Труден избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Труден избор
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2484 пъти
Здравейте ! Много съм объркана и не знам какво да правя. Имам приятел повече от 1 год. и половина. Всичко вървеше добре, до момента в който той се нави за чужбина. Идващите 2 месеца бяха кошмар за мен. Той се промени, обиждаше ме без причина, виждахме се все по-рядко, а и сексът го сведохме до 2 пъти на месец.

Реших, че е нормално - все пак му предстоеше да замине в нова държава. Замина, цели 5 месеца аз го чаках, не допуснах друг до себе си. Когато се върна, бяхме заедно 1 месец, тъй като замина втори път за чужбина. През този период имаше моменти, в които той се държеше прекрасно с мен, но.. бяха рядкост. Търпях, преглъщах нападките му, че съм му била изневерила и за други куп глупости.

Обичам го, затова си затворих очите и се правех на сляпа и глуха, за да сме заедно. Стараех се през малкото време да си изкараме хубаво, правех големи компромиси и не се решавах да го зарежа.Сега той е в чужбина вече 5-ти месец и има амбицията да остане поне още 3-4.

Наскоро срещнах човек, който е по-голям от мен с 12 години. И въпреки, че сме просто приятели, той се държи страхотно с мен. Кара ме да се чувствам щастлива, да се чувствам значима за някого. С други думи прави неща, които моят приятел не правеше.

Обаче не мога да се реша на важна стъпка-да прекратя отношенията си с гаджето си - още го обичам, боли ме, плача за него. Но от друга страна искам да пробвам нещо ново, искам да се впусна по течението, защото ''новия'' ми отвори очите.

Плащах много висока цена за хубавото време с моя приятел. Отлагах момента, в който да му кажа ''Край''... и свикнах да ми е гадно, свикнах да лягам и да ставам със сълзи, свикнах да ме обижда, свикнах с какво ли не... дори секс не правехме редовно.

Но не знам заслужавали си да си лекувам раните с момчето, което срещнах преди месец? Как да кажа на моя приятел, че не искам повече да сме заедно, при положение, че той редовно ми повтаря да го чакам, а и чувствата не са избледнели? Как да погледна семейството му... ами ако си кажат тази само го използва... Наистина ми е много трудно и объркано. Надявам се да взема правилният избор. Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: bfaa714d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти нали имаш чувства към твоя приятел все още? може би сега е моментът когато ще бъдеш възнаградена за страданията ти, може би сега той ще е по-спокоен и всичко ще ви по-добре. А за онзи мъж с 12 години по-голям мисля че е заблуда за теб, сама си той се появява в този момент когато имаш нужда от опора, от нещо мило, но това е само химера. Ако имаш чувства още към приятелят си почакай да се върне, изчакай да видиш как ще се развие връзката ви и ако не си удовлетворенна се разделете без да ти пука кой какво ще си помисли и каже. Ти живееш за себе си, не за хората.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49e603c53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мислиш за всички останали но не и за себе си...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 867d39231f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това не е правилен начин на мислене, осъзнай се. Номер 2 е прав - мисли за себе си малко. Не бъди егоистка, но ако ти не помислиш за себе си то кой? Твоят приятел, който в чужбина само той си знае какво прави? Да не мислиш, че мисли само за теб? Да, знам че звучи грубо, но мъжете са такива. Колкото по-рано го приемеш, толкова по-малко ще страдаш! Откусни се от тази връзка. Тя те изпива. Не е речено, че трябва да започнеш нещо с новия. А и имай предвид, че ще носиш голям емоционален товар, който можеш да прехвърлиш и на него. Бъдете приятели, излизайте и когато дойде момента за нещо повече - действай. Няма смисъл да ти повтарям клишето- "Животът е кратък". Живей го както на теб ти харесва. Успех и горе главата ей! Нищо фатално няма! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49f6829eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ж29: Мисли и действай, преди да те наранят или заличат от лицето на Земята. Преследвай щастието и успеха си. Не се вълнувай от НИКАКВО чуждо мнение, освен от своето. Отвоювай щастието си. Мога МНОГО да напиша, но и аз имах подобни проблеми. Избрах "най-неподходящия", според ВСИЧКИ - разведен, "изоставил" детето си при жена си, сам като скот. А кой да им каже, че жена му се е шибала като пачавра, че се е гордеела, че е желана и че го наранява; че го е смазвала психически; че не е искала детето, че не желае да го гледа и го е взела само, за да го нарани.
Той срещна МЕН - моралистката. Аз самата, както и всички около мен ме оплюха. Изоставям един ерген и се хвърлям в обятията на ръзевден парясник. Да, ама е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК. Родителите ни ни анатемосаха. Живеем повече от прекрасно. И ела да видиш сега какви извинения ми поднасят всички.
Послушах единствено сърцето и инстинкта си. Направи го и ти! Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 837073a094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не чакай а използвай момента да говориш с приятеля си. Кажи му всичко, недей да бързаш с раздяла а просто говорете, сподели му как се чувстваш, кажи му че не ти е приятно да се държи така с теб, кажи му че го обичаш, кажи му че може да има евентуална намеса на трети човек и ако той те разбере и се промени значи те обича, а ако продължава така значи не. Аз съм момче случи ми се подобна случка, само където гаджето ми веднага ме заряза и отиде при друг и все още я преживявам и обичам, и всичко стана само защото тя споделяше с мен когато вече е късно и аз нямах какво да направя. Така, че не чакай, няма нищо по хубаво от комуникацията и истината между двама души които се обичат. Пробвай и ще видиш, че всичко ще се оправи. Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 56cf092db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма какво да му мислиш - зарязвай го този егойст! Освен това се е появил друг мъж в живота е - разликата от 12 години дори е перфектна- намерил е себе си, няма да се променя всеки ден, наживял се е и може да те оцени. Пускай се по течението и живей щастливо с новия или сама, но без да се тормозиш за егойста!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker