Насилието над жени трябва да спре! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Насилието над жени трябва да спре!
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2083 пъти
Не мога повече да гледам видеа и репортажи на жени, които са жестоко малтретирани или дори убити от мъжете си заради техния гняв или ревност!

Нека да кажа, че в последни години постоянно наблюдавам огромната омраза на някои мъже към жените и начина, по който говорят за нас! Обиди за възраст, за тегло, за раБота, за всичко! Псувни и хули...

Мъжете, които мразят жените или ги ненавиждат, обиждат, осъзнават ли колко ОПАСНИ стават всъщност? ! Осъзнават ли, че постепенно се превръщат в престъпници?
НЕ СТЕ ГОТИНИ, НЕ СТЕ АЛФА, НЕ СТЕ МОГЪЩИ, а се превръщате в слаби гневни същества!

Имам две жени в моя род, които претърпяха ужасен физически и психически тормоз от мъжете си! Братовчедка ми беше завлечена в чужбина от приятеля и, който се преструваше на добър човек, и я караше да работи на две места и я заплашваше с насилие, а майка ми беше преследвана от педофил. Моя приятелка беше жестоко бита от приятеля си, а самата аз също съм била заплашвана в миналото.

Интернет и света са пълни със случаи на мъже, които са убили приятелките си от гняв или ревност!

И защо мъжете са обсебени от деца под 18? Или защо мъжете искат все момичета в 20те си години или по- малко, а другите ги обиждат? Това е ПЕДОФИЛИЯ! Аз съм в 20те си години и ще ви кажа, че жените се влюбват в насилниците защото СТОКХОЛМСКИЯ СИНДРОМ яко ги гони!

Доводът на мъжете е, че жените са меркантилни и им искат хартийките в джоба... Много са ви ценни, само това ли имате? Това оправдава ли насилието и издевателството?

До кога тормозът над деца? До кога сексуалното издевателство и насилие? До кога хулите и обидите за възраст и тегло?

Обиждат жените си и ги третират като прислужници, смазвайки достойнството им, стискайки си хартиите в джоба, за да изглежат могъщи!

КОГА МЪЖЪТ ЩЕ СПРЕ ДА БЪДЕ ОБСЕБЕН СЪС СЕКС И МОГЪЩЕСТВО?
Знаете ли как за цял живот такова насилие нанася щети на психиката на тези жени?

Всеки ден една от пет жени бива пребивана от мъжа си и третирана по ужасен начин! ЛЪЖА ЛИ Е?

Съжалявам, но мъжете, които тормозят жените и издевателстват над тях физически и сeксуално са по- долу от животните! Милиони жени се страхуват да напуснат дома си заради насилници! Не се опитвайте да избягате от проблема и да не се замислите КАТО СЕ ОБЪРНЕТЕ СРЕЩУ МЕН, и ми прехвърлите вината, защото аз мъжа си го обичам и никога не ме е бил или изнасилвал! Никога не бих останала с мъж, който ме тъпче!

Съвестта ми е чиста! Стойте далече от жените, ако искате, ако ни смятате за тъпи, дебели и така нататък... Това най- често се говори от по- възрастните мъже. Но насилието трябва да спре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8fbfeccfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Защото самите жени си избират такива мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: dc1a371b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Вчера на работното ми място бях заплашена от мъж, за това че го помолих да си сложи маска, тъй като е задължително на някои места. Човекът се разпали, развика, размаха ръце, и ме заплаши. В присъствието на охрана при това. Някои мъже са просто не добре психически, но има заведения за тази цел..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b34f1fe3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Национална Гореща телефонна линия за подкрепа и насочване на хора, пострадали от насилие - 080018676, за обаждания от чужбина – 0035929817686.

Тези които упражняват насилие трябва да бъдат наказвани. Промяната ще дойде, когато претърпялите такова насилие съберат смелостта да се изправят против насилниците си. Държавата трябва да помага в това отношение. А ако на авторката и е важна темата, нека се ангажира в организации, които предлагат подкрепа на жени претърпяли или търпящи насилие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не съм за насилието и отмъщението и НЕ СЪМ срещу мъжете! Целта ми за този пост не е да съдя мъжете, а че има теми, за които хората не говорят много, а трябва! Насилието трябва да ИЗЧЕЗНЕ от обществото! На мъжете трябва да престане да им се говори да бъдат силни и безчувствени, а на жените да спре да се гледа като на слугини! Просто всички сме на тази ЗЕМЯ заедно и не сме от различни планети! Трябва да се подкрепяме и обичаме заедно, а не да се използваме!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 71adf11bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   До н. 1 И коя е тази жена която си избира насилник? Айде стига с това прехвърляне на вината върху жертвата, щото сте смешни. Насилниците се прикриват в началото тия мърши долни и изчакват жената да стане уязвима по една или друга причина за да почнат с тормоза.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fd87087233
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   До 6. Всички жени, ето коя жена. Вината е във вас жените, щото всички жени сте безмозъчни тъпи патки и нямате мозък да познаете насилника, докато е време и после ревете, че ви бият и насилват. Еее ревете, ама след дъжд качулка. Да не сте му пуснали, да не сте му вързали и да не сте му родили деца, сега ще си сърбате попарата, като сте били достатъчно тъпи за да не го разпознаете навреме и да вземете мерки, преди да е станало късно. Насилниците се прикриват защото виждат, че сте тъпи и се възползват от тъпотата ви, а вие мислите с п*тката си и разсъждавате под влиянието на хормоните, и после оревавате целия свят. Айде стига толкова реване и драми вече, приемете си вината, която си е ваша и млъкнете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1c55750a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Те мъжете са луди и идиоти. А жените са света вода ненапита.
Твърде много се разреши на жените и те излязоха извън пътя. Това е истината.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: dbaf7e5a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Самата аз съм била удряна, обиждана, ритана на публично място, навън след хора и то на оживени места. Мога да ви кажа, че никой не каза нищо, всеки гледаше и мълчеше. Това е българинът за съжаление, просто няма какво да кажа, без думи съм, в чужбина нямаше да е същото.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5548cb231d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 4
Трябваше да го помолиш да си сложи презерватив.
Да го видим тогава, дали щеше да ти се репчи :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1359c3292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Така, и насилието над мъже, нападенията над възрастни хора по селата, тормоз на животни и безразборното отсичане на дървета. Няма такива неща дето описваш, сериозно! Чак пък ще се появяват организации, понеже някоя не можела да прецени що за идиот си избира за мъж. Нали ожените имат страхотна интуиция? Много излишна истерия по този въпрос. Малко ми приличаш на индоктриниран трол, но ако си просто в заблуда силно ти препоръчвам да си обърнеш внимание. Либерализмът поощрява педофилията, чети за Острова на Епщайн! А едни от най-големите либерали с жените!!! Не знам В какво се опитваш да убеждаваш тук хората.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f189e4983c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 6 : Майка ми. Баща ми я е ударил за пръв път на сватбата им. После не е спирал. Бракът им е траел точно четири години и през това времв я е пребивал редовно. Смилал я е от бой. Дори я е пребивал когато е била бременна с мен. Майка ми е останала с него по НЕЙНО ЖЕЛАНИЕ. Тя сама ми каза че ТЯ ГО В ИЗБРАЛА И ТЯ Е ИСКАЛА ДА ОСТАНАТ ЗАЕДНО. Дори след многобройни изневери от негова страна. Накрая я е напуснал за за буквално ненормална от още по-ненормално семейство ( карма ) и честно казано и е направил услуга. Защото тя нямаше да го напусне и до ден днешен. Как знам ли? Тя ми го каза. Така че да : тя е моя пример за това което Номер 1 е написал ( че жените си ги избират такива ). Колкото то авторката на поста : момиче спри се и с извинение падни от Марс ако обичаш. Животът не е черно бял. Не всеки мъж е насилник но и не всяка жена е свястна. И жените са способни на насилие и то не по-малко от мъжете. Моя бивша съученичка се самоуби заради тормоз от страна на майка си. Какво ше кажеш затова? Или само мъжете трябва да са порицавани. Всичко е наред ако мама а не тати те подглага на тормоз. Така ли да го разбираме? Май така излиза по твоята логика. И оше нещо : българките НЕ СА ОНЕПРАВДАНИ. Ни най-малко даже. Просто в едно семейство или сериозна връзка всеки си има роля. Ако например мъца работи и изкарва добри пари, то е редно жената гледа домакинството. И правейки това, тя не е слуга а равен партньор и спътник на мъжа. Аз съм от доста консервативно семейство ( отгледан съм от баба ми и дядо ми, понеже майка ми взе правилното решение да замине в чужбина и са помага от там ) и вкъщи баба ми си гледаше домакинството а дядо ми работеше и никога не съм чул или видял да я нагруби или да се държи с нея зле. Просто си бяха хора които си бяха разпределили отговорностите. По традиция мъжа е глава на семейството, а жената : глава на домакинството и никой не е над другия. Така беше и вкъщи. Не знам ти авторке как го виждаш но истината е че една успешна връзка или брак се крепи точно върху две основи : парньорство и комуникация. Не васалство и слугинаж. Сядате и решавате кой какво ще прави и какви са му отговорностите и всеки си върши работата която му е отредена или му се отдава. Ако не го направите, не обвинявайте друг за вашите проблеми. И не дрънкай глупости преди да си проучила всички страни на медала ( безплатен съвет ).

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: aefe4fb41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Айде още една... Да, има мъже, които са агресивни. Но в огромния процент от случаите това е провокирано от нещо, няма луд, който просто посяга или ако има - той си е луд. От немалкият ми жизнен опит съм свидетел на това именно как жените провокират агресия у мъжете, разчитайки на това, че са жени и за тях има някакъв чадър, който ги пази. Женската словесна агресия е силен провокатор на ответни действия от страна на мъжете. Жените не се усещат, че ако за тях таванът е злобно говорене, при мъжете чисто биологично има следващо стъпало - физическа агресия. Същите жени, на които винаги нясой друг им е виновен за грешния избар на мъже в живота им. Защо жените не говарят за емоционалното насилие, което те самите рпичиняват - на съпрузи, на деца? Аман от двойни стандарти...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c0a4717c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Против всякакво насилие съм, но се чудя защо има такава омраза фактически? Мъж съм, прави ли са ме на 2 стотинки жените, но през ум не ми е минало да посегна. Казвал съм грозни думи след изневяра, но да посягам или да правя нещо против волята на жената, никога! Дали винаги е било така, нещо ново ли е не знам. Виждам, че хората стават все по-изнервени и прибързани. В това число броя и себе си, може би затова съм си сам, но не това е темата и проблема. Трябва наистина много да се разсъждава на тази тема и насилието над жените и не само, да спре.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cbdd492b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Жена съм и мисля че за насилието над жени самите жени са си виновни.
Номер 6 казва че насилникът се криел, не е вярно всеки в една връзка прикрива лошите си качества и ги показва в последствие. Какво значи жената се била превърнала в уязвима, кое я прави уязвима? Това че се е оставила мъж да й осигурява храна и подслон, не е вина на мъжа, а на самата жена.
Жените обаче им харесва да са под крилото на властен мъж не заради стокхолмски синдром а заради това че власния мъж осигурява други ползи за самата жена, като почнеш от физическа защита и стигнеш до осигуряване на добър стандарт на живот докато те самите лежат "безработни", без да се замислят че един ден е възможно тази власт да се обърне срещу самата нея. И когато наддадът глас тази власт ги притска.
Реалността е че когато се събереш да живееш с човек който не ти е равен никога няма да получиш равноправие в такова семейство и опиташ ли да си търсиш някакви права ще бъдеш насила накарана да разбереш че нямаш и никога няма да имаш равни права.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c44ef40f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз не останах при насилника си и съм щастлива. Жени, бъдете смели и кажете, , Не! '', иначе насилникът ще ви смели и то не само физически. Искам да отбележа, че са ми познати случаи, в които мъжът е жертвата. Към мен са се обръщали жени за помощ, интересно е как след като са категорични, че искат да се разделят, напускат и изведнъж решават да се върнат при побойника си, защото.... не могат без него.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9c3b77de81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   6, откачено е да се седи с такъв мъж. Ей това е странното. Като видиш някой какъв е, защо седиш? Някои жени и деца им раждат на такива прекрасници. Това е сбърканото. Жените избират да останат с такива.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Тези, които както обясних в поста ми, обиждате жените и ни обвинявате за всичко, много скоро ще дойде време, в което ще разберете, че вашата омраза и животинска природа НИКОГА не е била правилният път!

Вместо да се обявите против насилието, вие обвинявате жертвите с жестокост и гняв!

Гневът ви ще се обърне срещу вас!

Много скоро ще осъзнаете колко сте грешали в отношението си и човечеството ще осъзнае, че омразата е най- безсмисленото нещо и ще съжалявате дълбоко за думите си!
Краткотрайната наслада от издевателството и насилието, която изпитвате, само ще ви донесе повече мрак и карма, които иначе бихте избегнали!
Жените са ваши сестри и вие сте наши братя, но усещането ви за разделение и "АЗ" е огромно! ТО това усещане, илюзията, че сте разделени от нас, ви кара да ставате чудовища!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6abed40ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Вижте хора, нещата не са само черни и само бели. И не е толкова лесно да се реши проблемът. Като те тормози, защо си с него?
Ами защото има куп насилници, които освен физическо насилие използват и много по-прикрити методи да смачкат човека до себе си (забележете не говоря за жени жертви, защото има и жена, които емоционално съсипват партньорите си). На жертвата системно се внушава, че той /тя е нищо, че няма да оцелее и един ден без насилника, в последствие малко по малко му се отнема всяка лична свобода, правото да работи, да има контакти с приятели и роднини и накрая имате една човешка развалина, която вярва, че сам той (или тя) е виновен/а за всичко, защото е лош/а съпруг /а. А желанието за борба, бягство или някаква съпротива отдавна е унищожено.
Така, че има по-страшно насилие дори и от физическото. Защото волята на жертвата е напълно пречупена. И той или тя започва да приема тези отношения за нормални и дори отказва помощ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5f130bc26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Въпросът ми е към админите, моля да получа отговор. Защо одобрявате коментари като на номер 7, който нарушава поне две от правилата на сайта - хейтъри не се толерират и ободите не са аргумент. И то по толкова важен и наболял въпрос за домашното насилие, чиито жертви броим през ден.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: eb0f7f995a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   От отговорите на авторката на този пост стигам до три извода : или е крайна феминистка, или е психично-болна или зъвършена манипулаторка. И в трите случая отговора е един : игнорирайте я и не и се връзвайте на изцепките. Така се действа срещу хора като нея.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c14fe710c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Въобще не мисля така, авторке.

Според мен насилието над жените не само трябва да продължи, но и да се увеличи ЗНАЧИТЕЛНО! И така ще стане. А за това има много явни неща, за които май не си осъзната достатъчно.


Първо - жените са виновни за МНОГО НЕЩА, които разяждат и опустошават обществото ни, както материално, така и морално, духовно.

Второ - жените не си вършат биологично заложената им роля в обществото!

Трето - отглеждането и възпитанието на деца е толкова "добро", че насилниците, убийците и извергите не само не намалват, но и растат!

ОТ ЧИЯ УТРОБА ИЗЛИЗАТ ТЕЗИ НАСИЛНИЦИ, "мила" авторке! Хахахахахахахааххахаха

Писано е много по темата и не виждам смисъл нещата да се предъвкват до безкрай.

Но ще надраскам два реда:

"И защо мъжете са обсебени от деца под 18? Или защо мъжете искат все момичета в 20те си години или по- малко, а другите ги обиждат? "

- Ти на балканска шм*тка, аборигенка ли се правиш? Даже и аборигенките в Африка знаят, че момичетата съзряват по-бързо и са ГОДНИ ЗА БРАК И ДЕЦА още след започването на редовна менструация. Т. е. някъде от 14-годишна възраст!

Да кажем, че не всяко момиче ще е добре развито на 14, но на 16 години масово сте с достатъчно развити тела и раждането от 16 г. нагоре е нещо напълно нормално. Жената в периода от 16 до 24 г. е най-плодовита! Но ти си от либерално промитите мозъци, на които основни неща от човешката анатомия не са им известни, нищо че си завършила училище!

Педофилия ли е мъж да се заглежда и да желае полово съзряла жена? - - НЕ-Е!

Жени на каква възраст трябва да заглеждаме? 35-годишните ли и техните обезобразени лица и тела от козметика и неправилен начин на живот, минати по 10-20 пъти минимум от който се сетиш? Ти чуваш ли се? Кой нормален иска жена с километраж? Особено ако очаква деца от нея? Пхахахаххахахаа

Тогава за каква педофилия ми говориш за тези под 18 г.? А това че си на 20 и кусур и себе си слагаш в същите рамки, само по себе си е доказателство, че жените без мъж, който да ви контролира и направлява в живота и две стотинки не струвате - щото просто не знаете, а не по биологически причини! Изпростявате чисто и просто.

Ето това е една от причината за всекидневното насилие. Когато тъпият, прост и ограничен човечец от женски пол не се съобразява с по-умствено надарения. И как да няма агресия?

Ти си в 20-те си години, а си пр*ста като ученичка 6-ти клас. Поне така излиза от писаниците ти. А това че си завършила нещо висшУ, е признак на упадък на нацията, за който сте виновни и вие жените.

Щом всеки може у тази страна да завърши, а няма и грам мозък, но е с претенции до небесата за какво да говорим въобще...?


Впрочем авторке, ако беше малко по-наблюдателна за социалните вълнения по света, щеше да си наясно, че насилието, което очаква "БЕЛИТЕ" жени, тепърва започва и ще е толкова смазващо, че всяка п*тка ще си плати за всички мръсотии, които някога е съчинила на тази земя!

Извинявай, но с темата и коментарчетата си искаш да оневиниш виновния! Срам нямаш ли? Защото лицемерие и безочие - да!

Или като 20 и няколко годишна не знаеш какво е това справедливост и трябва да те учиме?




"До кога тормозът над деца? До кога сексуалното издевателство и насилие? До кога хулите и обидите за възраст и тегло? "
– Не винаги жената е виновна за проблемите вкъщи, но тук личи, че искаш да изкараш жените сексуално малтретирани и прочее. Краткият и бърз отговор: причини има много и все жената е замесена в тях!

"Обиждат жените си и ги третират като прислужници, смазвайки достойнството им, стискайки си хартиите в джоба, за да изглежат могъщи! "
- Поредното незнание и изкривяване на нещата - типичен женски похват.

"КОГА МЪЖЪТ ЩЕ СПРЕ ДА БЪДЕ ОБСЕБЕН СЪС СЕКС И МОГЪЩЕСТВО?
Знаете ли как за цял живот такова насилие нанася щети на психиката на тези жени? "
- Мацкааа, ако не бяхме мъжете да ви заплодиме, да ви дундуркаме, да ви строим жилища и прочее, ако вие трябваше да сте инициаторките на всички тези неща в живота... живи-умрели сте без нас!
А на тебе даже и секс не ти се прави! Опазил ни Бог от такива!


Сега сблъска ли се челно с гледната точка на един мъж?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0da22f303f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Мъжете, които харесват жени между 20 и 30 години, били педофили? Ти честно ли? Ок. Значи, аз наскоро станах на 30, последната, с която бях беше на 25. Значи съм педофил.
И смяташ, че някой ще те вземе насериозно???

А цялата идея на "искам да няма никакво насилие, никъде по света" е малоумна. Имаш манталитета на момиченце, което не е прогресирало ментално от 14 годишна и още живее в някакъв перфектен свят, където всичко може. Ами не може! Утре като дойдат арабите да презвземат Европа, ти какви мъже искаш да те бранят? Женчовци ли? Или викаш, просто решение - и арабите ще са женчовци, и ще си решаваме проблемите на седянката пред блока? Тотална овца си.

Ако и останалите жени в рода ти имат акъл колкото теб, нищо чудно, че ядете бой.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d06d967e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   " Женската словесна агресия е силен провокатор на ответни действия от страна на мъжете. " - Това са глупсоти. Ако не я искаш тая жена, кажи и да си ходи. Разделете се и толкова. Държала те с деца? Ами както жената трябва да подбира с кого си ляга, така и мъжът трябва да го прави.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Благодаря за коментар номер 20!
И аз се чудя защо коментари с толкова омраза и неприлични изказвания са одобрявани? !

Кой колкото и да мрази истината, тя си е една. А тези, които я мразят са тези, които се разпознават в нея! Те бягат и се крият, скачат и се бият, защото НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ. Не искат да бъдат разкрити и предпочитат да прехвърлят вината на някой друг! Няма логика иначе за такъв коментар като номер 20.

Добрият човек никого не обижда и никого не насилва! Добрият човек не си хаби времето в отмъщение към невинни хора и никого не нагрубява! Мъже като номер 20 за мен са опасни! Дано Бог му просветли ума! Дано ни просветли всички!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 969c51b88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Спрете да търчите подир лоши момчета и всичко ще си дойде на мястото. Кефите им се, носели адреналин, тръпка и щели да
ви защитават. Само че винаги идва момента, в който юмруците, с които те даряват останалите мъже, се обръщат и срещу вас. Отделно, че такива боклуци никога не носят отговорност - ще ви изпукат няколко пъти, ще ви ошамарят едно хубаво и ще ви забременеят, след което ще избягат, защото такива отрепки отговорност не носят
Миналата седмица пак станах свидетел как един нискочели примат с анаболни бицепси тип " Буцата и Репата " от добре познатите ми герои от деветдесетте години посрещна до колата си едно много красиво, фино момиче, истинска картинка, с думите " Аре ма, п**Ко, колко още ще чакам " и тя вместо да му озшия един шамар и никога повече да не се върне при него, му се заобяснява. Та за това говоря.
Все се присмивате на мирните мъже, че били мрънльовци, слабаци или симпове, но когато завалят побоищата от " готините пичове ", от " мъжкарите ", ви се изяснява картинката. Моята любима, за която денонощно давах всичко, което можех да дам, ме отхвърли, щото било нямало нищо мъжко в мен и сега се влюбила в един убиец и му ходи на свиждания в пандиза. Две чудесни, чувствителни момчета и много коректни мои приятели се самоубиха, защото бяха отблъснати от момичета, падащи си по такива отрепки. Едната целия град я разбра, че е ходила в 3 през нощта до РПУ - то по нощница, за да я спасяват от "" мъжкаря " неин възлюбен. Та това е, мислете, не търсете само тръпка, адреналин и цепеняци, защото това излиза яко през носа после.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Номер 23, не говоря за теб специално! Говоря, че има мъже, които са на по 40-50 години, които обиждат жените за възрастта им и търсят само 20 годишни.

Или има такива, които се отнасят сякаш жените са стока със срок на годност- До 30 били хубави, после за нищо не ставали. Говоря за мъже, които имат предразсъдъци и стереотипи за това на колко години жената е "годна" за женене и деца. Това за мен са педофили- Мъже, които са обсебени САМО с млади жени! Мъже, които са опасни и влизат във връзка, НЕ ЗА ДА БЪДЕШ ТЕХЕН РАВНОСТОЕН ПАРТНЬОР, а за да съдят личността и вида ти!

За това говоря!


ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ДОБРЕ КАКВО ПИША МОЙ ЧОВЕК? !


Ми че то и "банана" не е годен завинаги! И той спада лесно с възрастта! И разликата между мъжа и жената трябва да е толкова, че да могат да се радват на живота и да си гледат децата!

Мъжете ни наричат меркантилни, но и те НЕ ОТКАЗВАТ да са с красавици, които им искат портфейлите, а добрите нормални жени ги отблъскват!
Значи вината е тяхна колкото и наша!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Бог да ви просветли ума! Това е, което мога да кажа! Аз напускам този пост, защото смятам, че казах всичко, което исках, а повече нарцистични и хейтърски коментари не ми се четат. Нагледах се на достатъчно обиди и псувни! Не е приятно просто!

Благодаря ЕДИНСТВЕНО на хората, които признаха истината и мъжете, които не проявяват насилие.

Аз не съм излъгала с нищо и знам, че съм казала истината. Истината е винаги мразена в обществото! Силните жени и умните са направо презирани!

Мъжете като номер 20 и 22, ( то май е един и същ човек), дано Бог да ви прости за омразата и да ви просветли умовете, защото накрая всеки си жъне последиците от отношението към другите! В този или друг живот!
За сега няма да разберете какво говоря!
В момента пиша книга за отношението между половете и ще бъда заета с това, няма да имам време повече да се занимавам с този пост.
Пожелавам ви да се отвърнете от насилието!

Победител е не този, който демонстрира омраза и сила, а този, който сее СВЕТЛИНА в живота си и кара другите да се чувстват добре!

ПС: Не правете на другите онова, което не би ви харесало на вас! Това, че отсрещният човек няма толкова богат речник от "редЕне" и обиди не го прави слаб, прави го по- мъдър!

ВСЕКИ ЩЕ ПОЖЪНЕ КАКВОТО Е ПОСЯЛ!
КОЙТО СЕЕ ОМРАЗА ЩЕ ПОЖЪНЕ ОМРАЗА! ( Тъжно ми е за вас! )

Който сее любов, ще пожъне по един или друг начин любов!

Бог да бъде с вас и да оттегли изтормозените жени от техните насилници и гневни партньори! Бог да ги спаси от тях и да им помогне да намерят любящ човек!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 979260896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Не знам дали си наясно авторке, но в България, пълнолетие се навършва на 18 години. Така е и в много други държави. Ти явно живееш в САЩ... Кога най-после ще разберете, че хората навършили 18, не са деца? Как така не разбирате това нещо? Аз бях на 18, когато завърших средното си образование и после трябваше да започна работа. За какви деца ми говориш?
Наистина хората са прави, ти си феминистка и не си нормална.

М23

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Значи за номер 29, да кажеш, че насилието е грешно е вид ФЕМИНИЗЪМ?
Много умно!
Промени законодателството! Там пише, че убийството е грешно, върви ги съди!
Ама ако някой те пребие, няма да ти е хубаво нали?

Ако кажа, че насилието срещу мъже е грешно, тогава какво е?
Много сте хитри!
Вече не сме бабино време и дори мъжете си признават, че на 18 им се живее, не им е до сериозни връзки!
Браво!
Аз нека съм "феминист". Ти пък ДА НЕ СИ нарцисист тогава, щом подкрепяш насилието? Май да!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 339f3146dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Много по-лошо от физическия е психическия тормоз над жени с дете, деца смачкани и плачещи някъде по ъглите, които не могат от чувство за дълг да я имат тази свобода, които с времето са карани да се съмняват в собствения си здрав разум (т. нар. газлайтинг), защо тези хора още седят в подобни връзки? С времето бавно и полека са ги карали да се чувстват виновни, виновни и много гузни и са вървели след тях като мърморещият шеф в къщата кое сега не трябва да е така или иначе.... Само забележете в магазините - колко жени мъкнат торби, колко повече са тези жени от мъжете си, които в това време дремят пред телевизора. Защото ще има мъже, които с кеф ще вдигнат масата днес, защото виждат, че жена им е преуморена, а други, които веднъж вдигат масата ще пуфтят сякаш го правят всеки ден. Колко малко мъже се гордеят с жените си, не говоря за гаджета, а жени, и не са я потулили тази жена вкъщи сама с парцала, докато той разпуска с познати.... Има жени, които сияят до мъжете си, а има такива, остарели без време, измъчени, по това ще познаете кой мъж обича. Не по телефона пред колеги да й звъни и лицемерното миличко това и онова, а вкъщи от обиди да я прави на боклук. Всеки знае приказката за мечката и дърваря и че боли от удар, но от казаните думи много повече боли и от лицемера до рамото ти страшно боли, който си мислила, че ти е опора и гръб и всичко мило и добро, а се радва, че си зле. Освен физическият, именно психическият тормоз в най-коварен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 06f63175de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Обикновено жените твърдят, че добре могат да различат злобните и неприветливи мъже, но явно такива дето вдигат ръка и ги унижават ;) спадат към някаква друга категория. От това дето съм видяла аз през годините, не бих си помислил За съжаление на такива жени. Не да ми цвърчите, че сте очаквали някой да ви вдигне ръка, когато изобщо не ви е дал знак че ще направи такова нещо, Абе тръгнете с такъв дето си сте много прави, че и години наред да седите при него. Айде разкарайте се с тия глупави теми. В България няма такова нещо насилие над жени.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bdce6f5889
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Авторке, пий си хапчетата и спри да пишеш простотии. Да харесваш момичета в 20-те си години не е никаква педофилия, а си е напълно нормално, и е най-плодовитата възраст за жената да ражда. На 16 жената е вече напълно полово зряла и готова за раждане, и в миналото на тази възраст жените вече са се омъжвали и са имали деца. Ти какво искаш, мъже на 20 да тичат по дърти бабички на 40 ли? Че за какво са им, бе!? Хем дърти, хем грозни, хем не могат да раждат. Никой нормален хетеросексуален мъж няма да предпочете дърта ялова бабичка на 40, с навъртян километраж от кого ли не, пред младо стегнато красиво девствено маце на 16, което може да го дари с дете! Насилието над жени никога няма да спре, и ще се увеличава все повече именно, заради такива изтрещели феминистки като теб, които не си знаят мястото като жени, а то е под мъжете, боси, бременни, и зад печката!!!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 406e3dc1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Авторке в коментар 28 мъдрите съвети в твоето ПС: от къде ги плагиатства и ги приписваш на себе си, че да видим колко много си помъдряла. Аз не виждам никаква мъдрост в теб. Специално тези два реда:
"Всеки ще пожъне каквото е посял! "
"Който сее омраза ще пожъне омраза! "
Ти сееш най-много омраза от всички посетители тук в този сайт и затова теб най-много те мразят. Жънеш това, което си посяла.
Ти не си в 20-те си години, а си на 65 години. В последния абзац на историята си казваш: "Съвестта ми е чиста". Ти и чиста съвест, нещо абсолютно невъзможно. Заслужаваш нашата омраза към теб завинагина защото ти мразиш хората и най-вече нас мъжете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ab5637e7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Така, така. Понеже всички жени са светици. Тия лоши мъже бе.
Не отричам, че има мъже, които са боклуци. Не отричам, че желая всичко най - лошо на изнасилвачи и педофили. Но хайде стига сме се правили на жертви, а?
Не отричам - удрял съм шамар на жена. Защо? Защото не мисля, че беше правилно от нейна страна, докато аз се блъсках по 12 часа 6 дена в седмицата, за да ѝ купя пръстен и да ѝ предложа брак, тя се чука с половината град. 7 години на вятъра! Ето затова ѝ ударих шамар. Защото ми загуби времето.
Престанете да търсите вината само в мъжете. Замислете се дали един път и вие, жените, нямате вина. Като те е страх от мъжа ти, нямаш ли приятели и роднини? Звънни им, обясни им за какво става въпрос и да действат. На три приятелки помогнах, едната от която беше лезбийка. Хайде с феминацистките си словоизлияния другаде.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5f130bc26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Авторке, какво пък се разгневи на коментар 20, та ме сложи в един кюп с женомразеца от номер 22? И между другото съм жена

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Номер 37.

На мен вашата омраза НИЩО не ми прави! Само чета простотии хорски :D

Мрази си колкото искаш и си се наслаждавай! Истината си е истина.

Аз си имам кариерата, развитието, хора, които ги е грижа за мен. Ще ми пука някакъв непознат в нета, че се насира от омраза. :D МРАЗЕТЕ СИ БЕ, никой не ви спира! То си е за ВАШАТА ГЛАВА!

Омразата погубва не мен, а нейния собственик! Пишете повече хейтърски коментари даже! Забавно ми е да ги чета!

На мен ми пука за тези, които ги е грижа за мен, а не за двама трима комплексари в нета :D Хахахаха! Елате повече!

Вие не сте ми нито семейството, нито кариерата, нито ми вадите хляба дето ме храни, че да ми дреме :P Мразете си! Никой не ви спира!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Аз пък като "мразената" ще ви пожелая всичко най- добро и да започнете да цените жените си и да спрете да ги третирате като парцали, защото и те са хора.

Вашето състояние е толкова тъжно и окаяно, че щом обидите и насилието ви правят кеф, щом една добра дума не казаха за жените повечето от вас, само ще ви кажа, че един ден ще съжалявате.

Да имаш човек, който те обича е трудно да се намери, а това да го обиждаш и принизяваш е НАЙ- ГРОЗНОТО И ЖАЛКО НЕЩО, което можеш да направиш! Вас това трябва да ви интересува!

Нямате оправдание за насилието си, ВСЕКИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ!

Вие сте отговорни за насилието, което правите, а тези, които малтретират жените физически са според мен за затвор!

ТОВА Е ГРЕШНО!

Че съм написала в интернет, Че насилието трябва да спре- Това ли ми е грехът в живота? Нека да бъде! :)

На мен омразата ви нищо не ми прави, щото не ви познавам. НО ОМРАЗАТА ВИ ПРАВИ НЕЩО НА БЛИЗКИТЕ ВИ!

Това трябва да ви притеснява повече от моя пост АКО БЯХТЕ С ВСИЧКИЯ СИ!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   39, извинявай, имах предвид 22.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c7a34ad457
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз пък номер 38, знам само твоята част от историята.

Ти я обвиняваш за всичко, но аз не мога да говоря с нея да разбера

- **** Обиждал ли си я, контролирал ли си я, давал ли си и внимание, наричал ли си я с обидни думи???

Или така просто казваш само какво тя е направила а че ти си се проявил като насилник- НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ НАЛИ? Че си се държал като задник, АЗ НЯМА КАК ДА ЗНАМ!

Знам обаче че дори да си бил добър с нея, накрая може да се окаже едно:

УМНИКО,
Ударил си я и сега по- скоро ще мисли добре че се е оттървала от теб!

С това насилие си и доказал че е БИЛА ПРАВА да те остави! Така ще и кажат и приятелките и! Така казвам и аз! Така ще мисли и тя!

Можело е дори да те осъди благодари се че е имала съзнание да не го прави!
НАСИЛИЕТО МОЖЕ ДА ВИ ПРАТИ В ЗАТВОРА И ЕДИН ДЕН КАТО СЪБЕРЕ СМЕЛОСТ ДА Е С МИЛ МЪЖ...

ДА ОСТАНЕТЕ САМО КАТО ЛОШ СПОМЕН В СЪЗНАНИЕТО НА ПРИЯТЕЛКИТЕ ВИ МИЛИЧКИ! НАСИЛИЕТО НЕ ВИ НОСИ ДЪЛГОСРОЧНИ ПОЛЗИ А РИСКОВЕ!

Гледайте да не стигнете до ограничителни заповеди!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b824b36ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Авторката определено не е в ред

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker