Четири въпроса към сериозните жени в сайта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Четири въпроса към сериозните жени в сайта
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 3231 пъти
Първо да уточня какво имам предвид под "сериозни жени", колкото и малко да са. Жени, които не правят секс на първа-втора среща, против са приятели с привилегии и не изневярват.

Въпрос 1: бихте ли се съгласили на среща или да си дадете телефона на човек, който виждате за пръв път? Например в магазина мъж ви заговаря по един симпатичен, спонтанен и непринуден начин. Не говоря за някой нагъл селянин. Мъжът ви се струва възпитан, добра компания, получава се хубав забавен смол ток. На тръгване ви иска телефона, бихте ли го дали? Това е само една примерна ситуация, говоря по принцип. Или държите да познавате мъжа предварително?

Въпрос 2: ако да речем познавате мъжа, но бегло и той ви покани на среща, бихте ли се съгласили? За вас срещата начин да го поопзнаете по-добре и после да решите дали искате нещо повече ли е или предварително трябва да сте се уверили, че би ви допаднал и вече срещата да е следствие от по-сериозното опознаване?

Въпрос 3: да речем, че познавате добре мъжа и смятате, че ви допада. Ако просто ви покани на среща, ще се съгласите ли или искате да има период на ухажване и да се уверите, че е сериозен в намеренията си? И смятате ли, че ако му откажете първия път, той трябва да продължи да настоява и да ви спечели във времето или просто да не ви закача повече? Защото мъжът от къде да знае дали искате по-продължително ухажване или не изобщо не проявявате интерес?

Въпрос 4: кое би ви накарало в най-голяма степен да се съгласите? Отношението му, комуникативните му умения, външността, начина му на обличане, други умения? Или просто не знаете и трябва някак да го усетите според ситуацията? Кое има значение и кое не и каква тежест имат?

Моля да споделите и възрастта си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 201fb728fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Жена на 29.

1. Не, не бих, колкото и симпатичен да ми е човекът. Телефон давам само на близки хора, колеги и прочие, не и на непознати. Но бих дала друга опция за контакт, ако наистина МНОГО ми е допаднал. Това се е случвало досега само веднъж между другото.

2. Ако го познавам бегло, но ми е направил добро впечатление до момента и ми се е сторил интересен като човек, бих приела среща с идеята за по-нататъшно опознаване. Срещата не е кой знае какъв ангажимент, така че предполагам, че повечето жени ще отговорят така.

3. Хм... Добре е да има елемент на ухажване, но не е нещо задължително. Галантността и милите жестове са винаги добре дошли и жените ги оценяват, в това число и аз, но мога да мина и без тях, ако човекът така или иначе ми харесва и съм решила, че може да излезе нещо сериозно с него. Ако веднъж откажа среща, в общия случай по-скоро очаквам да не ме покани повече, защото рядко си променям мнението по даден въпрос. Но пък винаги има изключения и много зависи от човека, от причините да откажа първия път и т. н.

4. Две неща имат значение за мен, поне на първо време. Едното е да ми допада поне донякъде визуално (не е задължително да ме е впечатлил изцяло, достатъчно е нещо в него да ми се е сторило симпатично и интересно - очи, усмивка, изражение на лицето... ), а другото е да върви гладко разговора, тоест и двамата да се чувстваме комфортно в компанията си. Отново подчертавам, че това е в началото, по-натам има разбира се и други качества, които оценявам и считам за важни.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c96f495ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Всичко е много относително.
Преди време, в Централна поща, ме заговори красив мъж, висок, рус, с големи сини очи, скандинавски тип, има жени, които биха се влюбили от пръв поглед в него. Държеше картичка, написа и послание за мен, а отдолу мобилния си номер и името. Каза, че ме виждал често в района сама. Отговорих му, че трябва да пусна служебна поща и бързам да се върна в офиса. Попита ме къде работя и му казах. След час в офиса се звъни и ме търси той, за да не покани на среща. Отказах му любезно и обясних, че си имам приятел, затова не мога да приема.
Вероятно щях да приема, ако бях свободна.
Ако жената е във връзка, по всяка вероятност ще ти откаже.
Не търси винаги причините в себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e6cacae058
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   1. Не не бих си дала телефона на непознат, ако много ми допадне, може евентуално да си пиша с него в някоя социална мрежа (фейсбук) с цел опознаване.

2. Трудно бих излязла на среща с непознат, но не е изключено ;) На чай някъде, на обществено място, но естествено ще сме си писали, доста време преди това и ще съм убедена, че човека е читав.

3. Зависи от мъжа и от ситуацията. Няма проблем да изляза с човека, стига да е уважителен и разумен. То излизането заедно е част от ухажването.

4. Интелекта е от значение, възпитанието и отношението също. Ако е забавен и остроумен е вероятно да ме убеди да излезем. Естествено красивия (според мен) външен вид би помогнал до известна степен, но не е определящ. По отношение на начина на обличане нямам претенции, стига да е чист и спретнат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a88237268e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1 Ако е хубав, бих. Но малко мъже биха го направили.
3 ако мъжа ми харесва, не бих отказала да се видим.
С един човек трябва да ти е приятно и да ти харесва, да е възпитан.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9035fe77ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, никога не бих си дала номера на случаен човек! Номера е нещо твърде лично. Дори бих се уплашила ако непознат ми иска номера.
Не бих излязла с човек, който познавам малко.
Ще се съглася да изляза с него, ако го харесвам. Но щом съм му казала не, значи не. Няма смисъл да продължава да ме "ухажва" става ми досадно и противно дори.
Много зависи външния вид на човека- няма смисъл да се лъжем. И ако се чувствам добре в компанията му, нещата ще станат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4a0119d30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Е, че ако не си дава телефона при първа среща как ще очаква да има втора?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: db7362faac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ж35

1. Да
2. Ще избера много централно място, на което венаги има хора. Така ще съм спокойно дори да не познавам човека.
3. Това е много индивидуално и зависи от доста неща.
4. Също е индивидуално. Аз мен лично външншя вид е по-скора свързан с това дали човека се изкъпал, нокти, такива неща които издават отношението му към самото му тяло. Иначе намирам за по-важно да има общи теми и интереси.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 925b6de0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма еднозначен отговор...
Зависи от това дали е свободна или заета, дали имаш умението да заговаряш правилно, излъчването ти..
Аз бих излезнала с човек, които ми е симпатичен дори и да не го познавам.. Не знам дали бих дала телефона си освен ако не те харесвам много> по-скоро фейсбук.
Би ми направило добро впечатление ако си креативен с мястото,където искаш да отидем и имаш добра обща култура, интелигентен си и има за какво да си говорим.
Ако ти откажа за нещо и ми настояваш.. има шанс никога повече да не ме видиш..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: d46f8f6e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Описанате от теб жени никога не са необвързани и ако ги срещнеш в магазина и ги питаш учтиво, отговора им ще е, че са обвързани. Мисля, че ти отговорих на всички въпроси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b8ea1def8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На първия въпрос - не бих дала телефон, но например мейл или подобно. На втория и третия въпрос- да, бих се съгласила. Все пак срещата е нещо необвързващо. На четвъртия въпрос - да е чист, със спокойно държане, и с нещо да ми е симпатичен. Жена на 45 г.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f308e32ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 27.

1. Независимо от това колко симпатичен ми е въпросният мъж, няма да получи телефонен номер от мен при тези обстоятелства. Най-много да му позволя да ми прати покана в социалната мрежа. Профилът ми там е сравнително обезопасен (няма твърде лична и насочваща информация), така че не виждам проблем, ако на първо време общуваме само по този начин. Едва след като се почувствам достатъчно спокойна в неговата компания онлайн, бих се чула с него и по телефона.

2. Ще изляза с него, но само ако срещата е на централно и неангажиращо място (кино, кафене, ледена пързалка). И тук не бих искала да компрометирам безопасността си в компанията на мъж, който не познавам твърде добре.

3. Да. Щом съм го харесала, значи има за какво (сапиосексуалността говори тук). Със сигурност няма да му откажа да се видим. По време на срещата ще се усетим взаимно (дали искаме да се видим отново, да задълбочим контакта).

4. Привличат и ме задържат няколко неща: висок емоционален и умствен интелект, богата обща култура, добри обноски и личен почерк в начина, по който живее живота си (вкл. избор на професия, собствен стил на обличане, интригуващ лайфстайл като цяло). Ако си проличи, че има всичко това заедно и не е само поза, въобще няма да му се дърпам. :)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fd802c05b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   1. Бих си дала Фейсбука, не тел. номер
2. Живият контакт е най-важният, не бих губила време с чатове, през деня ангажименти, вечерта релакс с приятели/колеги. Не мисля, че с чатове се опознават хората.
3. В началото залагам просто на приятелско общуване, не ухажване. Натрапчивото отношение не е приятно.
4. Най-важното за мен е характерът, светогледът, начинът на живот. Външният вид говори много за тези 3 неща и е огледало на себеуважението, възпитанието, егото, суетата. Това е дълга тема.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1f54c679ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   1. По-скоро не, но ако мъжът е наистина много красив, бих си дала номера, макар че не мога да си представя такава ситуация.

2. Всичко зависи доколко красив е мъжът и какви обноски има.

3. Харесва ми ухажването, леката играта, флиртът. Веднага не бих се впуснала в нищо, но ако мъжът е много красив, може и да си помисля.

4. На първо място ме грабва визията на един мъж. Най-важното е да е много, много, много висок, с нормално телосложение, нито кльощав, нито дебел, нито културист. В лицо да е ПОНЕ симпатичен. След това гледам как се държи - обноски, възпитание, характер, адекватност, интелектуални ресурси, умение да поддържа разговор и да е приятна компания. Признавам, че харесвам и мъже със стил, ухаещи на хубав парфюм.

ж24

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6728c71995
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Поздравления за номер 14, че не лицемерничи като почти всичките си другарки по пол! Най-важното в човешките отношения е всеки да бъде изцяло открит към другия и да заявява смело това, което мисли, а не да борави с лъжи и престорени усмивки.
Тя търси мъж, който е "много, много, много висок" (звучи като нещо около 240 сантиметра, тъй като много високите мъже са над 2 метра, а тук думата "много" е щедро употребена) и това са нейни лични предпочитания.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b2962f7701
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Много въпроси и размисли за два пръста българско пикливо месо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6bbb6e8064
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   Българските мъже за мен не струват и затова съм се насочила към чужденци. Няма такова отношение! Докато българските мъже не могат да бъдат кавалери, харесват поп- фолк подобия, държат се изключително гнусно с жена, която не харесват (тоест такава, която не носи прекалено много грим, клинчета, не се държи като к*рва, не си показва половината ц*ци отвън и пр.). Винаги съм била сериозна жена с някакви ценности и принципи, но българските мъже никога не са ценяли такива. Те ценят дискотечните кифли и молските планктони. Е, за такава българският мъж си умира направо. Затова после им четем сърцераздирателните словесни пръдни тук как им изневерявали и как българските жени не ставали. Еми, сериозните жени в България нямат почва, затова или се хващат с чужденци или и те стават еднодневки, защото и останалите български жени ги обиждат и тъпчат (личен опит) и българските мъже ги обиждат и се дължат лошо с тях (пак личен опит). И после, мрън- мрън, то няма свестни жени. Ами, унищожихте ги, драги съграждани.

Затова по темата: абсурд да си дам номера или да изляза с български мъж. Авторе, може би ти си изключение, но въпреки това предпочитам да си го спестя. Прекалено дълго съм търпяла несправедливо отношение от български мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 49a8e3ccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   До номер 18, то щото вие сте света вода ненапита. По-добре и, че се заглеждаш по чужденци, всички с твоето мислене така да правят, че да ни спестят главоболията.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b702d5beb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Съглсна съм с 18. И аз вече не излизам с българи, поради тази причина. Отгоре на всичко една трета на идват на уговорена среща, мислят че увеличават интереса така, но директно трия в такива случаи. Нямам време за глупости, не сме на 5. Жалко за малкото свестни мъже в бг, повечето са с потресаващо възпитание, вече си спестявам разочарованието.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 35c58f60e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Мнението ми е подобни на номер 18, прочети го пак.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e442089aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Пак виждам се пише за чужденци.
Българките в чужбина се хващат само с някакви негри,; долни мигранти или изпадняци на социални помищи.
Повечето българки в чужбина са по самотни отвсякога.
Чужденците гледат на българката, като на 3а класа от бедна и пропаднала държава. Лесна плячка или платена държанка и проститутка, която става само за зодоволяване на първичните им нагони и анай-долни фетиши.
Същото важи и за украинки и полякини търсещи чужденци.
Думите ми се потвърждават и от жени живели с години предимно на запад, които споделят мнението ми!
Така че тези дето так възхвалявт чужденците, които изобщо не познва, скоро ще се сблъскат с жестоката релност!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f80a06cf7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   19, гроздето е кисело, нали? Аз също предпочитам да си спестя главоболията с българските "мъже" точно заради такова отношение като твоето, което нито ми е за първи, нито за последен път. Не ме познаваш, но ме коментираш - типично за българските мъже. Да, на фона на поп- фолк подобията на жени и градските, за които вие убивате, наистина съм света вода ненапита: била съм само с един мъж, започнах да водя полов живот след 20, за което и мъже ме подиграваха понякога, не пуша и не пия, което също се посрещаше с надсмешка, не съм изневерявала, дори не съм излизала на срещи с мъже, когато бившият ми 100% нямаше откъде да разбере, а имах предложения, не качвам к*рвенски снимки никъде, дори не живея за социалните мрежи, нито за молове, нито гледам парите, апартамента или колата на един мъж, защото бившият ми на над 30 нямаше нито едно от трите, изключае 900 лева от работа като склададжия (и не се разделихме заради това).
Така, че, да, ще си спестиш "главоболията" с такива като мен, но пък ще имаш други главоболия като виртуални и реални изневери, секси снимчици, провокативни чатове и дрешки. Българските мъже съсипахте жените с някакви ценности или още по- зле - прогонихте ни с тъпото си отношение. Сега си яжте надробеното.

От 18.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6c3fdcefb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Значи, мнението на 18 говори повече за нея самата от колкото за мъжете.
Ако това са й наблюденията за мъжете, значи много кофти вкус за мъже има. Общо взето по вип баровете и чалга заведенията няма как да го намери това дето иска. А останалите 90% от мъжкото население явно са невидими за нея (не покриват основните финансови критерии).

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9eac1969bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не ми е случвало симпатичен мъж да ме заговори. Само погледи. Все някакви несимпатични ме заговарят, от тип, цитирам автора, "нагъл селянин". Сладурите, които харесвам, са срамежливковци и не заговарят първи.
Телефонен номер не бих се престрашила да дам веднага, но друг начин за контакт, като профил в социална мрежа - да, защо не. Бих го поканила в най-близкото кафене да изпием по едно кафе заедно или да се разходим по някоя оживена улица, или да седнем на някоя пейка в парка да си поговорим. Ако ми допадне как се държи и разсъждава, мога да си дам номера.

Сериозна жена

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 43ee8ec539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Поддържам номер 10.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker