Любов... има ли я? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов... има ли я?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2868 пъти
Здравейте!
Искам да споделя моя проблем свързан в любовта, тъй като съм чел страшно много теми тук и съм виждал, че има хора които дават добри съвети и се надявам да помогнат.
Та моята история е следната.

Преди време имах връзка с едно момиче дълго време, но след като се разделихме, чак тогава аз осъзнах грешките си, които съм допуснал към нея. Начина по който съм я отблъсквал и начина по който съм се държал с нея направиха така, че чувствата и към мен да изстинат и да се разделим.

Лично аз съм с по буен характер, на моменти съм много избухлив дори и от най малкото и това е една от причините и грешките, които осъзнах макар и късно. Проблема е там, че аз я обичам и не мога без нея. С нея постоянно говорим за проблема казвам и как се чувствам, умолявам я да ми даде само един шанс да и докажа, че аз мога да се променя, и че съм се променил но тя не иска да ми го даде.

Просто когато тя реши нещо, дори и да има още чувства към мен, колкото и да я убеждавам тя не иска да ме чуе. Хората казват, че никога не е късно, но за мен е късно... късно осъзнах колко тя значи за мен, че не мога без нея, че тя просто е всичко за мен.

Хиляди пъти съм и казвал, че я обичам но съм го показвал няколко пъти (това е друга основна грешка). Знам и разбирам, че някой ден ще срещна друга, която ще обичам може би повече, но за момента друга за мен не съществува тъй като искам само нея. През тези почивни дни се виждахме за по кафе и говорихме, разхождахме се из града и не мога да ви опиша какво спокойствие изпитвах с нея.

Веднага след като се разделим (тя се прибере у тях) аз полудявам, сърцето започва да ми бие като барабан на барабанист от някоя рок банда. Изгарям от желание да я видя и като цяло да бъда с нея. Просто с моите глупости я отблъснах от мен за което, за пореден път казвам, че ужасно съжалявам.

Безгрешни хора няма на този свят и искам дам аз един съвет на хората и той е да пазят любовта която имат и да не допускат грешки, защото чак когато загубиш някого, разбираш тогава той колко значи за теб.
Чувството да обичаш и да искаш някого толкова силно колкото аз искам това момиче а всъщност да не можеш да си с него е отвратително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5b862b2823
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш на колко сте годинки и колко време сте били заедно. Какво точно смяташ, че си сбъркал? Имали ли сте сексуални отношения и ако сте имали - там да не е проблемът?

Но странно е това нейно отдръпване, а се среща с теб. Може би просто иска да ти даде добър урок и е успяла - от колко време сте скъсали?

Мисля, че тази инфо ще ни е полезна, но по принцип никога не съветвам хората да се връщат при стари любови. Няма само един виновен, когато нещо не върви в една връзка, а на теб ти е внушено, че е така. Определено имаш трески за дялане, но аз лично също съм с мъж с мноооооого недостатаци, но го обичам и никога не бих го зарязала заради тях!
Според мен, тя не те обича, такъв какъвто си. Примири се с това. Ако трябва да се преструваш пред някого, за да бъде с теб и да те обича - няма смисъл. Определено в друга връзка можеш да се докажеш и да не постъпваш така, но не чети стария вестник повторно, дори да се съберете, ще е временно!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a31bea86a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мило момче! Твоята история наистина ме трогна страшно много, не за друго, а защото за момент си помислих, че я е писал моят приятел! :) Описваш всичко така точно.. той е същият буен характер, като теб - първо действа, а после мисли. С него сме почти година заедно и през това време видях от него какво ли не - скандали, нерви, обиди, псувни, злоба.. Всеки път, когато някой или нещо го ядосаше, той си го изкарваше на мен. И аз търпях, търпях, но в един момент си казах "Стига! Не мога повече! "
Склонна съм да вярвам, че на твоята приятелка й е дошло до гушата от изблиците ти и тежкия ти характер, също както и на мен.
Сега и моят приятел ми разправя колко много се старае да се промени заради мен, защото ме обичал повече от всичко и ме ценял вече... , но късно!
Не искам да те упреквам, но мислиш ли, че ти на нейно място щеше да й дадеш този шанс, който искаш? Щеше ли да повярваш, че хората се променят така бързо и лесно, макар и наистина да са си осъзнали грешките? Щеше ли да простиш за пореден път, просто така?
Защото на мен лично ми е адски трудно...
Нужно е време. Време, в което постоянно да се доказваш пред момичето си, защото загубеното доверие не се връща така лесно. Пък ако тя наистина много те обича и държи на теб, ще ти даде този шанс - да я имаш отново.
При нас нещата са малко по-сложни, аз не мисля, че имам сили да продължа напред с това момче, но искрено се надявам при вас ситуацията да е по-различна. Не спирай да й показваш чувствата си (но не досаждай, това само ще я отблъсне още повече), бъди мил, внимателен, грижовен (но не прекалявай). Знам, че много искаш да си я върнеш, но трябва да си търпелив. Не й давай зор за каквото и да било. Нещата трябва да се случат от самосебе си. Колкото и труден характер да е и тя, вярвай ми, че ако те обича истински, ще ти прости всичко и сега се държи така, само за да те накаже по някакъв начин за онова, с което си я наранил, но рано или късно, ще ти прости.
От все сърце ти желая успех! :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2313f5abca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хората правилно са казали, когато имаш едно нещо, ти не го оценяваш, единствено когато го загубиш разбираш колко важно е било за теб. И да искаш много ще ти е трудно да се промениш, а щом сте били дълго време заедно тя сигурно знае това и не и се иска да започва всичко отново и да прави безброй компромиси с теб.... приеми го, за да завърши една връзка си има причина, не е само твоя, но не е и само нейна предполагам. По - добре се опитай да я забравиш, да трудно е, но не невъзможно, продължи напред и се огледай за друго момиче с което ще сте щастливи заедно... пожелавам ти успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker