Когато миналото те дърпа на зад ,а ти се инатиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато миналото те дърпа на зад ,а ти се инатиш
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1065 пъти
На кратко първият ми брак се разпадна след 10 г връзка.Той все работеше и нямаше желание даже да говори с мен.Аз пари така и не видях все нещо се чупеше по колата му и живеехме с нашите той като на хотел.Имам дете на 8г разделихме се когато детето беше на 2.Тогава се появи любовникът ми само секс и толкова.Осетих ,че може да иска повече и си обрах крушите (уговорката не включваше чувства).Пак се виждахме дори когато бях сама ,но с женкар работата не ми хареса.От 5 г съм в друг град на 150 км далече от миналото.Пишехме си с миналото понякога все ме молеше да се виждаме за единият секс.Не сме се виждали от както заминах.Тук създадох семейство с любящ мъж които знае за миналото ми.Знае и че още комуникираме ,но аз не прекрачвам границата.Имам дете от настоящият си партньор.Не дели децата.Щастливи сме ,но миналото все ме търси да се видим пак .Все отказвам защото наистина нямам нужда от него.Той все казва че ще ме чака и бам... Ти беше най добрата и те обичам.Знсе че точно заради това се отръпнах.Жал ми е за жена му ,че му роди две деца а той още се чуди как да си го завре някъде.Мъжът ми знае ,че съм със слаби ангели и че този човек ми е слабост.След нова година му изпратих подарък ключодържател с надпис за спомен.Блокирах му чата.Миналото ми не би ми се обадило никога .Не искам да се връщам в онова време когато не зачитах мъжа до себе си.Когато отивам при родителите си на гости понякога се засичаме в града ,но аз съм с мъжът си и той не може дума да каже после разбира се ме моли да дойда сама или аз да му кажа кога той да дойде.Аз го излъгах ,че ще дойда някой ден да се видим да разнообразим ,но го лъжа за пореден път,искам да го видя липсва ми понякога ,но съм си намерила това което търсех и не искам да го развалям.Предпочитам да съм нормална семейна жена вместо да се лутам по чужди легла.Как да го обясня на миналото си като той все ме чакал (сигурно с някоя качена на Хуя).Искам веднъж за винаги да разбере ,че няма да се поддам и да спре да ме търси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 605b1ec20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Щом си написала "Хуя" с главна буква - значи ще се върнеш при миналото си само за едното е.. не, мъжът ти ще разбере, ще те изрита, и ще е прав.
.
И след 3 месеца тука ще ревеш : мъжете са боклуци, те са виновни....

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3f4c7347c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "Аз го излъгах ,че ще дойда някой ден да се видим да разнообразим ,но го лъжа за пореден път,искам да го видя липсва ми понякога"...И след това "Искам да спре да ме търси". Нямала нужда от него (женкаря), блокирала го, обаче след Нова година му изпраща подарък? Миналото я дърпало назад , а пък продължава да комуникира с него? Не станаха ли много противоречията?
Или историята е тъпо измислен фейк или авторката е толкова глупава, че в действителност не знае какво иска и какво прави. Третата вероятност е тази, за която пише №1.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c808e22486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прочети си написаното. Хем обещаваш на човека, че някой ден ще го потърсиш, хем питаш как да не те чака. Казваш му, че той вече е в миналото и го забравяш. Луда работа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f9f1649dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Просто го оставяш блокиран и спираш да се занимаваш и аз имах едно такова минало, което след толкова години ми каза, че съм била съкровище и ме бил изпуснал (сигурно пак с някоя на хуя си), но не съм вече наивното момиче и не му вярвам. Блокирах го и така и остана.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 83781d8370
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жена съм, но не разБирам жените.
Или сте прости, или се правите на такива. Значи, един мъж или иска само да Ви чука, или иска да има по-сериозни намерение към Вас. Средно положение няма! Ня - ма!
Не знам кое му е трудното да го разберете.
В случая, "миналото ти" просто иска де те чука, да прави секс, да те ебе, или както искаш го наречи. Няма никакви сериозни намерения към теб. Пък ти си седнала да се тръшкаш за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker