Страдам от нервна уртикария - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страдам от нервна уртикария
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 973 пъти
Здравейте! На 19 съм. Страдам от нервна уртикария от 6 месечно бебе. Жената, която ме е родила е била на 18 и в буквалния смисъл ме е захвърлила на кошчето за боклук. От тогава имам това нещо, което всеки момент когато си пожелае може да ме задуши и убие. Мразя се заради грешката на тази жена ( ако изобщо може да се нарече така). Както и да е. Ако тръгна да ви обяснявам за всичко каквото ми се е случило ще ви писне ^^ споко и на мене ми писна. От себе си най-вече. ходила съм на психолози, психиатри и не помагат нито с химийте и медикаментичките им. Както и да е. На 13 ме изнасили един боклук който по него време беше на 22. Беше много отвратително и все още от тогава получих (self hate) към себе си и то много. И преди това си го имах тази омраза към себе си, но от тогава започна да ме е гнус от мен от тялото ми от местата по мен където той е бил, гнус ме е дори да се докосна, мразя се заради това и винаги съм приемала това че е моя вината! Кажете съвет как да не откача от всичко това и да не направя 7-мата простотия или опит за мое спокойствие " ако схващате ". Може да коментирате каквота искате ако пък на някой му се обижда на воля, нека се чуства свободен да го направи.. аз и без друго си го правя постоянно ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: b74c4f1724
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Осиновена ли си? Ако имаш родители, кажи им да те заведат на психолог. Ако не - отиди сама, щом си на 19. Уртикарията е вид алергия. Ако лекар ти е казал, че е "от нерви" трябва да си изяде дипломата и да не практикува никога повече.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 90598ae25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   До 1
Уртикарията НАЙ-ЧЕСТО е предизвикана от алергия, НО НЕ ВИНАГИ! Аз също страдам от нервна уртикария, ядосваш се и извееднъж тялото се покрива с хроли, не можеш да си поемеш дъх, симтоми които минават буквално за около 20-30 мин, тоест докато се поуспокоиш. При мен хроли се появяват в горната част на торса и по целите ръце, веднага търся да се полея с вода под душ и ми минава, все едно нищо не е имало. В случая от лекари против уртикарията няма полза, казвам го от личен опит. С възрастта се научих да не се ядосвам за дребни работи и все по рядко имах оплаквания, но когато бях на възрастта на авторката ми се появяваше 4-5 пъти годишно и майка ми страдаше от такава уртикария. На някой хора им действат добре чайове за успокоение, на други противовъзпалителните лайка и мащерка.
Иначе авторката си е за психиатър с тази омраза към тялото си и този натрупан стрес по добре е за нея да се подложи на лечение, добрия психиатър ще я излекува. Психиатрите не лекуват само луди, а лекуват точно хора с проблеми, които не могат да превъзмогнат.
Авторката трябва да осъзнае, че трябва да започне да живее заради себе си, да се научи да приема, че фактите случили се в детството й няма да се променят и тя трябва да ги приеме такива каквито са и да продължи напред да развива живота си, така че да й се случват хубави неща. Пожелавам й го.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3df01a6037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-добре е ако имаш възможност да посещаваш психолог. Наистина ти е било и ти е много трудно и дори да ти кажа, че след такова нещастие следва щастие, няма да те успокои, но аз наистина го вярвам. Пожелавам ти искрено да срещнеш мъж, който да те накара да забравиш преживяното и да те накара да се чувстваш истински обичана. относно уртикарията най-често се лекува с антиалергични лекарства, но не съм достатъчно компетентна, според мен с времето ще отшуми и тя. Ако имаш нужда от разговор, подкрепа сме насреща :)))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 888b7763ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз съм насреща.
Авторке, за изхвърлянето на боклука и изнасилването омраза към себе си вероятно не изпитват извършилите го, а ти да - защо?! Срама, вината, греха са на техните вратове.
За теб има значение, че не си с равен старт и никой няма право да те съди колко си постигнала и какво чувстваш. Съветът за добър психолог или психиатър ще го повторя. Друго е да споделиш на живо на човек, който постоянно се сблъсква с истории като твоята и има опит как да накара човек да си излекува раните.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ae58e34de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И ти сама много добре знаеш, че не си виновна за тази твоя лоша съдба в миналото. Не си щастлива нали? За да си щастлива трябва наистина да го поискаш и да работиш над това нещо. Разбирам, че съдбата е била крайно брутална с теб и много съжалявам за лошите преживявания, но фактически си на дъното, а от дъното има само една посока и тя е нагоре. Не искаш ли да си щастлива? Сигурен съм, че искаш, но само с искане не става, трябва и действия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker