Последиците когато ходиш с обвързана жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110166)
 Любов и изневяра (26544)
 Секс и интимност (12924)
 Тинейджърски (21212)
 Семейство (5669)
 Здраве (8757)
 Спорт и красота (4487)
 На работното място (2666)
 Образование (6816)
 В чужбина (1460)
 Наркотици и алкохол (1020)
 Измислени истории (779)
 Проза, литература (1625)
 Други (16046)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Последиците когато ходиш с обвързана жена
преди: 4 месеца, 10 дни, прочетена 1212 пъти
Сам мъж съм, живея на морето, не ангажиран съм и имам 3-годишна връзка със семейна прекрасна жена, която е живее смъжа си и дъщеря и която е тинейджърка,
Тя сама ме откри преди време, никога преди не ме беше Сваляла жена, но тя го направи, и направи така, че нашата връзка съществува и до днес... но, както всяка връзка търпи промяна в дадени аспекти - чувства, мисли, секс, опознаване, желания и мисли за утрешният ден... така и при нашата връзка има по малко от всичко и по много от Любовта и Обичтта.
Моите чувства са категорично силни и не угасващи толкова време към нея, Обикнах я безумно и го показвам по всички възможни начини - включително и словестно... защото според мен, е много красиво и необходимо жената да бъде галена и с думи... искрено.
Сега - за НЕЯ... и проблемът / ако е такъв или аз нещо бъркам/
Връзката ни е от 3-години, толерантен съм към завареното и положение, че тя е семейна. Пазя я и се опитвам всячески да е спокойна в този триъгълник, без да предизвиквам насилствено развитие на естественият ход на нашите отношения.
Комуникацията между нас е завидна чрез постоянните красиви диалози в общуването ни... имаме силно духовно и Сексуално общение.
Взаимно сме си признали отдавна - чувствата един към друг и това, че сме се Обикнали много и, че не можем един без друг... това го казвам и аз - и тя също.

Доста често през този 3-годишен съвместен триъгълник разговаряме за е евентуално съвместно съжителство между нас със нея... и сега също.
НО - тази жена изпитва страхове от промяна на досегашният си статут и начин на живот... добре устроен дом на удобно за нея место като инфраструктура, работа и всичко останало.
МЪЖЪТ И... човек който през дългият им брак и е подарил само 2-3 пъти цвете с повод / аз го правя постоянно без поводи - природата ми е романтична /, не ходи с нея по културни мероприятия - аз го замествам :-), и не се интересува с кого си Чати вечер до късно.

Пуска я сама да ходи на почивки, без да взима под внимание, че жена му е хубава и привлекателна и със сигурност тези няколко дни на почивката - едва ли ще е самичка... логично е да се замисли - НО?
Не се интересува и защо регулярно закъснява през делниците, тя е доста заета, треньор е по акробатика, има и много ангажименти извън работа, и може би той не се замисля. Когато я питам тя предпочита много да не говори за тяхните отношения, мъжът и е богат има голям бизнес с много пари.
Дава ми доста аванси и надежди, запозан ме сразлични членове на семейството си, даже ме заопозна с дащеря си, помагала ми е винаги в всичо, ходили сме заедно с нея каде ли не, прекарвали сме назабравими мигове, но тя всяка вечер се връща и е при него,
ДА, и на нея и е УГОДНО... в момента това положение... мъжът и не се интересува от нищо и не я закача, тя си прави каквото иска и разполага и с мен... аз неангажиран и на разположение по всяко време - влюбен от толкова дълго време, обичащ я до полуда, чакащ я, толерантен... но все по нещастен и самотен. Тя знае тези мои състояния, че ми липсва, че искам да сме заедно като двойка съвместно живеещи - готов съм веднага да се оженя за нея, признава, че е най обичаната жена в мое лице и досега от никого не е получила толкова обич... и само това казва... когато му дойде времето, всичко ще се нареди според ситуацията и е напълно възможно вече да бъдем заедно в живота.

Е... уморих се да - чакам, в самотата - която ми налага този триъгълник е ужасна - и страдам.
Искам да съм до нея и да и дам щастието което е търсила толкова време, редом със фалшивият си брак.
За това реших да прекратя нашите отношения тъй като нямам сли да го направя аз, реших да започна да правя тези неща който тя не харесва, започнах да и казвам че я ревнувам, измислях си че съм и ровил в телефона и ужким съм видял нещо, измислях си поводи да се караме, въпреки че ми беше тежко, в крайна сметка се разболях от нервно разстройсто, не можех да пся загубих апетит, тя ме виждаше и въпреки всичко пак беше до мен, но аз я исках, за бога колко много я исках... Накрая тя не издържа и се разделихме, съветвм ви маже не си губете времето с женени жени...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 5 часа
hash: 33051dc026
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Три години любов...не бих казала, че е загубено време.Човек не може да контролира в кого да се влюби. Знаейки, че жената е семейна е трябвало да прецените дали изобщо да се впускате в такава връзка или да понесете всички последствия от това.
Трудно е след една определена възраст, да започнеш всичко отначало. Виждайки до къде е стигнал настоящия и брак, защо да рискува
отново?! Намерила е любовта във ваше лице и това и е стигало.
Не е трябвало да ви залъгва обаче с напразни надежди .Не е честно!Макар, че и да не ви ги беше давала, вие пак щяхте да се надявате!
Всеки прави своят избор.Не съжалявайте!Помнете хубавите моменти и се опитайте да и простите!

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 часа
hash: 950ce4f7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятел, не страдай! Опитай се да я забравиш някак. Бях в подобна ситуация, че дори и по-лошо! С омъжена жена, 17 години по-голяма от мен, познанство от 5-6 год с нея.. като 3 от тях бях необвързан, след това се ожених и си имам дете. Продължих комуникацията, но само стана по-зле! Никога нямаше много време за мен, винаги други хора й бяха приоритет в семейството, като станеше нещо и тя сякаш гузна си стои на мястото. Имаше същия този страх да се махне от мъжа си и от "сигурното". Същото нещо, което ми обясняваш 1 към 1. Дори по време на секс ми е говорила как мъжа й изведнъж е бил загрижен за нея и как я гледал, брутално е. Тази твоята мадама и тя никога няма да се отдели и да има смелост за теб.... дано да я забравиш по-бързо. Аз реших да се отдам изцяло на жена си и повече никога да не повтарям тази глупост!
Успех!

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 часа
hash: 950ce4f7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Приятел, не страдай! Опитай се да я забравиш някак. Бях в подобна ситуация, че дори и по-лошо! С омъжена жена, 17 години по-голяма от мен, познанство от 5-6 год с нея.. като 3 от тях бях необвързан, след това се ожених и си имам дете. Продължих комуникацията, но само стана по-зле! Никога нямаше много време за мен, винаги други хора й бяха приоритет в семейството, като станеше нещо и тя сякаш гузна си стои на мястото. Имаше същия този страх да се махне от мъжа си и от "сигурното". Същото нещо, което ми обясняваш 1 към 1. Дори по време на секс ми е говорила как мъжа й изведнъж е бил загрижен за нея и как я гледал, брутално е. Тази твоята мадама и тя никога няма да се отдели и да има смелост за теб.... дано да я забравиш по-бързо. Аз реших да се отдам изцяло на жена си и повече никога да не повтарям тази глупост!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 05fc24b360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич, заеби! Няма да остави мъжа си заради теб. Ако искаше, до сега да го е направила, три години връзка имате, все пак...
Просто й е готино да се ебе с теб. Или мъжът й не я ебе, или е пълно дърво и не я задоволява и тя си търси допълнително.
Имам приятел, който 12 години чакаше една семейна да се разведе. Докато я чакаше, отхвърляше всички жени, които се навъртаха около него. Сега е на 47, сам като куче.
Жена съм, и ти го казвам от женска гледна точка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 16e152104e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това съм го писал и в други теми. От подобни хора, които уж имат семейство, а поддържат и паралелни връзки, трябва да се бяга много далеч. Няма значение дали става въпрос за мъж или за жена. Подобни хора мислят единствено и само за себе си. И през ум не им минава да се развеждат, каквото и да ви говорят. Отделно в повечето случаи въртят по няколко любовника/ци едновременно. Преди години направих подобна тъпотия с омъжена жена. Не съм я чакал да се развежда или нещо подобно, но си загубих няколко много важни години с нея. За това си бях виновен единствено аз, но загубените години са си загубени. Горещо съветвам всички, които мислят нещо подобно никога да не го правят, а тези, които вече са го направили, да прекратят нещата мигновено.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: fbb12552db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Радвам се, че си намерил сили да се разделиш с нея. Време е да продължиш напред и да си намериш необвързана жена, която да те обича и която да обичаш. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 48d8d80fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами аз съм "другата страна". Преди година срещанх една разведена жена и се влюбих в нея. Привързах се и към детето и. Дадох и някаква надежда, че ще се съберем след време, но това така и не стана. Съпругата ми реагира не така, както очаквах. След като разбра за моята връзка започна да пие успокоителни и алкохол едновременно и по цял ден да плаче и да гледа в една точка. Предложих да и оставя всичко, казах и че ще си останем приятели след раздялата, че винаги ще и помагам, но тя не иска и да чуе за подобна развръзка. Трябвало да оставя другата. Казах и че това няма да стане. И отново сълзи, алкохол и успокоителни. Просто не можех да я гледам така и се направих, че съм приключил. Продължихме да се виждаме тайно с другата жена и нещата като че ли се успокоиха. И сега какво? Ако реша да се разведа, ще трябва да ми тежи на съвестта за това, че съпругата ми страда. Ако прекратя другата си връзка, ще съм много нещастен. Ще страда и другата жена, защото ще се почувства излъгана и използвана. Просто не зная как да постъпя. Децата ми са големи и си имат самостоятелен живот, но съпругата ми.... и аз не знам какво да напрвя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker