Лоша шега от страна на вселената.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша шега от страна на вселената....
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2463 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото нямам достатъчно близки хора, с които да говоря. Ще карам направо.. Почти на 22 години съм. Откакто се помня, винаги хората на моята възраст са ми се стрували недорасли, вероятно защото бързо израснах, в доста ранен етап от живота си започнах да изграждам критерии, поради факта, че семейството ми от всякъде е дисфункционално във всякакъв смисъл. Така, влюбих се в мъж на 34, младолик, красив, с добър морал, грижовен, мил, мъж до когото се чувствам закриляна, мъж, в чиято прегръдка намерих топлота, честен човек, работлив. На пръв поглед перфектен. И аз много ценя това. Но има две неща, без които ми е много трудно да съществувам. Едното е интелектът, от който имам ужасна нужда. А на него му липсва желание за развитие в интелектуален план. Ниската му обща култура ме побърква. Трудно разговаряме, защото понякога дори не разбира какво му говоря. Екзистенциалните ми мисли остават сами в главата ми, защото не мога да ги обсъждам с него. Другото е хубавия секс. В началото, когато всичко в леглото беше въпрос на страст, беше чудесно. Но след време започнах да усещам празнота. Няма романтика, няма разнообразие, той няма интерес към нищо, освен да заволи себе си чрез мен и моето удоволствие сякаш не го вълнува. След акта е зает с някоя глупост в телефона си, риболовни неща, спорни видеа, и тн. Започвам да се разочаровам ден след ден, защото опитите ми да говоря с него, удрят на камък, защото той си пада емоционален инвалид, трудно му е да разбере, кога изпитвам болка по подов отношенията ни. 10 години е бил със жена, напълно безчувствена, груба и задоволяваща мозъка си с опити да достигне физическо съвършенство за сметка на интелекта. Вероятно тази симбиоза му е била по вкуса, но аз съм друг вид човешко същество. Имам нужда от съвет.. Или поне разсъждение от безпристрастна страна. Моля ви, да напишете нещо. Каквото и да е. Защото нямам от кого да потърся съвет. Дори посещавам терапефт, плащам, за да има кой да слуша монолозите ми. Но, съветите му са неприложим в моя случай. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3220a93571
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Здравей! Давам ти възможно най-приятелския, но най-вероятно и неприятен съвет, а именно - дим да те няма. Милиони жени по света са се опитвали и все още се опитват да променят мъжете си безуспешно в продължение на години.. Млада си още, не погубвай години от живота си в опити да промениш някого.. И то някой, който НЕ ИСКА да се промени..
Частта с леглото дори не знам как да я коментирам, най-вероятно при 95% от двойките е така, което не трябва да те удовлетворява. Смисъл... За какво ти е да си с един човек, ако нито можете да разговаряте, нито да правите хубав секс. В една здрава връзка двете неща вървят ръка за ръка, няма как...

Ако пък наистина смяташ, че не можеш и не искаш без този човек и си твърдо решена да опиташ да оправиш нещата пробвай да говорите за неговите интереси - за риболов и какъвто там тип спортни видеа гледа. Отидете на риба, гледайте спорт и виж дали ще се отвори към теб. Относно леглото - направи му еротична изненада, предизвикай го. Ако с тези неща не се получи да разтопиш леда в него, просто няма смисъл, ако пък видиш живец опитай пак и пак. Разберете се веднъж да разглеждатв нещо интересно в негов стил(спортове), другият път в твой и т. н. Току виж се получат нещата, ако ли не.. Не се мъчи повече, защото след време ще се осакатиш емоционално и интелектуално и ще погубиш индивидуалността си... Успех! Дано ви се получат нещата! :)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bfe93e9281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нещата звучат така все едно не си на точното място и може би е време да продължиш. Така ще тъпчеш на едно място и ще си губиш времето.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f2989b6ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Хайде пак критика към мъжете, че не можеш да намериш такъв с интелект равен на твоя. Виждам, че интелектуалното ти ниво е много високо, но продължавай да плащаш на терапеВт, той с удоволствие ще слуща монолозите ти. Ама и вселената лоша шега е изиграла с теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7933838ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   С такива "екзистенциални мисли" по-добре мини от терапеВт (не с Ф като теб) към психиатър, явно е, видимо е от далече че имаш огромна нужда...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4094bc87bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Смени терапевта и спри да се вкопчваш в терапевт, мъж... има толкова много възможности, ако си вдигнеш главата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4094bc87bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Смени терапевта и спри да се вкопчваш в терапевт, мъж... има толкова много възможности, ако си вдигнеш главата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ccaf4ea685
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, на вселената не ѝ дреме за твоя избор. В случая- погрешен. Щом човекът до теб не отговаря на критериите ти, щом не се чувстваш добре с него, разделяш се и толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e0750a09be
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Всяко втора жена си мисли, че е "свръх интелигентна" а мъжът до нея - "пълен тапир". Разбира се, не използват тези термини но отвсякъде си прозира подобно мнение, съшито с бели конци.

Аз лично не мога да разбера, при все така отчеливо парадираната интелигентност, вродена силно изострена интуиция, невероятно чувстителна душевност, някак си все излиза, че се обвързвате с някакви си урангутани. Конкретно в случая, авторката как така не е успяла да прозре с какъв човек точно ще живее под един покрив.

Сигурно е решила, че понеже е "много работлив, красив, младолик, мил", тези качества са напълно достатъчни за да се изгради оново толкова илюзорно за модерната и интелигентна жена понятие - "функционално семейство". Тази ваша прехвалена интелигетност очевидно е доста късогледичка, не мислите ли?

Темата за секса даже не искам и да коментирам, щото ми е смешно. Нека все пак да изтъкнем, че няма мъж, който да обича една жена и да не се старае всячески да и достави удоволствие. Това е толкова древен инстикт, заложен в гените и обществото ни. Щом и това не функционира, както авторката очаква, явно са намесени и други фактори, които тя просто не вижда и не осъзнава.

Дали пък причината не е в теб? Дали не лягаш с разтворени крака и чакаш той да ти направи кефа? Кога за последно ти го изненада с нестандартен секс, на нестандартно място, в нестандартна ситуация, в нестандартна поза? Кофти въпроси на които висококапацитетното ти мозъче му отне известно време докато си спомни кога за последно сте имали акт в който твоята роля би могла да се класифицира по подобен начин, че да отговориш с конкретен пример? А дали ти хрумна да обсъдиш с него, че секса ви куца?

Един огромен червен флаг е подобен тип жена - да седи и да чака някой друг да се грижи за нейното удоволствие. Или да очаква мъжът и да седи с часове и да слуша монолизите и, както тя самата каза. Дали ти е хрумвало, че не му е приятно да ти слуша монолизте с часове наред? Щом е решил, че телефона му е по интересен от теб, явно човека си има конкретна причина. Или може би според теб е твърде тъп за да оцени с каква невероятна жена се е събрал, и не те "оценява"? :) Класика в жанра.

Друг голям червен флаг е да попаднеш на такъв човек който дефинира своето ежедневие и щастие с това доколко някой друг му отделя внимание. Досущ като малки деца са, вечно трябва да ги питаш къде ги боли, къде ги сърби. Много досаден тип поведение, особено ако жената е над 25. Жокерчетата са най често, че подобни "супер интелигентни личности" си нямат хобита, някакви занимания в които да реализират тази така прехвалена своя интелигетност.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: dab91e7d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много вселенски го даваш... Но като теглим черата, си с човек, който поне според теб е:
- тъп
- емоционален инвалид
- не го бива в леглото
- не общувате
- стар

Но иначе е страхотен... Като си толкова интелигента, предполагам знаеш огромната слабост на повечето жени - за всичко обвиняват някой друг... Ти си решила да го даваш на едро, и направо вселената ти е виновна. Всеки човек в крайна сметка си има кусури, ако не можеш да живееш с тях, няма как да живееш и с човека... Просто е. Колко са валидни тези кусури, имаш си психотерапевт, вървете един път заедно при него и да ти даде професионално си мнение. Аз съм съгласен, че наистина има много мъже като този който описваш. Стига да ти е верен, пак е по-добра партия от повечето. И все пак, много проблеми описваш, а си едва на 22. Разбирам и ти да си на 35, та да кротнеш и задоволиш, но на тази възраст винаги ще те върти - а има ли нещо по-добро...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1a1fbf9c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За съжаление в живота не всички хора които обичаме са подходящите за нас, дори чувствата да са взаимни. В случая е точно така авторке, но не се отчайвай, някъде там има мъж като за теб.

Най-голямата грешка е да се опитваш да променяш някого насила. Не само че не работи, но и по този начин отчуждаваш човека от себе си. Всички хора се променят но при повечето е несъзнателно. Потърси такъв с който си допадате и има желание за развитие, а не буксува на едно място.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 26a1e9b3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, много се разочаровах от това, че търсите война там, където една изгубена жена се опитва да потърси съвет. Първо-не обвинявам мъжа до себе си за това, което е. По-скоро искам да разбера защо се чувствам по този начин от едно известно време. Второ - той е интелигентен в своята среда. Не съм казала, че е глупав, тъп или нещо подобно. Просто имам потребност от различна храна за мозъка. А това, че е по-голям от мен е страхотно и аз не съжалявам и за секунда, че живея със зрял човек. Относно леглото.. Всеки има свой ритъм, всеки харесва нещо различно. Истината е, че аз просто не знам как да събера двете точки, за да има обща права между нас. И с времето започнах да се чувствам като инструмент за удоволствието, вместо за равен в него. В едно свое твърдение ще се повторя.. Той наистина е емоционален инвалид. Има емоции, които той дори не разпознава. Чужди са му. Това му пречи да ги изпитва, следователно-да емпатизира. Мисля, че голяма част от вас просто не са разбрали написаното от мен. Ясно ми е, че е трудно за разбиране, но няма нужда от нападки. На тези, които опитаха да вникнат в съдържанието и да ми дадат съвет-от сърце ви благодаря за отделеното време.
-Авторката.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f53060df90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   И 5 минути не мога да изтърпя глупав мъж, още по-малко да се влюбя в него. Влюбих се в ума на мъжа ми.
Ако искаш и децата ти да са глупави, стой си с него, но като чета какво си написала, все още се чудя, защо изобщо си с този човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c264abbc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Ха- ха! Хубава шега. Посмяхме се.


Ти - на 22, неграмотна, не скромна и меко казано просто глупава. Дори терапевтът се е*ава с теб, приятелят ти - също. Та да се усетиш, че не се върти около тебе Земята, а камо ли вселената.

Я си прочети писанията!? Като изказвания на един интелигентен, млад човек с амбиции ли звучат? Или по-скоро на една нагла, малка пръдла? Имаш много да учиш още за човека и неговото поведение докато изобщо стигнеш до темата за това клише "екзистенциализъм".

Човекът те е взел да пълни празнина, то е ясно. Но ти дори да стоиш кротко и да натрупаш каквото можеш като опит, не можеш. Ходи си тогава, ти работа там нямаш. Хората се събират от взаимни интереси.

Смяташ, че си интелигентна, а запращаш цялото си семейство на боклука? Боли такива и онакива, горката ти? Това е изказ на интелигентност? Миличка, толкова много имаш да учиш за света. Моите съученички са като тебе, същите.


Сега ще ме прочетеш и дори няма да се замислиш, Егото ти е твърде голямо, не мъжът ти е проблема. Аз съм по-малка от теб и то с много, не мисля, че съм зряла, никак даже. Но пък ти от друга страна...



Ж., 16

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: faceb99995
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Много добре са те описали номера 9 и 10.

Докато те чета ми изникнаха същите заключения за тебе.

От всичкото, което си написала, става ясно, че по-скоро си една нетърпима, самовлюбена, самохвална надувка, на която все някой трябва да ѝ обръща внимание и да ѝ казва, колко е велика, умна и гениална.

Смешката със секса! 9 ти го каза: а ти какво направи? Лежа в леглото като дърво, очаквайки мъжът, който си удостоила с честта да ти види муфата на живо, да те "отнесе" в облаците? Да не се окаже, че неопитната си ти, а за това, което му даваш на гаджето си в леглото, неговото старание е напълно адекватно?

Той си има хобита и интереси, а ти имаш едно надуто его, което желае да е център на вниманието на останалите, да получава суперлативи и непрекъснато да ангажира хората със своята "велика" и "гениална" особа...

НЕ, МЕРСИ! Не бих бил с тебе.

Гаджето ти май е по-нормален от теб. А ти търсейки под вола теле, ще го загубиш и ще се натресеш на нещо "по-добро" - точно в обичайния житейски сюжет на Ганкината щерка.

Много смешна и забавна истирийка, която ще завърши с няколко счупени к*ра, със сълзи, сополи и обичайната Ганкина реплика: "Къде са свестните мъже? "...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7ef0072dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   И аз не мога да разбера тези нереални критерии. Добър , грижовен , интелигентен , добър в леглото и т.н. Знаеш ли колко трудно е да намериш мъж, който е добър, грижовен и работлив? Казвам го като момче ,което е твой набор и много добре виждаш какви са момчетата от нашето поколение. В това число и включвам и себе си естествено. Перфектни хора няма. Ще намериш интелигентен, добър в леглото, но ще е пълен женкар, но ти последна ще разбереш защото той е интелигентен и знае как да се крие. Имам такъв приятел и донякъде му се радвам , всяка му се лепи, евала. Остави човека ако толкова те дразни , но реално не вярвам да има мъж в днешно време, който да влиза в тези твои критерии. Иначе мога да призная ,че си доста интелигентна от това , което си написала и това е рядко срещано в днешно време, но това не е всичко за изграждане на една нормална и здрава връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 19652b700e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 15 и 16. Изобщо прочетохте ли какво съм написала? ! Смешно е, че една на 16 години и някой анонимен, който въобще не са ме разбрали ме наричат разглезена. Животът така ме завъртя, че нямах време да съм дете, нито да бъда разглезена. Моля ви да не си изливате злобата тук. Аз търся разбиране, не критика от някой, който изобщо не ме познава. На останалите, благодаря за съветите.
-Авторката.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0a89ab7e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Емоционална и отчастои интелектуална несъвместимост. Пробвай да споделяш с него повече. Например нещо те е впечатлило, или за нещо искаш да изкажеш мислите си - направи го, няма значение, че той само ще те слуша, питай го той какво мисли, заинтригувай го. Все пак, ако не успееш, не е чак толкова фатално - за такива разговори стават и приятелите. Емоционалната несъвместимост е малко по-трудна за преодоляване. Доколкото разбирам има ниски нива на изразяване и емпатия. Има упражнения за повишаване на емоционалната интелигентност. Но може би най-добре ще повлияеш, ако всеки път пред него как да кажа проявяваш и обясняваш с повечко думи емоциите си. Физическите проблеми в леглото са най-лесни за оправяне - от теб трябва да идва активността, разнообразието и експериментите, казваш му какво обичаш, как го обичаш, предлагаш му нови неща, или направо действаш. Като не успее да те задоволи, да си почине, и пак го почваш. Така постепенно ще свикне, че и ти имаш потребности и нужди, които искаш да задоволиш.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4c02277cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 9. Относно твоя коментар, въпреки, че това е твърде лично, ще споделя, че именно аз си падам по нестандартни и приятни изненади. Старая се да правя такива колкото се може по-често. Ако си чел/а внимателно моя пост щеше да видиш, че съм намекнала, че не винаги е бил безразличен към тези неща. Но, в даден момент, както вече написах, той просто няма интерес към подобни неща. Много моля да не се мъчиш да ме описваш без да знаеш. :)
-Авторката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7d5952e8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 16, аз също съм мъж и съм съгласен, че рядко се намират работливи и грижпвни мъже. Но ще ти кажа, че ако пренебрегваш креватните спортове, жена ти се оказва в чуждо легло или направо си тръгва. Да не се лъжем, никой не може да бъде във връзка без да изпитва нужда от хубав секс. Нито пък с някого, с когото не е на една вълна. Ще изям много хейт, но аз разбирам авторката. В такива отношения, с такава разлика във възрастта и аз щях да изпитвам съмнения.
Мъж, 23

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c0b0f16113
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Не се опитвай да търсиш съвет тук мила! Повечето коментиращи са мъже които като видят жена и нещо им кипва. Прави им кеф само да обиждат и да нараняват. Комплексирани и слаби мъже които нямат капчица човещина останала в себе си!

Съветвам те да си намериш може би по- подходящ мъж и ИГНОРИРАЙ солените коментари! Това са женомразци които като видят жена и трябва да я нагрубят.

Аз също съм духовен човек и ще ти кажа- хората като нас за сега са често самотни. Дори да имаме приятели, хората просто не ни разбират защото обичат злото и доброто им е скучно. Наричат ни луди и така нататък.
Ако те прави щастлива остани с него! Нищо че не те разбира като му споделяш. Мъжете не могат да мислят така дълбоко като нас. Те действат повече по инстинкт. Малко са философите сред тях, но пък са истински интелигентни, когато ги срещнеш. Ако не си щастлива с него и е егоист, по- добре се отдръпни!
ПРЕГРЪЩАМ ТЕ И ТИ ИЗПРАЩАМ ЛЮБОВ!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b352e59c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Същата си, като жена ми преди 20г Мислеше си, че е много интелигентна умна, чувствителна, и едва ли не аз не съм достоен за нея.. От провинцията е, аз от София имам собствен апартамент. Завъртя ми главата и се оженихме., защото забременя.. Много добре знаеше какво иска, а аз бях голям наивник.. След време я хванах да ми изневерява. Най-верятно е имала паралелна връзка с години, така и не си призна.. Та и тя казваше същото-че съм бил емоционален инвалид, как не съм я разбирал, не съм я ценял, като личност и тн. Втълпи ми вина и се стигна дотам, че аз и се извинявах. Не се разведох тогава, мислех, че могат да се оправят нещата, а и заради детето. Сега 11години след случката, мога да кажа, че ми е абсолютно безразлична. Не можах да простя. Нямам чувства към нея. Отговорих си на много въпроси за това време. Та в този живот единствено ТИ, си отговорна за щастието си. Ако не си щастлива с този човек, кажи му го и си тръгни, защото, ако останеш при него, рано или късно ще му изневериш и ще съсипеш и неговия, и твоя живот!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9584db7c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз не мога да разбера защо всички си изливате помията върху момичето?

Ако нямаш какво хубаво да кажеш, по-добре си замълчи.

Тя търси подкрепа и съвети, а 2/3 от коментарите са обиди, хейт и помия.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 21b8f3ef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ти казваш, че е добър, грижовен и мил, но това явно е лъжа. Мъж, който е добър, грижовен и мил няма как да се държи сякаш не му пука дали на теб ти доставя удоволствие това, което се случва между вас. И да те използва за собственото си удоволствие като предмет, като надуваема кукла и после да те захвърля, след като си е взел каквото иска. Ако в началото се е старал да се покаже като загрижен и мил, то сега вече явно виждаш истинското му лице. Тъй че махни от картинката грижовен , мил и добър. Като се тегли чертата е налице мъж с 12 години по-стар от теб, хубав, на когото не му пука дали си задоволена, дали си щастлива с него, дали имате нещо общо, което да правите извън леглото заедно ( а и това, което правите там пак не го правите заедно, а той просто си взема своето от теб), и който има работа и ти го отчиташ като работлив. Мисля си, че ако си израсла в много лошо семейство и си виждала ужасяващо поведение, всичко което не е чак толкова зле ти се струва първоначално като много хубаво. Но това е заблуда. Това, което получаваш от него не е много хубаво, не е и хубаво. Това, което получаваш от него е зле, да, не е чак толкова зле и ужасно каквото е било в семейството ти, но пак е зле, пак стои в отрицателната част на скалата. В началото дали защото той се е представял по друг начин пред теб, дали защото си го сравнявала с по-лошото от детски години, ти се е струвало просто прекрасно, но ето че с времето виждаш, че не е така. Не е прекрасно, пак е зле, просто не е ужасяващо зле.
Не искам да вярвам, че това е единствената възможност за момиче на 22. Има толкова момчета около твоите години, които се интересуват от същото като теб. Търси ги. Толкова младежи има, които помагат на организации, доброволци са за едно или друго, имат мечта по отношение на конкретна професия и се стараят в обучението си. Сигурна съм , че има много младежи, които са получили добро възпитание в семейството си и имат емоционална интелигентност, която е ключова, за да могат да участват в пълноценна връзка. Такава , в която и двамата да са щастливи.
Ти си знаеш най-добре каква ти е житейската ситуация в момента и можеш ли да се разделиш сега с този мъж или поради някакви причини, неспоменати от теб, се налага да останеш с него. Но по дадената от теб информация до тук, си правя този извод - това което имаш с него е зле, то е под нулата, под минимума, просто не е крайно ужасяващо зле. Но злето, дори и да не е крайно, пак е нерадващо и прави чавек нещастен.
Моето мнение е, че трябва да се разделиш с него и да потърсиш друг. Дори да започне да ти обещава разни неща и да се опитва да го играе, както в началото на загрижен и страстен, не се връзвай. Ще е временно.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d2f79810b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Към номер 22. Разбирам на къде биеш, но мен са ме предавали достатъчно по този начин и добре знам, че е по-добре да си тръгна, отколкото да го лъжа и използвам. Но благодаря за примера.
Номер 23, благодаря, имах нужда някой да ме защити след всичката помия, която се изля върху мен за това, че споделям какво чувствам. Много мило от твоя страна.
Номер 24, благодаря много за отделеното време. Имах нужда от този анализ, прав/а си за твърде много неща. Трудното е точно тази би полярност.. Понякога и аз не мога да определя точно какъв е, колко зле се държи, защото в следващия момент компенсира, за кратко. Не, нямам причина, поради която да "е наложително" или да "трябва" да остана с него. Привързана съм, обичам го. Може би за пръв път се чувствам така към някого. Но силно ще размисли върху това, което прочетох от теб. Много благодаря! До тук може би това беше най-полезното нещо, което прочетох.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fafdd57319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ти си само на 22 години. Тепърва влизаш в живота...Има още много да учиш. Може би това е първи сблъсък между това, което имаш и очакванията ти. Ако не искаш да губиш този мъж поради някои характеристики, които изброи - стимулирай го да се развива. Развивайте се интелектуално заедно. Ако видиш, че е кауза пердута - просто намери човек, който задоволява повечето от критериите ти. Иначе обричаш и себе си и твоя партньор на жалко и нещастно съвместно съществуване. Успех!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 281191000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От номер 13
Копирах част от написаното от теб и е добре сама отново да прочетеш какво си написала, вместо да биеш отбой и да преминаваш в защита:

"Но има две неща, без които ми е много трудно да съществувам. Едното е интелектът, от който имам ужасна нужда. А на него му липсва желание за развитие в интелектуален план. Ниската му обща култура ме побърква. Трудно разговаряме, защото понякога дори не разбира какво му говоря. Екзистенциалните ми мисли остават сами в главата ми, защото не мога да ги обсъждам с него. Другото е хубавия секс. В началото, когато всичко в леглото беше въпрос на страст, беше чудесно. Но след време започнах да усещам празнота. Няма романтика, няма разнообразие, той няма интерес към нищо, освен да заволи себе си чрез мен и моето удоволствие сякаш не го вълнува"
Е, какво друго трябва да означават думите ти, освен, че този мъж е глупав или със сигурност поне не е на твоето интелектуално ниво.
Ти вече не си влюбена в него щом си задаваш тези въпроси.
А ако и в секса отсега не вървят нещата, за в бъдеще по-зле ще става.
А в интелектуален план разликите ще бъдат още по-осезаеми.
Какво е милото и грижовното на мъж, който мисли само за собственото си задоволяване. Та той си е завършен егоист.
Мисля, че единствената причина още да бъдеш с него е страхът ти от самотата.
По-добре прекрати тази връзка. Вече сте във фаза на паднали розови очила, а след тази фаза у теб виждам единствено разочарование, ще последва и още по-голямо. Ако още не си готова за раздяла, много скоро сама ще стигнеш до мисълта за нея. Ще последват коледно-новогодишни разочарования. След това светивалентински и после осмоматтенски. Най-много до пролетта да го изтърпиш..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6f538a51a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Твърде гръмко заглавие за една съвсем обикновена връзка, вървяща към своя заник.
Може би ти се случва за първи път да охладнееш и да се разочароваш от човека до теб. Радвай се, че се случва преди да сте създали семейство и да имате деца. Все пак доста рано си получила просветление. Разликата в годините си казва думата. Ти трябва да изживееш младостта си, а не да прескачаш етап от живота си, за даде впишеш в ежедневието на един започнал да остарява мъж. Ако ти беше на 50, а той на 62, тази разлика нямаше вече да бъде толкова осезаема. Колкото и да не ти се вярва, най-щастливи са връзките, в които мъжът и жената са на близка възраст. Най-добре от 0 до 3 години разлика.
Не си губи времето с него, животът е пред теб! След 5-6 години в леглото ще бъде още по-голяма скръб.
Вие нямате никакви общи интереси и занимания, а това също е проблем.
Това не е подходящият мъж за теб. Няма нищо по-ценно от щастието, а ти не си щастлива с него, с времето ще става по-зле.
ТерапеВт се пише с "В", нищо, че се чува като "Ф". Също като фармацевт, космонавт, астронавт.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: df60d45889
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Да всичко му било супер, само интелект му липсвал. Е ми не може цялата щастие на света бе миличка! Утре ще срещнеш някой дето интелекта направо му избива от всички дупки, пък на 30 и кусур години ще живее при техните и ти ще му плащаш сметките по барчетата. После ще трябва да бачкаш за двама защото с интелект хладилника не се пълни, и с интелект парното не се плаща зимата. Абе малко ви е работата и боя.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ccaf4ea685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Прави ми впечатление, че многото подобни теми са написани сякаш по една схема, един и същ лайтмотив има в тях- отначало описание на приятен, симпатичен, мил, добър, ГРИЖОВЕН мъж, изобщо злато самородно сред мъжете. И след това голямото НО - примери от ежедневието, постъпки на същия този, които го разкриват като носител на точно противоположните качества. Незаинтересован, отчужден егоист, недостатъчно интелигентен, дори грубиян и откровен простак... На финала въпрос- трябва ли да се занимавам с него, какво да направя за да е както в началото, защо не оценява колко го обичам и какво правя за него?
Толкова ли е сляпа любовта, наистина? Или е толкова трудно освен чувства човек да вложи и малко разум и да прецени, че не всичко, което блести е злато и всичко, което хвърчи се яде? Трудно ли е да изчакаш малко, да опознаеш по-добре другия, преди да се обвързваш, да заживяваш с него, да го правиш център на живота си, за да страдаш след това?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4dcf2c57b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Мило момиче, на теб вече ти е зле с този човек, пък какво остава за после?
Бил работлив. Тоест ходи на работа като повечето хора по тази земя. В свободното си време втурва ли се да прави нещо, сръчен ли е? Мързелив ли е по отношение на вида си, дома си, иска ли да майстори нещо, да подобрява?
Грижовен бил и мил. Кое по-точно? Не си дала пример за грижовността му. Мил докато те свали и си в кърпа вързана? Помага ли на теб, на родители, на приятели на колеги?
Сексът куца, защото явно ти се е наситил. Старал се в началото, сега явно претупва работите и не му дреме. Ето ти грижовен и мил приятел.
Явно сте и на различни интелектуални нива. Всеки може да ти каже, че няма никакво значение, но не е баш така. Ако с човека, с който си няма какво да си кажеш, нямате общи приказки, какво изобщо правите заедно? Не е необходимо да е супер умен, но пък кой би искал да си свърже живота с глупав и незаинтересован от света човек? На някои хора е отчайваща ниската обща култура. Комуникацията ви куца. Явно го е и мързяло да чете, няма нужда да пишеш, че е със средно.
Има и огромен емоционален багаж- 10-годишна връзка. Та това е все почти половината ти живот. Няма как това да не му се е отразило и да не си я тачи тайничко и да ви сравнява.
Че и по-стар с 12 години. Гледа да те забаламоса, за да не изтърве последния влак. Това неговото уж компенсиране е като подхвърляне на огризки, колкото да те задържи. Млада си, умна, прецени си дали искаш такъв живот и такъв човек.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f2989b6ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 31
Казваш: "Прави ми впечатление, че много теми са написани по една схема, един и същ лайтмотив има в тях-... "
Много си прав, че много теми са написани по една и съща схема, защото автора на всички тези теми е един и същ. Автора е една отчаяна жена в доооста напреднала възраст и понеже никой мъж не й обръща внимание (заради възрастта й) тя затова пише тези теми за да си излее злобата към мъжете и плюе по мъжете винаги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker