Моят нигериец... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят нигериец...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 10175 пъти
Когато се запознах с моя нигериец преди около 3 години дълго търсих из интернет някаква информация. Само че почти не открих почти нищо. Най -малко пък за техните нрави и обичаи. За това реших да споделя моя опит дано помогне на някоя заблудена бяла овчица като мен.

И така: запознахме се случайно на улицата. Беше много настоятелен и накрая му дадох телефона си. срещахме се около 3 месеца той изглеждаше някак много тъжен с големите си черни очи, оплакваше се колко е самотен как му липсва родината, женска нежност и дълбоки чувства.

Най -накрая се съгласих да правим секс. Постепенно започна да ми харесва и да свикнах с неговите котешки безкрайно дълги и страстни секс маратони. Каза ми, че никога няма да ме нарани, че ако стане богат някой ден никога няма да ме изостави, че ме обича безумно и че иска да бъда неговата африканска кралица.

Когато разбра, че не мога вече без него започна да мрънка за пари, да му нося храна, която никога не ядяхме само двамата. Споделяхме я най малко с 5 човека. Всички ужасно били гладни, незнайно как обаче гледат 2 огромни кучета.

Каза ми че иска да женим защото САМО ТАКА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ЕВРОПЕЙСКО гражданство. Обаче нито веднъж не ми купи нищо, не излезнахме да се разхождаме из града винаги си ходеше сам на дискотека, а аз толкова обичам да танцувам... изобщо секс и ядене и то мойто и от целия племенен съвет.

Въпреки всичко не можех да го напусна, защото ако секса е наркотик то с чернокож е най -силния.
Един ден леко пиинала му казах, че ще го обичам и подкрепям докато съм жива, но не мога да се оженя за него, защото не желае да работи. Той изчезна за 1 седмица и после ми каза, че всичко между нас е свършило и ще си търси жена за женен.

Мили български момичета той ще срещне някоя от вас жадни за приключения, нежности и страсти пазете се от черната невестулка, на която изобщо не й пука за това какво чувства бялата гъска, когато и изяде сърцето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 51f75bf26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да те храня, че сама си си виновна, това си го знаеш :) Всяка здраво мислеща жена българка не би се хванала с чернокож, циганин, арабин или друг подобен вид

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ba86c8673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, евала. Заставам зад думите ти. Една уважаваща себе си жена не би се хванала с някой от изброените от теб.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cec3ad2578
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Дано никой мъж не те вземе. На мен ми е гнусно да спя с жена която е била пипана от чернилка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6470f1c78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   @Че ако стане богат някой ден никога няма да ме изостави@

ха-ха-ха, как си му се вързала! Тези хора не стават никога богати, защото са прости като чукове и по-мързеливи от чукове ха ха ха, само в чукането май ги бива и това май им стига в живота, докато има будали като теб. Добре, че си го написала, че много наши момичета се юрнаха като теб да работят черна работа на Запад и да живеят в гетата, където подобни черньовци с лопата да ги ринеш. Моля ви, само не се омъжвайте за тях - ще ви сторят веднага черно бебе, за да им е 100% сигурно оставането на Белия континент, след 3 години ще пуснат молба за развод, ще протакват до 5 г., когато получават и гражданство. После ще се оженят за братовчедка си от нигерия и така - ще се развеждат и женят, докато не направят цялата си рода българи (последното най-много важи за мароканци, араби, турци и ко. тарикати и мързели)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e375012d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Господ не случайно е направил така, че черньо да си се роди в Черноландия. Ако ти волно или неволно се опитваш да промениш плана Му, то със сигурност ще прецакаш своята карма!
Циганите, дето си ги хрантутим от десетилетия, не ни ли стигат? Я гледайте какво става из страната...

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d4e7f9ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ай, ай, ай, каква стана тя. Тази тема трябва да я покажат на ония моми, едната дето била недоволна, че гаджето и свършва бързо и го заряза накрая, другата пък, дето се била запознала с прекрасен мъж, ама му било много малко достойнството и се чудеше да тръгне ли с него, ама по всичко личише, че няма да тръгне.
Оказва се, обаче, че и мъжете с големи паламарки, които могат да порят здраво по час и повече без прекъсване също си имали други кусури! Мамка му и живот няма оправия и туй то!! Тях пък трябвало някой да ги храни и пои, щото по рождение са скарани с работата!
Много ми е чудно как така само с едно досаждане е успял да ти изкопчи номера, че и да почнете да се срещате, че накрая и в леглото си да те вкара.
Аз съм преследвал жена 2 месеца и пак нищо не получих. Вярно, нямам фигура и тяло като на професионален гимнастик или танцьор, нито в лице съм Брад Пит или Дейвид Бекъм, но вникакъв случай не съм грозен или дебел, висок съм 186. Въпреки това и въпреки почти всекидневните досаждания от моя страна нито номер получих от дамата, камо ли пък нещо друго. Просто, както казват хората, няма химия и това е. Пък ти сега си тръгнала да ни убеждаваш, че само с досаждане и настоятелност стават тия работи, хайде де!!!
Сега сигурно авторката е доста разширена от долу и български мъж трудно ще успее да я задоволи, което, в края на краищата отново ще я бутне в обятията на някой друг черен омайникрнали знаете лафа на американците Once you go black, you never go back!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bb4a0d6877
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, защо обиждаш авторката? Какъв смисъл има?
Никой не е идеален, по-важното е, че момичето се е осъзнало и темата и е много поучителна!

Аз лично никога не бих се захванала с някой от друга раса или етност ( не че съм расистка, просто на тази възраст вече трябва да мисля за семейство, а с такива хора не бих създала, не ме привличат нито физически, нито духовно).

Но въпреки това не сме ние тези, които ще съдят, хората, които го правят. Дано повече хора го прочетат и не се занимават с отрепки! Български момичета, имайте малко повече самочувствие моли ви! И вие заслужавате да сте с нормален мъж и да сте щастливи, а не да сте използвани и нещастни.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 173b1a6bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Глупачка и толкова.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5ac93f261a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА :ЕХ ВИЕ МЪЖЕ, НЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО СТЕ ЕДНАКВИ. ЧЕРНИ, БЕЛИ, ЖЕНЕНИ, ЕРГЕНИ, 30 ГОДИШНИ, 50 ГОДИШНИ!
ЗЯПВАТЕ СЛЕД СТЕГНАТИЯ МИ ЗАДНИК И ЧЕРВЕНИКАВА ГРИВА, ПОТЪВАТЕ В ЗЕЛЕНО-СИНИТЕ МИ ОЧИ.
ВСИЧКСИ ПРАВИТЕ ЕДНО И СЪЩО. ИСКАТЕ МЕ В ЛЕГЛОТО СИ, А ПОСЛЕ ИСКАТЕ ДА МЕ ВКАРАТЕ В НЯКАКЪВ СЦЕНАРИЙ-ВАШИЯ! АКО НЕ СЕ ПОЛУЧИ МАРШ!

ЕТО ТОВА Е МОЯ ЖИВОТ ЖЕЛАНА И САМОТНА. БЪРША ВАШИТЕ СЪЛЗИ, МОЙТЕ ПОТЪВАТ САМОТИ ВЪВ ВЪЗГЛАВНИЦАТА.
ТОВА СЪМ АЗ ВЕЩИЦА, АМАЗОНКА, ОБИКНОВЕННА ЖЕНА, ЕДНА ОТ ВАС.
АКО МОЖЕХТЕ БИХТЕ МЕ УБИЛИ С КАМЪНИ ХАХА НЯМА НУЖДА ЗАЩОТО СЪЦАТА ВИ ОТ КАМЪК ЩЕ МЕ ДОВЪРШАТ ПО-БЪРЗО!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8738bb315d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, браво, че си споделила своята история да е поука за който иска да се поучи. Всеки може да направи грешен избор в определен момент и е грозно да се нахвърляте срещу авторката. Момиче, да не се подвеждаш повече по отрепки. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8c29e281a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Омъжих се за чужденец преди 20 г. Не е тъмнокож, но е азиат. Беше любов невероятна и сега няма да го заменя за никого. Дойде да живее в България, аз бях гола като пушка, и той дойде с едни не големи куфари. Живяхме на квартира. Родителите помагаха, колкото могат да помагат обикновените работливи хора - и моите и неговите от там, откъдето бяха и където ги погълна вече черната земя. Беше им един син и много страдаха по него, но го оставиха да живее тук и се съгласиха рядко да го виждат, за да е със семейството си. Имаме 2 деца - прекрасни са си за нас, ние си ги харесваме. Той запретна ръкави, беше дипломиран човек, научи езика, как и до сега не разбрах, нито на курс ходи, нито учебник имаше. Започна работа по специалността си, беше му много трудно. И така... 20 г. Имаме всичко сега, той отдавна българско граждантсво, то не беше европейско тогава, а благодарение на труда му, помощта на родители и заеми от негови (забележете, не мои) приятели, които не живеят в България и никога не са идвали, но помогнаха с пари, без лихви, които връщахме после. Та имаме всичко и ...благодаря на бога, достатъчно ми е... само едно ми се струва недостатъчно ... времето до края на живота ми все ми се струва кратко, няма да стигне за да му се наситя...
Не обвинявайте момичето.... Всеки избира по свой начин.... момичето е ОБИЧАЛО... просто този нигериец е.... използвач и подлец.
Браво, момиче, че написа тая история, първо - да си видим толерантността и да послушаме колко е лесно да обвиняваш отстрани... и второ - нека прочетат тези, които са потенциално застрашени и да преценят и преосмислят връзките си. Може да са стойностни, може да не са. Нека се поогледат, нищо лошо в това няма, дали някой не ги търси по сметка.
А ти , красавице, горе главата! Светът е пълен и с по-читави хора!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 92751c70ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ех, Авторке, Авторке, амй за пореден път се потвърждава поговорката, че хубавите ябълки свинете ги ядат...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5ac93f261a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   АВТОРКАТА: Измина един месец от както се разделихме. Може да ме мислите за луда, но трябва да кажа, че все още ми липсва и то много... секса и не само... дори неговите приятели, музиката, купоните. Това беше за мен място където си почивах от ежедневието потапях се в един друг екзотичен свят.
Бих искала да кажа на всички жени, които имат колебание за такава връзка или брак с някой от тях:
Бъдете много предпазливи в чувствата си към тези хора, те са се обучили да казват и правят това което очаквате... НО това има висока цена. Тази да проникнат във вашия живот и да вземат абсолютно всичко, но не за да ви обичат, а за да не работят, да не учат, да не си дават зор за нищо за ваша сметка.
знам че съм права и въпреки това ме мъчи абстиненцията.
Ако знаех всичко това НЯМАШЕ ДА ЗАПОЧНА НИКОГА!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75793db26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз разбирам авторката много добре... но не разбирам крайните расистки изказвания от рода на "не бих пипнал жена ако е спала с чернилка"... Както всички хора, и черните и белите... са различни. Навсякъде има лоши... и добри... и не чак толкова. Лично аз попаднах на няколко черни... занимавала съм се с 3-ма... съгласна съм, че имат навика да се мъчат да извличат изгода от всичко... но не мисля, че са мързеливи. Познавам двама, които са лекари... постоянно учат и са добри с мен... И на мен, като на авторката ми липсват малко... забавленията с тях... не съм си прекарвала зле... просто те са малко странни хора понякога... и наистина сключват брак за сметка... което е най-жалкото!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75793db26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Е и също и на мене ми харесваше... тоя екзотичен свят, яко си беше... но от тая дистанция на времето виждам, че всичко (или почти всичко) е било една огромна тлъста лъжа! И най-вече невероятна грешка...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 17f334f812
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Ходи в Нигерия и не се връщай. Да изчистим БЪЛГАРИЯ

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 285adfa079
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Доста интересна история. Краят също ми хареса. Да поясня: хареса ми как е написано всичко, но съдържанието не ми допадна, защото този индивид явно е целял само да те използва. Хубаво е, че си го осъзнала и ще си имаш обица на ухото след тази случка.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1a04f6ab2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Много поучителна история

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 92751c70ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Е, всички сме правили грешки. Важното да си извлечем от тях правилната поука.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6ed67eae94
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Никога не съм крила това, че си падам расистка (не показвам отношение, но няма да пусна на черен, защото ми се струва екзотично)
Не заради друго, ами защото в работата ми трябва постояно да водя чужденци насам-натам и понякога ми се ПОВРЪЩА като видя отношението на младите жени към негрите, особено в някои клубове. То не си му вре задника в лицето, то не му говори на развален английски и не е готова да му пусне веднага. Да ме прощавате, ама курвенското поведение към всеки, понеже е чужденец НЕ ви прави толерантни, широкоскроени, ами просто идеална предпоставка за възприятието, че сме се напълнили с шафрантии. Ако не друго поне в това сме известни, че дойде ли чужденец - полите се запретват с такава скорост, че и Алета Оушън би ахнала. Това е само една от поредните истории за чернокож, които си взел своето и си вдигнал парцалите. И тези обобщение тип "италианците са страшни в секса", "негрите са секс богове" и тн. са изключително смешни.
ОФФФ

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca30e6bf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   За негъра да спи с бяла жена е като върха на сладоледа!!!
И понеже Европейските раси, Англичанки, Холандки, Белгийки, Германки, Италианки, а дори и иберийки не искат и да говорят с тях, камо ли да ги пуснат под юргана, те се ориентират към жените от, , Желязната Завеса", които поради консервирането си от системата, не са ходили никъде и нищо не са видели, та те охотно ги пускат да им го завират, защото за тях негъра е нещо ново, невиждано и екзотично животно или защото скоро не са ходили в Зоологическата Градина, за да видят и роднините им!!!
Българката е проста, ограничена и задръстена, затова нея не я вълнува интелектуабната или духовна страна на нещата, а по-скоро животинското т. е. размера на примата!!!
Оттук и наплива на такива примитиви:араби, негри и турци, у нас, а при липса на такива-хващаме си местен негър:циганин!
А когато този неандерталец те отсвири-почваш да пишеш тук!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1a04f6ab2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Дъщеря ни живее в хубава довре уредена европейска държава и там тя се събра с един такъв черен хубавец без да иска мнението ни като родители. Същият бил уж мн начетен и с добра професия. Три години по късно той я остави защото неговото семейство му намери за следваща жена далечна братовчедка от тяхната раса и мохамеданка. Ние не сме расисти и уважаваме другите религий. Междувременно дъщеря ни роди едно мулатче и остана сама с детето. Сега никой не я иска заради това че е била с черен и има детенце.
Знам че това се случва навсякъде но последствията от връзка с черен са несравнимо по големи за страната на майката и децата.
Така че горещо препоръчваме като родители на момичета имащи връзки с цветнокожи да слушат и споделят мнението с родителите си за да има по малко наранени души след това.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 84ae0b7307
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   23, дъщеря ти е доказателство, че ако ще на Луната да отидеш, животът си го градиш ти. Никоя държава няма да ти оправи животчето. Черните емигранти в Европа са най-долните представители на расата си. Нормалните хора с образование си стоят в Африка. Същото се отнася и за българите по принцип. Честито.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca30e6bf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Браво на № 21 -точен, ясен и категоричен коментар по темата!!! -----------------------------------------------------------------------------Адмирирам такива умни и интелигентни жени-не летящи в облаци

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 89a1f7e131
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Моята негърска история
Аз съм българка живея в Англия с мъжа ми се запознахме преди 3 години в Англия тои е нигериец, на 3 -ят месец от нашата връзка забременях той беше нелегален имигрант в Англия без никакви права тои искаше детeто Оставих го днес имам син на 2 години. През първата година на нашата връзка през, която аз бях бремена и се борихме за неговите права в англия тои е имал тайна връзка с негова приятелка от африка, на която обещавал, че ще се оженият това са думи на момчето, с което аз лично разговарях след като открих, че той е записал с името на сестра си в телефона, за да може да и се обажда без да заподозря

Преди два месеца той кандидаста за развод.
Мойте родители са от голям град в България и до днес се срамуват от сина ми.
Баща ми се поболя от мъка по мен. Аз сам единствено дете в семейството ми.
Как искам да върна времето назад

Не наранявай родителите си момиче никой мъж не го заслужава, мъжете идват и си отиват.
Не сам расистка и никога няма да бъда уча и работя в Англия с хора от цял свят.
Но си отваряй очите добре.
Никога не знаеш кой какво ти мисли.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: caf022d232
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   100 % от връзките на българки с негри са такива. Как може, да се хванете с човек, който идва от някаква нечовешка мизерия в Европа, за да взима помощи и да не работи. Не се ли замисляте, че огромна част от тях имат и СПИН. Знаете ли, че интелигентен негър никога няма, да се ожени за бяла жена? Жалко, че си съсипвате живота, този на родителите ви, които са искали момичето им, да се изгради като личност и да има щастливо семейство.

Съсипвате и живота на детето, ако родите такова, защото то никога няма, да има баща като другите деца, а и често ще бъде отхвърлено. Обикновено от такива деца нищо не излиза, много от тях пропадат тотално. Но щом не оценявате духовното, а се хващате с някой, защото му била голяма оная работа и защото само се забавлява и се смее или защото е дошъл от глада и мизерията на Африка, така ще бъде. Ще ходите по улицата сами като кучета и ще гледате родители и баби и дядовци как водят деца по улицата и се радват. Замисляйте се преди да ходите, да се е**те. И не само с негри и разни араби и турци, а и с всевъзможни боклуци българи.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fdd64c7871
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Към авторката - Моля те, ако един ден имаш дете, не му давай от старите Български имена, измисли му някое модерно, политически коректно глобалистично метросксуално и модерно име. Старите Български имена са спомен и уважение към онези, които са плащали с кръв и смърт нежеланието да си легнат с небългарин или мюсюлманин, да изменят емоционално и генетично на народа си. Всяко от тях е повик към духовете на тези светци. Не го разбирам това желание приемеш в леглото си онези, към които народа ти изпитва естетвено отвращение, дедите ни сигурно се въртят в гроба... Ако жените тогава са били като вас днес, отдавна да ни няма...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ac93f261a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Де са тия горди Българи, че нещо не ги виждам в последно време! В момента тънат в алкохол и разврат по страшен от негърския! Това виждам аз ЕДНА БЪЛГАРКА на 40.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b916c6a744
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Аз също имах гадже негър - не живеех тогава в България. Мисля, че е страхотно да имаш такава връзка, защото в сексуално отношение е направо несравнимо. Да, екзотично е, и да, мен ме привлича силно и ме възбужда констраста на кожата по време на сексуалния акт.... но тази връзка е много опасна, защото наистина те целят да имат дете от бяла жена... да са с такава е тяхна цел, явно се считат за много умни, ако свалят бяла... аз бях късметлийка, че се отъвах без последствия от тази връзка... и може би никога отново не бих опитала, защото наистина е наркотик и трудно се отказва човек.... а тази връзка може да ти струва много и не си заслужава...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ce4e4bba08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Това, че сексът с негрите е нещо специално е измислица на разни БГ уроспии, за да се направят на интересни и едва ли не другите жени да им завидят, че са спали с такова човекоподобно създание. Питали съм две такива момичета, казаха ми че изживяването е същото. Нищо по-различно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ce4e4bba08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз имам един познат, който живя няколко години в ЮАР и имал приятелка негърка. По същия начин тя му обяснявала колко го обичала, че той е единствения за нея и т. н. докато той не разбрал, че излизала с други през това време. И там при тях било нещо обичайно една жена да има деца от няколко различни мъже.
Друг случай: слушам един човек как обяснява на една маса, че е живял 20 години също в ЮАР и неговите думи точно бяха, че негрите като еволюция са в периода на бронзовата епоха. Обясняваше как на една предизборна кампания или митинг една жена казва, че е болна от СПИН, а кандидатът я изнасилва. Излиза пред хората и заявява: "Аз се изкъпах. " След това господинът, който се е изкъпал спечелва изборите...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker