Защо жените страдат толкова малко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените страдат толкова малко?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1707 пъти
Правило ли ви е впечатление и запитвали ли сте се някога защо това е така?

Разликата между нас мъжете, нашият начин на живот, обективните реалности, пред които сме изправени и перипетиите, през които минаваме, надвишават многократно всичко онова, което жените виждат през своето сладко, спокойното и обезпечено живуркане, наречено Ladies holiday on Earth.

Накъдето и да се обърна, виждам все подсигурени и добре обезпечени готованки, возещи се до шофьорското мястно на някоя скъпа кола или сами управляващи такава, собственички на апартаменти, наследнички на какви ли не бащини и мамини имоти. Винаги добре облечени, чантички O’bag, с обувчици на висок ток, винаги подсигурено офис работно място и какви ли не куп други глезотийки.

Какви са реалностите за мъжа? Бачкане, бачкане и пак бачкане. Изплащане на коли, апартамент/и, образование на деца, женския масраф на всички предишни любовници и настоящата до мене женица, която макар и надарена с 2 ръце, 2 крака и една глава, иска да е златната рибка от аквариума. Или поне ползваща се със същите привилегии.

Преди няколко дни разбрах за един земеделец, на който му забил комбайна, докато събирал царевицата от полето, и отишъл да види, какво е станало, но забравил да изключи машината. Освободил колелата на машината и в същия момент те започват отново да се въртят и ножовете, с които се реже царевицата, му минават през пръстите на едната ръка. Всичките ги отсича.

1) Какво мислите става с един млад мъж или такъв на средна възраст, който все още няма деца от жената до себе си, ако недай си Боже заболее тежко или стане инвалид? Ами просто, женицата до него го напуска от раз и в един миг забравя за всички сторени от него добрини, заявявайки му, че тя не може да си провали младините, гледайки болен мъж, камо ли инвалид. Даже му казва, че той всичко е провалил! И в същия момент си бие шута.

Какво става, ако жената заболее? Мъжът се притеснява и прави всичко възможно, тя да се оправи или поне да ѝ помогне с всичко, което може, включително и финансово.

2) Какво става, ако работите на мъжа тръгнат надолу в работата и финансите яко намалеят в даден период?
Момето въобще не си го слага на сърце, въобще не мисли и да чака той отново да си стъпи на краката и дава яко газ в посока следващия стабилен донор.

3) Какво си мислите, че става, ако жената до вас намери някой по-заможен, по-красив и/или по висок и мускулест от вас (което неминуемо става, защото тя не е вързана дома зад печката)?
Отговор: Позволява си да изневерява и никак да не се чувства длъжна за всичко онова, което сте направили за нея и което сте ѝ осигурили.

Кой бачка в живота повече? Мъжът. Кой умира по-чест – дали в автомобилни катастрофи или по време на работа? Кой се инвалидизира по-често? Кой заболява по-често и по-сериозно и то главно заради работното място и естеството на работа? МЪЖЪТ!

Какво получава мъжът, в случай че преживее нещо подобно? Един среден от „вярната му спътница“.

Кой трябва да подсигури връзката? Мъжът. Въобще, за да има връзка, се очаква мъжът да има кола или джип, мъжът да има терен, мъжът да плаща за излизаниците по улиците (които са всеки ден), мъжът да прави подаръци (жената може и да не прави, за нея далеч не е задължително), мъжът да се погрижи за всички изникнали моментни разходи и подразбиращите се празнични екскурзиики.

И ако не изпълнява, което и да е от горните неща – ТОЙ ПРОСТО НЕ СТАВА!

Ето защо има толкова много зарязани мъже, толкова много, на които се изневерява, толкова много самотни възрастни (разведени) мъже, толкова много девствени мъже по на 30 (както чета в някои коментари; нещо, което допреди не ми изглеждаше реално... ), толкова много проституция, толкова много подсигурени жени и такъв глад за секс. Логично все пак!

Огромната част от жените биват обработвани от онези мъже, притежаващи физически дадености, визия и пари (които са доста малко на брой), а за останалите мъже, който каквото успее да докопа. В общия случай жена под всякаква критика. И за да не е сам, от немай-къде ще прави челни стойки и ще ѝ угажда.

Имаше наскоро един коментар на мъж, които обясняваше от личен опит, че повечето жени в БГ не били к*рви, защото от всичките свалки, които имал, една малка част му пуснали накрая.

Не само че са к*рви (жени, склонни да изневеряват и да въртят номера), но и проститутки – жени, които предлагат платени любовни услуги. А дали това ще е замаскирано под благовидно звучащото „имам връзка“, „имам афера“, „имам гадже“, „имам любовник“ от нейна страна, е въпрос на добър вкус и „благоприличие“ за пред обществото.

Да не забравяме, че има доста на брой жени, които дори не знаят, какво е това физическа болка. През живота си те не са изпитвали нищо по-болезнено от някой моментен зъбобол и някой по-остър менструален цикъл. И повтарям – това е за цял живот! Ако я питате кога за последно е падала на земята, няма да знае. Ако я питате кога и колко силно някой я е удрял, тя ще ви посочи случка от училищните стълби... Някоя ще каже, че родила без секцио! Браво жена! Браво! Значи знаеш, какво е да си майка, а не бройлер! Поздравления! Все един, макс два пъти у мекотелския ти животец си разбрала що е то ЖИВОТ!

И пак се питам и търся вашите предположения – защо жените страдат несъизмеримо по-малко в сравнение с нас мъжете? А иначе всички се сещаме, до какво води това... Но все пак ще се радвам да чуя примери от живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: d949ede103
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Доживях мъж да коментира цикъл и раждане, че и да знае как боли...
Къде ги виждаш тия наконтени богаташки, владетелки на апартаменти и прочие милиардерки? В магазина зад касата ли? В градският ли? Явно се моткаш само в някоя чалготека и не живееш обикновен живот. Всеки ден е пълно с жени в градския, вървят си нормално облечени по улиците. Работят в кварталния, в болницата, в библиотеката, но ти не забелязваш такива жени.
1. Какво ставало с мъж, който се разболее? Ами да е направил деца, какво го е спирало? Да е предложил брак.
Много жени не биха оставили, и не го правят. Зависи си от човека и характера. И мъже зарязват болни жени.
2. Зависи какво прави тоя мъж да си стъпи на краката и как е пропаднал. Пропил ли се е, хазарт, наркотици? Как се справя с депресията? Пропива ли се, дрогира ли се? Колко да се чака такъв човек-5-10-20 години?
3. Мъжете са по-разпасани и са по-склонни да си имат 3-4 любовници. За тях е гордост, кеф, престиж.
Къде страдат по-малко? Вечно трябва да се доказват. От раждането им е отредена слаба роля, на домакиня и слугиня. Задължени са да знаят да готвят, да са къщовници. Това им е като нещо, което просто трябва да могат. Докато на мъжа никой това не му го ще.
Мъжете очакват жените да са спали само с 1-2, но пък да са като порноактриси в леглото. Хем да е девствена, хем пък мръсница. Хем да се облича секси, хем да е скромна.
Детето си го ражда тя, и тя си го гледа предимно. На какъвто мъж случи- ако и помага, помага.
За работа винаги трябва да се доказва повече, особено ако е смесен колектив. Ще трябва да изтърпи недоверие, сексуални намеци и т. н. Мъжът на работа се кефи на макс, ако го свалят.
За него е яко, ако е имал 20-30 жени. Обаче, ако е жена-срам.
Мъжът може да си живее с различни, без брак, да си има деца от всяка и пак е пич. Плаща издръжка после и това му е множко. Така отмъщава на злата бивша.
Не пишеш на колко години си, ама жена си гледал само на компа.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8a41b1ec65
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Не си прав. В живота има баланс.

Жените страдат когато стават майки, и не е само поради самият акт на раждане който е физически болезнен, но и отговорността за едно дете поне 18 години... Само че повечето го решават този проблем като просто не раждат. Или пък разчитат на мама/тате/държавата постоянно да им помага. Много днешни майки са невероятно безотговорни към децата си и т. н. Но искам да подчертая, че всичко това не са биологични проблеми, а социални. Просто живеем в социална среда която поощрява дисфукционално поведение...

- няма деца - ще си внесем арабчета/негърчета
- не може да направи семейство - държавата ще я подпомага като вдигне данъците на другите
- не и стигат парите дори сама да се издържа - ще го изкараме, че не получава равно възнаграждение с мъжете, нищо че не им е равна по продуктивност...

От друга страна, мъжете също могат и го играят тарикатски:

- искаш да спиш с жени без да се обвързваш - идеално време да завърташ главата на глупави девойчета. Стига да ползваш кондом, или още по-добре вазектомия...
- искаш да харчиш само за себе си - още по-добре, жените всъщност такива мъже харесват: скъпи коли, хубави дрешки, поддържани, наконтени... Идеални за една вечер. Напротив - скъсай си задника да им осигуриш конфортен семеен живот - няма да го оценят....
- няма такова нещо като връзване на каквато и да е работа, защото "деца трябва да храниш"... Ако видиш по-добра професионална переспектива - зарязваш всичко, че и държава, няма какво да те дръжи като котва. Извинявай, но в днешно време да къртиш на нивата или друга зле платена/високо рискова работа... сам си си виновен. Да, предното поколение им се налагаше, защото градиха общество, правеха деца, създаваха бъдеще. Днес живеем егоистичен живот който свършва където свършваш и ти. И да не ти допада - такава е днешната ситуация, и никой не те пита.

Просто повечето мъже са закопали в старият мъжки стереотип и се вайкат що са прецакани. Няма как да се нагърбваш с традиционната мъжка роля, като жените са се отказали от традиционната женска. Ако го правиш, значи си тотален балама.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6c4793bf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   На всичко описано от теб добави и че жените искат да водят парада, но не поемат отговорност за нищо...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dfe6a2fb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Кой както се уреди. Ти като не искаш да си бачкатор учи и се развивай. То не може без висше образование да очакваш сравнително добър живот. В историята даваш само бачкаторски примери. Как не даде един пример от офис. Добре да приемем, че ситуациата в бг е такава каквато ти я изкарваш. Ами вместо да се правиш на жертвичка(което принципно е по-лесно) търси възможности в друга държава сега поне като сме в ЕС имаш 27 държави просто учиш езика търсиш си работа и това е. Тва е няква държавна религия в бг все да се оплакваме от системата, хората, марсианците, руснаците, американците и като цяло все някой ни е крив.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c6c03f7275
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Защото винаги могат да си намерят нов кандидат!
Докато при мъжете не е така - там трябва да се положат доста усилия, за да им "върже" някоя.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f581c8a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Приятел, смени средата. Това, че познаваш 10-15 кифли, не означава че милиони жени по света не работят и не се борят с живота. За самотните майки пък да не говорим. И техния живот ли е лесен?
Защо, ей така за разнообразие, не се поинтересуваш майка ти какви жертви е правила за да те отгледа. Не звучиш като богаташко синче, така че майка ти едва ли е имала армия от бавачки, които да те гледат. Та питай я, как се работи на пълен работен ден, докато гледаш дете и вършиш цялата домакинска работа и после разправяй колко е лесно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2862a163cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Да добавя и аз :

- жената МНОГО по-голям избор. На една жена може и 20 мъже първи да и пишат в един ден. На един мъж ако му пшат две жени, но за цял живот е добре

И от този огромен избор ТЯ, жената избира обикновено този който иска най-много да я опъне. Но ТЯ не мисли!
Не мисли за развитие, не мисли дали той е гларус от морето иликварталния сваляч, търсещ поредната бройка.
Не - тя иска само едно - малко внимание, почерпка. Евентуално спа и подаръче. В замяна дава само едно - СЕКС!!!

И затова тя няма как да изпита болка като мъжете. Защото това нещо се повтаря и повтаря. И тя претръпва. И не я интересува кой е следващия.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 550749adf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защото има кой да им се връзва

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0c96fa5036
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   100% истина

ганьовката с няколко думи

- застаряваща с руси кичури
- начимерена скумрия
- мрънкачка
- с 300 зора едно дете
- бачка като ПР или секретарка

А, иначе, пич проблема не е в това, че страдат по-малко. Просто не играят ролята си на жена ( да ражда и да си гледа децата), а просто консумират.

Просто имат як leverage в днешно време.

Едно време бабите са раждали по 5 деца и са си носили 20кила менци от кладенеца...

Така, че брат ТОВА Е НОВОТО поколение.

Питай баба си ако е жива дали не знае какво е болка...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4efa41a4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що си мислиш Годподинчо,че на жените им е много лесно? Същото е! Всеки се бори с живота колкото може!
Да аз имам мой дом, но парите са изкарани с яко бачкане на две места кредит. Никога нищо не ми е дошло на готово! Доста от познатите жени също се борят с живота, учат, развиват се, работят наравно с мъжете.
Ти гледаш разни мутреси, защото за теб така изглежда жената (наточена, силиконова и в скъпа кола) и не виждаш всички отрудени жени наоколо, които се борят и оцеляват също като теб.
Уви, за теб те не съществуват и не са жени, щото не са красиви ( скъпи, нагласени и силиконови).

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4efa41a4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Що си мислиш Годподинчо, че на жените им е много лесно? Същото е! Всеки се бори с живота колкото може!
Да аз имам мой дом, но парите са изкарани с яко бачкане на две места кредит. Никога нищо не ми е дошло на готово! Доста от познатите жени също се борят с живота, учат, развиват се, работят наравно с мъжете.
Ти гледаш разни мутреси, защото за теб така изглежда жената (наточена, силиконова и в скъпа кола) и не виждаш всички отрудени жени наоколо, които се борят и оцеляват също като теб.
Уви, за теб те не съществуват и не са жени, щото не са красиви ( скъпи, нагласени и силиконови).

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 81fd7939ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Авторе, все още жените раждат (до колкото знам). Ако ти се наложи да родиш дете ще разбереш какво е всъщност е болка и това, че си се ритал с някой друг "петел", поради излишък на тестостерон, няма да ти изглежда такава голяма болка и страдание ;)))))
Апропо, ако жена ти се разболее, надебелее, започне да остарява или ти се окажеш с пари (и можеш да си позволиш по лъскава и млада), ти ще си първия който ще и бие шута заедно с децата. Примери колкото щеш.
Жена зарязала мъжа си щото е болен/ дебел/ не особено атрактивен/ стар не познавам. Мъже зарязали жената и децата си поради същите причини познавам поне 20. Повечето от тях вече са с по-млада и дори не се интересуват от децата си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 89415a92dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Тема - провокация.
От мен да мине, ще ти се вържа.
Жените в България не са това, което описваш.
Това са к**вите и мутресите на държавата.
Обикновената българска жена ходи на работа, все по-често живее сама и разчита само на себе си, много от тях са и самотни майки, които работят и се грижат сами за дете/деца (понеже повечето бг мъже имат навика да палят с 300 като се заговори за някои неща), скромни са, красиви, образовани и често много успешни.
Това, че ти гледаш в онези със силиконовите импланти и скъпата визия, си е твой проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2e5d2dd3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   По-голямата част от жените(говорим за над 90%) са изключително тъпи и безполезни парчета месо. Единственото нещо, което могат да ти предложат е секс.
Това, което се случва в днешно време е, че жените имат изключително високи стандарти за партньора си. Винаги трябва да са с висок, изключително красив и много заможен мъж. Проблемът е там, че такива мъже са 1 на 10 000.
Днешните жени са изкючително меркантилни и нелогични. Криещите грозотиите си с тонове грим и боядисани коси.
За това станах MGTOW. В днешно време от жена хубаво няма и да видиш. Единственото нещо от, което се интересуват са ресурсите ти.
Не обичат даже и децата си. Просто гледат на тях като на механизъм чрез, която да взимат повече ресурси от мъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88c6160d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ха - ха, така не бях се смяла от много време.

Ами учите, момчета, за вършете и си намерете работа в офис, кой ви спира? За не говорим, че като мъж нямаш нужда от толкова висок бал, за да следваш, но иначе жените са виновни.

В "мъжките" професии като програмиране, инженерство или медицина жените са подложени на тормоз и се налага да работят двойно, за да бъдат погледнати наравно с колегите си мъже.

Истината е, че живеем в мъжки свят, а в България тази разлика се усеща по-силно.

За нежеланието на българката да не ражда са виновни от части и работодателите, които не задържат/наемат жена, ако е блеменна или майка. А от другата страна са скъпите им половинки, които сами не могат да издържат семейство(отново поради икономическите особености на родината ни).

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4fc2e85477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Много изкривени изводи през призмата на един инсел неудачник :) Докога админите ще одобряват теми, които целят да настървяват половете един срещу друг? Ако спрете да търсите своята истина извън Тиндър, Инстаграм и мола, може и да я намерите.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 01c5fb7f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Оле... със сигурност мога да кажа това: никоя жена не иска подобно мрънкало. Ти си по- зле от типичните Бг свекърва!
На теб специално за какво ти е жена? Да я товариш с емоционалните си липси- има психолози за това!
Да ти пере гащите и ти сервира вечерята- има си прислужници на надница за това!
Да го вреш в дупка на една ръка разстояние и сигурна- има си проститутки за това!
Да те гоеда също като мама- МАРШ при мама!
На жена... нямаш какво да предложиш освен главоболие.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 13668c900d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ти си избираш средата и жените. Щом си си избрал кифли, които не искат да работят, то ще си плащаш. Огледай се в реалността и виж колко много жени работят, въртят домакинство и гледат деца. Но ти, по неизвестни причини, не им обръщаш внимание, а си се обградил от жени, които не искат да работят, а са държанки. Промени си избора и забележи нормални жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 316a2617ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   10, да, де, ама не живеем по времето на баба ти. Сега времената са други, обаче Ганьо все иска жена- къщовница и детегледачка като баба му, ама иска и да е модерна жена, че да изкарва пари и да се самоиздържа. Искате да си заемем ролите на жени, но вие не си поемате ролите на мъже. Мъжете някога са издържали семейство с жена и деца, а сега Ганьовците или искат жената да си стои вкъщи да готви и да чисти, а те едвам да я издържат, или и тя да работи наравно с него, но пак да готви и да чисти, а Ганьо пръста си да не мръдне, че му е под мъжкото достойнство. Има и друго- някога мъжете са държали на думата си много повече, отколкото сега. За някогашните мъже кавалерссвото, честта и достойнството са били от съществено значение, докато за съвременният Ганьо това са несъществени неща, иначе иска жена в ролята си на жена, докато той самият не успява да изиграе своята собствена както трябва. Но, да, той Ганьо все иска, без да дава- иска деца, но едва- едва ще даде пари и време за тях, иска жена му да му е вярна като кученце, но той може да си позволи да хойка по жени, понеже нали е мъж, а мъжете са "ловци по природа", може да не знае как едно кранче на чешма да поправи, но жена му трябва да готви и чисти, може да си позволи да стане 150- 200 килограма, но жена му трябва да е като модел. Ганьо все мисли че му се полага, без да мисли, че трябва да даде нещо от себе си.
Викаш, с 300 зора Ганьовка едно дете ражда. Ти раждал ли си, че да знаеш колко боли и през какви промени преминава една жена в месеците по време на бременността, че да критикуваш жените? Не, к'во ти пука! Ти си мъж и само искаш, искаш, искаш и ти се полага, защото си мъж, нали така? А за 3- 5 деца пари можеш ли да дадеш, понеже разходите за едно дете са много, камо ли за повече (кашички и пюренца, памперси, играчки, дрешки, колички, легълца и не знам си какво още). Искаш жена като жена, а готов ли си да я подсигуриш, поне докато гледа децата ви, понеже нали искаш да ги гледа, или да се оправя, както може? Ще я закараш в къщата на село да живее като баба ти и там да се оправя както тя намери за добре. Внимание на тези деца ще дадеш ли или какво ще се занимаваш, то отглеждането на деца е женска работа. Така мисли Ганята, ако не знаеш.


Към автора
"Накъдето и да се обърна, виждам все подсигурени и добре обезпечени готованки, возещи се до шофьорското мястно на някоя скъпа кола или сами управляващи такава, собственички на апартаменти, наследнички на какви ли не бащини и мамини имоти. Винаги добре облечени, чантички O’bag, с обувчици на висок ток, винаги подсигурено офис работно място и какви ли не куп други глезотийки. "

То там е работата при повечето БГ мъже, че имате очи само за такъв тип жени. Другите жени не са ви интересни. Няма какво да се лъжем - натруфените пръцки са най- харесваните в България. По- скромните жени не ви хващат окото. Цялата работа знаеш ли каква е, авторе? Че явно такива жени не ти обръщат внимание или по- скоро не са ти задоволили мечтата за секси мадама с високи токченца, фешън чантичка и там, каквото друго описа, която да ти е вярна, да бачка, но и само тя да върши домакинските задължения и да те обича безрезервно. Доколкото разбирам от темата ти, проблемът е че са се възползвали от теб и бързо са те забравили, както и че някоя кифла си живеела живота (уж) добре, понеже не работила или не била паднала, че да се удари силно. Ами, така е, авторе. Такива жени не обичат и не поставят партньорите си на първо място, те се възползват от вас и гледат само себе си. Но това винаги ще се случва с вас, мъжете, докато обичате с очите си, а не с душите си. Ориентирай се към нормалните жени, а не към молските плъхове или дискотечните развей- г*зове с поведение на плеймейтки и ще престане да те дразни защо някоя овца с фалшиви джуки не работи, защо някоя коза с 5- сантиметрови нокти не била паднала да се пребие като пияница на лед, защо някоя пача с фалшива коса си ляга със заможен тлъстак или пък защо някоя пръдня с маркова чантичка и к*рвенски снимки във Фейсбук не искала да ражда (и по- добре).
В случая, и да обвиняваш цялото женско съсловие, виновникът за твоето положение и твоите неразположения, си самият ти. Да си избираш жени с горната, а не с долната глава. :) А пък това да ми коментираш как тези кифленски изцепки живеели, ми е крайно противно. Явно много те интересуват техните лични животи, чак тук ги споделяш но на мен са ми противни. Аз, като един, да речем, аутсайдер, но не 100- ов в даскало, съм ги намразила още от ученическите си години, а ти тука ми говориш как някоя не се пребивала от детство или как правили секс срещу заплащане. Ми, естествено, че не са се пребивали от тогава! Та те още от 12- 14 годишни носеха токчета, а момченцата се влачеха по тях. За второто - ами, те започнаха да водят полов живот горе- долу по времето, в което почнаха да носят и токчета (току- виж има някаква връзка между двете). Аз, примерно, си тичах и си изкарах тийн годините, без токчета, поли, впоследствие с малко грим и без промискуитет. Бях си лапе, не бързах да се правя на жена и затова много от момичетата ме изолирах, а също и заради куп други също толкова "важни" причини. Ако знаех, че темата ти е за тези самозабравили се елементи, нямаше да я отварям, а вече успя да ме закараш в кенефа с тези описания. Ми, пич, такъв тип жени харесваш явно и такъв тип наблюдаваш и описваш подробно.
"Кой бачка повече? ", ми, мъжете естествено. Вие, мъжете, хем искате да ви гледаме децата, хем и колкото вас да работим. Ми, не става.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 99b3f82a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Най-лошото нещо в човека е злобата, а по неизвестна за мен причина - жените са по-злобни (докато мъжете са по-глупави).
А животът на човек е такъв какъвто си го направи.
Интересно, но покрай тази пандемия се видя колко са ценни обикновените работници (не и в България де, говоря за чужбина), така че надменните коментари за това кой какво работел в тази тема направо не ги разбирам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker