15 години минаха и още я мисля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

15 години минаха и още я мисля
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2092 пъти
Сега, това не е точно история за бившо гадже. Не ми се искаше да пиша за това и да звуча, като женчо, който не може да забрави жена, но пък няма къде иначе да разкажа толко подробно.
Аз съм почти на 30. Преди 15 години в гимназията, докато завърша си харесвах една мацка, която ме отразя. Пробвах още няколко пъти, но беше съшото. Обаче от тогава не мога да си я избия от главата.
Толкова други жени срещнах, толкова вода изтече и ставам и лягам с мисълта за нея, а не го искам. Просто тея мисли сами изникват в съзнанието ми. Проблемът идва от там, че тя се държеше, като да търси вниманието ми, което си е типично за тинейджърки по това време, но това, което ме кара още да я мисля, е че бе разказала на 100 човека буквално. Мисля я, защото ми се подигра, а не беше нужно, аз я оставих на мира.
Едва ли не целия випуск знаеше, чувах подмятания, реплики, четях коментари, на които случайно попадах, точно беше стартирал фейса. Буквално се подигра с мен. И до ден днешен не разбирам защо беше нужно да казва на толкова много хора.
Не съм се държал неадекватно, нито съм бил толко смотан. Отряза ме и спрях, но тя каза на всички. И до ден днешен като видя на улицата някоя от тогавашните и приятелки ме гледат със същия поглед от едно време. А аз съм се променил до неузнаваемост, тя няма да ме познае, обаче явно ми е лепнала едва ли не етикет тогава. Може и всичко да е в моята глава, не знам. Звучи путьовско да се обяснявам на 28 години за тинейджърски работи, но искам да реша този казус вече. Насъбрал съм и гняв и яд, не от това, че ме отряза, а че разказа на всички. Че чувах неща от хора, които дори не са ме виждали.
Всякакви типове си позволяваха да хвърлят реплики във въздуха, като минавах покрая нея, на междучасията, за да си отида в стаята.
В моя клас също се бъзикаха с мен и ги усещах как си шушукат Не само ги усещах, а ги чувах. Та оттогава изпитвам една смесица от гняв и увлечение към това момиче.
А тя не се е държала зле с мен, най добронамерено ме отразя, но явно е говорила друго. Не съм я търсил повече, откакто завършихме. Сега има дете и мъж, но е още по красива, което не значи че искам нещо от нея. Тя едва ли и ме помни. Единственото, което искам е да си обясня защо ми се подигра така. Стои ми като белег и удещам, че тоя въпрос трябва да го реша.
Искам за себе си просто да разреша този казус. Нали знаете като имате травма от дете, която докато не я решите не се примирявате. Нещо подобно и при мен. И други жени са ме отрязвали и с други съм се разделял, но не е имало никакви подигравки от нито една страна. Кой откъде и чао.
Преди доста времвще бях и на психолог за малко. Засегнах и тая тема, а тя ми каза, че всъшност си падала по мен. Звучи ми абсурдно и честно казано ме обърка още повече и спрях да ходя.
Та ако някой е имал нерви да изчете това нешо, споделете мнения. Може и да ме нахулите ако не си виждам грешките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 803d05baa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Постъпила е тъпо , глупаво и просташки. Защото е глупава и невъзпитана. Нямало е и кой в семейството ѝ да ѝ обясни, че всеки има достойнство и не трябва да се гавриш с него. А ти си получил един от уроците на живота. Така сме устроени, че повече помним обидата и злото, което са ни направили и за това те разбирам. Ако беше ѝ го върнал тогава по някакъв начин, нямаше да го мислиш до сега. Но успокой се, тя си го е получила от друг. Няма начин някой мъж да не се е погаврил с нея и да не е плюл на егото ѝ, възмездие има.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 79e105dc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не знам какво да ти кажа, или да те посъветвам, надявам се другите да ти помогнат във форума иначе, щом имаш гняв в себе си изживей го. Напий се вкъщи счупи няколко чиний, няколко чаши, спомни си за подигравките и унижението и викай, крещи, ако можеш плачи, псувай не оставяй нищо в себе си. Само че отиди на някое усамотено място, иначе така някой може да си помисли, че си полудял със всички тези викове посред нощ. Сутринта ще видиш как всичко ще ти се струва по-различно и сякаш си се отървал от нещо което винаги ти е тежало.

Ще следя историята.
Ако, това не помогне незнам. Надявам се да ти мине скоро.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6cf4a0a82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е зле, да спреш да драматизираш. Разбирам, че ти е гадно , но ти си го правиш още по. Не мисли, че 15 години всички само за теб са мислили.
Предположение 1- момичето е доста тъпо и разгласява на всички. Останалите са още по-тъпи и ехидни.
Предположение 2- Засрамил си се от нейния отказ и си въобразявал , че всички те гледат особено. Някой може и да е подмятал нещо, но едва ли си бил събитието на века.
Сега трудно можеш да разбереш каква е причината, дори и тя да ти я каже, пак ще се съмняваш.
Всъщност, през цялото време ти искаш да й отмъстиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 041764c30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Единствената ти грешка е, че си позволил подмятанията на разни хора да ти влияят. Дори да им е разказала, дори някои неща да си е съчинила, какво от това? Минали са 15 години, едва ли някой помни с детайли. Само ти помниш и си се вманиачил, така ми се струва на мен. Проблемът е техен, че са си съставили мнение за човек, когото не познават, единствено на база нейните думи. За нея самата (въпросната, която те е отрязала) също не говори добре това, което е направила. Но всичко е минало, нелепо е да разнищваш нещата на този етап. Просто продължи напред, сигурна съм, че има далеч по-приятни неща, с които да си запълваш свободното време, вместо да обмисляш и анализираш събития, случили се преди толкова много години.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7efd45e697
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Можеш да я спреш на улицата, когато я видиш и да я попиташ директно или да я попитал през фейсбук.
По всяка вероятност ще получиш извинение.
Аз също мисля, че те е харесвала.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7204d9d249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен е най-добре да оставиш тази история в миналото. Вече си голям човек, гледай напред и не се занимавай с гимназиални истории. Всеки си има такива провали и неудобни моменти. Ако толкова те мъчи, пиши й, питай я защо го е направила, но не знам какво ще постигнеш. Трябва да гледаш в бъдещето. Търси си жената за теб и създай семейство.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8cb67d88c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва да направиш знаеш ли какво? Ама ще е трудно. На мен също ми се е случвало след време да се сетя за бивша до степен да треперя и да не мога да си я избия от мислите. И за щастие, ми е откликвала... Виждаме се, говорим си... А тя вече е коренно различен човек и няма нищо общо с онова, което тогава съм харесвал. Което ни отвежда до факта, че не си заслужава човек да се занимава с бивши. Било каквото било. Мине ли време, човек се променя. И ти не си същия и тя няма да е в никакъв случай. За това продължи напред или опитай да си я върнеш, за да разбереш, че няма смисъл.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4e0559d7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Опитай да забравиш. Лапешки е постъпила, като го е разказала на всички. Не задържай гняв, грубо и грозно е постъпила. Ориентирай се да си намериш свестно момиче, с което да Споделяш истински, да се обичате и уважавате.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 38106ca101
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич не го мисли. Само не прави глупости да се опитваш да правиш контакт с нея, ще изглеждаш жалък и ненормален, че не си го преживял. Случват се такива неща ... нараненото мъжко его и достойнство тежът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5f3f7ea19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 30, но и при мен стана нещо подобно с първата ми приятелка в гимназията.
Почнах да я харесвам в 10ти клас, и така цяла година. На Св. Валентин й сложих една картичка и ключодържател в чантата, тайно. Естествено, до следващия ден, тя и приятелките й се бяха досетили, че е от мен, и едната даже подмяташе ключодържателя под носа ми и нещо ми се подиграваше, явно "моята" й го беше подарила, защото не й дремеше. Е, имаше бъзици известно време до края на годината.
На последния учебен ден, след като се прибрах писах на "моята" и си признах чувствата, тя ме отряза деликатно, каза, че била влюбена в някакъв от квартала й и аз се отказах. Падна ми пердето. Но направихме един 3-4 часов чат тогава. После цяло лято ме търсеше да си чатим почти всеки ден. Аз естествено тотално се бях отказал от идеята за нещо с нея. И така докато не започна 11 клас, и още първите 1-2 месеца полека, лека....тръгнахме :D .
После 2 години я думках във всички дупки, а когато беше в цикъл я бях научил да ми лапа по 1-2 часа.
Първата година в университета се разделихме, понеже аз отидох да уча в чужбина. Страдах 1-2 години и ми мина. Сега тя си има мъж (някакъв мишообразен чужденец) и дете, и е качила....едно 15-20кг. Нищо общо с това, което беше, а тогава беше сред топ пичките във випуска.

Айде стига толкова, че малко излезе, че се хваля. Просто исках да ти споделя подобна история, но с "щастлив" край. :)

А защо ти се е подиграла.....ми щот е била лапе, а лапетата правят лапешки простотии. Това е истината. Ти сигурно искаш някакво супер дълбоко обяснение, а такова, най-вероятно, няма. Както ти казах, тя и моята ми е разправяла тогава, как са се ебавали с приятелките й за картичката ми, и как им казвала, че абсурд да има нещо с мен някога, ама на....след по-малко от година го поемаше в дупето от мен, редовно и с кеф.

Погледни го от добрата страна. Тя сега е вързана с дете и с някакъв, дето ако вече не й е писнал, то в даден момент ще й писне (гаранция!). Ти си свободен да си развяваш байряка и най-хубавото те първа ти предстои, особено ако инвестираш в себе си и се развиваш. Нейният потенциал вече е капут. Те първа й предстои да удари 30така, с дете....дори и да се разведе с нейния, какво ще прави? Твоят потенциал те първа предстои да се разгърне. :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b26dc63c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторът:

Все още не са се качили коменарите, но правя пояснение.
Пробвал съм се 3 пъти общо през различните години между 9 и 11 клас в гимназията, това имах предвид. Не съм я търсил през 2 дни.
Затова и ми е странно, че каза на всички, не мисля, че съм бил такъв досадник, че да се ебават с мен. Тъпо е да четеш ебавки от някой, който не те е виждал даже.
Прочетох си пак историята и ми направи впечатление, че не съм се изразил добре.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a966ea809d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пак авторът:

Мерси за отговорите. Не, категорично не мисля да се свързвам с нея. Както казах, има мъж и дете. А дори и да нямаше пак нямаше да се унижавам да и пиша.
Просто исках да си обясня ситуацията.
Номер 3 нешо не си ме разбрал/а. Не казвам, че 15 години някой е мислил за мен. Даже споменах, че едва ли ме помни. Имах предвид, че 15 години са минали от първия път на комуникация с нея.
Както и да е, мерси оше веднъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d5d8feec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До автора. След като не мислиш да се свързваш изобщо с нея защо си пуснал темата и си писал толкова дълго? Какво очакваш? Цели 15 години не си успял да преодолееш отказа, дори не си приел първия отказ и си се пробвал още няколко пъти. Е, трябва да се сърдиш на себе си, а не на момичето, защото очевидно не си приел, че може да ти откаже и си продължавал да опитваш.
Трябва да разбереш, че когато жена ти каже "Не" означава "Не" и щом веднъж ти е отказака, приемаш отказа и не се пробваш още пъти, а просто отиваш да си търсиш късмета другаде.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 849e321811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Брата на жена ми имаше подобен проблем . Една го беше отрязала и унижила пред всички . Той беше бесен . Едно е да кажеш не : нормален отговор , разбираем и приемлив . И край на темата . Съвсем друго е да унижиш човека и да се подиграеш с достойнството му . Момичето направи точно това . Резултата : съсипа го емоционално . Отказа добре , но унижението защо ? И тя не знаеше но се хвалеше с това . Той смени училището и дойде при нас във Варна ( следвахме тогава ) . Работеше и учеше . Отделно ми помагаше и на мен ( имам собствен бизнес освен професията и го започнах тогава ) . Там срещна жена си . Когато един ден се върна в родния ни град срещна въпросната бивша . Оная тъкмо се оженила за един дебелак . Нищо особено ( доколкото тираджия знам пияница и не от кротките ) . А брата на жена ми беше възмъжал , тренираше ( и все още тренира ) и изглеждаше доста добре . Жена му също беше супер . Дори тогава : бременна с второ дете . Оная като го е видяла са й изтекли очите . Като е видяла и жена му е откачила на място . По негови думи , тя ги гледа в пълен шок , пребледнява и с после се обърнала рязко и се е върнала откъдето е дошла . После му е писала във фейсбук и го е разпитвала за семейството му и за живота му като е напуснал и за жена му и като й е разказал всичко о е отговорил на въпросите й , тя му е писала колко съжалява за всичко , как не е спирала да мисли за него , как е искала да върне времето назад и как иска втори шанс ( от вече женен мъж с деца след като е научила за жена му и е наясно че той си обича семейството) . Брата на жена ми и е отказал и е изпратил скрийншотове от чата на всички тяхни общи познати , на свекъра и свекърва й , на майка й и баща й , на мъжа й и им е казал че не иска да има нищо общо с нея и ги моли да я държат далече от него ( тоест й е върнал всичко даже с лихвите ) . Тираджията му е писал че ще реши проблема . После я е изпъдил от тях ( билището им било е негово ) и впоследствие се е развел с нея ( не са имали деца и развода е бил сравнително лек за него ) . Тя става за посмешище по същия начин по който е станал той заради нея преди години . В резултат от стрес качва килограми . Доста . Последно беше видимо поне 120 . Сега е сама и бясна на света . Работи в един магазин който скоро ще фалира . Бившия й мъж се ожени пак и сега има дете . Брата на жена ми има 5 . И той и жена му са в страхотна форма , финансово са доста добре и не мислят да спират с децата . В края на краищата всичко се нареди за него и съдбата беше на негова страна . Но той се бори за това да е реалност и работи както над себе си така и за бъдещето си . И успя да хо изгради . Това трябва да направиш и ти Авторе . Работи над себе си , преодолей това ( ако се наложи прибегни до услугите на терапевт ) и всичко ще се нареди . Но без усилие нищо няма да стсне , повярвай ми . Помогни си ти за да ти помогне и Бог както се казва в поговорката . Късмет .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker