Да кажа ли на жена му или ще му съсипя "връзката"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да кажа ли на жена му или ще му съсипя "връзката"?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2319 пъти
Значи да поясня първо - момче съм и не съм гей. Леко съм nerd както се казва, тоест момче геймър, не някакъв нацепеняк, но си харесвам момичета, имал съм 2 приятелки и съм спал с тях. Стига толкова за мен. Значи един мъж на висока позиция в такава компания, свързана с моята дейност почна от нищото да ми пише и звъни в Linkedin, разменихме контакти и мислех, че е изцяло относно работната ми сфера. Между другото уча програмиране и се занимавам професионално с гейминг. Видяхме се на четири очи в последствие и забелязах едно по-особено поведение, мислех, че е просто за да ме "навие" за работата, не знам до колко сте запознати, но в тези сфери много бутат нежелани оферти, като имаш профил в Linkedin и подобни - звънят. Обаче в ИГ почна да ми пише простотии, прати си голи снимки- член, задник, целия гол, абе гнус. Отвратих се. Да не говорим, че проверих и той има жена! Деца няма, но жена има от 7 години и я крие от профилите си. За мен е латентен гей човекът! Скрийншотнах всичко за всеки случай, блокнах го и сега се чудя. Ами чудя се дали да не пратя на жена му. Много гнусно е това, което прави, първо защото е обвързан и жена да бях или той да беше пак е ужасно, но той е гей, а е с жена. Защо да оставя тази заблудена жена да му роди примерно? Да живее в лъжа? Най-малкото е би и изневерява, което пак не е розова ситуация. Иначе изглеждат съвсем нормални, няма на гей една черта. Българите често казват - не се меси в чужди работи, ама дефакто той ме е замесил. Плюс това на мястото на съпругата му щях да искам да знам. Да имаха деца, да си ги гледа - да мълча, ама той няма. Чисто си ползва жената като параван, а на мен ще ми пише как би ми правил френски... сещате се. Няма що. И грам не се шегувам или тролвам, помогнете, не знам били ли сте в подобна история. Мога цялата кореспонденция да й пратя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: e86c6e1e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Действай, но по-деликатно. Никой не заслужава да бъде лъган така, и жената най-вероятно ще изпадне в шок. Само внимавай да не ти направи проблеми въпросния тип впоследствие, с потенциална работа или друго.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 15cb61486b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами кажи му в прав текст, че не си падаш по мъже и да не те занимава с глупости. Навсякъде вече е пълно с гейове. Отдавна не се крият даже и някой път са много нахални.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6013fc59e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Според мен ДА! Но интелигентно направено. Изчакай поне 3-4 месеца от последното ви писане. Използвай фалшив профил, снимките да не си личат откъде са и ѝ преразкажи разговорите ви, но не пускай скрийншотове! Не споделяй къде сте писали и как се е свързал с тебе и за какво. Не позволявай да научи нищо за тебе. Прости ѝ кажи, че искаш да ѝ отвориш очите и да не те замесва в техния проблем, да не те търси, да не иска други доказателства. След което триеш профила.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b19a5826b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе гледай си себе си, живота си и спри да оправяш света. След 10 се чудя какво чедо ще е с това толерироне на някакви незнам си колко пола и т. н. Не си губи времето!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e3aa91d13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Кофти, но тя може и да знае, аз не бих се занимавала.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ed1e7795e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За седем години тя го знае добре какъв е, но за да е с него има изгода. Не се занимавай и не рови в чужди легла и боклуци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 08068d1366
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   А ти откъде знаеш, че съпругата не е в течение? Преди години мой познат дипломат трябваше да заеме престижен пост в чужбина, но за целта се изискваше непременно да е женен. А човекът си беше гей. Обърна се към агенция за запознанства и оттам му намериха булка. Условията бяха ясни - тя получава комфортен живот и щедра издръжка, като се задължава да играе ролята на съпруга за пред обществото. До ден днешен са женени, даже и дете си осиновиха. И двамата са доволни от сделката.
Така че, авторе, не се натрапвай в чужди отношения, защото не знаеш обстоятелствата около тях.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a049e234be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво, животът ти е скучен и искаш да скочиш в кацата с лайната ли?
Ти откъде си сигурен, че жена му не знае и нямат някакви уговорки?
Изобщо не ти е работа да се бъркаш в чужди говна! Това можеш да го правиш само ако продължи да ти досажда. Ако е разбрал сигнала - по живо, по здраво!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 731f948577
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Казвай на жена му без да се замисляш! Аз винаги пращам чатовете от някое мъжленце на любимата му, нека си знае с какъв червей се занимава, дали ще продължи да го играе сляпа вече тя си взема решението!
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 24809c1c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Той и е обещал да бъде верен и да се грижи за нея, а после е излъгал и е нарушил обещанията си. Един вид нарушава правата и. Не мисля, че обича жена си изобщо и тя заслужава по- добро.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 24809c1c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В това ще ти кажат, че няма нищо грешно и ще обидят жената само мъже, които са правили същото и не искат да бъдат разкрити.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 10b485a055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Според мен жената заслужава да знае.. Такива педалчета под прикритие за съжаление има много в България..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 36925ed55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз не бих, не се знае на какъв откачалник си попаднал и какви последствия може да има това ьа теб. Жена му със сигурност е наясно ако не, че е гей, то поне, . ще спи с други, защото той най - вероятно не го прави с нея, а и дори да го, жените ги усещаме тея неща. Така или иначе няма никъде да мръдне щом е с деца и той има пари, нея я устройва, така че освен фа си навлечеш проблеми, друго няма да стане. Стой си на задника и толкова. Хората са казали непоискани добро не прави.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1b97ae7f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Изпращай и не се замисляй! Жената заслужава да знае с какъв човек е преди да си направят деца.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0ebb437370
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Прави ми впечатление, че предимно жените те съветват да пратиш на жена му информацията. Какво ще спечелиш ти от това? Моят съвет е да го отрежеш - кажи му, че не си от тази писта и не ти харесват намеците му, че не желаеш да общуваш с него и това е. А скрийншотовете запази за да се защитиш, ако реши да ти прави мръсно. Какво той прави с жена си не е твоя работа, тя най-вероятно знае. Ще се учудиш на какво са готови някои жена само и само да имат мъж до себе си. Особено ако не е гей, а бисексуален. А и да нямат деца говори нещо - тя може да знае, и да е приела този живот. Коя жена след 7 години брак няма да постави въпроса за децата на масата?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f74dd9a9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз също съм изневерявала на съпруга си. Но го обичам и двамата са ми цени много. какво да права помогнете ми..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker