Афера с омъжена МИЛФ-ка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Афера с омъжена МИЛФ-ка
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1744 пъти
Хора, пълни глупости правя. Мъж съм на 35, не съм някой младеж. Дамата е на 46, омъжена, с две деца, големият студент. Даже съм се занасял със снаха ѝ в компания на майтап.
С тази дама сме приятели от две години, в обща компания сме. Ходим по пътувания, екскурзии, кръчми. В компанията ни има вскакви хора, от 20 до 60, просто сме отворени.
С нея сме си имали някаква химия винаги, но си бяхме само приятели. Тя е щастливо омъжена, а аз избягвам да се занимавам с глупости. Всичките ни задявки сякаш бяха от тези, дето се знае, че ще си останат в сферата на шегите. Даже познавам мъжа ѝ, макар и бегло.
Да ама не. Преди половин година на една хижа подпийнахме малко повече и се изчукахме. Викаме си, станалото станало, без повече глупости, ще сме само пряители. Но след това пак ни засърбя, пак се видяхме. И вече няколко месеца луд секс. Говорили сме си, че няма как да имаме нищо, че тя има още да доизглежда едно малко дете, а аз трябва да си търся млада жена за семейство. И след всеки разговор свършваме в леглото. И не е само секс, разхождаме се двамата, излизаме и ни е много приятно. Не знам какво да правя. Мисля за сега да я караме така. Предполагам в един момент ще ни мине, емоцията ще се изчерпи и всеки ще си гледа живота. Беше ми гузно, че е семейна, но тя ми каза "на моите години всеки си има гадже".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2ee7c265ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Няма емоция, само нагон. Всичкото останало са фантазии, на които временно давате реалност, но дотам. Самата жена ти го е казала в непряк текст че не е сериозна с думите "всеки си има гадже". На подобен човек не бих имал никакво доверие.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d53d745efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Авторе, правиш огромна, ама наистина много огромна грешка! На 35 си и продължаваш да се занимаваш с глупости. Ако наистина искаш да имаш семейство, трябва на секундата да прекратиш всякакъв контакт с тази жена и с подобни на нея. Аз направих подобна тъпотия, когято бях на 28. Няколко години се занимвах с точно такава МИЛФ-ка, както я наричаш. И знаеш ли какво стана? Ами, първо си загубих средата. Всичките ми приятели и познати се задомиха и си имат семейства. Свестните момичета на моите години през времето, през което аз се занимавах с глупости, също създадоха семейства. Сега отчаяно се мъча да наваксам загубеното, но е много трудно.
А това, че била щастливо омъжена е пълна измислица! Тя ли ти ги разправя тия неща? На 90% съм сигурен, че изневерява на мъжа си откакто са заедно. Ти си просто поредния в списъка, а най-вероятно има и още двама-трима заедно с теб, за които ти даже идея си нямаш. Хубавото е, че си загубил само 6 месеца. Съветът ми е наистина да прекратиш всякакъв контакт с нея моментално. Започнеш ли да отлагаш и да го оставяш за утре, ще потънеш дълбоко изключително неусетно.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6b8a41c0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Хубаво я карате, само да не стане играчка-плачка. Доста подобни "приятелства" завършиха с бой, че и с убийства. Да не се прочуете и вие без да сте го искали. Но дори и да ти се размине, възмездието си знае работата и един ден ти ще си в ролята на мъжа ѝ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 28d5c9029a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако не спрете сега, в един момент мъжът и ще разбере и ще и бие шута. После тя ще ти реве на твоето рамо, а ти ще се чудиш как да я разкарваш по вежливо. Казвам ти го от опит. Преди години имах такава авантюра, тя беше на 44, аз на 32.... Сексът си е секс, ама негативните последици остават за цял живот.
Омъжена жена, която ходи сама по почивки, екскурзии и хижи се знае какво търси... Въпросът е ти що не си търсиш жена за семейство?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 28d5c9029a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако не спрете сега, в един момент мъжът и ще разбере и ще и бие шута. После тя ще ти реве на твоето рамо, а ти ще се чудиш как да я разкарваш по вежливо. Казвам ти го от опит. Преди години имах такава авантюра, тя беше на 44, аз на 32.... Сексът си е секс, ама негативните последици остават за цял живот.
Омъжена жена, която ходи сама по почивки, екскурзии и хижи се знае какво търси... Въпросът е ти що не си търсиш жена за семейство?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 694f0721d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се притеснявай, и твоята жена един ден ще си има гадже на тези години.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 063d4a18b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На тези години всеки си бил имал гадже ха-ха-ха, а на по-млади сигурно е имала по 5 гаджета.
Нали знаеш, вълкът козината си мени, но нрава не.
Каквото прави сега, го е правила и преди.
На нейните години съм, но и през ум не ми е минавало да изневеря на мъжа ми за 20-те години съвместен живот.
Е, като чета колко хора са сами и изобщо не могат да имат връзка, няма да те съветвам да прекратяваш връзката си с нея, защото тя е решила да мами съпруга си и тя да му мисли, ако той разбере. А ти, щом си опрял до женена жена с две деца и 11 г. по-голяма от тебе, явно си закъсал, но поне се оглеждай за по-добра възможност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker