Задоволяване на жената - как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задоволяване на жената - как?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2219 пъти
Привет на всички.

Накратко, трудно ми е да задоволявам жените, тоест да ги докарам до оргазъм и това ми прецаква отношенията с тях след като правим секс 1-2 пъти, откакто съм необвързан съм имал взаимоотношения със 7 нови жени за около година и към този момент само 2 от тях са ме потърсили след като сме правили секс 1-2 или 3 пъти.
Може би някой тук ще си каже "ама защо причината да е в секса, може би е друго" и аз ще отговоря следното - и аз мислех така доскоро, но след като ми беше дадена директна обратна връзка "не искам да продължаваме, защото не ме задоволяваш" и си дадох сметка, че никога не съм виждал жена да скуъртва на живо, се замислих, че може би наистина съм зле в леглото.


Оная ми работа не е особено голяма, въпреки че влиза в границите на нормалното, проучил съм въпроса както всеки мъж.

Въпроса ми е следния - търся NON BULLSHIT guide относно разлчини техники как да се задоволява жена, най-вече някакви книги, по възможност преведени на български, свързани със джи точки, ми точки, лизане, пипане, бъркане, чешане и сякви такива методики.

Благодаря ви предварително!
Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8156b69f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Пич, тия неща се учат с жена, не у некой книга. И то не с коя да е жена, а с твоята. Имай други качества, толкова добри, че секса да не е решаващ проблем. Задръж я за малко, покажи и, че е важно за тебе тя да е щастлива и ще получиш отговора. Тя сама ще си каже, ти да не мислиш, че всички са еднакви, ръгаш там и готово.... Аман от хлапетии. Секс се прави след формиране на елементарни емоции. И имам предвид емоции у тебе, да се познаваш, а не към някой друг. Имай елементарна емоционална грамотност, тогава ходи изобщо при други хора да ги търсиш за каквито и да било връзки.
Жената свършва като и е кеф. А и е кеф като е на сигурно. За едно ебане как да свърши, нали за емоция става въпрос, къде е?

На всичкото отгоре те мързи и то много, такава информация в днешния свят точно е навсякъде, всички говорят и правят секс. Ти в порно сайт влизал ли си, не ги ли гледаш кво праят? Жанрове колко ти е кеф...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 979b48bc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Едва ли книга ще ти помогне, защото такива не знам да има, а и всяка жена е различна и няма готови рецепти. По-скоро се научи да усещаш жената какво и харесва по реакцията и.

Правилото е предварително да я подгрееш много добре и да отделиш доста време там, а не от краката за главата - така трудно ще я свършиш. На жената и трябва време да се възбуди, те не са като нас да се възбуждат за секунди. Просто я лижи и целувай достатъчно дълго преди същинския кекс. Може и едновременно с пръст, още по-добре с вибратор. Даже толкова я подгрей, че тя самата да настоява да и го вкараш и да не издържа вече. Отдели 15-20 мин само за това. Ако тя е достатъчно подгрята, после при самия акт ще свърши лесно. Другото е, че докато биеш чекии, може да тренираш да спираш малко преди свършването за няколко секунди и после да продължаваш и така няколко пъти, докато свършиш. Така тренираш за продължителност. А по време на акта, докато прекъсваш пак можеш да я лижеш. Просто бъди страстен и сменяй позите и дълбочината и ъгъла на проникване от време на време и наблюдавай каква и е реакцията и да видиш какво и харесва и наблягай там, но все пак сменяй понякога.

Джи точката може да е различна при всяка жена. При някои е на преднаат стена, при други на задната. Можеш да я стимулираш и през ануса с пръст, но с лубрикант и трябва вече да е добре възбудена, за да не я боли. На много им харесва да проникваш едновременно отпред с фуй и изотзад с пръст и направо стенат. Гърдите ги пипай внимателно, защото повечето ги боли, когато ги мачкаш грубо там.

И най-добре се учи само с една жена. Просто с различни не можеш да свикнеш и да ги разучиш от няколко пъти. Прави го няколко месеца само с една, разучи я. После ако трябва мини на друга и я разучи и нея, но вече ще имаш база и някаква насока и ще ти е много по-лесно да се ориентираш спрямо нейните желания и реакции. От начало не знаеш дори как да тълкуваш реакциите.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3a8eb60350
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много добри коментари, трябва да си благодарен за горните съвети. Ще се включа и аз - сексът може да се разглежда като умение. А как се развиват уменията? Като ги практикуваш. Както са ти казали горе, няма да стане с четене на книги и гледане на порно, трябва да се впуснеш. Също съм много съгласен с номер 1 и ще допълня нещо към неговия коментар - на жените много им влияят емоциите, затова е важно да създадете емоционална връзка преди да премитете към секса. По този начин и на двамата ще ви е по-хубаво и следователно ще свърши по-лесно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: df017bc039
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ха-ха, не бил виждал скуирт на живо! То и аз не съм виждал - нито на живо, нито на умряло, но за разлика от тебе, не съм имал жена, с която сме го правили само 1-2-3 пъти... Просто защото преди това сме били много пъти и време заедно, та сексът е бил последното нещо, което сме направили заедно, а не първото!
Да не говорим, че в началото с всяка нова има един период на напасване, на отпускане, опознаване, който за 1-2-3 пъти просто няма как да стане.
Също така сексът не е нещо механично - да я търкаш и да я "свършиш", предизвиквайки скуирт или нещо подобно. При повечето жени дори не се усеща как и кога свършват, но това не им пречи след това да са със светнали очи, да ти се гушкат и да ти мъркат.
Какви ти книги? Действай, практикувай! Нека емоциите, чувствата и инстинктите да те водят. Поставяй се на мястото на жената и си мисли какво на нея би ѝ било хубаво - себе си и своите усещания ги остави на заден план, концентрирай се само въху нея. Бъди бавен и нежен, не претупвай нещата. Ти винаги можеш да свършиш за няколко минути, дори секунди, та не се вглъбявай в това. Действай върху нея, като не търсиш просто някакво ръчкане и въобше механично действие да свърши работата. Жена се докарва до полуда с много мили думи, и само с върха на пръста ти, едва докосвайки я където трябва...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 934a85e918
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Научи къде е клиторът.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9fa73199d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не е до размера само, а до умението. Което не се учи от книги, нито от приказките на този и онзи. По-горе са ти го казали същото. Жените не искат механично ръгане, търкане и бъркане, а чувство, отношение, нежност, няма ли ги, както и да се преструваш и стараеш, не може да излъжеш. Да си добър любовник не се учи, според мен, то си е просто заложено в някои хора, темперамент, жизненост, енергия, но и съчетана с култура на отношенията, уважение към жената. Към конкретната жена, защото всяка харесва различни неща в секса. Важно е и да ѝ създадеш настроение, обстановка и пр. Някои (всъщност повечето) така си и остават цял живот посредствени в секса.
Колкото до скуърта, не всички жени и не винаги стигат до него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 748a75f1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей авторе. Сексът се получава най-добре, когато мацката те харесва. Ако не я кефиш, каквото и да правиш няма да и е приятно.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c453e618f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Жена на 32 с много опит в секса и мъжете:
Ами малък ти е. Вместо да се правиш на господ в леглото, защо не се спря на 1 от 2те, които те потърсиха. Трябва ти жена, която не е много по секса. Такива са по-консервативни и пускат трудно. Ще те държи месец на сухо поне, защото не е сексуална. После няма сексът да й е топ приоритет. Ако търсиш топ мадама, с тунинг, трудно. Те искат и богат, и страхотен секс, и всичко. Ма като цяло не е нужно да ти е 18см, за да си хванеш гадже.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c453e618f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жена на 32 с много опит в секса и мъжете:
Ами малък ти е. Вместо да се правиш на господ в леглото, защо не се спря на 1 от 2те, които те потърсиха. Трябва ти жена, която не е много по секса. Такива са по-консервативни и пускат трудно. Ще те държи месец на сухо поне, защото не е сексуална. После няма сексът да й е топ приоритет. Ако търсиш топ мадама, с тунинг, трудно. Те искат и богат, и страхотен секс, и всичко. Ма като цяло не е нужно да ти е 18см, за да си хванеш гадже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ad62cf3e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, аз съм жена и горе много добре са ти го казали - не е само ръгането като в порното - трябва си подготовка. Всяка жена е различна и много рядко има жена, която да свършва всеки път и то само с "ръгане".
Лично аз обичам да ми правят масаж, да ме целуват по врата и гърба.... обаче едва ли повечето жени това точно ги възбужда. В тоя ред на мисли опознай жената, питай я какво и харесва, подготви обстановката, бъди винаги чист ( проблема с хигиената би спрял жена да те "повтори"). Заигравай се няколко пъти с нея ( без секс), опознай и тялото, масажирай я, докосвай я, целувай я....
... и работата ще стане, обзалагам се ;)))

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 38b1e2a775
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината е, че всяка от нас е различна. Но едно нещо ни обединява. Страстта. Трябва да има привличане. Да изкопчиш от жената какво и харесва във хода на практиката, която впрочем, е единственият вариант да се научиш да правиш някои неща. Направи го интересно, вкарай романтика, действай бавно. Бъди мъж и доминирай, но така, че да накараш жената да иска още.. Не знам дали ме разбираш, защото е сложно за обяснение.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 49e09e0aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Към номер 8.
-много ми е интересно как точно разбра, че ми е малък, при положение, че дори не съм споменал цифра. Какво удоволствие ти носи да тролиш анонимно по интернет и да се опитваш да сдухваш хората

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker