Влюбена до уши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена до уши
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1566 пъти
Влюбена съм много в едно момиче, което много ценя и уважавам. Проблемът ми е, че я обичам безумно. Много искам да бъдем приятелки, защото е прекрасен човек. Искам да уточня, че аз също съм момиче и за първи път ми се случва, да харесвам жена. Тя е толкова хубава, толкова добра. Мечтая да живеем заедно, да имаме връзка, да прекарваме времето си заедно и да се разбираме. Забелязах, че тя винаги ме ревнува от момчета, хвърля ми някакъв поглед, но като, че ли се притеснява. Все я каня на среща, но ми отказва. Усещам, че иска да се сдружим, но сякаш страни. Тя не знае за чувствата ми, тъй като не знам как ще се отнесе. Тя навярно не харесва жени, но бих се радвала да сме поне приятелки. Много страдам по нея и само за нея мисля. Нямам нито телефон, нито нищо, виждам я само когато си е в града, но много я обичам само за нея мисля. Тя е най-хубавото нещо в моя живот, винаги ми е помагала със съвет, а сме само познати на Здрасти и общи приказки. Винаги бих я защитила, обичам я до лудост. Моля ви за съвет и моля без хомофобски критики! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5a8d3a95f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Какво значи каниш я на среща ? Ако изглежда прекалено настоятелно, може би затова се притеснява. По-скоро намери нещо общо което да правите заедно или подобно. Първо се сближи с нея повече, след това опитвай да покажеш интереса си по-директно

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fe25ab57e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   На каква възраст сте и от колко време си влюбена в нея? Бих те посъветвала да не бездействаш, покажи й по някакъв начин, че ти е важна, предлагай й помощта си, когато има нужда. Накарай я да те почувства близка, споделяй й и ти неща за живота си. Разбери от какво се интересува и с какво се занимава в свободното си време и опитай да завържеш разговор относно общ интерес. А това дали по принцип харесва жени не е толкова определящо. Виждала съм толкова хора да не се самоопределят по този начин, а в последствие да се влюбват в човек от собствения си пол. Ако наистина я обичаш, не оставяй нещата така. А това, че те ревнува от момчета, може би не е само усещане, а самата истина. Успех и пиши как върви :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 479017dd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката : Към коментар 1 Не настоявам даже гледам да съм много внимателна към нея. Винаги подхождам с такова мило отношение, а и много я обичам за да нахалствам. Номер 2: Минали сме 20 години от отдавна даже аз минавам 25. Не съм я виждала от три дни, а и не пише. А имам толкова добри и честни намерения, аз съм си такава от малка винаги с честност, приятелство и любов подхождам. Ще пиша как върви само да стане.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5dea810b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всички жени по-своята същност са лесбийки. Нищо учудващо.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c78087c7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мисля, че жената е хетеро и че е разбрала какъв точно е интересът ти към нея. Лъжете се хомосексуалните като си мислите, че околните не са наясно с ориентацията ви. Може да те харесва чисто човешки, да е поласкано егото ѝ, но дотам. Мечтите ти няма да се сбъднат, излез от филма. За да имаш връа зктрябва да си намериш лесбийка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker