Приятелят ми се държи ужасно с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми се държи ужасно с мен
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2014 пъти
Здравейте.
Приятелят ми се държи ужасно с мен.
Постоянно вика по мен, обижда ме, никога не е доволен от мен, не му харесва как готвя, не съм била добра домакиня, била съм разхвърляна, не прави секс с мен.
Правя всичко за него, винаги всяка вечер го посрещам с вечеря, но той никога не е доволен, яденето не било като хората или вкъщи не било изчистено
Аз много го обичам, виждам, че нещата между нас не вървят, но не мога да си тръгна.
Обръщам се към мъжете, защо един мъж се държи така с една жена, какво го провокира, моля ви дайте ми съвет какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 31c3db5854
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Има си любовница, това е великата мистерия. Тя задоволява физическите му потребности. Ти си чистачката, готвачката, слугинята. Не те пуска, защото е егоист. Мечтаният живот за много мъже- слугиня вкъщи и друга мръсница за секс извън дома.
Защо не можеш да си тръгнеш? Дори и да си го обичала преди, пак ли си заслепена? Човек трябва да обича на първо място себе си. Представи си такъв живот 10-20-30 години. Нямате брак, дете, какво те спира?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7aa0f34a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Какво значение има защо се държал така? Има значение защо ти си с него. Или си тръгни, или си налягай парцалите и търпи цял живот с риск да те пречука. Не разбирам какъв съвет искаш, като сама си си мазохистка. Надяваш се, като пишеш тук, той да се промени като с магическа пръчка ли? Едва ли.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9818405484
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нищо не го провокира. Просто е комплексар и му доставя удоволствие да те тормози и срива психически. Скоро може да започне да те бие. А ти си го обичай. Как ли пък някой ще ми вика и недоволства как готвя или поддържам домакинството. Като не му харесва, да си сготви сам. Всичко в къщи трябва да се прави от двамата, а не един да слугува на другия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 70602fca67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Държи се така защото му позволяваш и го търпиш. На всичкото отгоре казваш че го обичаш. Ти себеуважение и достойнство нямаш ли? Според теб така ли се държи мъж на който му пука и грам за теб?

Нещата няма да потръгнат между вас никога. Това "не мога да си тръгна" е безсмислено. Разбира се че можеш, но си си навила че ще го промениш - нещо което историята показва че НИКОГА няма да се случи. Допълнително предполагам си решила че не искаш да изгубиш инвестираното време в тази връзка, затова продължаваш да пилееш останалата част от живота си в тормоз. Решението е едно, въпроса е да го осъзнаеш и да спреш да живееш в илюзии.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 34e5fe46b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момъка има пари и девойката е склонна да търспи всичко. Ако нямаше пари, нямаше да пише в този сайт по тази тема, защото отдавна щяха да са се разделили.
Впрочем темата ми намирисва на фейк. Написана е като по шаблон.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9024fdaf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бягай! Днес ти крещи, утре ще те удари и тогава ще започне страшното!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9cedcd317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами изчисти и сготви вкусно. Ако пак се държи така, напусни го.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 58b2a3a6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма значение колко много обичаш някого, ако той не те обича. Ако те обичаше, нямаше така да те наранява. Казваме ти, че трябва да се замислиш как искаш да живееш занапред, но какво повече ние можем да направим? Всичко зависи от теб. Ако сега си мислиш, че не можеш да си тръгнеш от него, когато остарееш и/или имаш деца от него сигурно вече ще можеш. Как мислиш?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8b34e55935
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката:Държа да отбележи, че работи пет дни по 14 часа и съм убедена на 99% че няма друга!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9d1622b1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Казваш, че не му харесва как готвиш, че не си добра домакиня, че си била разхвърляна, в къщи не било изчистено.
На всичко отгоре питаш какво го провокира. Ами всичко това което споменаваш, твоята немарливост, че не готвиш добре, че си много разхвърляна го провокира. Не бъди разхвърляна, научи се да готвиш добре и не бъди немърлива.
Ако ти си една добра домакиня и жилището ви е винаги е чисто, готвиш вкусни манджи и няма нищо разхвърляно, а той като се върне от работа и прави жилището ви на свинска кочина, ти няма ли да му правиш постояни забележки, дори ще се ядосваш. Подобри си ролята във вашето домакинство ако искаш да не ти правят забележки. Лесно е да се оплакваш от неговите забележки, но ти не виждаш собственото си поведение. Ако аз съм мъж и живея с теб, аз също ще те критикувам за твоята немърливост. Не е достатъчно само да бъдеш млада, трябва да бъдеш и добра домакиня.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 39d3f2c865
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Еми, ето. Поредното доказателство, че българските мъже НЕ ценят любящите и грижовни жени! Мен пък един мухъл под коментар 31 в темата "Как да намеря свестен мъж" ме нарече "проститутка". И аз като теб се грижех за бившият си, който ми е първи, и който също няма шофьорска книжка, кола, апартамент и бачка в склад. Любовта беше важна за нас, но поради обстоятелства се разделихме. Но той, все пак, ценеше това, което правех за него, може би защото не беше чист българин. В България, ако си жена с принципи и морал, си "проститутка", но ако си материална кифла, мъжете се въртят на петички покрай теб. Също както онзи от коментар 31 - той си пада по кифли, харесващи богати и високи мъже и накрая точно такива като мен и теб сме му проститутки. Затова ти препоръчвам да си хванеш чужденец. Гледай да е читав, защото и сред тях има идиоти. Един свестен чужденец ще те носи на ръце, само заради фактът, че го обичаш такъв, какъвто е и се грижиш за него, докато за българските мъже ще си проститутка (написано черно на бяло от българин).
Колкото българки със свестни чужденци познавам, толкова са все щастливи, а познавам доста такива двойки. Рядко съм виждала българка да е толкова щастлива с българин, защото когато си му вярна и се грижиш за него, получаваш кофти отношение, изневери, понякога и шамари.
Тръгни си от този и*род. Той, очевидно, не те цени.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a3a2865eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 13, не става ясно дали ти си номер 22 от темата, която цитираш (там номер 22 е написала за българските мъже " Тукашните маймуняци не заслужават и сополът си да хвърлиш върху тях. "), но по повод тукашния ти коментар може да прочетеш моето мнение номер 2 от темата със заглавие "ДАМИ, моля ви, СПРЕТЕ да вярвате в тези мъжки лъжи! " (http://spodeli. net/4/story-164494. html).
В онази тема съм написал на разбираем език защо толкова много жени търпят и продължават да търпят издевателства над себе си от страна на мъжете, които САМИ СА ИЗБИРАЛИ ДА ВЛИЗАТ МЕЖДУ КРАКАТА ИМ и които и до ден днешен ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДОПУСКАТ там.
Без лоши чувства - просто ти помагам да си "свериш часовника" и да осъзнаеш откъде идва основният проблем на оплакващата се от ИЗБРАНИКА СИ българка.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 70602fca67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке никога ли не ти е хрумвало че повечето афери се случват на служебното място. Това че работи по 14 часа на ден е по-скоро доказателство отколкото обратното. Не може да си толкова лековерна да се доверяваш на такива неща. Човек трудно може да е продуктивен над 8 часа, камо ли 14 и то всеки ден. Досега щеше да е умрял, ако беше така, да не говорим че щеше да е толкова изтощен че нямаше да има енергия да ходи, още по-малко да ти вика.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 07afaceb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, дори и да си няма любовница, пак не е читав човек. Като работил 14 часа нямало как да има любовница? ! Мъжете са страшно хитри по отношение на изневери, работното време не е критерий. Може да си чатка с някоя, може да е колежка, може всичко да е. Наивността ти е трогателна.
Мъж по принцип се държи така, ако си има друга или просто е насилник. Ти си стой с него и си търпи. Нямала сили да си тръгне, обичала го? ! Ти да не си многострадална героиня от сериал? Защо го пишете такива теми? ! Не мога да ти съчувствам или подкрепям. Та ти не правиш нищо да си помогнеш!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 45b7c3fe45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз нямам опит в тези неща(Ама все давам съвети, а? ), но съм сигурна че ако той истински те обичаше нямаше да те наранява. Имам приятелка която е в подобно положение. И нейният приятел е такъв. Все се оплаква от нея и е неблагодарник. Като се скарат той почва да я бие или я заключва у тях и и взима ключа(и те живеят заедно) и отива да и изневерява. Мила, напусни го тоя преди да стигнеш в нейното положение. Тя на мен ми казва че ще го зареже ако той и изневери отново и може би съм лоша приятелка за това, но искам да и изневери за да го напусне. Освен ако не реши отново да му даде шанс. Моля те не бъди като нея и имай самоуважение. И ти си си виновна. Защо? Защото му позволяваш да те тормози. Бих казала същото като номер 13. Нямам опит с българи, но като ги гледам какви са въобще не искам и да имам връзка с такива. Хвани си чужденец... Съжалявам ама нещата между вас няма и да се получат, даже може и да стане по-зле.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 37a199e3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторке, генерализираш. На теб просто ти е писано да се събираш с простаци. Както и повечето от българките.

Ние мъжете много добре знаем кой от нас е идиот и кой не. И болшинството от нас са на чикии именно защото болшинството от вас са хваща с малцинството от нас- простаците.

Променете си начина на мислене

И още. Казваш "много го обичам". Не, ти си привързана към него и стоиш защото ще е под достойнството ти да го напуснеш. Тези които могат да обичат истински, обичат първо себе си. А ти очевидно търпейки такова поведение показваш че нямаш достойнство.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d0ac5ee916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Прекалено много му угаждаш и ти се е качил на главата. Спри изобщо да готвиш, а ако попита, защо не си сготвила, му отговори, че нали така или иначе не му харесва.
Подреждай само собствените си вещи и ако ти направи забележка, му кажи, че това са неговите неща и не смееш да ги пипаш.
Но това едва ли ще помогне.
Изключително грешни са тези връзки, в които преди брака жената готви, а гъзльото и мърмори. Те не водят до брак.
У дома имаме чистачка, която идва три пъти седмично от години. Имахме чистачка и в първото ни жилище. Преди да родя дете работех до късно и се хранехме само на ресторант. Сега също ходим често и не готвя постоянно.
Вместо да угаждаш на идиоти, завърши висше, което ще ти осигури доходоносна професия и си търси мъж с такава професия или със собствен бизнес.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker