Празнувам, когато са далече от мен такива мъже! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Празнувам, когато са далече от мен такива мъже!
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 3078 пъти
Щом от жените вече се изисква да работят и да изглеждат добре, от мъжете се изисква да се държат уважително и да помагат в домакинството!
РОБСТВОТО Е СТРАДАНИЕ! Това да си прислужница на някой деспот, който ти държи сметка за всеки лев и иска ядене като се прибере, за да си гледа футбола, това за мен е робство!

Ако искам неблагодарно и гневно дете, ще си осиновя! Мъж деспот не ми трябва!
Имам си и винаги съм мечтала за партньор, с когото всичко, което имаме е ОБЩО и си помагаме в трудностите! За такъв бих чистила и готвила ДОБРОВОЛНО, а не от задължение!
ПАРИТЕ СА НЕЩО НИСКО ЗА МЕН!

КАЖЕТЕ МИ МЪЖЕ, АКО ПАРИТЕ ВИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, КАКВО ВИ ОСТАВА? Гледате на мен като на прислуга, не ме уважавате, искате да ме използвате за секс и да страдам.

Ако гледате на мен като на прислужница, какво би ме правило щастлива с вас? В такива случаи на много мъже защитата им СА ПАРИТЕ! Но аз за парите разчитам най- вече на себе си!
Възпитавана съм, че парите не купуват т уважение!

С извинение: ВСЕКИ ДЕСПОТ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ И ДА СИ ГИ ЗАВРЕ ОТЗАД! СЕКСЪТ С ДЕСПОТ МИ Е ГНУСЕН! ДА СИ ДОБЪР МЪЖ Е НАЙ- ГОЛЯМАТА РАДОСТ И ЧЕСТ!
Щом жените за нищо не ставаме, останете си сами! Тогава избор няма да имате освен да готвите и чистите. А за оправянето на някой предмет вкъщи, много жени вече могат и това, защото мъжете и за това ни обиждат.
На нас ни трябва добър и нежен мъж, а не гневен техник!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 884d2cbce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

1.   Успокой се МА, гневна кифло! Какво си се разбесняла из целия сайт и пускаш разни словесни диарии против мъжете?!? Всички те разбрахме, че си гадна върла-зла феминистка и мразиш мъжете и искаш някой послушен роб, който да ти се подчинява и да ти слугува, ама много добре знаеш, че няма как да стане!!! Жената винаги ще слугува на мъжа, защото е по-низша от него, а мъжът е по-висш от нея като пол, и като такъв винаги може да наложи волята си над нея със сила. Мъжът е лидерът, водачът и главата на семейството, докато жената е създадена, за да го следва и да му бъде помощник. Така е било още от оно, винаги ще бъде, и никога няма да бъде обратното! Гадният феминизъм, който пропагандираш из целия сайт с твоите мръсни, гнусни, изпълнени с омраза към мъжете теми, му се вижда краят, и съвсем скоро ще свърши, след като талибаните от Афганистан нахлуят тук и изколят всички нагли феминистки като теб, и им покажат къде им е мястото, а именно: - боси, бременни и зад печката!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6f75c28f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

2.   Право в десетката! Аман от простаци, аман от деспотични мъже и лицемери, ако звъннат или във Вайбър са адски мили, случайно да не се запише разговор или направи скрийншот, а в действителност? На мен един такъв след като ме удари, после ми каза, че се бил опитал да не прегърне! Изсмях му се в лицето! Казах му ще ти е приятно ли някой със сестра ти да се държи по този начин, да лъже наляво-надясно за нея да се държи по телефона, а наживо да я блъска и третира като слугиня, "Еми няма да ми е приятно". Ако опре до собствения им г*з и роднини ще са големите мъже-защитници, ама ако не е родната им сестра, с друга може. Не става така.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 653ab57f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

3.   Авторке, нормално е и мъжете, и жените да искат да са в сериозни отношения със себеподобен като ум, грамотност, обща култура, възгледи за живота, стремежи, себеусъвършенстване и прочее човек.
Любенето защо ти и много други жени го наричате "употребяване" и "използване"? То е най-висшата форма на близост между двама обичащи се души. И защо все го намесвате в едно изречение с парите, сякаш си отдавате половия орган под наем?
Познавайки себе си и качествата си като личност, според теб, с какво би могла да допринесеш в живота на един мъж, така че той да има желание да е с теб и извън леглото? Кои са тези твои качества, развити от теб през годините и които нямат общо с парите, креватните умения и физическото излъчване? Отговорът на този въпрос ще покаже истинската ти стойност като човек.
На мен темата ти ми харесва, защото дава повод за размисъл, като това следва да е отправено и към жените, и към мъжете.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e062ff89a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Авторке, дивотията, простотията и беснеещият феминизъм в мъжемразките ти постове нямат край. За твое добро ще е, да влезеш да те полекуват в психиатрична клиника, да се оттеглиш от този сайт, и да спреш да пишеш безмислените си мъжемразки брътвежи и злобни нападки срещу мъжете. Ще бъде добре за твоето здраве, и за твоята психика. Защото вече наистина ни ПИСНА от женската ти простотия и злоба, с която атакуваш всички мъже. Съжалявам но никой мъж не ти е виновен, че си дърта, грозна и дебела и никой мъж не те иска, че да изливаш толкова много злоба и омраза към мъжете, ти сама си си виновна. Спри да пускаш вонливите си словесни диарии срещу мъжете една след друга в нета, и потърси вината в себе си, не в мъжете, и се покай пред Господ за грешките, които си допуснала. Иначе Божият гняв рано или късно ще те застигне, и Господ ще те накаже за всичките извращения и прегрешения, които си извършила през целия си жалък живот.

Модератор, защо не спреш да публикуваш омразните, злобни, емоционални излияния на тази изкукуригала, побесняла феминистка, а вместо това даваш поле за изява на психично болните й брътвежи? Защо не спреш да ги публикуваш? Нека да позная: И ти си сърдита дърта лелка-феминистка в менопауза, без мъж и деца, и само се чудиш с какви глупости да си разнообразиш самотното, скучно ежедневие по цял ден? Имай поне малко съвест и щом ще публикуваш злобните женски нападки към мъжете, публикувай и отговорите на мъжете към тях, и спри да ги триеш. Имай съвест за пред Бога, покай се пред Бога, или ще те застигне Божият гняв, и ще си плащаш с кръв за всичките си прегрешения и грехове.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e062ff89a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

5.   Авторке, и ние мъжете празнуваме, когато са далече от нас такива жени като теб, а именно: изтрещели, побъркани, злобни феминистки, с психопатически разстройства. Не се безпокой, не си ни притрябвала на нас, ние си имаме нормални жени, които си обичат секса с нас, и не го смятат за "наказание", "робство", или там каквито простотии си написала. Смятаме жени като теб за крайно противни и отблъскващи, и сами те отбягваме. Не е нужно да лееш толкова много злоба и омраза към мъжете пост след пост. Айде прав ти път, и се опитай да се полекуваш малко в лечебно заведение, защото по тези простотии, които пишеш, психиката ти ми изглежда доста разхлабена и нестабилна, и имаш нужда от професионална помощ, за да си я оправиш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d9525526d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Жените се чувстват употребени, когато мъжът свърши, а те не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 50343243c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

7.   Ще каже човек, че за авторката са се наредили на опашка и се бият куп богаташи-деспоти.. Най-вероятно на хоризонта не се вижда нито един, та затова е истерясала толкова.
Трябва ѝ психотерапевтична помощ.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 653ab57f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Номер 2, просто много мъже отдавна са наясно с лицемерието и подлите номерца, които кроят част от жените, включително и вманиачеността на последните да записват разговори и да ги разгласяват на всеослушание; особено, ако имат нужда да убедят останалите как съзнателно избраният от тях мъж е гаднярът, а те били жертвите. Затова - не очаквай всеки мъж да влиза в тези хитри капани така на доверие, както се е случвало често в миналото!
На мен също ми се е случвало на няколко пъти през годините жени нарочно да накланят разговора в определена посока, през цялото време да боравят с двусмислени изрази, граничещи с пошлост, с цел да ме пробват аз докъде мога да стигна по така подлятата от тях вода, докато в същото време са ме записвали тайно и всичко е било един целенасочен театър от тяхна страна. Грешката в очакванията им обаче е там, че аз и по телефона, и на живо съм винаги себе си и няма как да бъда "хванат в крачка". Дори напротив - обичам да изненадвам приятно във всяко едно отношение. Не ми е проблем да кажа на жената по телефона нещо за свирки или друго "забранено", което повечето мъже се боят да изрекат открито от страх да не се отдръпне жената, защото искат да мушнат чушката и гледат да се представят в най-добрата си светлина пред нея, а после да я скъсам от старателно лизане, каквото не е очаквала. Между другото, в повечето случаи тези жени после са ми благодарили, че макар и малко по-челно влизащ в разговора, съм бил искрен и не съм се опитвал да ги залъгвам. Мисля, че е по-добре да има пълна откритост още от самото начало, за да са наясно и двамата човека в едно общуване какво може и какво не може да предложи всеки един от тях. Така ще съумеят по-лесно и скоро да преценят дали имат пресечни точки и доколко това би могло да осмисли общуването им.

А защо мъж ще иска да те удря? Поради добро поведение от твоя страна ли? Защото много си си мерила езика? Или, поради качествен подбор на мъже - пак от твоя страна?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c2729c76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

9.   Кифлоприземител, благодаря ти! Както казах, аз съм готова да правя всичко за моя любим. Това, което искам просто е и двамата да си помагаме и да се уважаваме, да сме честни и справедливи един с друг.

И двамата имаме много да научим от връзката си. Правя доста постове, но такива като коментар номер 1 за мен са тъжни хора. Именно заради тях правя тези постове. Каква чест и достойнство един мъж има в това да обижда жените или да ги подкарва да чистят и готвят, иначе ще им изневери или напусне? Много мъже съм виждала с такива изказвания. Просто е гнусно!
Номер 1, каквато свобода имаш ти да обиждаш и псуваш, такава свобода имам аз да поствам!

Кифлоприземител,
Аз съм грижовна и много любвеобилна, но научих, че в щастливата връзка и двамата партньори се грижат един за друг. Няма такова нещо като "ти си длъжен/длъжна да.... или се махам! За добрия човек и на улицата бих живяла ако ме обича!

За какво ми е човек като номер едно който има пълен джоб с пари но няма грам уважение?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5dc7e23810
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "ДА СИ ДОБЪР МЪЖ Е НАЙ- ГОЛЯМАТА РАДОСТ И ЧЕСТ! "

Нека ти дам обратна връзка:

Като добър мъж, който не е лицемерно добър, а по природа добър, мога да ти кажа, че търпях само негативи. Опитах и ми се наложи да изпия от цялата женска гадост, която може да се сетиш. И то уж от "добри" момичета и жени!

Накратко, мисля, че си неориентирана и излязла от релси млада 20 и няколко годишна жена.

Ако искаш, ела при мене (добрият български мъж) да ти покажа, какво се изисква и очаква от тебе "добрата българска женица".

С "две" думи: бой, секс, както аз искам, когато аз искам и колкото искам, шамари при всяко по-сериозно надуване на главата ми, печката, добре сервираното ядене на масата, метлата и парцала, в добавка към копчето на пералнята!

Това заслужавате всички "добри и примерни" българки.

Убедих се (по трудния начин), че всичките сте един дол дренки, следователно заслужавате едно и също отношение - НА ПОКОРНИ РОБИНИ! Включително като те чета и ти! И силно се надявам да срещаш само това, което реално заслужаваш. Което не е трудно да се досетиш, какво е.

От един бивш добър мъж!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d14dc5d916
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

11.   Авторке, вместо да беснееш по форумите, вземи си хвани един качествен български мъж да ти намести всички чакри и ще видиш как ще ти дойде от вътре желание да му сипеш ракия и да му нарежеш салатка. А да и да му врътнеш една мусака.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 94823fc31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тоя сайт отдавна се е превърнал в абсолютен кенеф за душевни отпадъци. Освен всичко, е пълно с десетки фалшиви и провокативни теми.
В тоя ред на мисли, тая тема ми прилича точно на такава.
Е, аз пък празнувам, когато ненормалници като аввторката са далече от мен. Все повече и повече се убеждавам, че да имаш връзка в днешно време е абсолютно безмислено, а какво остава и за деца.
За какво да имам деца, като майка им е бесна феминистка, която има криворазбрана представа за света. Масово жените след 30 просто не сте добре с главата, а не сте добре, защото реалността ви удря много силно.
На английски си има и специален израз за това нещо. Няма как да стане, колкото и да псувате мъжете. Вече не сме тъпи и да робуваме на женските манипулации.
Вече сте еманципирани и свободни да правите каквото искате, така че далече от нормалните мъже, а такива определено все още има.
Аз не се слагам в това число, защото си изпатих доста от жените и съм емоционално повреден. Уж различни, а всички са еднакви, като теглиш чертата. Но мъжете все още вярват, че има нормални жени и затова толкова лесно се подлъгват.
И още веднъж, не се връзвайте. Такива теми са само за пълнеж. Даже и аз не знам защо си отделих времето, но може някой да вдене нещо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b566bfd99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

13.   Авторке, аз се ориентирах към западни мъже и вече нямам този проблем. Горещо ти го препоръчвам!
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 20de4c01e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

14.   Под, , Добър и нежен мъж, , е ясно, че имаш напредвит мекушав путьо, който може да въртиш на малкия си пръст, и с лекота да му слагаш рога без това да има последици. Лошото, е и че синчето ви ще стане и той путьо и ще бъде мачкан в живота, понеже подобното създава подобно. Не се притеснявай за грубите техници, те, ако разполагат с някой лев и са подсигурени без жена до себе си няма да останат.











Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9881b896b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

15.   Не се занимавай с българин, лесно е.
Моят мъж е българин, но при мен няма как да се намеси подобен на каквито визираш ти. Като начало е съвсем изключен варианта да пие алкохол примерно. Такива номера да ми изисква слугуване, че и със заповеди кое, как иска...буахахха не съм се предложила за слугинче, грешка в избора, пътя и следващият, по- добре проверен.
От теб зависи за кажеш НЕ! Всеки с подобни нужди може да и ще се пробва, но ти си която ще се съгласи или не.
Ето н 1, комплексар, с нужда някоя жена за мъж не само, поне за бей да го признае, ако от жена не е признат за такъв, болният психар ще посегне да бие защото знае, че чеп за зеле не става от него, уважение не може да спечели, няма дори минималното за това и за това с бой...където мине. Такъв няма как да дори да диша въздуха близо до мен например, пък да се опита да ми вдигне ръка, ще завърши със същата завръща в задника.
Но пък с удоволствие правя любими вкусотийки за съпругът си, обичам да го поглезя, да му правя изненади т.н. Той пък често се прибира с изненади за мен- шоколад, морски деликатеси, неща които знае, че харесвам. Абсолютно никакъв проблем не ми е да му кажа току-що прибрал се от работа "тази вечер сготви ти" или пък "удари една стирка в кухнята" да речем. Обикновено си готвим заедно на приятна музика и се превръща в забавление, често яденето изстива защото приятното готвене завършва в банята след някоя мебел...
Авторке, изборът е ТВОЙ! Никой мъж не може да се намеси насила ако ти не му позволиш!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2ff3375d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

16.   До 4
Много си прав като казваш, че авторката е една дърта, грозна и дебела злобна шамандура. Но виж какво казва в историята си: "Гледате на мен като на прислуга, не ме уважавате, искате да ме използвате за СЕКС и да страдам". Абе дърта, грозна дебелано, кой мъж е пожелал секс от теб. Такъв мъж едва ли съществува в България. Той като ти види килограмите и грозотата ти той ще побегне далеч, далеч от теб. Както и други ти казаха бягай до психиатрията защото Господ такива като теб няма да ги търпи повече.
Н. 10 авторката не е 20 и няколко годишна. Ако я видиш на живо ще припаднеш от изненада. Не само, че е дърта грозна баба ами е и много злобна и заядлива. Тя от самота е намразила мъжете защото никой мъж не и обръща внимание. Злобна злобарка.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c2729c76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

19.   Какво сте взели да ми държите сметка пък всичките, че поствам? Бе АЗ ВАС ли ще слушам бе шушумиги?

Кои сте вие, че да ми казвате какво да правя, аз да не съм жена ви? С мен тия номера не минават! Не виждам някой да ви държи вратовете да четете :D Май се объркахте нещо!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 97e9af2ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

21.   Ами поздравления, току що отдели време отново на типа мъже срещу който си. По - умните хора по закона за привличане съветват да влагаш мисли и действия над неща, които желаеш. И според мен до голяма степен е така иначе се получава мрънкане срещу природата. Впрочем "тези мъже" и "тези жени" сега са доста, но това следствие, а не даденост. Сега примерно ти за секунда помисли ли колко е сложно за един свестен мъж или жена в днешни условия изобщо да има само шанса да има партньор. На твое място вместо злоба и мрънкане бих чел повече литература ( не тези майтапи с усъвършенстването, а художествена класическа), бих тренирал или да пробвам нещо ново. Няма да съм лицемер и ще кажа, че се надявам авторката да е под 25 годишна възраст, защото в противен случай това говори за една мога лоша тенденция засилваща се като инфлацията сега.
( кифлоприземителят за пореден път е с коментар на място, послушай и него)

М26

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d9525526d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

24.   Браво за прекрасната тема,!
Право в десятката!
Простаците като номер 1, които все го карат на Мими и Деси веднага наскачаха! Причината да сте сами е у вас, балкански примати!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d59af6284
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

28.   24, простакесата си ти, злобна мършо. Аз съм си много сложен и интелигентен и съм по-умен от теб, защото съм мъж, а мъжете по природа сме много по-умни от жените. Не се безпокой за нас, ние никога не сме сами, и винаги си караме на някоя Мими и Деси, ти по-добре мисли за себе си, че така като те слушам, май отдавна не са ти топвали нищо в геранчето и затова си толкова злобна!

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3308100a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

30.   28, гузен-негонен бяга!
Толкова злобен си, защото жена не си помирисвал от години.
Имам IQ161, а твоето надали ще стигне 100.
Ще си останеш жалко, нещастно и недоучило човече, което си мисли, че полът определя интелекта.
Моят интелект го е определил баща ми, а на твоите деца не им завиждам, ако изобщо някоя се съгласи да роди дете на човек с психическо заболяване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4d59af6284
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

31.   От 28 до 30
Вместо да крадеш заучени наизуст народни мъдрости, с цел да се правиш на оригинална, би било добре да се замислиш над казаното от мен и да го асимилираш. Не се безпокой за мен, аз всяка вечер помирисвам различна жена, и си имам редовен полов живот с такива жени, каквито ако видиш на живо, ще се насереш в гащите от злоба и завист, че не си като тях. Много е лесно да си нацвъкаш сама 3 петички на безмозъчния коментар, а на тези казващи истината, да набиеш единичните, защото истината не ти изнася. Много по-трудно е да погледнеш вътре в себе си, да си осъзнаеш и признаеш грешките, и да се поучиш от тях, ама вие жените нямате достатъчно интелект за това.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 653ab57f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

32.   Само да отбележа, че истински умните хора:
1. не се хвалят колко са умни;
2. не считат оценката от измисления тест за досетливост като някаква отправна точка (той изпробва досетливостта въз основа на решаване на точно определени зрителни и математически задачи, повече от които нямат нищо общо с живота, отношенията с хората и повечето професии);
3. не са толкова будали да смятат, че умът идва наготово като наследство от родителите, вместо да бива развиван и обогатяван с течение на годините;
4. не твърдят с такава увереност за непознати в Интернет, че не са помирисвали жена и карали на ръчна.

Между другото, има два типа хора с висока оценка на този тест на "Менса": едните са известни с това, че са допринесли за човечеството или поне за голяма група хора, благодарение на измислените от тях изобретения и нововъведения, а другите са известни с това, че се хвалят наляво и надясно как просто разполагат с една оценка от теста и всъщност нищо смислено не са постигнали за обществото и напредъка на човечеството.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2729c76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Кифлоприземител, понеже ти защитаваш тези тъжни същества, моля те копирай коментарите им като например този на номер 28 и нека направим дебат, с какво той се е показал като добър и интелигентен?
Или като мъж, които мисли по същия грозен до повръщане начин, и ти ги защитаваш?

Номер 28 има нужда от помощ и психиатър, защото звучи заплашително и дори като човек който може да те убие или поне сериозно да те нарани! Носи ти се славата в сайта но не знаех че се гордееш да бъдеш част от хора с психични разстройства!

А той КОЙ Е и от къде знае авторката каква e? Виждал ли я е, нека предостави снимки и доказателства че е "дърта" както се изрази! Нека покаже нейни снимки адрес нещо някакво доказателство и нека тя потвърди!
Май си е някое младо хубаво момиче а той е някой старец който го болят топките че жена не го поглежда!

Браво за темата!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 35b6241f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Психолозите твърдят, че сексуалното въздържание води до трайни психични отклонения, а в този сайт има няколко мъже, които са опасно луди...

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2ff3375d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Н. 30 към н. 28
Н. 30 ти си злобната към н. 28 защото точно ти не си била с мъж поне през последните 25, 30 години. Когато си била млада със сигурност си имала над 100-тина мъже, но сега си жалка картинка. Иска ти се да си с мъж но... няма такъв да ти стане мераклия. А колкото за твоето IQ едва ли имаш дори 61 а камо ли 161. То Айнщайн не е имал IQ161, а ти се изкара по-умна дори и от него. Виж, по лъжи нямаш равна на себе си и ако упределяха жените по лъжите им ти щеше да си на най-високото стъпало. В това аз напълно вярвам.
Да, ние всички мислим, че пола определя интелекта, защото ако вие жените имахте интелект равен на мъжкия, вие щяхте да сте най-големите откриватели и инвентори. За вас науката е непостижима.
Още една глупост казваш като твърдиш, че твоя интелект го е определил БАЩА ти. Ти чуваш ли се какви глупости говориш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d4f005ad15
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Злобата на някои жени просто ме съсипва.

Искате добри мъже? Ми започнете да се държите добре с тях.

Тая помия къде си я тръшнала тука просто потвърждава мнението на хората, че новото поколение жени не ставате за чеп на зеле. Вземи си един дебел вибратор и си стой сама цял живот без да пискаш за щяло и нещяло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6fb06446b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   До Кифльо
1. Гените определят потенциала на личността.
Например в света е имало и има много художници, но само единици от тях стават световноизвестни. Колкото и да учиш, не ложеш да надскочиш себе си, но ако не развиваш уменията и талантите си никога няма да стигнеш до техния таван
2. Щом си толкова добре запознат с тестовете за интелигентност, значи си решавал такива.
3. Щом се чувстваш длъжен да отговаряш на коментар, който не е отправен към теб, явно резултатите ти от теста не са били впечатляващи.
Писмените доказателства от теста имат много по-голяма стойност от голите твърдения, "много съм умен".
4. Лично засегнат и комплексиран ли се чувстваш от провокаторски подмятания, че защитаваш събратята си по неволя?
5. Колко глупав трябва да е един мъж, за да се хвали с колко и какви жени е преспал?
Все информация, която няма как да бъде проверена
6. Колко плиткоумен трябва да е същият, за да твърди, че мъжете са по-умни от жените само, защото са мъже.
Един елементарен работник във фабрика по-умен ли е от жена с професия нотариус?
7. Ако някоя жена те провокира, няма да стане грозна, само защото ти се иска да е гризна и я обиждаш, че е грозна.
8. Като сте толкова умни, защо не сте богати или поне заможни?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2729c76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   ... Хората могат да говорят каквото пожелаят, но нека не забравят едно:
Вселената има уши и накрая всеки си получава каквото е заслужил!

... Който е правил зло, наранявал е семейството си и е използвал парите си за користни и манипулативни цели,

един ден ще си замине като мрачен човек без любов, от който хората ще са щастливи да са се оттървали.

Вие си мислете: КАКВО ЖЕЛАЕТЕ ДА ОСТАВИТЕ СЛЕД СЕБЕ СИ? С КАКВО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАПОМНЕНИ?
С омразата ви, обидите, гнева и хулите към семейството ви...
Или любовта, грижата и светлината ви?

Парите си на онзи свят НЯМА ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ! И на онзи свят никой нямва да ви похвали или да ви признае с колко жени сте спали!

От тази тема по- скоро вземете и се замислете: Какво оставяте след себе си? Как карате другите да се чувстват? Наранявате ли хора които са ви направили добро, обиждате ли?

КАКВО ЩЕ ОСТАВИТЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД СЕБЕ СИ? Ще плачат ли за вас или ще се радват че ви няма и живота им е олекнал?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 820b251244
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   На мен ли така ми се струва или последно време зачестиха подобни темички, със сходен тон, доста пиперлив език, крайни изказвания които по скоро ни оставят озадачени отколко, как да го кажем - "осветлени".

Очевидно е, че авторката има конкретна идея как иска, или по скоро - как не иска да си живее живота. Това което не мога разбера е защо е този патос и неистово желание да си тръби разбиранията като глашатай през два дена. Мен лично ми се струва, че тя има повече теоретични познания и опит. Изглежда като човек дето е изгледал некое видео в които се разискват някакви крайни случаи и това се изпозлва като база за изваждане на генерални заключения, слагащи една не малка част от мъжете или жените под общ знаменател. Което е нелепо, разбира се. И е най вече обида за вашият интелект, ако сте се подвели по подобни.

Това което авторката явно не осъзнава, е че никой не и е опрял пистолет в челото, че да я кара да чисти на някой пръч. Самата идея ми се струва абсурдна и честно казано смешна. Това може и да е било вярно преди век но днешно време всеки уважаващ себе си мъж отдавна се е научил да си чисти и да си готви. Останалите са просто все още непорастнали деца, които явно така и не са разбрали, че да си "голям" значи преди всичко "отговорност" и после "права и удоволствия". И като всяко едно разглезено дете, почват да реват с пълно гърло, използват предимно думичката "искам", и чакат мама или тате да дойде и да се погрижи за тях. Или некой техен заместител, бидейки той осъзнат или неосъзнат. Ще се учудите колко 25, че и 30 годиншни се вписват безпроблемно в горепосоченият образ. Влизал съм в немалко ергенски домове, и такива на "силните и независими" хмм.. дами. В интерес на истината, трябва да признаем, че жените са малко по прибрани. Но не толкова, че да ми се е приискало да взема една такава да живее в моя дом щото ще излезе, че аз трябва да чистя след нея, а не обратното. Не ме разбирайте погрешно - проблемът не е кой след кого ще чисти. Просто опитът ме е научил, че човек който не може да си изчисти след собственият гъз, има далеч по големи проблеми. И в крайна сметка е неподходящ за сериозна връзка. Но това пък понятие - "сериозна и пълноценна връзка", така или иначе се оказва, че е една недостижима химера за модерния човек. И май излиза, че всичко си е в реда на нещата и те си се развиват по съвсем очевидна причинно-следствена връзка.

С други думи - времето, а и повечето зрели хора, са напълно безразлични към твоите вярвания защото ние знаем, че това е преходно явление и след някоя друга годинка ще разбереш, че есенцията на нещата, реалната причина поради която се случват нещата по начина по който се случват, е малко по различна.

Единствената точка която може би заслужава да се изтъкне, е че времето е по благосклонно към мъжете, отколкото към жените. По ред причини. Така, че авторке, "празнувай" си ти. Ние знаем много добре в какво се изразява това ваше "празнуване". Но за разлика от теб - знаем как и къде свършва това. Наздраве и попътен вятър :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 653ab57f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Номер 33, аз приветствам правото на всяка жена да бъде уравновесена, искрена, неподправена, да работи и да се държи като зрял човек, способен на отговорности. Това, че някои избират да се държат противоположно на гореописаното, е изцяло тяхно право, а последствията за тях са заслужени и съвсем очаквани.
Уважавам изконното право на жените да се трудят и да плащат сметки наравно с мъжете. Много жени призовават за равенство между половете и те имат моята пълна подкрепа и разбиране в това отношение. Никога не си позволявам да подценявам която и да било жена, да я мисля за безпомощна и неспособна да се справя в живота. Харесвам борбените жени, притежаващи чест и достойнство.

Признавам си, че през годините многократно съм нарушавал равенството между половете, като съм си позволявал да бъда толкова лош:
- да нося вместо жената тежките торби с покупки (накърнявал съм по този начин достойнството ѝ, задето ръцете ѝ са оставали ненатоварени и без мускулна треска);
- да чистя пода, стъклата, чиниите, масите, да оправям леглото, да извършвам поправки и освежаване в квартирите ни, да боядисвам стените, да обзавеждам с техника и мебели (тя се е чувствала потисната, че съм се забавлявал с тези дейности и е била принудена в това време да се нагърби с тежката задача да гледа телевизия или да пие кафе, докато чете женски списания);
- да плащам изцяло всички разходи и сметки, отнемайки правото на жената да поема половината тежест за това (гадняр съм, зная; почти всички мъже сме така и цял живот тормозим жените да не харчат собствените си пари за нас или за общото благо);
- да съм единственият работещ във връзката или многократно повече печелещият, ако жената е работела в даден период (едновременно с това е била наказана от мен да посещава салони за масажи и разкрасяване и да харчи моите пари, за да ѝ е още по-гадно, докато аз съм се забавлявал да работя по 10-15 часа дневно);
- да върша почти цялата "работа" в леглото (това ме прави ужасен ужасник, защото тя се е изтощавала от лежане с разтворени крака в мисионерската поза или на задна);
- да се оправям с всички документи, касаещи наши общи дела (чувствала се е пренебрегната, че съм я лишавал от тези отговорности, макар и прехвърляйки ги върху мен по нейно изрично настояване; но иначе съм виновен, защото все пак съм мъж, а всички знаем, че мъжът винаги е виновен, а жената винаги е права и никога не греши);
- дори се е случвало и аз да оправям неразбориите в банковата сметка на една от бившите ми приятелки (бил съм голямо чудовище да ме убеди аз да ида вместо нея да чакам половин час в банката, за да може тя през това време да се тормози на стола в съседното заведение с чудовищния сок от портокал, който си е поръчала с моите чудовищни пари);
- да поемам вината за извършени от нея необмислени постъпки, само и само да има мир и да не прави от мухата слон (разбирай: отнемал съм ѝ по най-зловещия начин райското право да се чувства виновна).

К'во да ти кажа... Мъжете сме чудовища, задето вършим ей такива злини на жените, като тези от списъка горе. :) Аз не искам да се променям и винаги ще си бъда същото чудовище, отнемащо тези права на жените, тъй като ми харесва. Е, понякога бих отстъпвал, за да вкуси и жената от насладата да се труди и да плаща, но в повечето случаи предпочитам аз да върша това.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 653ab57f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Номер 39, няма нужда някой да е решавал разни задачи, за да има представа какво включва изпитът на Менса. Това мнозина го знаят от обща култура и са наясно, че оценката накрая няма нищо общо с това колко е умен един човек и доколко успешен може да е в живота по отношение на обща удовлетвореност, свободно време, хобита, работа, приятели, семейство, уважение на околните, изградено име в обществото и прочее.
През годините съм влагал толкова пари за оборудване и производство, че ако не го бях правил, в момента можех да има скъпи жилище и кола, заради които да ме тормозят върволяк млади жени да сме заедно. Знаеш ли защо съм избрал другия начин? Защото съм умен и зная какво искам да постигна и как точно да го осъществя успешно! Не гледай кой имал "Бентли" и кой от какви почивки се хвали на всички в Instagram, а се опитай да погледнеш цялостно на нещата.

Ако ми дадат да избирам между 10 милиона лева, които да харча на воля, и ценни умения, които чрез вложен труд могат да доведат до големи постижения и да са от полза и на други хора, наред с печалбите, то винаги бих избрал второто. Едно от най-бележитите качества на мъжете е тяхната способност да бъдат търпеливи и целеустремени, следвайки неотлъчно това, което са решили да постигнат. Именно затова днес се радваме на всичките уреди, технологии и други изобретения, които правят живота ни по-лесен спрямо преди десетилетия; и особено живота на жените. Почти 100% от всички значими изобретения през вековете са дело на мъже. Никой не е забранявал на жените да изобретяват. Дори има няколко известни изобретателки и откривателки. Историята е достатъчно красноречива.

Парите не са показател за това кой колко е напред с материала, а и е хубаво човек да бъде смирен и благодарен за всичко, което има (дори и привидно да е "малко"), но щом изрично се обръщаш към мен и ги намесваш в разговора в твоя въпрос номер 8, нека тогава те попитам аз теб следните неща:
1. Способствала ли си пряко с твоите умения за разрастването на три производителя, един от които чуждестранен? Два от тях основани ли са заради положения от теб труд, който е бил единствената причина изобщо да съществуват и да започнат да стават печеливши?
2. Имаш ли дял от чуждестранна фирма, която увеличава капитала си с всяка следваща година?
3. Получаваш ли всеки месец дял от постъпленията, без да ти се налага да работиш?
4. Можеш ли с положен от теб труд за един месец да изкараш до 10 средни месечни заплати?
5. Разработваш ли в момента изделие, чиято продажна цена ще бъде над 1 милион евро за всяка бройка и с голям марж на печалба?
6. Предвиждаш ли в близките години да основеш собствено предприятие и да отвориш нови, високоплатени работни места? Вярваш ли в способностите си и достатъчно предприемчива ли си, за да рискуваш и с упоритост да го сториш? Подготвена ли си спокойно да приемеш един вероятен неуспех или още по-вероятен успех?

Докато мъдруваш как да отговориш на горните ми 6 въпроса, аз с лекота отговарям на твоите 8:
1. Грешиш. Повечето известни художници (по-точно картините им) стават оценени след тяхната смърт. Докато са били живи, са тънали в нищета и никой не е оценявам дарбата им.
2. Грешиш.
3. Грешиш.
4. Самовтълпяваш си и/или целенасочено се опитваш да вмениш усещания и мисли, които не витаят у мен.
5. Жените са тези, избиращи почти винаги мъже, които се хвалят с колко жени са спали. Намекваш, че жените съзнателно си избират глупави и ненадеждни мъже, мачкали чаршафите с безброй други жени преди тях?
6. Провери какво казва историята относно големите умове на цивилизацията, отговорни за развитието на технологиите. Провери основно представителите на кой пол са изградили повечето отрасли и удобства, които са способствали сега да живеем в по-леки условия. Дори твоят телефон е твърде вероятно да бил сглобен от сръчни женски китайски ръчички, но проектиран от мъжки умове. Електричеството, което използваш, идва благодарение на изобретенията и на труда на мъже. Водата, която пиеш, идва благодарение на изобретенията и на труда на мъже. Храната, която ядеш, е отгледана/изработена и доставяна от мъже. Техниката, заради която не переш на реката, не готвиш на ръчно запален огън и не клякаш над клекало в двора, е изобретена и изработена от мъже. Превозните средства, на които се возиш, са изобретени от мъже. Хотелите, в които много твои съполовки биват изчуквани срещу определена сума пари, са построени от мъже. Автобусите, влаковете, корабите, самолетите и т. н. са управлявани от мъже (по-често жена ти къса билетчето в автобуса). Най-признатите с уменията си хирурзи и готвачи са мъже.
Не е уместно да сравняваш работник в предприятие (голям процент от мъжете и жените) с жена нотариус (нищожен процент от всички жени). Бил съм общ работник в няколко предприятия и понякога съм печелил повече пари от повечето жени нотариуси. Не изключвам вероятността до няколко години да печеля стотици пъти повече от тези жени. това дали ще ме направи по-умен? Не. Защото умът не се измерва с пари! Дано успееш и ти да го осъзнаеш, тъй като така зададен, въпросът ти е подвеждащ или просто показва твоя начин на възприятие!
7. Това в какъв смисъл го написа? Една жена е толкова красива, колкото е след къпане; без грим. Част от красотата на човек се дължи и на неговото поведение, ценностна система и отношение към останалите. Жена, която прави хубави свирки и продължава да го смуче поне 1-2 минути след свършването, също е много по-приятна и желана от съпоставима като нея външно, която обаче не прави свирки; или, която нарочно държи мъжа на сухо с цел да окаже натиск над него поради нейна прищявка. Такава веднага бива пращана да си пробутва номерата при някой на нейното умствено равнище. Повечето мъже биха избрали вярна жена средна хубост 5/10 с благ нрав и всеотдайна в отношенията и в леглото, пред друга, която е вечно неудовлетворено мрънкало 9/10, върти подли номера и в леглото е малко по-жива от чувал с картофи.
8. Моето богатство не е едно, а са няколко:
а) Здравето;
б) Ценностната система, силата на дадената дума и безупречно точното отношение към хората, които с действията си са заслужили да са в моя кръг от познати и приятели;
в) Малкото, но истински приятели, с които сме минавали през добро и лошо и сме се подкрепяли взаимно;
г) Грамотността, поддържана на някакво що-годе прилично ниво по мое желание;
д) Способността да се въздържам от обиждане на грубо обиждащите ме и нападателни хора, а вместо това да отвръщам с усмивка или просто да им говоря/пиша по същество и без да падам на тяхното ниво;
е) Уменията, които с много лишения, търпение, упоритост и последователност съм придобивал през годините.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2729c76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Ами много "умно" от твоя страна номер 41, но всъщност на много жени наистина дори пистолет им опряха в главите и дори някои от тях ги убиха мъжете им от мания за контрол и ревност, или защото нещо друго не им харесва!

Вие сте забравили, че връзката не е данък и не е сделка, а е съжителство и взаимопомощ. Хората не са щастливи, защото я виждат като някакъв договор където всеки е длъжен да прави нещо.

Празнувам си да! За мен е комплимент, че само добри и стойностни мъже ме харесват, а гневните ме избягват и не могат да ме дишат, защото просто не им позволявам да се възползват от мен! Не ми трябва секс за една вечер, не ми трябва Чичко Паричко, не ми трябва гневен деспот да ми казва какво да правя!

Имам си приятел, който е комунист и дори ме подкрепя! Повечето ми приятели в миналото дори са били момчета :D Но нито един от тях никога не е помислял дори да ми каже глупостите които се ръсят в този сайт.

Как може дори да има сравнение? Аз допускам само мъже от класа!

Мъжете в Сподели могат само да се НАДЯВАТ да имат вниманието на момиче като мен! И защото ги е яд дрънкат, че никой от тях не ме искал СЯКАШ МИ ПУКА :D Това означава, че доста са се подразнили!

Аз си пиша и правя каквото искам! На вас пък никой не ви е опрял пистолет в главата да ми четете постовете! Ама май ми станахте фенове?


ХАХАХАХАХАХА!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker