Просто любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто любов.
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1125 пъти
Започвам с имам проблем..
Имах връзка четири години, три от които живяхме заедно. Накратко връзката ни е сбор от абсолютно всички емоции познати на човека.
Бяхме най- добри проятели, споделяхме и деляхме. Създадохме общ бизнес, теглихме кредит, мъчихме се да се справим с живота.
Минаваше време, а той ставаше все по- обсебен от работата и ангажиментите, че забрави за мен. Че имам нужда от внимание, че имам нужда от малко разнообразие и показване на чувства. Съответно аз спрях да имам желание за него - сексуално желание. Напрежението растеше и се стигна до там, той да се раздели с мен. Не мина много време и разговори и се събрахме отново. Всичко изглеждаше наред. Вече работихме отделно и имаше разнообразие в ежедневието ни. Дойде момент обаче, в който нещата отново започнаха да се повтарят. Неговата заетост от работа го караше да забрави за мен… не ме слушаше, беше му случно, не искаше да ме подкрепи за нови начинания, всичко му беше все тая.. и отново се раздели с мен с думите - ИЗСТИНАЛ СЪМ. Плаках, молих се, виках.. но не той беше решил твърдо. Минаха около шест месеца и аз срещнах човек.. който ме караше да се чувствам спокойна и ценена. Започнахме връзка и изведнъж този човек от миналото отново се появи с желанието да се съберем за трети път… Всичко в мен се срути точно за секунда. Чувахме се от време на време, дори се видяхме. Искаше да ме увери, че ще се промени. Искаше да му повярвам за трети път, че няма да ме остави, че ме обича и, че ще направи всичко възможно да сме заедно. А сърцето… е глупаво и не знае какво е лъжа.
Постави ме в ужасна ситуация. Кръстопът.
Обичам го, заради времето в което сме били заедно, заради хубавите моменти, заради това, че е осъзнал, че ме обича и иска да съм до него. Казва, че е сгрешил и ще направи всичко възможно да се поправи.
И от другата страна е този нов човек, с който нямам проблем, който ме кара да съм спокойна и който е влюбен в мен и отново би направил всичко, за да съм добре.
Дълга история с кратък въпрос. Дали мога да повярвам на човек, оставял ме два пъти. Или просто да вдигна глава и да продължа.. макар и с много болка и страдание…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 473faf0ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Десет пъти ли ти трябва тоя да си ходи и да се връща, че да вденеш, че не е за теб? Висша форма на мазохизъм.
Че се гаври с теб, гаври се. Връща се като му е доскучало, като няма секс и няма коя да го търпи. Държе те като резерва и те разиграва. Режи го веднъж завинаги и си гледай връзката с новия. Призраци не ти трябват.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d26cd503d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Една и съща грешка втори път е избор.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9339fc1fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не се връщай трети път при бившия. Щом два пъти сте се разделяли, то нямате бъдеще. Бил е с друга жена, не му е провървяло и те търси теб. Но ти не си заместител или на повикване.. Гради връзката си с новия човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: eb06e6cea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Спри да се оплакваш от мъжете и да ги обвиняваш за всичко. Ти сама си създаваш проблемите в твоя живот. Като не ти харесват някои мъже не се събирай въобще с никакъв мъж. Мрънкалница си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b3e2f83b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моето мнение е, че при едни и същи действия резултата е един и същ.
Неговите действия се повтарят, не мисля, че трябва да повтаряш своите и да се връщаш при него.
С33

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 61497a1a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом сте се разделили хиляди път, пак ще.. Забрави го и гледай мъжа до теб да ти показва желание и любов.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3cde210d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   На колко години си?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cfd35c4637
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вярвай във вторите шансове, но не и в третите.
Естествено, че човека от миналото ти няма да се промени. Един мъж изстине ли към една жена (обикновено сексуално), нещата никога не могат да се върнат назад. Каквито и усилия да положи да "оправи" нещата, няма ли ги страстта и сексуалното желание към жената, всичко ще бъде насила. А когато нещо се случва без особено желание... резултатите са плачевни.
Просто продължи напред с новия мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1492047d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Лично аз претоплени манджи не обичам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c68561c936
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Рядко коментирам в сайта, макар и редовно да го чета. Моята история е идентична на твоята, затова ще си позволя да ти дам съвет. И аз имах 4 годишна връзка. Мислех си, че той е голямата ми любов. Доста вложих в нашите отношения и се борих като за двама за да имаме спокоен и осигурен живот. Не се бяхме карали сериозно, смея да твърдя даже че имахме хармоничка връзка (за мен, за него явно не е било така), когато една вечер просто дойде и заяви, че не съм аз жената, с която иска да остарее, нещо му липсвало, не се чувствал вече щастлив и не искал да губи времето и на двама ни. Мойта реакция- молби, непрестанен рев, самообвинения, но нищо не зависише от мен и приех решението му с надеждата някой ден да осмисли, че аз съм ЖЕНАТА. Е, осмисля една година по -късно и се върна. Глупачката аз си го чаках една година без да погледна друг, после още една година му тичах по задника, докато един ден той пак не реши, че не
съм аз жената. Този път обаче имаше замесена жена, към която той имал неизяснени чувства и бил объркан. Няма да лъжа, че боля ужасно много, все едно ми изтръгват сърцето. Дори и този удар бях готова да простя, само и само да е до мен. Каква глупачка съм била просто. Още ме е яд на себе си. Разделихме се по живо по здраво, макар че в мен всичко гореше. Страдах по него още половин година, докато съдбата не ми изпрати сегашния ми мъж. Въпросният бивш се появи след шест месеца да ми сподели, че не можел да живее без мен, чак сега осъзнавал какво всъщност съм значела за него. Междувременно от други хора разбрах, че с другата не се е получило. Признавам, че към този момент още имах силни чуства към него и не особено определени към настоящия, но съм изключително благодарна, че устоях и намерих сили да му тръшна вратата под носа и да го изтрия окончателно от живота си. Средоточих се към настоящата си връзка и сега напролет ще се женим. Извинявам се за дългата история, но исках да те посъветвам същото. Хората не се променят, предалили са те толкова пъти, пак ще го направят, дори и да не го искат. Ако те е обичал истински нямаше да те зареже два пъти. Събери сили и преодолей тези чувства, изхвърли го от живота си и продължи дали с новия или друг, няма значение, със стария нямаш бъдеще, а времето си лети- не го пилей с хора, които не знаят какво искат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6aafdc828d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "обсебен от работата и ангажиментите"

Т.е. той е порастнал, а ти не си... Съжалявам, че ще ти разбия фантазиите, но това е живота - работа и ангажименти. Разигравате си разни драми от време на време, за да си върнете емоциите , но явно не можете да приеме фактите. И с другия ще стане същото. Ако не са ангажименти, то ще е изневери... Ако си мислиш че цял живот нещата може да са романтика и забавления, жестоко се лъжеш... Просто и двамата сте отчаяни в желанието да си върнете нещо, което по своята природа е мимолетно.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: aeba9d5bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами те хората са казали Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. А ти чак пък искаш и да потретиш. Ти вече не си за срам, а за смях направо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9d0c426e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря за коментарите. Може би наистина няма да се промени, просто когато чуеш хубавите думи, желанията и обещанията е трудно. Особенно когато има замесени и чувства и хиляди спомени..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0bfbdfe608
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Изправена си пред много, ама много труден избор. От една страна имаш човек до себе си, който е влюбен в теб, уважава те и те цени, отделя ти необходимото време и пр. Но от друга имаш и човек, който явно не знае какво иска, предал те и те е наранил два пъти, а може и да го зарязала някоя и сега е останал на сухо. Ами, да, наистина е много е трудно да се вземе правилното решение.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f3b7404d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Много връзки приключват на четвъртата година, като обикновено ги прекратяват жените, защото не смятат да си губят времето повече с човек, който не предприема по-сериозни стъпки.
Твоят бивш решил да се понаходи тук-там и да се върне на сигурния пристан, за да си излекува нараненото самолюбие.
Той като че ли не може да приеме факта, че около теб има нов мъж, че може и да престанеш да го обичаш. Той зодия Овен ли е?
Време е да му пожелаеш да намери подходящата жена, защото ти си намерила подходящия мъж. Опитали сте 2 пъти и все не се е получавало.
Избери човекът, който е влюбен в теб, а не този, който два пъти те е захвърлил.
Вълкът козината си мени, а нрава - не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker