Влюбен в зъболекаря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в зъболекаря
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2908 пъти
Здравейте, аз съм момче на 20 години и ми се случи следната нелепа история. Всичко започна когато имах нужда от помощ. Понеже аз бях човек, който имаше проблеми с зъбите имах един много счупен зъб и ме болеше. Реших да отида на стоматолог и случайно намерих един. Влязох и чаках в приемната да ме посрещне някой. След това дойде и ме посрещна една млада жена, първоначално си помислих, че е асистента на доктора, но като ме прие тя се представи че е доктора. Тя беше хубава, привлекателна и като визия ме впечатли хубава жена беше. И така прегледа ме сложи ми лекарство в зъба и бях по-добре. Беше ми приятно
Тя доста ме успокояваше. И както и да е бях доста спокоен и си тръгнах доста весел от там. Понеже този зъб беше сериозно увреден няколко дена ходих да ми го прави. И така оправи ми зъба
И ми беше доста приятно лечение никога не бях толкова спокоен при друг зъболекар. Както споменах бях човек с проблеми с зъбите и имах още зъби за правене. Понеже останах доволен от нея и от работата и, а това че беше хубава си е бонус реших да я потърся пак. Разбрах че е на 30 години, като цяло отначало нищо не чувствах, просто ми беше симпатична, макар и млада си разбираше от работата, ходил съм при дърти зъболекари който уж би трябвало да са опитни, а колкото нея незнаят. И така останах доволен от нея потърсих я пак, и другия зъб ми оправи.
И така понеже ми беше приятно да се лекувам при нея реших да си оправя всички зъби, които имам за правене.
Все пак досега ме беше страх от зъболекари но след като срещнах нея страхът изчезна. Не само че беше красива, но и се държеше мило с мен, успокояваше ме, и често ме докосваше по рамото и ми викаше да не се притеснявам, че всичко ще е наред и така. От половин година вече я познавам. Както казах отначало ми беше симпатична нищо не чувствах, но с всяко следващо лечение взех все повече да се привързвам към нея. Дори и на по-късен етап започнах да си оглеждам зъбите в огледалото и като имах проблем с някъв зъб нямах търпение да ида да ми го оправи само и само да я видя. И така лечението ми приключи. Половин година мина неусетно, похарчих куп пари за зъби. И просто самата мисъл, че вече съм с здрави зъби и че нямам причина да отида при нея ме депресираше. Доста се привързах към нея и исках да я видя пак. Харесах тази жена, тя не ме грабна само с визия а и отношение. Вече не съм я виждал от 3 седмици а страшно много ми липсва. От 3 седмици когато ми направи последния зъб не съм спрял да мисля за нея. Дори си позволих да я издиря в социалните мрежи, но не посмях да и пратя покана за приятелство, беше ме срам. Откакто съм излекуван и вече немога да я видя като пациент, ме гризе мисълта дали да не и се обадя и да я поканя да се видим някъде. Направо не знам как ме сполетя такова нещо, никога не съм вярвал че ще се влюбя в жена толкова по-голяма от мен, пак даже и зъболекар да ми се падне. Наистина намирам за нелепо доктор и пациент да се срещат но жалост незнам какво да правя. Въпреки, че го намирам за нелепо ми се иска да се видим и да излезем някъде харесах я. И затова ви пиша тук, да ми дадете мнение и съвети. Дали да си пробвам късмета и да и се обадя да се видим, или просто да забравя за това увлечение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: adf4622dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Запиши си час за почистване на зъбен камък и ще я видиш отново. Можеш да й кажеш, че много се радваш, че си открил такъв внимателен зъболекар и преди си ходил на зъболекар с голямо нежелание и искаш за благодарност да я поканиш на обяд.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Здравей момче, да ти кажа донякъде си прав, че е нещо странно лекар и пациент да имат лични отношения. Но те съветвам да я потърсиш щом ти харесва все пак, кой знае може и да ти обърне внимание човек не си знае късмета.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе, доста време е минало от поста ти. Ако прочетеш коментарът ми, моля кажи какво е станало. Покани ли я в крайна сметка или се отказа. Много ми е интересна твоята история. Аз честно казано ако бях на твое място не бих събрал смелост да я поканя. Тя е лекар с кариера а ти си само на 20, малък си предполагам те първа градиш кариера. Аз ако бях на твое място бих си казал- "какво ли бих и дал на нея, та аз сега ще градя кариера аз съм просто пациент." Или с други думи доста бих се подценил.
Аз съм с няколко години по-голям от теб и имам приятелка, но тя е доста по-малка от мен и сега завършва. Все пак дано да си я забил, ще си голяма работа да знаеш. Аз много бих се радвал да забия по-възрастна красавица с добра кариера, но уви моята приятелка е малка ученичка :(.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Абе момче естествено че е нелепо лекар и пациент да се срещат. Според мен имаш някакви психически проблеми. Толкова ли не се срещаш и общуваш с момичета на твоята възраст, че по неговата зъболекарка се увлякъл. Направи ви си сметка само вие сте две различни поколения, за нея ти си един пикльо. Нямаш шанс казвам ти със сигурност ще те отреже. Не само че е неетично и непрофесионално лекар да започва романтични отношения с пациент, пък и най-вероятно жената си има и мъж, който най-вероятно е някой с кинти. Може и мъжа и да и е помогнал да стане зъболекар откъде знаеш. Въобще не си прави труда да опитваш нещо с нея, само ще се изложиш. И като те изклюкари на приятелки ще ти се смеят зад гърба. Не си споменал дали си имаш приятелка, но ако си имаш дано си държал на нея. Дано не си се изложил.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това много ми прилича на измислена история, но ако все пак казваш истината, нямаш шанс според мен. Тя е жена с престижна професия а ти си дечко. Подобни романтични истории имат хубав край само по филмите.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виждам че историята е от няколко месеца и макар че е възможно да е късно и авторът вече да е взел решение но ще пиша. Нямаш големи шансове според мен но нищо не пречи да пробваш. Ако си избрал да я поканиш и си я поканил ще те поздравя. Дори и да ти е отказала достойно е дори това че си събрал кураж да я поканиш. Предполагам тя е доста над твоето ниво а се иска доста кураж кураж да поканиш жена над твоето ниво. Щом си писал че е млада лекарка мога спокойно да кажа че е над мен и аз не бих посмял да я поканя. Така че ако си се пробвал поздравления.

М21

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Пич, ти си писал че нямаш смелост да я поканиш в приятели от социална мрежа най-вероятно говориш за Facebook. Какъв е смисълът да и звъниш тогава. Ти нямаш кураж да пуснеш една покана камо ли да и говориш по телефона. Моят съвет е първо пусни покана, така ще разбереш дали поне има някъв интерес. Ако ти приеме поканата хубаво, ако след време качиш снимка и ти я лайкне супер, пък ако вземе да ти харесва стари снимки въобще няма кво да се чудиш тва е много силен сигнал. При мен така стана една от моя клас наскоро ми прати покана по фейса като приех, веднага започна да харесва стари снимки. Поканих я на кафе, прие и вече излизаме и сме гаджета от няколко месеца. Малко е кофти да ти давам съвет аз още съм ученик а ти на 20 завършил си вече, но просто изказвам мнение. Ти може да пробваш нищо не губиш. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, голямо заглавие си сложил. Доста хора биха подминали темата и биха те помислили за някакъв луд хомосексуалист. Аз в крайна сметка реших да отворя да се убедя, и мога да кажа, че си написал хубава история. Но с това заглавие направо ме уби, доста хора ще подминат твоята история. Доста ми прилича на измислица на някой антисоциален тип(не искам да те убидя). Ако все пак написаното е истина и ти се е случило. Ще кажа, че нямаш шанс. Тва е все едно момиче в 12 клас да хареса някъв петокласник как си го представяш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 38f3c86e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съжалявам момче, но и аз ще пиша, че нямаш шанс. Ако беше обратното, тоест ти да си момиче на 20 а тя 30 годишен мъж тогава щяха да са по-големи шансовете, но в твоя случай, съжалявам. Дори и да беше на нейната възраст и тя евентуално да те възприеме като мъж за нея и да има някакъв интерес, тя пак би се зачудила според мен дали ще прекрачи отношенията лекар/пациент, защото с тази крачка ще рискува репутацията си и всичко за което е учила, лекар не се става лесно. А в твоя случай много зле, ти си доста малък, а обикновено повечето жени не си падат по лапета. То затва повечето двойки момчето е по голямо с 2-3 години. Така че аз те съветвам забрави за нея, просто това ми се вижда грешно. Ако нямаш приятелка, намери си някакво момиче 2-3 години по малко от теб и ще си добре. Жена ми е също по малка от мен с 3 години, имаме си дете и сме щастливи.

М 35

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b99eafe877
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не разбирам такива хора като автора. Как може младо момче да хареса зряла жена. Хората млади момичета търсят, нашия харесал зряла лелка, че даже и със гадна професия, дето хората ги е страх да отидат на зъболекар. Как може младеж като теб да си хареса лелка дето всява страх с зъболекарски инструменти. Толкова ли ти липсват млади момичета в живота че да харесаш някаква зряла лелка, че даже и зъболекарката при която ходиш. Аз като бях на 20, се заглеждах по ученички и излизах с такива. Сега на съм 30 и съм ерген, и мога да ти кажа, че по връстнички не се заглеждам изобщо, още харесвам ученички но вече съм чичко за тях и не става. Аз сега в момента си мечтая за ученички. А автора 20-годишен харесал лелка на моите години направо не знам. Изобщо не разбирам и тея дето пишат че ще е трудно за момчето и няма шанс. Те и жените на моята възраст си мечтаят за нещо свежо. Така че според мен автора има големи шансове, но не си струва. Аз ако съм в него ще си движа с ученички и ще си хвана младо гадже да си гледам кефа. Помисли си само ако прочетеш това авторе, какво би те чакало ако се обвържеш с Такава жена, дори и да е сама. Ти като станеш на 30 тя ще остарее още повече, ще ти омръзне бързо и тогава вече ще търсиш млади гаджета. Видях че историята е стара, не знам какви си ги свършил но дано да ти е влязъл акъл в главата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 7, има огромна разлика между разсъжденията на жена и ученичка. Може и да си прав, че при ученичка това е силен сигнал, но при жена е различно. Жените показват привличането по-различни начини. Те не се откриват, че са привлечени по мъж колкото момичетата. Техните сигнали са по-дискретни и много по объркващи, жените обикновено по-често изпращат смесени сигнали. Така че според мен 30 годишна жена да харесва младеж на 20 Тя това ще се опита да го скрие по различни начини и няма да му дава толкова директни сигнали. Със сигурност не би му лайквала стари снимки, дори и да го харесва. Споменал си че си ученик, като станеш малко по-голям ще разбереш мисленето на момиче и на жена.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c6231d784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Пич, къде я намери тая хубава зъболекарка на 30. Аз за 10 години смених 3 зъболекарки и 3-те бяха грозни вещици на по 50-60 години. Късметлия си. Ще ми се и на мен да ми се падне да намеря млада и хубава зъболекарка. Немога да си представя какво е да се влюбиш в зъболекаря си, но пък най-вероятно съдейки по теб би било много по-малко страшно да се лекувам при хубаво момиче на 30. Тея вещици кат ми вадеха тия машинки ме хващаше яко страх. Много ми е интересно това каквото ти се е случило. Така да ти се ходи на зъболекар, че даже да си гледаш зъбите в огледалото и да се радваш като имаш развален зъб, само и само да идеш. Аз въобще неща да си помисля да ходя на зъболекар, ходя само като е крайно наложително нещо с зъб и не се търпи. Тръпки ме побиват като знам че ще трябва да ходя на зъболекар. Аз немога да си представя това с мерак да ходиш на зъболекар :D.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 39ac519093
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До номер 10, с това мислене нищо чудно че си ерген. Дори и да харесваш твои връстнички, и с тях нямаш шанс с тоя акъл. Толкова незряло мислене имаш че жена на твоите години няма да те погледне. Че си прав прав си че има жени на 30 дето търсят свежо, но обикновено са
отчаяни глупачки. Истинските жени търсят сериозен мъж здраво стъпил на краката и с зряло мислене. И една жена на 30 не е лелка извинявай, а жена в разцвета си. А относно това което казваш за ученичките. Като те гледам какво си написал със тея дето си движел явно не си изчукал и една от тях като си бил на 20. То на 30 вече трябва да си експерт в залъгването на ученичи. Ся би трябвало да ти се лепят. Но като гледам написаното от теб. Ти нямаш акъл за залъгване на ученички, пък кво остава твоя връстничка да те погледне. А относно автора, шансовете му са минимални. На 20 едва ли да си здраво стъпил на краката си мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Няма какво да му се чудиш. Намери си някаква причина за лечение както казва номер 1, и като отидеш при нея казваш "айде някой път да идем на кафе" и така. Пробваш това е! Нямаш какво да губиш, дори и да откаже не е края на света, можеш само да спечелиш невероятна жена до себе си с финансова стабилност. Не се страхувай, всички сме хора, и тя е човек с собствени проблеми като теб, така че действай!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Човек напълно те разбирам и аз съм в твоето положение поне бях де. И аз се влюбих в зъболекарка която посещавах по-голяма от мен естествено както при твоя случай :D. Случайно написах в гугъл по моя въпрос и срещнах твоята тема зарадвах се че има и някой друг като мен. Няма да си казвам годините нито пък на зъболекарката но съм млад малко по голям от теб. И така и аз като теб я харесах, радвам се на всяко посещение и взех като теб да се привързвам към нея. И като съвет ще ти кажа какво направих аз. Поканих я на среща, но ми беше отказано. Тя ми каза неща от рода на "как ти хрумна да ме поканиш на среща, та ти си малък за мен, ти идваш тука на лечение, имам си човек до себе си" направо била в шок през практиката не и се случвало такова нещо, каза ми че няма интерес и така смачка ме със думи така да се изразя. Тъпо ми беше естествено, в началото много ме беше срам сам незнам как събрах кураж да я поканя на среща. Тъпо ми е като си спомня, но не съжалявам. Поне опитах. Такъв съвет ти давам на теб пробвай пък каквото такова може на късмет да ти е. Ето аз опитах жив съм здрав съм живота продължава и така. Ще се чувстваш по добре ако опиташ повярвай ми голям товар ще ти падне.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Браво номер 16, наистина голям кураж. Признавам си, аз това и на майтап не бих го направил ей така да поканя зъболекарката която посещавам без да имам чувства.
Поздравления, направо завиждам на такива хора, които свободно си говорят с жени. Аз съм срамежлив и не мога да си помисля да поканя момиче около моите години, пък кво остава за докторка, никога не съм имал приятелка за жалост и съм на 19 години. Ако още следиш тая тема, интересно ми е да те питам, още посещаваш ли тая зъболекарка която си поканил на среща или не?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От номер 16 до 17, не разбира се. Страшно неловко се чувствах след това и нямаше как да си позволя да ида пак при нея на лечение, аз реших още преди да направя крачката, че ако откаже ще прекратя лечение при нея, изходите бяха само два за мен: или създаваме отношения различни от лекар-пациент, или сменям зъболекаря ако ми откаже. Знаех, че ако направя крачката едното от двете ще стане и нямаше друг изход. То даже тя ми каза след това "Предполагам, осъзнаваш че ще е редно след това, което ми каза да спреш да идваш при мен на лечение". Съжалявам само, че загубих кадърен зъболекар, при който ми беше комфортно и сега ще трябва да си търся друг. Но такъв е живота риск печели, риск губи. Интересно ми е какво е станало с автора, все пак е минало една година откакто е публикувана темата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Леле интересно е да видиш някой от другата страна, някой който се е пробвал. След като прочетох тая история и аз писах в гугъл да видя има ли други такива и имаше няколко. И всичките, които видях бяха на жени, влюбени в зъболекари мъже. А и тази понеже е на обратно ми стана много интересна, и може би единствената, в която мъж харесва жена зъболекарка написана в България история. А и другото което е, от тези жени, неможах да намеря написано как са се развили събитията в тяхната история.
И интересното тук че е писал друг мъж, преживял същото, но направил крачката, просто невероятно и аз поздравявам този човек, наистина смела постъпка. Хубаво е, че е споделил и последствията. Като гледам от автора няма и следа, затова е хубаво, че някой тук със същото преживяване се похвали, че е опитал и е споделил последствията, жалко за човека че се е провалил, но както той каза такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аве номер 16 и автора вие добре ли сте ве. Как може да се влюбите в жена дето ви бърка в устата с някакви джаджи и ви зяпа с маска, бахти кви хора има на тоя свят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: af59e617df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, що бе къв е проблема, всички сме хора, няма значение доктор, адвока, учител всички сме хора. Това че учат докторите да не проявяват привързаност към пациенти незначи че доктор неможе да се влюби в пациент. И това че обикновено дават такива историй по-филмите незначи че не може да се случи наистина. Човек не избира в кого да се влюби, това просто се случва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker