Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1236 пъти
Здравейте
Вчера научих за измевяра на приятеля ми, с който сме заедно 5 години. Разбрах случайно. Както и да е проверих дали е истина, оказа се че да. Имал е странична афера доста дълго време. Година и нещо. След като го питах доректно и казах че съм открила, той синпризна. Каза че това е спряло преди месеци, блокирал е въпросната за да престане с този начин на живот. Криел е за да не ме нарани и е осъзнал грешката си затова е прекъснал контакт с нея. Изглежда че искрено се разкайва поне по думите и действията му.
Много го обичам и не мога да си представя живота си без него. Помагал ми е в много трудни моменти, заедно сме преживели трудни моменти… не мога така леско да сложа чертата макар че сигурно повечето ще кажат че това трябва да сторя. От два дни не мога да говоря с него, просто не знам какво да кажа, чувствам се изпаднала в дупка а той се опитва да комуникираме поне от време на време. Но аз някак сега не мога може би защото е прекалено рано. Не мога да ди представя да ме докосва. При мисълта че е целувал друга, прегръщал е, спал е с друга в продължение на година макар да е било с прекъсвания от по няколко месеца понякога, някак не мога за момента да приема че ще ме докосне пак. Отново най - вероятно е нормално при положение че съм разбрала скоро. Той кзва че причината за изневярата е нашинкараници които са започнали тогава, които признавам бяха тежки и това го е тласнало но е не е имал никога чувства към въпросната.
Наистина не мога да се разделя с него, сърцето ми се къса ако си предствя че го няма но и сега не ми е лесно и не знам този период ще отмине ли или ще става по-зле. Предполагам много зависи от неговите действия оттук насетне. Вие как мислите, кма ли хора минали през подобна ситуация, които са простили на партньора си и колко време ви отне да се възстановите след като научихте. Има една приказка, не забравяш, просто свикваш да живееш със спомена. Какво ви е помогнало след изневяра, по-лесно да забравите, да успеете да простите и да продължите напред с партньора си?
Моля да отговарят хора които са изпитали подобно нещо или с апреживели подобна ситуация, защото е много лесно отстрани да кажеш зарежи го, съвсем друго когато се случи в реалността.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 04630bce32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Клин клин избива. На някои им се решава проблемът, когато и те изневерят. Поне не се чувстват прецакани.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b8a84e885e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Аз съм преживявал изневяра. Може би се намирах в сходно на твоето положение. Простих. Също като теб се чувствах твърде свързан с партньорката си към дадения момент, за да я оставя. И наистина сякаш не чувствах, че е моментът. Но след време се разделихме така или иначе. Днешното "обичам те" няма никаква стойност и се казва в опит да се изразят моментните настроения на изричащия го (на това ме научи въпросната прелюбодейца)! Затова и ти да си знаеш, че кръшкача срещу тебе просто ти замазва очите в момента. Няма начин някой да те обича от душа и да се озове в чуждо легло и то за повече от година :D. Дай да си казваме истината!

Мисля си, че и при теб ще се случи същото. След време ще се разделите по една или друга причина. Човекът срещу тебе не е искрен към теб. Може да имате дълга история, да сте си помагали, интимности и прочее, но...! Има вариант да създадете семейство, след като ти си му простила. Ти искаш ли за себе си семейство с него при такива обстоятелства?
Знам, че не живеем в перфектен свят. Гаджето ти "си е наранило сърчицето" от караниците ви и е решило да изч*ука някое моме за утеха. Питам се тя не знаеше ли, че той е във връзка? Къде я намери, че я излъга, че е сам? И тук се сещам отново за вашата женска природа. Що за гадни, долни и подли същества сте вие жените? Сами си забивате нож една на друга!

Според мен, ако търсиш щастие, трябва да го ИЗГРАДИШ НАЧИСТО. А с лъжи, това няма как да се случи. В основата си изневярата е точно това - лъжа! Лъжеш единия, че го обичаш и цениш, а същевременно отиваш в леглото на друга. Лъжеш и любовницата, че не обичаш жена си и че не си емоционално обвързан с нея, но не се разделяш, за да започнеш начисто с любовницата, а клатиш и двете!

Изневярата е лъжа! Има хора, които обичат да бъдат лъгани задълго...
Дори и след като са видяли истината с очите си, продължават да не вярват и да се надяват отчаяно.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bd52ed0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А като се карате пак вбъдеще, какво ще стане? Ще си намери друга ли?

Я имай малко себеуважение и достойнство. Хубаво е че се разкайва, но въпреки това ти сменява вина с тази глупост за караниците. Като съществуват проблеми във връзката, трябва да се работи за да се разрешат, вместо да се компенсира с афери.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e679d2138f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти наистина ли му вярваш за чувства, караници и глупости? Сигурно и в момента си има друга. Според мен не се унизявай и се махай.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 78805f5d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Казва че тя не е знаела че той е във връзка
На въпроса на номер 2 къфе са се запознали- тя де е зпаознала с него, засичали са се всеки ден почти (когсто не живеехме заедно) на една спирка, един ден тя просто отишла и го заговорила (тогава аз бях за 2 месеца извън града) и си разменили соц мрежи и оттам тя започнала да му пише или той на нея, защото няма как да знам защото чатовете са изтрити. Тя не е знаела изобщ оче той има връзка, на нея й е кзал че ще се виждат само за секс, по едно време тя започнала да искат да излизат -кафета/разходки, той казва че никога не е излизал с нея навън само 1 единствен оът са ходили на кафе и бар, винаги я режел и й казвал че не им е такава уговорката. Питах гл тя не е ли искала да знае защо не искаш по-сериозни отношения с нея, според всяка жена би искала да знае в един момент, но той казва че не го е питала, просто след като я птреже за излизаме тя спирала да му пише за 1-2 месеца. Имали са период в тази година когато не са се виждали около 7-8 месеца (като живяхме заедно), после обаче имахме кавги във връзката ни и решихме да не живеем заедно та тогава пак са започнали да се виждат. После нещата между нас се оправиха и пак заживяхме заедно и повече не са се виждали с нея. Постоянно казва че съжалява, че не е нормално някакви караници да са повод за изневярага му, че е трябвало да комуникираме като е имало според него проблем а не да оставя нещТа така и да изневерява. Според мен може и искрено да се разкайва не знам наистина… за себе си се опитвам да не мисля за тази жена макр че всеки ден тя ми е в главата. Знам че е ужасно за мен самата но отвреме на време ми изникват някакви образи в съзнанието какво те са правили и тн. За да съм сигурна че той ще прекъсне контакт с нея му казах че искам да ме увери някак си и той й написа едно съобщение в което си признаваше че е изневерявал на мен, че е било грешка, никога да не го търси за нищо както и че той няма да я търси, въпросната само видя съобщението нищо не отговори което за мен е малко странно, но сигурно не го е очаквала. След това той я блокира от всички социални мрежи. Каза че за да ми върне доверието ще ми даде достъп до абс всички негови социални мрежи защото няма намерение вече нищо да крие, да си гледам когато каквото поискам и с времето да ми върне доверието. Препдолагам че обаче ще минендоста време

От авторката

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b90c49a74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   То по-важното е че изневярата е синоним на лъжа. В случая то даже не е било еднократно, а си е било направо връзка. Че чак година. Щот дори да оправдаем нещо еднократно, ей така човека е бил уязвим в пиян момент (което пак не е за оправдаване), пак е по-разбираемо от системна лъжа в продължение на година. За мен даже по-ранимо би било именно лъжата, предателството, умението да ме лъже в очите такъв дълъг период, отколкото да си представям какво точно е правил с другата. Даже не бих страдала за това че се е въргалял в чаршафите с друга (майната му, животинска работа), а за това че е човек с две лица, който с каква съвест отива там, а и нещо друго - как ли се поставя пред другото момиче? Като сам ерген, криел ли е връзката си? Или и е казал че са само приятели с привилегии? Изобщо това е една гадна нечестна игра и към двете ви, а и от страна на другото момиче също, ако е знаела какво става, разбира се.
Така че как бих могла да разчитам на такъв човек за в бъдеще като той може да скрие всякаква информация от всяко естество в даден момент? Той винаги може да ме лъже за всяко нещо. Така че - не, не бих си го причинила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1b6b9e2a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей аз минах през това. Разбрах, че жена ми ми е изневерявала многократно и то с различни мъже, само за секс както тя каза. Отначало бях бесен и ядосан да нормално е. Като си представя как задоволява други а после идва и ме целува по устата. Дълго мислих и накрая реших да и простя защото я обичам! Замислих се дали пък грешката не е в мен и не и давам всичко от което има нужда. Сега сме щастливи опитвам се да я разбирам и подкрепям емоционално, да и бъда опора и да споделя с мен. А ако нещо не и достига съм на мнение, че има право да го получи от друг, щом аз не успявам!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1bbef6bde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо не може да си тръгнеш? Наистина?
Били сте в обтегнати отношения и той търчи при други. Нямал чувства, ама ей така цяла година се е мъчил с някаква. Прехвърля вината върху теб, защото е страхлива мишка. Зарязвай с чиста съвест и високо вдигната глава. Това е подигравка, драга, нищо повече. Разбирам, че 5 години не се забряват лесно, нито захвърлят лесно. Ама ще прекараш остатъка от живота си, примерно, с човек, на когото не вярваш, ще се съмняваш? Това е мъчение. Нека тоя да пробутва сълзливи истории другаде.
В живота няма такова нещо като :" не мога да си тръгна". Човек трябва да обича и уважава първо себе си, после от другия пол някой. Ако тоя някой се гаври с теб, струва ли си да се жертваш? Да се обезличиш, да се мъчиш и за какво? Ти си едиственият човек, който има значение. Стига живя с някакви самосъжаления, обожествявания на мъже и т. н. Истината е една-той те е лъгал подло бая време и обвинил теб. И ти искаш да седиш още с него? !

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0352f1a15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В момента си в шок, затова ти се струва така. Той също - но все пак е малко по-подготвен. Нормално е да търси някаква "причина" в теб, но най-вероятно ти е изневерил, защото е мислел, че няма да го хванеш. Повечето хора така правят.

Съвета ми е да изчакаш. Постепенно ще почнеш да мислиш по-разумно и тогава ще вземеш решение.

Само трябва да знаеш, че на този свят има и други мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 157b60baad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единствено ще кажа, че той те е целувал и любил след като го е правил с нея, сигурно и свирки си му правила... Няма от какво да те е гнус точно сега!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 30ddfb0413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен му прости, защото каквото и да говорят другите човек може да изневеррява и да обича същевременнто. Някак си при нас мъжете двете не са свързани - т. е. мога да обичам жена, да давам всичко за нея,
да е най-важното нещо в живота ми и въпреки това да спя с друга жена. ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧА!!! . Ако мислиш, че те обича прости му!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker