Лудост ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лудост ли е това?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 542 пъти
Здравейте, момиче на почти 24г. съм. Имах предишна ужасно токсична 4 годишна връзка, която завърши ужасно зле. След няколко месеца започнах да излизам с момче, с което имаме 10 години разлика. Накратко за него - доста работлив, даже бих казала работохолик, грижовен е, умен, интересуваш се постоянно, знае наистина много неща. Студентка съм, като цяло не изкарвам много пари, родителите ми помагат, но както се досещате паричките не стигат и той съответно ми дава. Пояснявам - живеем заедно, изкарвам пари и с тях купувам нужни неща - храна за нас, храма за животни, важни неща. Не ходя на маникюр, не си слагам изкуствени мигли, даже ходя през 2-3 месеца на фризьор, боядисвам се сама, мисълта ми е, че не харча безразборно пари и след това да му "точа" банковата сметка, напротив. Живеем заедно с родителите му. В дворът ни са разположени две къщи - ние сме в едната, а те в другата. В началото на връзката ни, както при повечето хора, всичко беше цветя и рози, но сега започвам да виждам жестоката истина. Както аз, така и той си има своите минуси, а и не само той. Ще си позволя да говоря направо, без да увъртам, тъй като всичко е анонимно. Накратко - къщите се състоят от по две стаи, в нашата даже няма вода, т. е. една стая, в която има спалня, диван, маса, бюро и телевизор, в другата стая хладилник, два гардероба и шкаф за обувки, няма мивка, няма тоалетна, няма нищо. В другата къща едната стая е кухня, а другата обикновена стая, тоалетната ни е външна, а баня дори нямаме. В двора има пльосната каравана, в която се къпем, защото има баня, ама тя е една баня... Да не ви казвам. Целият двор е затрупан с части за коли, като в морга. Буквално бяха тесни пътечки като дойдох тук. Вече е малко по-добре, но е ужасно, няма тревичка, няма къде да сложиш една маса с две столчета да изпиеш едно кафе. Майка му БУКВАЛНО е вехтошарка, събира всякакви боклуци - пластмасови шишета, бирени бутилки, вестници, пликчета, опаковки на хляб, кофички за кисело мляко, опаковки от мокри кърпи, които са навсякъде, без в нашата къща. Баща му - дърта откачалка, мразеща всичко и всеки, цял живот го мързи да диша, пикае в кофичка с капаче, тъй като го мързи да излезне до външната тоалетна, майка му след това хваща кофичката и я ИЗЛИВА В МИВКАТА. Това като го видях спрях да се храня там, ям само храна отвън, съответно за една година качих 15кг, защото пари за ресторанти всеки ден нямам - ям пици, дюнери и такива неща.
Искам да отбележа нещо - приятелят ми не ме оставя гладна, не ме оставя без цигари, оправя ми колата, когато имам нужда от нещо ми го взима. И не, не съм с него, заради парите, защото тъна в мизерия! Аз обичам този човек! Работи всеки божи ден, без почивка, има добър доход, НО помага на мен, на родителите си, имаме няколко животни прибрани от улицата, които също не са малък разход. С няколко думи - когато имаме време за ремонти и т. н. нямаме пари, а когато сме събрали пари, за да направим нещо - или нямаме време или излиза непредвиден разход. Откачам вече, защото живея така от година и половина, а не искам да се разделям с него. Имам къде да живея, родителите ми са от същият град, мога и под наем да отида, преди да се преместя да живея при него бях под наем, не е проблем, не ме мързи да работя.

Още нещо важно - не, не сме цигани, ако това си мислите. Имаме цигани през няколко къщи от нас - те живеят по-добре. :)

Под наем не можем да отидем, няма да обяснявам защо, много е дълго, не че постът ми е кратък, но все пак.
Не искам да го зарязвам, обичаме се.
Работи много. Аз уча, не мога да работя всеки божи ден, последна година съм студентка.

Очаквам всякакво мнение и съвети!
Искрени благодарности на тези, които отделиха време и прочетоха целият ми пост! Бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker