приятел, затова не се заблуждавай, ако някоя жена ти каже, че ти е приятелка. Приятелството носи в себе си силен смислов заряд и това, че се срещате всеки ден или излизате в общи компании, не ви прави приятели, а просто едни познати, събрани поради общи интереси като например пиене, ядене, работа, хоби и прочее. В момента, в който престанете да посещавате едно и също място, спирате да се виждате и това показва, че не сте били никакви приятели преди това. Поне единият в едно такова познанство между мъж и жена има ли физическо влечение към другия, приятелство е изключено да има, защото вътрешно ще се надява нещо интимно да се случи помежду им.
Похвала можеш да отправиш към жена в следните случаи, в които тя се е СТАРАЛА ЗА ТЕБ:
- След като е положила усилия да учи или да извърши нещо рядко и значимо за теб или за вас двамата.
- След като е спечелила съревнование или поне се е представила на ниво на него, макар и да не е на първо място.
- След като с удоволствие си изял това, което ти е сготвила и то е било вкусно.
- След като се е представила добре в леглото с теб.
Похвалата не идва наготово и никой не е абониран за тях. Те се извоюват, когато човек работи и влага усърдие.

5. Ако ти остава твърде много свободно време и в голяма част от него само събираш мрачни мисли или си предимно в Интернет, това е противопоказно. Бъди постоянно зает с нещо в истинския живот, като например учене, нова висока цел в работата ти или хоби, което може да ти е полезно по някакъв начин и в живота и да е предпоставка да те среща с повече хора с подобни на твоите интереси. Може да е: колоездене, уроци по някакво бойно изкуство, планински походи, разходки с куче, рисуване на картини или каквото друго те влече истински. Но не се захващай с нещо, което няма да ти идва отвътре и ще те натоварва. Ако например не си падаш по танци, няма смисъл да се насилваш да ходиш на уроци по танци. Не е казано, че там ще трябва да търсиш жена. Просто търси някакво духовно и/или физическо разтоварване за теб самия и като цяло да е дейност, носеща ти удовлетворение.

6. Научи се да вярваш на женските действия, а не на женските думи! Това ще промени изцяло погледа ти над жените около теб, независимо дали ти се пишат "приятелки" или други, които ще срещаш занапред с цел да сте заедно като двойка. Ще си дадеш сметка, че преобладаващите случки с жените в твоя живот до момента са били чиста проба постановка и разиграване от тяхна страна. Те, ако бяха толкова точни и постоянни в действията си към теб, сега нямаше да си сам и заобиколен от "приятелки", които имат интерес от теб, но не те възприемат като мъж. Това се случва и с повечето мъже, които са достатъчно неопитни и лековерни да поддържат подобни приятелства тип "удобни орбитиращи".

7. Помни, че 99% от жените, за разлика от мъжете, не мислят дългосрочно и вземането на решенията им е продиктувано от моментния интерес, който ги вълнува! Може сега да ти обещаят всякакви неща, само и само ти да сториш нещо, което те искат от теб, но след два часа или утре да се отметнат от думата си и после ще се оправдаят с обичайното за тях "Еми, да, ама това си беше за тогава, а сега вече не мисля така! ". Това е репликата, която са чували милиони мъже по цял Свят и ще продължават да я чуват тези от тях, които не осъзнаят, че подобни ловки похвати за замъгляване на разсъдъка на мъжа се прилагат дори и от наглед някакви скромни момичета и жени. Голяма рядкост е в наши дни да срещнеш точна към теб жена и тя да се докаже като точна в течение на време, а не просто да се старае да изглежда такава в твоите очи само в началото. Времето е най-верният показател за истинските намерения на един човек, затова опознавай обстойно и не избързвай с бляскавите изводи за която и да е жена! Знаеш ли защо повечето хора в даден момент се карат и разделят? Защото в началото не са се държали така, както накрая. А това е следствие от недостатъчното време за взаимно опознаване и прибързаното приписване на несъществуващи добродетели у другия.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker