Лесбийка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лесбийка съм
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте аз съм лесбийка.Проблема е там,че живея в малък град и няма такива като мен.Все още не съм имала сериозна връзка,а толкова много искам….Да се гушкам някое момиче и да си прекарваме добре заедно.Винаги ми е било мечта,която искам да осъществя.Но за жалост никога не се е получавало.Ще се радвам поне тук да намеря себеподобни. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 65af9f1d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И какво като намериш? Баш в тоя забил сайт, дето даже и не одобряват вече теми и коментари? Ето аз съм лесбийка, винаги съм харесвала жени, на 25 съм. Никога не съм имала връзка, вече съм се отчаяла до такава степен и огорчение от несподелено хлътване, че вече ми е все тая. Не търся нищо, нито пък имам очаквания. Няма смисъл просто, пълна загуба на енергия!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4fa5edf64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   И аз си мечтая за същите неща, само че съм бисексуален. Понякога вечер си представям, че заспивам в прегръдките на мъж, даже не държа да сме правили секс. Вероятно, няма да ми се случи такова нещо, в моя град също няма хора, които да харесват подобни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 79d7e97e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Статистиката казва, че между 5 и 6% от жените са ако не лезбийки, то поне бисексуални и тая статистика е средно за планетата. Т.е. мнооого се заблуждаваш, че покрай теб няма. Наистина, в малък град тия 5%, особено на твоята възраст, ще са много малко момичета, някои може вече да са във връзка, но пак ще са 5-6%..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3899da2d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами като сте lgbtq да ви светна - аз трябваше да се махна от България за да преоткрия себе си. Съветвам ви ако имате възможност да направите същото. Истината е че трябваше да напусна България (де факто българите, циганите и турците от тази страна) за да възстановя менталното си здраве. Да, различни проблеми се срещнаха извън българското общество но нямат общо със репресиите. Определено да съм чужденец не е репресия дори да се чувства неразбран човек. LGBTQ обществото зад граница е доста приемливо и не ви трябва да сте сред българи. Всъщност ако сте сами да, би ви било трудно в началото но после свикнете ли ще осъзнаете че пътя на интеграцията е в това да се абсорбира различното (новото с което се сблъсквате от всячески тип). Не, не сте си у дома с политици които не вкарват закони защитаващи ви правата. Те не работят за вас. Не, не сте сред близки щом населението не ви иска да сте щастливи. Не, не сте сред сънародници. Ще ви светна на това. Това 'чуждата' държава да ви защитава правата повече дори може да ви докара криза на идентичността къде ви е мястото и кои са ви уж близките. Не, няма да сте и местен в същото времe. Винаги ще сте чужденец и за себе си и за околните. Това са странните чувства но за LGBTQ и свободи и граждански права ще може да сте себе си повече и да си търсите и половинка и да се саморазучавате мисловно и духовно и физическо Себе си, без репресиите на радикалите които си мият рацете с религия и извършват грехове от всячески тип. Тръгвайте си от България ако чувствате че имате възможност но и интеграцията ви извън нея ще отнеме време. Ще боли и тя.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: eeb9541913
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Няма такова нещо като лесбийка! Всички жени по дефолт са "лесбийки"!

От край време на тая Земя жените, особено младите такива и девойките, са се събирали, за да си помагат. Дали когато ходят заедно на реката или местната баня да се къпят, дали за да си плетат и шият дрехите и тези на мъжете, дали за да си помагат при обличането и подготовката на някакъв по-специален празник, дали за да готвят заедно, дали за да си решат и сплитат косите, дали за да се лекуват и да обучават девствените момичета как да се държат с бъдещия им годеник и какво се очаква като жени от тях. Включително са си помагали и за най-интимни неща, за раждането на деца, грижата за пеленачетата, кърменето и прочее, и прочее.

Запомни го това нещо, авторке:

1) ПО ДЕФОЛТ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЛЕСБИЙКИ!!!

2) НЯМА ЖЕНА, НА КОЯТО ДА НЕ Ѝ ТРЯБВА МЪЖКА ПОМОЩ И ЗАКРИЛА!

3) НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ СЕМЕЙСТВО БЕЗ МЪЖКАТА ВОЛЯ, ПЕНИС И СПЕРМАТОЗОИДИ! Такава още не се е родила!

Затова ще стигнеш до същото гротескно положение като номер 1.
Забила, крайно изтощена, далеч вече не първа младост, емоционално изтерзана, психически неуравновесена, а сигурно и професионално не ѝ вървят работите. Т. е. отвсякъде тотал щета.

БЕЗ МЪЖКАТА ЕНЕРГИЯ НИ ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ ПО-НАПРЕД И НАГОРЕ В ЖИВОТА СИ ОТ МОМИНСТВОТО!

Така че, авторке, положението на теб и на такива като теб ще се подобри и оправи, само когато намерите ИСТИНСКИ ПАРТНЬОР = МЪЖ!

А дали това ви допада, харесва и дали ви го побират главиците, е друг въпрос!

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3fc34384b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това с трудното намиране на партньор в малките населени места е проблем на всички, не само на лесбийки/гейове. Нямаш ли възможност да се преместиш в по-голям град? Да учиш, да се запознаеш с нови хора. Освен това, в големите градове няма да се страхуваш да разкриеш себе си, защото хората далеч не са толкова затворени и предубедени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a2759d6ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Обикновено две най-добри приятелки са си 90 процента лесбийки. Прегръщат се, целуват се по устните, разменят си голи снимки като съвет кое става и кое не за гаджето, спят заедно, бръснат се заедно, някой дори и се къпят заедно и мастурбират... Направо не знам какво ви липсва? Дори и жена ми е правила всичко това... Проблема изглежда започва когато искате да излезете от зоната на приятелството и всичко това изведнъж почва да изглежда странно. Иначе всеки човек заслужава щастие - да обича и да бъде обичан, успех!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4e92e10053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако си на пълнолетна възраст пускай се в София. Там има гей барове и хората са по-широкоскроени по въпроса. Премести се в София или в някоя голяма западна столица. В началото ще ти е гадно заради промяната докато свикнеш, обаче след година-две ще установиш, че животът ти напълно се е променил за това време. В малкия град хетеро двойки трудно се откриват, камо ли другите. Може ли да попитам от кой град си или е твърде лично за теб?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 65af9f1d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ех, че плоскоръбест коментар номер 5 - мъжете щото пък сте цъфнали и вързали и задължително правели жените щастливи. Как? Като чукате и бягате от връзка? Като лъжете, държите една в резерва и изневерявате на тази, вричаща ви се във вярност? Като развивате комплекси и пребивате понякога дори и до смърт жените и невръстните си деца? Е**си и "мъжете". Някои от тях чеп за зеле не стават, нито работа, по цял ден лежат, а после жените били курви. Аз сега пък да те светна - ИМА ЖЕНИ, които не желаят деца. КАКВО ще направиш по въпроса? Ще ги заклеймиш като поредната тотал щета ли? Ще ги убеждаваш, че не са щастливи защото не са станали зависими от мъжете, не са им народили куп деца и не са се вързали до печката да им слугуват докато он си развява конете наляво и надясно и се чуди кво да забърше различно от лично разрушената си вече съпруга? Мхм да позная - дърт комуняга, над 50-те, сигурно разведен или жена му го зарязала, децата също, защото е вече мрънкало и пие като смок по цяла вечер, пърдейки пред твто. Излязъл е в пенсия или пред пенсия, вече не му става оная работа и за това разсъждава какви били жените и на кому трябвало да бъдат покорни и задължени още от раждането си. Как видиш ли вече горд, че е роден "мъж" в един типично мъжки свят, гордо стъпили върху жените си и мислещи че това е пиедестал. Мразещ всичко различно около себе си, тесногръд до мозъка на костите си.

От номер едно - психично нестабилната, която всъщност има страхотна работа и е млада, но пък много обича такива ограничени псевдомъжкари, които жена с характер не виждали никога през живота си. Бас държа, че след този коментар ще се разтрепериш чичка, истината боли, пет пари не давам за мнението ти ограничено, независимо дали това ти допада и дали го побира плоскоръбестата ти главица!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f65426e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 5, трябваха ми точно 10 секунди, за да разбера, че коментара ти няма никаква връзка с реалността. Вместо да пишеш глупости отдели време да почетеш малко, но нещо различно от жълти списания.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 89c93f508b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 5. Жените не са лесбийки по подразбиране. На мен това ми е противно. Освен това какво им е лесбийското, след като си навират изкуствени мъжки полови членове?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: eeb9541913
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Даааааа. В този шарен свят, който американците изградиха за нула време, да си обратен с психически отклонения е равносилно на "да си различен".

1/9 - сама казваш, че имаш сериозни ментални проблеми. Съчувствам ти. Бъди отговорна към себе си и намери адекватна професионална помощ. Има и литература по въпроса, но ще трябва някой да те насочи към правилната.

Грешиш за мене. Всъщност образа, който изгради, е тотално различен от моя - млад, ерген, прав, здрав и корав. Ако не вярваш, можеш да ме изпробваш в леглото си! Убеден съм, че ще ти докарам много повече оргазми и удоволствие от която и да е лесбийка. И няма да ти се налага да чакаш с години, докато навиеш някоя. Аз се навивам много бързо и съм всякога готов и на разположение. А и в живота бих могъл да съм ти в пъти по полезен, от която и да е феминизирана лесбийка.

Всъщност, за пръв път общувам с феминизирана лесбийка! И като всеки пръв път в нещо изпитвам удоволствие и интерес.

Като по-голям от тебе ще ти дам един братски съвет:

Колкото по-бързо си намериш мъж като мене, който да може да те оправя подобаващо, както в леглото, така и извън него и да те вкара в релси, толкова по-бързо ще се оправиш. Ще станеш емоционално стабилна и психически уравновесена, ще започнеш да изпитваш удоволствие от живота и да се наслаждаваш на хубавите мигове в живота с мъж до себе си, който те обича, цени, уважава и прави всичко за теб.


Към 10 - Моят коментар не само, че има връзка с действителността, но е мерило за всички, които са я напуснали, така че присъедини се, ако обичаш...

11 обърни внимание, какво написах в първата част от коментара си н. 5 и какво сподели номер 7.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 65af9f1d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 13 да видим в голямата част от коментара си говориш за златния ти чеп и веднага следват нежелани предложения за вкарване в леглото. Типичния балкански бабаит, който си мисли че с механично лашкане се докарват оргазмите на жените. Да те светна малко - при нас жените е доста по различен процеса по възбудата и достигането на оргазъм, почти винаги е необходима и емоционална връзка, нещо което на вас мъжете ви липсва, е само при такива като теб нахаканите и с егоистично мнение. Уж млад и енергичен, а виси по сайтове и убеждава жените в способностите на златния мъжки член, така и не отговори на първата част на коментара ми - за лошата мъжка страна. Ще отговориш ли и на въпроса ми като сте толкова можещи в леглото как така жените, обвързани с мъже често ходят незадоволени сексуално и в живота, а някой от тях дори оргазъм не са достигали или пак ще го подминеш, бръщолевейки за легло. За разлика от теб аз няма да бъда толкова многословна към половите си органи и ще завърша с това - Колкото теб би те задоволил мъж в активната роля в леглото, толкова и ти би задоволил мен.

Относно психо проблемите ми, за които си убеден грешно, че имам нужда от помощ някаква - да, поне аз признавам пред себе си, че емоционално съм изстинала точно заради такива псевдоразбирачи и от двата пола. Била съм с истински мъже, не подобие на такива какъвто се представяш, но така и не получих задоволението и пълнотата, която твърдиш, дори напротив. Още по-празна ме направиха. За това и сега не съм във връзка. Помощ не ми трябва, изгледала съм доста видеа и съм изчела и няколко вече книги на подобна тематика и се научих да не преследвам любовта, а да я оставя сама да дойде. Насочвам енергията си изцяло към по-ползотворни дейности от това да преследвам. Но едва ли ще вникнеш изобщо в коментара ми, мислите ти отново ще се въртят около онова най-ценното в гащите ти и механичното лашкане - нещото от което си обсебен и в двата си коментара.

Съдейки по начина ти на изразяване и бързината, с която си написал тоя коментар, тъй като те бяха одобрени едва преди няколко дни съдя че имаш доста време, което на практика е невъзможно за "млад и енергичен мъж " какъвто се изкарваш. Или си безработен, което отново ме връща към моя коментар, заедно с фактите, че отново каниш непозната в леглото си, което пък навява отново на мнението ми към голяма част от "хубавите" мъже - или коцкар, чикиджия или във връзка, с опция да кръшне ако му падне възможност.

Оставям те да разсъждаваш свободно над психологическите ми проблеми, явно теб те касаят повече отколкото мен. Яд те е, че една феминистка жена може да задоволи друга жена, повече от теб самия, въпреки инструмента, с който така и не можеш да се научиш да работиш правилно. Е, хайде няма лоши чувства, но да знаеш че завистта също е вредна и ще те изцеди, продължавай в същия дух и намали малко мъжкото си его, че то започва да ти пречи сериозно ;)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4fa5edf64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Коментари като номер 5, развалиха темата. Щом не вярвате, че има хора с различна сексуална ориентация, защо изобщо пишете тук? Какво постигате като изливате злобата си над тези хора?
Авторката питаше съвсем човешки дали има и други като нея. Дори хиляда години да минат, пак няма да разберете, че няма нищо извратено в това да си лесбийка, гей и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5152e88f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз също съм от малък Пловдивски град и искам това, което и ти.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ccc9a2d4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   аз съм от плевенско село семеина ха45г. но много мечтая да го направя с жена. но не ми стиска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker