Знак от съдбата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знак от съдбата?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2786 пъти
Здравейте драги читатели. Имах страхотна връзка с едно страхотно момиче цели 4г. Бяхме неразделни, прекарвахме по над 20 часа в денонощието заедно, не сме се разделяли за повече от 2-3 дни по празници, ако се е налагало.

Връзката ни започна неочаквано за мен, тя беше обвързана от 5, 5г, но реши да го напусне заради мен. Аз бях против, но пък момичето беше много интелигентно и упорито. Не я харесвах на външен вид особено, но с течение на времето се влюбих в нея и тя стана най-красивото момиче за мен.

Помагала ми е адски много и ми е била вдъхновение за всичко. Тя ми беше стимул да работя за да спестявам пари, за да може да се забавляваме заедно. Бяхме студенти, но за съжаление не усетих нищо хубаво от студентските си години- остана ми само една дискова херния заради шибаната хамалска дейност (единствената която можех да работя за да съчетавам натоварения график в университета).

За 4г изгубих почти всичките си близки приятели, тя също, не беше умишлено, но така се получи. Още в началото на връзката ни родителите й не ме харесваха -просто бях от друг град. Родителите й преди да се оженят са живеели в една махала, брат й и неговата съпруга също, как може дъщеря им да ходи да учи в друг град, камо ли пък да се събере с момче от 3ти град. Как така, тя няма да се върне в родния си град при мама и тати, как така тя решава да празнува празници с любимия си, а не да си е вкъщи при мама и тати.

И така последните 2, 5г с родителите й дори не си говорех, имахме един скандал и след това просто не се виждах и не си говорех с тях. Тази година завършихме семестриално, бяхме на разходка с жената на брат й и аз се изпуснах, че в тази безработица ми се иска да бягаме в чужбина - ОГРОМНА грешка.

2 месеца по -късно след малко скарване по телефона помежду ни, докато тя си беше вкъщи изведнъж всичко приключи. Без никакво смислено обяснение. Тати беше намерил своя роднина, при която тя да остане и тя веднага се изнесе. Месец по-късно вече си имаше свой апартамент. Обичах я адски много, бях готов на всичко за нея, тя е единствения човек, който ме познава такъв, какъвто съм, дори родителите ми не ме познават толкова добре, колкото тя.

Бяхме започнали да правим дипломна работа, оставаше ни само 2 месеца до дипломирането, после както си е в реда на нещата трябваше да мислим за семейство, все пак 4г живеем заедно. Месец след като се разделихме, вече си беше намерил друг, по-голям от нас, роднина на нейни роднини, уж надежден човек. 5 месеца вече не сме заедно, а от 4 месеца дори не поддържаме връзка по нейно желание.

Не знам какво да мисля, това знак от съдбата ли е - дали извадих късмет, че това се случи сега? Дали просто ме предаде заради един апартамент? Дали просто жените, наистина искат да имат сигурност, неосъзнавайки, че това, което те мислят за сигурност е само пари - жилище, автомобил, спестявания.

Обичам това момиче, макар тя вече да няма нищо общо с човека, в който бях влюбен. Как да я забравя, как да я преживея. Времето може би лекува, но хубавите моменти няма как да се забравят- те остават и съвсем неочаквано понякога се сещаш за тях, а това е натъжава, това ми пречи да продължа. Как да се влюбя отново, как да се разкрия на която и да е друга, след известно време може да стане както бившата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 60602e4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Как да се влюбя отново, как да се разкрия на която и да е друга, след известно време може да стане както бившата. "Aко всички се страхуваме от тази фраза, ще си останем сами след всяка раздяла. Не трябва да мислиш по този начин, горе главата и напред каквото е трябвало се е случило :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 72293358fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми какво да ти кажа, това за сигурността е вярна, имаме някаква нужда от поне малка сигурност, поне в едно отношение, дори да не е имоти, ако ще да е за онова прословуто доверие. Но много малко, могат да държат връзка където няма нито една стабилна посока, просто не се получава на всички.
Може би не те е напуснала заради апартамента, аз лично имам вредния навик, да помня много, когато ми се струпа тегля чертата.

Времето не лекува, просто омекотява всичко и ти отваря очите, виж сега всичко е на основа на твоите мисли. Ако имаш желание ще я забравиш, ако драматизираш няма да можеш. Очевидно момичето е направило номера, който е наложила и на бившия си приятел (онзи, с когото да били 5 години). Зарязала те е заради някой, помисли си малко. Завъртяна логика е женското съзнание, ама се намира.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0edca2dbd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   @Дали извадих късмет, че това се случи сега? @
ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА

Определено трябва да си плюеш в пазвата и да си благодарен на Провидението, че те е спасило от тази кифла! Ако беше създал семейство с нея - БОЖЕ, КАКВИ ДРАМИ щеше да има!!!

Първо, НИКОГА не ходи повече с жена, която е мамино и татино момиченце. Винаги трябва да сте като тим, а тази от самото начало е такава куха лейка.
Съжалявам за дисковата ти херния, но аз също съм платила образованието си с къртовски труд САМА и уважавам само такива мъже. Не може аз като жена да съм самостоятелна, да съм се борила със зъби и нокти, а нашият да е бащичко.
Твоята кифла е била голяма идиотка. Добре, че си се отървал, защото можеше и след сватбата да те разделят, тогава и деца щеше да имаш да ти пискат.

Какво научихме до живот, авторе?
1-во Не прави компромиси. Не и такива. Внимателно избирай и семейството. Ако усетиш, че жената е манипулирана от тях - бягай. Това, че си направил компромис със скромната ? външност дори е било повече от достатачно - тази не го е оценила, направо голяма тъпачка, не знам, как и се връзват мъжете.
2-ро Човек на 22-23 г. не може да прецени, коя е ЖЕНАТА. Ти може и 10 години да си живял с една кифла, но като не си зрял, за да я прецениш, не ти помага това. Гледай до 30 да не създаваш семейство, до 35 и деца - стъпи си действително на краката. Ако искаш, ходи си и в чужбината, но те поредупреждавам, че не те чакат там с лаврови клонки.
Действително за жената сигурността е много важна, но никоя (освен кифлата) не очаква от едно момче на твоята възраст да има коли и апартаменти. Ти си се отъвал от голяма кифла, защото тя цял живот щеше да ти е спирачка за всичко. Ето, щеше да тръгнеш в чужбина, онази щеше да писне, ще си намериш хубава работа, но ще трябва да работиш много - онази ще писне. Каквито и пари да печелиш - все няма да са достатачни за мама и тати.

И моите родители не са в час, но аз ги държа на разстояние. Скарах се на майка, защото наскоро се ОСМЕЛИ да ми писка и да ми иска сметка, какви пари ми давал приятеля ми. Казах ? да си гледа работата. Той печели на ден повече от колкото баща ми за 1 месец, но това не пак не стига на родителите ми. Ако им се хващах на глупостите, и аз да съм станала като твоята БИВША кифла. С две думи - човек не може да си избира родата, но може да си избира поведението към нея.
Вдигни едно шумно и яко парти, че си се отървал НА КОСЪМ от тази, че друг идиот се е набутал в такова отвратително семейство и с такава отвратителна женска. Стягай багажа за София или за чужбина - ако не стане с чужбината, споко - нормално е, 2/3 се връщат, важното е човек да е РАБОТЛИВ, умен, да опитва. Ще успееш в живота, сигурна съм, защото и аз съм постигнала всичко сама, без мама и тати, но няма и как да ми се бъркат в живота. Гордей се със себе си, радвай се, че си се отървал и, че си разбрал важни уроци за напред. Сега си млад да се учиш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e3d37e78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3. изключително вулгарна си.
Към автора, мисля, че всяко зло е за добро... смело напред :) Всичко най-хубаво от мен :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2c72e32e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е грешно да си мислим, че в целия "свят" имаме някъде там сродна душа. Но в общи линии съдбата ние си я градим, така че...

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ae976bc666
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Възхищавам се на коментара на номер 3 момичето знае какво е да си на колене пред живота а такива жени вече няма. Хектор

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker