Жени, егото ви ще ви отведе далеч и ще стигнете до никъде ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, егото ви ще ви отведе далеч и ще стигнете до никъде !
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 3209 пъти
Уважаеми дами, мислите ли, че като системно не търсите мъжа на когото сте казали, че уж го "харесвате" ще подпалите още повече неговия интерес към вас ? Смятате ли за нормално мъжа да ви звъни 2-3 пъти днес (примерно), а вие чак на следващия ден да му отговорите със съобщение само ? Тактиката ви с показване на интерес от ваша страна и после да не ни търсите, само ни отблъсква (поне мен). Аз лично мисля, че по този жалък начин искате да си нахраните егото, но това е жалко и детинско. Не е ли по-добре ако не харесаш един мъж, да му го кажеш право в очите ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: b7ceee7d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Не, не е . По-добре ли ще ти стане, ако субектът на желанията ти ти каже, че не иска да е с теб директно. Аз съм такава и все излизам "кучката". Но повечето жени не искат да бъдат наричани така, нито да ги мислят за такива, затова индиректно дават сигнал, че нямат интерес и очакват да ги оставиш на спокойствие. Няма тактика тук.
Вярно е и че има шаврантии, които си просят екстра внимание и опитват да си придадат важност като се правят на недостъпни, но те са единици.
Какъвто и да е случаят...ако една жена покаже, че няма интерес , остави я. Няма да сбъркаш. Гаранция.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c31de6569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   От жена: тя просто няма интерес към теб, приеми го. Досаден си и с това нахалстване. Никоя жена няма да го прави, ако наистина те харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 77b2cc6cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Да, такива са за съжаление. Аз също мисля, че е редно ако някоя не ме харесва да ми каже директно, че не ме харесва, така поне спирам да се надявам, че ще се получи нещо с нея. Те обаче обичат да те мотаят и да се правят на интересни... За всичко, което си написал, си прав.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1ef72e4bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Приятелю, недей да очакваш от жените нищо. Така се нараняваш сам. Ако нямаш очаквания - няма да си наранен. В днешно време жените нищо не могат да ти дадат, ще се минат поне 5-10годинки докато жените ще започнат да се осъзнават.. Те не са виновни, просто така са устроени.
Пренасочи си енергията другаде през това време..

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ff1221f1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Просто ти липсват комуникативни умения. Когато един човек не се интересува от теб, значи ти откава индиректно по любезен начин, без да те обижда. Ако някой ти каже "ястието, което си сготвил е много вкусно, но сега не съм гладен" и в същото време не яде от него и на другия ден, трябва ли да ти каже директно, че му е гадно, за да разбереш, че не му е вкусно? Научете се на елементарни знаци на тялото и поведението.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 32ee32a673
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   И щом от първия път не вдига, нужно ли е да звъниш още два-три пъти? Не си ли чувал, авторе, че са важни не думите, а делата? Тя може да ти казва какво ли не, но щом на практика не показва интерес към теб, оттегли се с достойнство и продължи живота си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 141b2f2564
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има хора всякакви, но като цяло мъжете от поколението родено през 60-70 години наналожиха това схващане, че те трябва да гонят, а жената да се дърпа.
За мен подобни лицемерни игрички на котка и мишка са отвратителни. Това е причината да имам малко връзки в живота си, защото от хубавата жена се очакваше да флиртува безобразно, да върти номера, да прилага всякакви хитрости, а аз съм открит и директен човек и в известен смисъл притеснителна, но винаги съм връщала обаждане. когато харесвам мъжа, макар и да не го казвам директно.
Има цени, които се хилят постоянно и на всички, за да им обръщат внимание, аз не раздавам усмивки по повод и без повод. Усмихвам се само на мъже, които харесвам, а на тези, които ми досаждат - не.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3bb6f86c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не е само с жени, брат. Боря се, не ми се ще да имам такива привличания, но като се е случвало да си общувам, момче с момче същото го прави. Пиша на някого чисто приятелски, после чакам с дни. После просто и аз правя подобно нещо, защото явно че човека не иска да си пишем. И да видиш, веднага като му отговоря след ден, той на момента ми отговаря. Това са някакви любовни игри, но надявам се да не разбирам повече за тях и всичко да остане само в полето на чата. Но уви, тия неща са заложени.

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b361fb97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 12, като теб съм. Напълно съгласна с всичко, което си написала. Да, нещата трябва да се казват в очите. Все пак деликатно, без да се наранява ничие его, но честно. Без да се дават празни надежди.
Авторе, оттегли се. Поне за известно време. Да видим дали ще има положителен ефект. Не искам да ти развалям надеждите. Дано греша в това, което мисля - истории, които започват с игрички, рядко завършват с happy end.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 37c477792e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На мен един ми отговаряше с три седмици закъснение :D Прекъснах комунилация, не беше доволен от тов, но ням как. Не знам какво да ти кажа, твоето е даже лек случай. При мен имаше и обещания даже, не само ми каза, че ме харесва. Ми, има и такива уникуми явно, не знам какво да ти кажа.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0d6c33342a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен си наранен от това, че веднага не си получил отговор, респективно обаждане.
Всички, не само жените или мъжете, трябва да знаят, че светът не се върти около тях и никой не стои в режим на изчакване дали ще му звънне някой, за да отговори на секундата. Все пак в живота ни се случват и непредвидени неща, неща, които са неотложни. Всеки си има и личен живот и нужда от време за себе си.
Да не забравяме, че емоционалната интелигентност е много важна. Трябва освен собствените си чувства, да зачитаме и чувствата на другите.
В този случай би помогнал един откровен разговор за вашите отношения, вместо обвинения и несбъднати очаквания.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0088d3f218
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Жените изпитват оргазъм, когато някой ги харесва и те започат да се гаврят с него.

Такава е природата им, не им се връзвай на номерата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 55b90274d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз лично бих ти казал да не се вдълбаваш в жените или дадена жена конкретно. Ако ти се прави секс ползвай услугите на компанионки. И запомни, че жените бидейки по-слабият пол са изключително хитри и манипулативни за това няма големи очаквания от жена.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6b8ea1bfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   "Жалко и детинско" е да звъниш по 2-3 пъти на ден, когато не ти отговарят. Явно обажданията ти не са желани. Когато съм харесвала даден мъж и съм очаквала да позвъни, се е случвало да вземам с мен телефона в банята, само и само да не пропусна обаждането. Но ако не го харесвам, вдигам неохотно и гледам да претупам разговора набързо. Повечето мъже схващат посланието, но има и такива, които продължават да нахалстват, докато накрая просто не им кажа в прав текст, че няма да стане. Моментът е неприятен и за мен, и за тях. Никакво "разиграване" няма в това да не искаш контакт с някой. Вдигнала съм ръце от един господин, който в продължение на 15!!!! години ми звъни поне веднъж седмично да ме кани на кафе. Сменя номера, ако престана да отговарям. И аз 15 години съм винаги "ужасно заета", болна, не съм в страната, имам гости и т. н. Как не му писна на този човек? ! Омъжих се, викам си: това ще го отрезви, но не, тормозът продължава. Защото това си е чист тормоз. Спим с мъжа ми и онзи звъни по нощите да ме водел на бар. На такъв и в очите да му кажеш да ти се махне от погледа, пак ще реши, че всъщност си падаш по него, но разиграаваш театър.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a70763aef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хората описват някакви ситуации, но понякога се случва и обратното. От уж не заинтересована жена... Като я отсвириш и запалваш интереса и започва да те пита как си какво става, защо си я забравил и тн.

Но да. Според мен в случая на автора, мацката няма никакъв интерес. Заебавай и давай директно друга.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 70cf4bf620
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   6 - да, трябва. Трябва, и още как. Елементарна логика - защо да въртиш човека на шиш и да го правиш на глупак, след като можеш още на момента да му кажеш дали ти харесва, или не? ! Защо трябва да се правите на много "любезни", да отказвате индиректно и да очаквате мъжете да разчитат някакви си ваши глупави "знаци", като можете да откажете директно и да им кажете право в лицето, без да си играете игрички и да ги правите на глупаци? ! Ааа да, забравих, прословутата женска ТРЪПКА. Искате винаги около вас да има интрига, емоция, тръпка от която да ви изтръпне трътката... И за това нещо ги правите всичките тия маймунджелъщини. Това е винаги по лесно, отколкото да бъдете честни и откровени с човека до себе си, защото нямате топки за това (в буквален, и в преносен смисъл). Вие жените, сте гадни, подли, долни и лъжливи същества. Знаете само да лъжете, лъжете и пак да лъжете. Толкова сте долни, гадни, безсрамни, безочливи и лъжливи, че дори и на смъртния си одър преди да умрете последната ви дума, пак ще е лъжа. Засрамете се от себе си и имайте поне малко съвест за пред Бога, нечестиви мръсници.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fe538cfbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Защо смяташ, че твоя опит важи за всички. Напротив звъниш 1 път, ако интереса е взаимен ще ти върнат обаждането. Да звъниш 2-3 пъти е несериозно..

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a6e1fe2818
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Знаеш ли, неприятното в цялата работа е, че почти винаги не става ясно за един мъж, защо бива зарязан. Това означава, че повечето жени са без сериозен мотив и нямат очи да ти говорят измишльотини. Всеки се е оплаквал, че връзката май приключвала и не е разбирало къде е сгрешил. Ще ти кажа къде е сгрешил! Бил е прекалено честен и добричък, или просто не е живял сам и с кола. Също много зарязват, когато не са сигурни дали си бил преди това с жени, защото за тях това е някакъв "сериозен" показател за натрупан опит, което си е тотална простотия и няма нищо общо с истината. Вързията е при повечето отвърдени позори, за които всеобщото мнение гласи, че са имали няколко бройки преди настоящата. Другата голяма лъжа е, че най-вероятно са правили секс с въпросните си бройки (често срещана лъжа) и не им представлявало голяма трудност да намерят поредната. Позьори с измислено реноме има колкото щеш, с момичетата им не съзнават, че може и да са им първите в живота. Ама то като във Фейсбук си качиш 20 снимки с разни мацки прегърнат, слабото мозъче на девойките възприема това за силен знак. Аз само ще ти кажа, че когато с моята бяхме супер яката двойка за няколко месеца, почти от нищото измисли, че не съм за нея. При положение, че я скъсвах от възбуда esox, точно защото съм мъжкар И тя това харесваше. И след няколко месеца ми заяви, че не ме харесала и затова няма да продължим. Логика в тъпотиите им, недей да търсиш. Почти всяка си гледа изгодката и никога няма да признае

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b850ea2cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Пич, не те харесва. Не се прави.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3ea7a6680
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   От тактики и идеологии не разбирам - аз гледам демографията, която е катастрофална! В момента, а и от 10-ина години насам, българката ражда средно по 0, 8 деца. С този темп след 100-150 години сме аут в най-буквалния смисъл на тази дума!
Та до това водят всички тактики и идеологии, еманципации и феминизми...
"Мечтите" да не си разваляме рахатеца или фигурката, идеите, че мъжете са боклуци или че връзките са отживелица, идеите за "независими и силни" жени (независими от какво? От съдбата на нацията ли? )

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 63005d6f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Още едно мрънкало слага всички жени под общ знаменател, защото няма акъла да си намери читава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3b2fa8e6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Авторе, много си изнервен и напрегнат. Това още повече отблъсква жените. Аз съм на 32 години и в момента съм сам от вече 5 години. В началото на 20-те бях такъв нервак, реагирах остро, дразнех се и обвинявах. Жените са такива. Такава е природата им и са такива от както свят светува. Аз съм отрязван безброй пъти. И съм се чудил. Запознал съм се с възпитано, културно момиче и изведнъж след 2- 3 дни, нито телефон си вдига, нито ми пише. Ами просто не ме е харесала. Това е. Не и е приятно да ми вдигне и да каже "Не те харесвам, не ме търси. " Просто решава да се покрие и толкова. Махаш с ръка и продължаваш нататък. Като не ти е вдигнала веднъж и не е върнала обаждането е на 99% сигурно, че няма интерес. Хубаво втори път си звъннал, но да продължаваш да я търсиш, няма смисъл. В днешно време има и един друг фактор. Това е интернет и платформи като фейсбук, инстаграм, тиндър и прочие. Само във фейсбук на всяко момиче и пишат по няколко човека. Интернет създава доста доста фалшива представа за нещата. Ти си например супер точен, мъжкар, бориш се с живота, имаш професия и т. н. Теб не те вълнуват социални мрежи и подобни глупости, защото си си разпределил времето и вместо да висиш във фейсбук и инстаграм и да качваш снимки, ти живееш в реалността. Но за сметка на това оставаш напълно непознат за огромна част от момичетата, които по цял ден си ровят в телефоните. И там попадат на някой с десетки добре направени снимки, излъчващи уж мъжкарски вид, уж хубав начин на живот и т. н. Излизат на среща с този същият, който се оказва, че нито има особено интересен живот освен ходенето до фитнеса и лятото за 5 дни на Какао, нито има дар слово, нито има някаква мисъл в главата си освен тарикатлъци на дребно. Лично за мен това е единственото сбъркано нещо в днешно време. Всичко останало си е по старому.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c1dfd26219
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жената, ако е възпитана и внимателна да не нарани чувствата на отсрещната страна, никога няма да ти каже директно, че не те харесва и нямаш шанс. Това би било много грубо и само проста и невъзпитана жена би го направила, особено пък, ако си се държал мило с нея.

Като не те отблъсква директно, тя запазва егото ти и ти дава шанс да се отдръпнеш с достойнство. Нарича се учтивост и внимание. Не трябва да се бърка с интимен интерес към личността ти. Това са елементарни социални умения. Абе вие, къде сте расли и кой ви е възпитавал?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7cccea6a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Просто времената са други, пич. Беше ми супер лесно да излизам с яки Джонки преди 10тина години, до към 2013-2014-2015. След 2015 нещата рязко се измениха, не съм имал сериозна връзка оттогава. В момента всеки е забил нос в телефона си, а и хората станаха много повърхности и кухи

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 39714ab0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   @5 Как да няма очаквания?
Тя ако не може да го лапа дълбоко, ако не гълта, ако не дава да и се изпразня в носа, на лицето, в гъза, за какво ми е?
Не може да нямаш очаквания. Трябва поне основния минимум да може да прави.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 44f936cd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Едно е да харесваш един човек, друго е да искаш връзка с него.
Аз харесвам много мъже, но имам връзка само с един. А на един пълнолетен човек трябва да му е ясно кога някой има интерес към него и кога не. Разбира се, когато има колебание един директен разговор може да изясни нещата.
Колкото до звъненето 2-3 пъти на ден, лично аз си го позволявам само при близки хора и когато ситуацията изисква спешен отговор.
Един път се звъни и ако човекът не отговори, значи че или няма възможност, ими няма желание да отговори.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a01ffe5ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Номер 29 объркал си се. Вече няма народи и нации. Човек не е животно за разплод, за да ражда, за да няма демографска криза. Правилата се променят. Аз не съществува (нито половите ми органи), за да служа като инструмент за демографската политика на държавата.

Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cdd39187a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Към 33,

Братле, и аз забелязвам същото. (30г)
2015 се върнах в България, понеже 5 години живях в две други страни, за образование.
След 1-2 месеца се хванах с бившата ми. Изкарахме 3 години, разделихме се 2018. Еми...същото дето казваш. Изведнъж имам чувството, че нещо се е променило яко в този период, и от тогава съм сам, вече 3.5г.
Иначе не е като да не съм бил с жена за този период. Напротив, даже може да се каже, че си удвоих бройките, но все за кратко.
Излизам с разни момичета/жени, предимно от тиндър, понеже на живо вече хептен никой не се запознава.
1. Много е трудно да накараш някоя да се мръдне да излезе. При това, без да се хваля, но по повечето критерии съм поне 1-2 идеи над средното ниво. Представям си какъв ужас е за мъже, които са под 5/10. (аз да кажем съм 6.5-7/10).
2. Много рядко има втора среща. Просто жените имат адски много избор и повечето време са готови да изчакат "до утре", да видят дали някой още по-готин няма да им падне. Хипергамията ги тресе по-яко от всякога.

Както и да е. Определено нещата са се променили последните няколко години. Никога не съм минавал такъв период без връзка. При това, никога и не съм излизал с толкова жени преди. Демек - повече бройки, но по-малко опции за връзки, което е парадоксално, но факт.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b9b1875e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   положението е такова: жените могат да правят каквото си искат. Ако те иска ще те преследва и т. н, но ако не те иска по-добре спри, че ще стане лошо за теб

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0014a6ae9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   До 27.
Абе жените са нелогични. Не винаги си търсят мъже с "опит".
Първия ми опит за гаджосване беше с жена с дете. След мен почна да си търси изключително девствени мъже и се омъжи за такъв. Иди че разбери.
Всъщност имам идея защо така, но... това просто доказва колко са нелогични и непоследователни.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5dd64dc89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Наиш колко ми дреме, че някоя ми се надува и не ми пише. Докато тя ми се надува и не ми пише, друга вече ми пържи кюфтаци и ми налива ракия гола.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fbe425c151
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Истината е, че има един тип мъже, при които всички жени са се събрали, като ято мухи. Кръжат, обикалят и го заграждат. Другите мъжлета са като страничен наблюдател и се чудят защо някой не им пише... Който не пише, няма интерес. Ето един пичага мой приятел-разведен... Красив мъж, трениращ с положение, има и дете, ела да видиш какво го правят. То не са сърца, от коя по хубава мадама. И при жената и при мъжа е закон, ако харесва някой ще го покаже, другото не са номерца, а ипсла на интерес

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker