Какво искат жените - добър или лош? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искат жените - добър или лош?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2469 пъти
Здравейте,

След като за пореден път се разделих с момиче с което съм се държал повече от добре и след като се замислих те какви бивши приятели са имали /лошо държащи се с тях, тип бед бойс/ се запитах ами всъщност те какво искат? Добри момчета, възпитани, добре облечени и тн. като мен или лошите които се държат с тях като с парцали унижават ги и ги правят на гъз - май от това което съм виждал на жените доста им харесва и все по такива тичат докато не се опарят няколко пъти.

Дайте съвет как трябва да се държиш с една жена - добре изглеждаща, към която има постоянен интерес от мъжки защото е красива. Всеки път стигам до извода, че е трябвало да съм груб и тн. и все не ми дава сърце да го правя с човека до мен защото не смятам, че това е адекватно отношение към една жена каквато и да е тя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 46f87fc245
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Повечето жени, са прости и повърхностни създания. Добрите мъже, за тях са скучни. Обаче, ако се държиш лошо с някоя, тя веднага започва да се оплаква, че я правиш на гъз.
Е, има и умни жени, които не си падат по разни тъпанари, но повечето не са така. Българките са най-зле от всички.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7697dee95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Хайде, аз да те попитам нещо- колко жени познаваш? Не по физиономия или да си на "здравей, здрасти" с тях, а да имаш точни наблюдения върху живота им, мислите, желанията им, да си допуснат в живота и дома им, та да правиш изводи и заключения, че жените са някакви мазохистки и искат да са с простаци, грубияни и отрепки с ума на примати? Не изключвам да има и такива, но в никакъв случай не са всички жени.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 87dcc565dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами дръж се като себе си, това е моят съвет.
Ако е твоят човек, ще се познаете и ще имате нещо заедно.
Имах отношения с мъж, който се държете добре с мен в началото, всичко беше като в приказка и за двама ни, но по съвети на разни приятели и приятелки без нито една стойностна връзка в живота си, той започна да ми върти номера и да се прави на недостъпен, оборотен, дори си позволи няколко пъти да ме обижда. Търпях известно време и се опитвах да му подскажа, че това не е начинът с мен и като видях, че само му вдигам самочувствието и съм тема на разговор за пред компанията му, затворих вратата завинаги и не поглеждам назад. Той и до днес прави опити да се свърже с мен, но приключи, шанс вече няма. Имам и нов човек в живота си.
Ако жената е красива, интелигентна и добра, няма да търпи лошо отношение, това е сигурно.
Ако си има някакви нерешени травми и обича да я мачкат... ще стане, но дали ти трябва такава жена?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f3dd444b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Приятел, тези, които искат "лош" след това си бият шамари, защото съжаляват че са останали с такива мъже, докато са пикли по 20-25 г търсят тръпката и много много не го мислят, хващат се с badboys, но времето не пита, след това е късно

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3e28083730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ще ти отговоря много простичко: всеки един човек иска да важи пред другите. Иска да му кажат "евала". Комплексите за заложени във всеки от нас.
Когато ти си по-добър от нея, тя се чувства жертва и отива при този пред когото тя да е добрата. Колкото повече я бие и мачка - толкова по-добре. Мазохизма е пристрастяващ

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7854497610
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хората са различни адски. Всяка жена е сейф с различен код. Тайната на успеха е да разшифроваш кода на тази, с която искаш да бъдеш.







Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7eb8d27f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Зависи на каква възраст са. Ако са малки е нормално... Но ако искаш семейство и деца, с лошата батка или лошата кучка, семейство не може да стане. С тях само секса е готин, защото се крепи не непукизъм.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8a8713706e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично предпочитам "добри, възпитани, добре облечени и т.н.", но мъже, а не момчета. От първото изречение на втория ти абзац оставам с впечатлението, че си падаш по някакви взели се насериозно онлайн звезди, а те нерядко се занимават главно с напомпани комплексари, които демонстрират стандарт по доста противоречив за мен начин. Ако искаш истинска и сериозна връзка, според мен трябва да останеш добър и възпитан, но да смениш таргет групата с жени, които имат интереси извън главоблсъканицата кое точно селфи да постнат в Инстаграм днес.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5137959a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много елементарно си обяснявате нещата, все едно сме в детската градина и слушам приказка с тълкуване, кои са добрите герои и кои лошите.
Една жена може да напусне един мъж, защото е лош любовник и не е в състояние да я задоволи.
Може да го напусне, защото е скучен или глупав и с него не може да се говори на различни теми.
Може да го напусне, защото е скъперник и егоист.
Може да го напусне, защото се държи като пенсионер и никъде не иска да ходят. Обикновено е, за да не се охарчи дори и жената сама да си плаща сметката.
Може да го напусне, защото тя спортува, активна е и ненпуши, а той е ленив, избива го на битов алкихолизъм или пуши.
Може да го напусне, защото е вкопчен в майка си и трябва да й се ходи на гости, а тя се меси и коментира
Може да го напусне, защото е нерешителен и няма цели и стремежи в живота.
Може да го напусне, защото в нейно присъствие се заглеждат невъздържано по жени.
Може да го напусне, защото е мърльо.
Може да го напусне, защото очаква жената да готви и да чисти, а той нищо да не прави.
Може да го напусне, защото е откраднал чужда вещ или присвоил намерена вещ.
Ако все жената прави компромиси, а мъжът - не
В общи линии заради определени несходства в характера, темперамента и несъответствия във възгледите относно как всеки си представя съвместния живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8d378d7545
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никой нормален човек, било то жена или мъж, не би искал човека до него да го прави на парцал. Това звучи супер абсурдно и ненормално-садо-мазохистко. Жените, или поне повечето, искаме просто един обикновен възпитан мъж, на външен вид по нашите очаквания, който нито е грубиян, нито е путьо, а такъв, който държи на думата си и се държи като голям и отговорен човек за възрастта си. Разбира се, има и жени, които искат обратното, но при тях това е Стокхолмски синдром. В България е типично жената да е слугиня, а мъжът господар. Така са учени от малки и като пораснат жените това правят. Това е
традиционното тук и всичко обратно е нещо грешно.
Ти си търси момиче, но такова като теб, защото имам чувството, че все на кухи лейки тип Планета попадаш, които ходят с плешиви мутри.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 53594e0abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Въпросът не е да си груб, а да не си 100% вързан, 100% раздаващ се и каквото се сетиш там друго. Ставаш безинтересен така.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 30af332f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Завъртиш ли и главата, ще ти целува тя краката! С бой и унижение, нищо няма да спечелиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9dec1957d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се отчайвай. Има жени, които още не са дорасли да имат някой добър до себе си. Всяка от нас е минавала през боклуци и те оставят трайни последици. Понякога не човека е неправилен, по-скоро моментът не е подходящ.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fdfbcea43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много правилно си разбрал нещата! Достатъчно е малко личен и малко чужд опит, и добиваш представа. И въобще не ти трябва да влизаш в спорове с жени по темата. Ох, колко съм ги чувал да говорят, а после какви ги вършат.. колкото повече не им обръщаш внимание и се държиш лайнарски с тях, толкова повече умират за теб. И ако не съзнават това нещо, значи говорим за хора с проблемна интелигентност, ако го съзнават и не си признават е още по-зле.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 81539f4e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Чакай ся, как реши, че жената си е тръгнала, защото си ангелче небесно ? Защо като нещо не върви реакцията е:" ама аз трябваше да съм диво животно да ме хареса." Търсиш под вола теле, че чак бившите и, пък се самосъжаляваш, пък хленчиш. Явно имаш страшно ниско самочувствие, не само сега, ами винаги.
Човек може да си тръгне по безброй причини. Ти виждаш някакво странно обяснение в това, че си бил божа кравичка и това е.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 80213c72fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Всички описват един и тръгват със съвсем друг, а истината ще я откриеш в действията им. Сега си задаваш въпроси, ама след някоя друга година ще знаеш отговорите. Преобладаващи са три типа жени
1. Харесващи филмари с измислено реноме на играчи
2. Харесващи измисленяци с прехвалено кариерно развитие
3. Харесващи въздухарчета, с които да се разхождат в парка за ръчичка и да си лафят глупни.

Последният типаж обикновено е добър за семейство и за моделиране в чехълски вид. В общи линии, това си е масовката женско в България. Не им е понятно това чудо - истински мъж, а не си е работа и да им слушаш представите за такива мъже

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 65975edb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Естестнево, че добро възпитано момче ще искаме. Не ми трябва някой да ме бие и да ми вдига скандали постоянно. Бъди себе си и изчакай подходящата. Няма какво да променяш в характера си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 897b0768ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не е до това дали си добър или груб.
Въпрос е до това какви качества имаш и какво можеш да предложиш в една връзка.
Ако си малко по-груб, но имаш стабилна работа, твое жилище и си имаш някакви лични качества > ти си груб, но не те взимат защото си груб. По-скоро приемат, че си по-груб, но се балансира с това, което предлагаш.

Добрината е хубаво нещо, но само да си добър не стига.
За мен винаги е плюс един мъж да е мил, но ако няма амбиции, ако не виждам определен потенциал в него няма да го взема.

Приеми го като Си Ви за определена работа - всеки си има списък от качества, които търси. Колкото повече качества имаш, толкова по-големи шансове имат да те изберат.
Ако искаш да си харесван -учи, работи, научи се да общуваш с хора, имай достатъчно самочувствие, че да не приемаш лично ако някой не избора теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c70de80587
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Искат добри, но ги привличат лоши.
Аз се държа с жените, както си искам. Не обичам насилието и изневерите, не съм посягал на жена. Но и не ги оставям да ми се качват на главата. Живея, както намеря за добре. Ако искат да са част от живота ми, са добре дошли. Имал съм приятелки, подобни с твоята. Ами като толкова ги влелкат лоши момчета, прав им път. Няма да ставам изрод и насилник за веднага путка.
Със сегашната ми приятелка се разбираме, държим се добре един с друг. Според нея, тя харесва добри момчета. Знае, че ако я засърби за лош, е свободна да си тръгне по всяко време. Не съм вързал никого, на никоя не съм се молил.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0ecaf49617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Проблемът е, че "жените", с които се занимаваш, са още пикли и наистина не знаят какво искат...
Остави ги да се поопарят и след няколко години пак се пробвай.
Сега, ако искаш свястна, трябва да тръгнеш с някоя кака, което не ти го препоръчвам (освен временно), особено с оглед на по-късните етапи от живота...
Също важно е и в кои среди търсиш жени? Ако са "кварталните принцеси" - изцяло забрави! Там на мода винаги ще са мутрягите, селските бекове, напомпаните батки и т. н. Потърси в по-културни или научни среди. Там има много интелигентни момичета, а интелигентните хора си търсят партньор за симбиоза в живота, не си тръсят господари или роби, или садо-мазо и въобще такива откачени истории...

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b30930500f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Уха, 23 коментара чакащи одобрение.
Грешно си вадиш изводите. Причини и следствия. Не е работата, че жените харесват мъже които се държат лошо с тях. Просто мъжете които харесват, са харесвани и от другите жени, имат голям избор и нямат стимул да се държат добре. Лошото държание е следствие от популярността, а не обратното!
А пък ако една жена знае със сигурност, че притежава на 100% мъжа до себе си, той спира да й бъде интересен. Почва да си мисли, дали пък не заслужава нещо повече и дали не се е минала.
За съжаление жените мислят с половия си орган повече от колкото мъжете. И по-лошото е, че не го съзнават. Та накрая се стига до тая ситуация.
И обикновените жени и красивите жени смятат че заслужават нещо повече от обикновен мъж. А интернет само налива масло в тоя огън. В резултат - всички страдат. Най-вече обикновените мъже, щото хем не намазват, хем биват обвинявани за недостатъците на "лошите" момчета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 110e143821
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Искат нещо по средата :) Да си добър с тях, но същевременно да си доминантен и мъжкар. Ти какъв тип жена си избираш авторе - Умно момиче, което учи по цял ден и гледа да се развива, но в комуникацията и може би в други неща е дърво с което ще ти е скучно да живееш цял живот, или искаш някоя луда, с която постоянно ще имаш драми, но няма да има скука? За мен лично отговорът на този въпрос е по средата.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 46e71d67d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Хем е така, хем не точно.
Да, трябва да си по-груб, нахален, да се държиш все едно си повече от нея (и да си де! за да е достоверно), без ексесии, но лекичко и на място. Не казвам да я обиждаш без причина и да я биеш....

Но не е толкова просто. Идеята е, че тя има нужда да се старае за теб. Ако ти й даваш всичко на готово, без тя да трябва да гони, какво става? Подсъзнателно й изпращаш съобщението "ти си велика и достатъчна без да правиш нищо, а аз ти давам всичко! ". Тя в такъв момент си казва, къде съзнателно, къде несъзнателно - "баси, че аз явно съм много яка бе! За какво ми е този? Явно мога да си намеря някой по-добър". И затова е по-вероятно да върже на онзи, дето й отговаря през няколко часа и се държи надменно. В нейната глава, той е супер ценен и тя трябва да се бори за вниманието му.

Всичко опира до субективната стойност, която виждаме в човека срещу нас.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f3b0dfa4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Лесно е - твърдят, че искат добър, защото обществото приема за нормално да си с добрия, а почти никоя жена не иска съзнателно да се обяви за противничка на обществените норми. Само че им се иска лош, защото поради незнайна причина свързват лошият и вандала със силен мачо, който ще ги защитава - тях и потомството им. А това, че силният често измита пода с тях вместо с онези, които ги нападат/оскърбяват... карай, не е важно! Поне е силен и мъжествен, пък какво като е такъв основно на техен гръб?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0c4deffa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   В една друга тема вчера май се пишеше за подобно нещо. Ами проблемът, просто казано, е и в теб. Не само, но и в теб. Вдигни си критериите за жени!
Занимаваш се с такива, които нямат представа къде са, колко струват, с какво са ценни, без фиксирано място в обществото, вероятно с високо самочувствие (естествено-без покритие), може да са с всякакви други проблеми на психологическа основа. От типа кофти детство, от много бедни семейства и постоянно лишавни от всичко, с някакви сексуални проблеми и отклонения. Една нормална жена не би допуснала да се отнасят зле с нея. Случва се накой път при семейните или при дълги връзки, защото те са свикнали на един живот, изведнъж нещо се е променило и те карат известно време по инерция, надявайки се нещата да станат пак добри, но това рядко се случва и в края на краищата се осъзнават, че не може повече така.
Едва ли има някъде мъж да не е имал подобни връзки, защото такива жени има ужасно много. Прерагледай си критериите и ги остави да си трошат главата с "лошите момчета". Изходът там винаги е един и същ, защото пък тези мъже с времето са свикнали да си търсят точно такива жени и за тях те не са никаква ценност. Като му кажат нещо, дето не им пасва на мисленето, два шута и през вратата. И взима следващата.
И не, няма да промениш такава жена като започнеш връзка с нея. Няма да стане. Това е път на личностно развитие и самоосъзнаване. Може да си до нея докато го върви, но няма начин да я подкараш ти натам, ако тя не знае, че такъв път изобщо съществува. Отделно, че в най-честоя случай ще го вървите и двамата. Просто си вдигни критериите. Жената, за да има ролята си на жена-професионалист, приятелка, съпруга и майка, по необходимост трябва преди това да е завършила емоционалното си развитие. В твоя случай грешката е, че заради ниски критерии, се хващаш с емоционално недоразвити жени. Те не са готови да изпълняват нито една от функциите, които са естествени за природната и социалната роля на жената. Просто не са готви, не са пораснали до там. В момента, в който преминат този етап, изведнъж всичко тръгва гладко. Семейство, работа, професионално развиите. Дори не подозираш колко много е способна да даде една жена, която е завършена, самостоятелна личност. Във всичко! Но спри да се примиряваш с компромиси! Не трябва, не води до нищо добро.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d6b5f7d96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   33 явно обичаш да философстваш. Получава ти се, но тези насоки, които му даваш, са само благопожелания от твоя страна и нищо повече.

Да те питам нещо!

Ако се намираш на тържището и от изложените 100 млекодайни крави, 30 са крастави, 40 средна хубост, от които става нещо, 20 нормално "надарени", 5 добри, 3 здрави и силно млекодайни и 2 екстра качество
КОЯ ЩЕ ИЗБЕРЕШ ОТ ВСИЧКИТЕ?

Сега нека да усложним задачката и да поясним, че ти или авторът имате мангизи като за няколко крастави крави или две средна хубост, или максимум като за една нормално надарена!

Добавяме и условието, че на тържището ще дойдат мъже в интервала 18-65 години, които също ще наддават за тея крави, защото ще има и други, които ще искат да си имат някое гадже у дома, други ще си търсят булка, трети к*рва, а четвърти (най-богатите) поредната метреса!

Да поясним в допълнение, че кравите на тържището са именно МЛЕКОДАЙНИТЕ - т. е. тези, от които въобще става нещо!

Айде сега ти и другите умници по-горе да обяснят на автора как да си вземе от онези 10%, от които въобще става нещо по-така? Хем да са добри или интелигентни, хем красиви и здрави крави, които да ти родят деца, да ти правят св*рки и да те уважават (но не задълго)!

Защо?

Защото такъв е материалът!

Това се предлага! А и българката повече и не може да предложи - в най-добрият случай едно мимолетно щастие!

Хайде 33 твой ред е? И само не ми говори как българката с напредване на възрастта се развивала и ставала по-емоционално интелигентна, по-добра и дрън-та-дрън. Никой нема да еве дърта крава, която уж израснала до там, че да те разбира. Б@х му израстването човек!

Авторе, в живота е така: или евеш като бик или гледаш от страни, как някои друг дои кравите!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 746d968dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Никоя не харесва добрите освен на приказки. И под лош не се визира да я биеш а да и показваш че можеш и без нея и винаги имаш алтернатива ако се прави на интересна. Което не значи да и показваш че ти е все тая. Покажи и че я харесваш но не я прави по значима от самия теб. Винаги трябва да знае че можеш и без нея. Ако разбере че само за нея мислиш и не можеш без нея минаваш в графа "добър" и почва да се прави на интересна и да си играе с теб.

Другия вариант е без значение поведението ти ако стигнеш до секс и я караш да свършва всеки път и да мисли само за секс с теб - твоя е.

И последното е търсеща финансов донор ама там пак няма значение добър ли си какъв си и изобщо няма смисъл да се разглежда. Та това е всичките приказки за принца добрия уважение и дрън дрън си ги приказват колкото те самите да си повярват.

Сега тука ще ревнат повечето че не е така но аз от опит знам че е баш така. Пробвай и ще разбереш.

Добър - тоя който и показва че тя му е много ценна и не може без нея в живота и тя губи интерес бързо

Лош - показваш че имаш интерес но никога не поставяш нея пред себе си. Винаги имаш време за себе си и винаги имаш алтернатива. И ако прекали с глупостите и теглиш една и си тръгваш. На бас за каквото искаш че до края на деня или на другия ще ти е писала или ще ти се обади ;)

Толкова е просто а на хората им е толкова трудно.

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker