Просто искам съвет от някой, който да бил в тази ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто искам съвет от някой, който да бил в тази ситуация
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2172 пъти
Здравейте
Искам да започна с това, че никога не съм си мислела, че ще си помисля за нещо подобно, но ето явно се случи.
С приятеля ми сме заедно от повече от 5 години. Обичам го безумно много, но някак си нещата напоследък са различни. Чувствам, че нещо липсва и някак си ми се иска да пробвам нещо ново. По-скоро да пробвам с някой друг. Не знам защо тази мисъл минава през ума ми, но някак си не знам какво мога да направя в тази ситуация. С приятеля ми скъсахме след втората ни година, защото аз се почувствах така, но след това говорихме и всичко беше наред, но ето че това чувство дойде отново.
Идеята ми е, че бих искала някой да ми даде съвет, защо и от къде идва тази мисъл и как да се справя с това. Искам да бъда с приятеля си, но бих искала да пробвам нещо различно, но ако скъсаме отново, той няма да иска да се върне при мен и това ще ме нарани ужасно много.
Ще съм наистина благодарна за съветите ви и моля ви без ужасни, обидни коментари и без четене на морал. Наистина искам съвет и бих се радвала на някой, който вземе това насериозно.
Благодаря ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1e753b592b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ох , имам напълно същия проблем. И аз съм в тази ситуация като теб. Няма как да пробваш с друг,защото това си е изневяра,а знаеш сама ,че не е окей. За да пробваш трябва да си свободна,а очевидно не искаш да се разделяте. Може би и на теб като на мен ти липсва комуникацията с мъже,а не самия секс.Съветвам те да излизаш с твои приятели момчета,но без секс. Просто внимание. На мен понякога ми стига само да си пиша с момчета ,които познавам лично. Имаш нужда от чуждо внимание,познато ми е.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0e2749b98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Омръзнал ти е. И не го обичаш "безумно много", иначе нямаше да ти се иска друг. Остави го да си продължи живота и си търси разнообразието където щеш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f048a81d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей, според мен е нормално да ти минат през главата такива мисли, но мението ми е, че не трябва да им се поддаваш.
По-скоро намери начин да разнообразите ежедневието си. Според мен такива мисли идват неканени при човек, когато той изпитва някакъв вид липса във връзката си.
Ако ти лиспва разнообразие в секса, ако ти липсва разнообразие в ежедневието.... опитай се да намериш начин да го промениш. Но не опитвай с един и два пъти, а го прави докато не започнеш да изпитваш удоволствие, защото понякога разнообразието насила не дава най-добрите емоции, но разнообразието, колкото по-често се тренира толкова по-приятно става.
Жена33

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: caa83a282c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Нещата между вас са се поизчерпали и дали ти или той... При един от двамата не е същото като в началото. Явно вече я няма тръпката и ти е прекалено еднообразно всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3dd84bd008
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Знаеш, че приятелят ти е сигурния клон за, който си се хванала, но я няма тръпката и това те потиска. Знаеш, че ако тръгнеш да търсиш тръпката и в един момент бъдеш прелъстена и изоставена приятелят ти назад няма да те иска вече и това също те потиска. Съвета ми е да оставиш приятелят ти намира, за да си намери жена, която ще го обича и уважава, а ти върви си гони тръпките.









Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f87929744c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има доста момичета в това положение. За мен това е странно, обичаш един човек, а искаш нещо ново с друг? Като човек, който е бил влюбен, мисля че не го обичаш. Може би защото съм мъж и мъжете явно обичат по по-различен начин. Пази Боже от любов като твоята.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: becad10e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   ''Нещо липсва'' е default setting-ът на всяка жена, на която нищо не ѝ липсва.

Истината е една, жена ''обича'' само когато има нещо да доказва на себе си, в моментът, в който това чувство изчезне идва прословутото ''нещо липсва''.

Искаш да те еб@т, обаче искаш и при приятеля да си стоиш, щото ще те нарани ако се разделите. Евала, мацка! Еми ходи, поемай един два х*я и после се прибери да целунеш приятеля си и да му кажеш колко много го обичаш.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 25e9ad4891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хубаво ще е да се замислиш кое е това различно нещо което ще пробваш другаде? Сещам се за едно нещо различен мирис на мръсни чорапи другото което ще видиш е различно отношение към жената като такава и ако нямаш оплаквания към твоя следващия задължително ще е по зле.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 02e4b6ca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Липсва ти тръпка. Това е. Има любопитство в теб и искаш да се наживееш. Какво ще е с някой друг. Аз съм била само с двама, и двете връзки са респективно 6 и близо 9 години. Донякъде знам как се чувстваш, но няма как да имаш и двете. Няма как да очакваш да скъсате и айде пак обратно, когато на теб ти скимне. Винаги е едното за сметка на другото. Задай си важните въпроси и кое е важно за теб. Щом се чувстваш така или връзката се е амортизирала и трябва да говорите, за да направите промяна, започнете да излизате и да се разнообразявате, експериментирайте в секса също. Изненадвайте се някак. Но ако това за теб няма да е достатъчно, то може би краят на връзката ви е настъпил.

Задай си важните въпроси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 95249b565a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не си заслужава даже да се коментира. А може и да е чиста провокация. Направо ни дожаля мацка, пуснах сълза.
Хем да не си тръгва гаджето, хем да поеме чужд.
Чудя се наистина дали някъде има свестни жени останали.
Е така просто се чудя и разсъждавам, но от това, което виждам всички сте по един калъп правени. Братан е бил достатъчно ясен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 212f32d494
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравейте номер 7.
Първото, което ще ви кажа, е че явно не сте разбрали историята. Явно аз не съм се изразила правилно или има някакво неразбирателство.
Проблемът е в това, че искам да знам дали е само нещо временно и дали може да оправи по някакъв начин или означава, че връзката вече се е изперпала.
И второто нещо, което искам да ви кажа, че щом не ви допада тази история и сте решили просто да се правите на интересен, не смятам, че тук е мястото. Някои хора тук имат доста по-сериозно или подобни на този проблем, а вие сигурно си нямате личен живот и затова пишете злобни коментари на хора, които просто искат съвет. Или защото нямат кого да попитат по една или друга причина или защото са по-затвпрени като хора и не обичат да споделят. Затова ще ви помоля да не се изразявате нецензурно и да спрете да мислите с "оная си работа".
Благодаря и лека вечер!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 793b2fd512
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен ме впечатлява глаголът "пробвам" - да пробвам нещо друго, да пробвам някой друг. На колко години си? Ако си над 20, вече е време не за експерименти, а за реализиране на решения, т. е. трябва да знаеш какво искаш, а не да "пробваш".
Моето мнение е, че имаш нужда не от секс извън връзката, а от някакво ново лично предизвикателство. Аз също започвам да се отегчавам, когато съм постигнала дадена цел и съм в период на летаргия. Но се "лекувам" не в леглата на мъжете, а разширявам образованието си в някаква нова посока, поемам работа, която не съм вършила преди, увличам се по ново хоби, дори сменям визията си.
Също така смятам, авторке, че твоят ненагледен любим малко нещо ти е поомръзнал, а? Питам, защото се омъжих по любов за човек, който продължавам да обичам с цялото си сърце и 12 години по-късно. Никога не съм се замисляла какво би било с друг (даже ми е неприятно да си го представя), просто защото зная, че имам най-доброто в лицето на съпруга ми. Поне за мен това е най-доброто. Ако изпитам известни дефицити, бих му казала това и заедно ще търсим корените им и намираме решенията. Да ти е хрумвало, авторке, да споделиш с твоя приятел фантазиите си? Това може да се окаже даже мощен стимул в сексуалните ви отношения. А ако има причини, поради които е недопустимо да бъдеш докрай откровена с мъжа до теб, то е добре да се замислиш сериозно за връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 84513570e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не даваш никакви подробности за връзката ви и отношенията ви. Нито за характерите ви. С две думи - след като имаш подобни желания, това си е индикация за проблеми на по-дълбоко ниво, или между вас или със самата теб. Трябва да помислиш какво точно не е наред - сексуално ли не сте подходящи, емоционално, духовно, или при теб има някакви други проблеми и рефлектират в тази посока?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 89d314fc67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бих ти казал една такава история. На работа се залюбихме с една жена, която беше 5г. с гаджето си, а аз бях във връзка от 8г. Стана нещо силно между нас. Тя най-общо се чувстваше изолирана във връзката си, гаджето й само й мълчал, не се отнасял с нея както имала нужда, карали по инерция... и т. н. Продължихме 2г. скрита връзка на приливи и отливи, но с много чувство и страст. Аз останах сам от самото начало за да можем да пробваме, като й поясних, че искам да сме на чисто и официално заедно, но тя така и не ме последва. Оставях я дълго сама за да се взима с гаджето си и да си оправи съмненията - тя отново се връщаше към мен. Накрая прекъснахме, тя си остана, където беше... Година по-късно чувах от общи познати, че пак се изнасяла от гаджето си и приказвала как "той не я заслужавал", движи се сама насам натам. Моя съвет към теб е - не тъпчи на едно място, не се самозалъгвай ако не чувстваш нещата, както преди, не губи своето време, и това на настоящето си гадже. Колкото и да иска човек, сърцето не се лъже или цената е висока. Но най-вече - изясни се какво наистина искаш и остави тия пубертетски "хем боли хем сърби изпълнения" - "не ме кефи, но ме е страх да си тръгна" - това не е решение. На мен едно такова момиче ми срина емоционално живота като от тогава съм сам без да мога да намеря друга връзка, а съм на 38, (без бракове и деца зад себе си).

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8767319eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Някои са ти го казали вече, явно търсиш разнообразие или не знам какво. Проблема при теб, като и при доста хора (не само жени), е че не мислите как да създадете тръпка и разнообразие в сегашната си връзка, а автоматично приемате че друг мъж/жена е решението. Въпроса е - докога така? Ако не се научиш да поддържаш връзка сега, едва ли и на 60 години ще успееш.

Другото е че според мен не оценяваш това което имаш. Не описваш никакви реални проблеми във връзката ви, което значи че си много по-добре от средностатистическите отношения. Силно вероятно е в следващата връзка отношението към теб да е по-зле, и чак тогава да осъзнаеш какво си загубила.

Моя съвет е - помисли какво точно ти липсва и поговори с приятеля си. Винаги могат да се създадат спонтанни моменти ако това ти липсва. Ако пък сама не знаеш и не можеш да разбереш - посети терапевт, за да ти помогне.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 18e32f2e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   На мен пък ми изниква въпросът - какво толкова мислиш, че ще намериш с друг? Малко по-различен по размер и форма хуй, и тръпката от това, че си с нов човек, която е временна. Тези неща ти ги гарантирам. На теб това, естествено, няма да ти стигне, няма да повярваш, че котлонът е горещ, докато не пипнеш. После като се изгориш, ще повдигнеш рамене и айде напред.

Тревата на съседа е винаги по-зелена! Само дето сама така си изглежда.
Ако всичко ви е наред във връзката и секса, стой си с него. Тези мисли ще изчезнат. Връзките са на периоди - силни, слаби и т. н. Не може при всеки слаб период да скокваш и "айде, аз се махам, искам нещо ново! ", защото познай какво - и със следващия ще стигнеш такъв период. А дори и да минете през периода, след някоя друга година пак ще има такъв, както и сама си видяла.
Недей да живееш, все едно цял живот ще си на 20, защото в един момент ще се окажеш на 35 и ще се чудиш "е къде отидоха всички качествени мъже? ! " - отишли са при жените, които имат поне малко акъл, че да не се поддават на мимолетните си усещания.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 26e438f507
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Хм, и от двата ти поста намирам нещо напълно естествено за жената - рационалното начало да бъде потиснато от емоционалното начало. Обратното е при мъжете пък - рационалното води. Това състояние на нещата при двата пола хем е предимство, хем - недостатък - имаш нуждата от друг, за да ти помогне, не можеш сам да разбереш какво се случва с теб винаги.

В случая, мисля че искаш да си обясниш защо изпитваш това, което изпитваш. Търсиш да го разбереш. Същевременно и в двата ти поста ми е направо симпатично колко неясно се изразяваш - почувствала си нещо и това е единствената ти база за формиране на мнение. Моля, дай малко повече информация.
Например, склонна ли си да търсиш истината, а не онова, което ще те кара да изглеждаш добре в собствените си очи? Ако си готова да платиш цената на истината с малко неприятно чувство към егото си, значи си честен човек. Иначе, ако искаш да се залъжеш с някакво оправдание, че да го оставиш момчето - няма смисъл да говорим, сама ще намериш това, което търсиш...

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 26e438f507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16 казва нещо много важно. Което ми напомня, във всички бозайници е заложен механизъм за това новото, новият партньор да доставя винаги повече удоволствие от дългогодишният. Правени са проучвания, има много в този сайт например - youtbrainonporn.com . Буквално, сексуалният контакт с нов ти доставя двойно повече допамин. Нали се сещаш обаче, че след известно време и новият пак ще бъде стар? Е, какво ще стане с теб, когато си развалиш връзката с няколко партньора и поостарееш, мислиш ли че ще бъдеш щастлива?
Природата по естествен начин е заложила това да търси своето благоденствие - това даденият вид - дали е човек или друго животно - да има в генотипа си най-доброто налично. Този нейн стремеж не винаги е в съгласие с личният човешки стремеж - в края на живота си да не се чувстваш като парцал, който не е могъл да постигне нещо, от което да е доволен. Повярвай ми, емоционално може да те тегли към новото, но рационално това няма да доведе до дългосрочни добри последици, ако нямаш някаква по-конкретна причина да го направиш - само защото нещо ти е омръзнало не е достатъчен аргумент.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: eaf693ffc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   до авторката - Не ги слушай разните "моралисти" и "специалисти" какви съвети ще ти дават, но от тяхна гледна точка. На чужд гръб и 100 тояги са малко.
Един път се живее, един път е младостта, след време и да ти се иска няма да може. Всичко можеш да направиш и да опиташ, стига да си умна , съобразителна и да го запазиш само за себе си като твоя лична тайна. Моя съвет е да опиташ и с друг, така ще си задоволиш любопитството и желанието да опиташ. Иначе колкото и волево да потискаш това твое желание, то периодично ще се връща в мислите ти с още по-голяма сила като пара под налягане.
Така че спокойно, нито ще крадеш, нито ще убиваш нито теб ще те убиват. Намери си подходящ човек, да е уравновесен и предвидим, опитай се да го опознаеш поне до колкото можеш и ако прецениш че е подходящ опитай, направи го. Никой нищо няма да разбере ако си умна и съобразителна, на челото ти няма да пише че си го направила, нито пък ще го дават по новините :) . Така че опитай, после след като си опитала може да прецениш кое е по-добре за теб, да останеш при приятеля ти или да кроиш други планове.
И запомни никога по никакъв повод споделяне с приятели, приятелки, признания и тем подобни, хората в по-голямата си част са лоши и гадни и точно когато най-малко очакваш ще злоупотребят с твоето доверие. Затова правиш каквото правиш, но да си го знаеш само ти.
Съвета ми е да пробваш, да опиташ - ще видиш че после ще ти олекне и ще се почувстваш по-добре, най-малкото ще прогониш тази твоя мисъл за друг защото вече ще си го направила, ще си опитала.
Желая ти успех. :)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8767319eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Точно така, слушай такива които използват термини като "моралист", за да покажат колко са горди от липсата си на морал. Лъжи, мами и използвай, и после реви когато правят същото с теб.

Да не говорим че глупостите с наживяването ги вярват само хора които старателно се опитват да убедят себе си че някой ден ще се навият за семейство. Човешката психика не работи така, както свикне в младостта, такъв остава човек и по-нататък, понеже с напредването на възрастта мисленето се затвърдява и не се случват повече драстични промени.

Та ако нямаш намерение да създаваш семейство, скъсай с приятеля си и пробвай с колкото мъже ти се иска. В противен случай - помисли дали има обективна причина да си нещастна във връзката си, дали не получаваш разбиране или обич. Ако няма проблеми, може би си повярвала в напудрените американски романтични филми или романчета и търсиш някакви нереалистични фантазии.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7d18b629b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Казваш че не искаш да се разделяте, а искаш съвет. Съвет за какво точно? Как да постъпиш? Аз ако съм с трезва глава в тази ситуация, ще ми се иска да оставя морала на страна и да действам според съвестта си. Всеки има различна съвест и не бих дал съвет на някого за предприемане на нещо в подобна ситуация. Веднъж се живее, но как - всеки сам си преценява

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: af43f44908
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ами - просто си полигамна. Повечето хора сме така. От там ти идват и тези мисли. Те ще идват периодично и няма да се махнат, независимо с кого си в момента. Мисля, че си искрена като казваш, че обичаш приятеля си.
Имаш два очевидни избора - единия е да се стискаш, другия е - да не се стискаш.
Обществото посредством църквата е приело, че да се стискаш е по-морално. И много хора постъпват както им вменява обществото и се стискат. Има и такива, които напук правят каквото им се иска.
Третия път ти го е дал №19.
Кой път ще избереш зависи от теб. Но имай предвид, че изневяра не се връща и - реално не се прощава, затова бъди внимателна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker