Нямам късмет в любовта, а така силно ми се иска да получи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123467)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19117)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам късмет в любовта, а така силно ми се иска да получи
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1440 пъти
Здравейте, аз съм 19 години и ще ви разкажа за моя любовен проблем. Нека започна от там, че съм добра във всичко друго освен в това чудо наречено любов. До преди година имах само сексуални или по-точно сексуална връзка, защото ме беше страх от нещо по-серизно пък и нямаше много мъже на опашката. Та края на лятото реших, че стига вече със само секса и прекратих всичко решена да си намеря някой, който ме харесва и да знае какво иска и да не само за секса. Така от края на август до ден днешен срещнах 3-ма мъже. Единият искаше само секс, другият не знаеше какво иска, тоест в понеделмик ме харесваше във вторник не, а третият хареса най-добрата ми приятелка и сега имат щастлива връзка. Та ударих няколко камъка през миналите месеци. И един ден ден на едно мое стори отговори момче, с което се познавах и то беше бившо гадже на една моя приятелка(не ми е приятелка забивала ми нож в гърба много пъти, но пазим добрият тон. ) Та тази съответна приятелка ни запозна с него още лятото и аз си го харесах, обаче си казах как хубавите момчета все избират боклуци. И така те ходиха преди 6 месеца, той я заряза и по Коледа писа на мен. Излязохме на първа среща с него, след като няколко пъти му отказвах, защото ме беше страх и аз не знам от какво се страхувах. И нямах очаквания за тази среща казах си ще иска пак секс като вс други ти ще му откажеш и ще се прибереш. Да, ама не той реши да се разходим на 60 км от мястото, където живея и стигнахме до този съответен град, обикаляхме центъра му под дъжда, влязохме в колата и той ме целуна. И докато пътувахме си говорихме много и си паснахме май и той като мен. Имаше втора среща и тя мина добре само с целувка и то като ме закара до дома. И както обикновено се случва при мен щом всичко е добре, значи нещо не е наред. Той и преди да излезем на първа среща не ми пишеше през цялото време, но естествено това не го забелязвах тогава, а сега ми прави огромно впечатление, защото яката се влюбих. И друг проблем има не сме излизали от една седмица и знам, че може би има причина, защото за първа седмица е на смени и е уморен от ставането в 4:30, а и е го боли адски гърлото от няколко дни. Та се съмнявам и филмирам яката дайте съвет дали ще се получат нещата и си кажете мнението. Сигурно този текст има много правописни грешки, за което се извинявам, бързах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6c5a4c5c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ами изчакай и не бързай. Може наистина да не се чувства добре, може и да има друга причина. Не бързай да си самовнушаваш за лошия късмет в любовта. Та ти си на 19 г, п, ред теб е целият живот. Не си слагай сама ограничения, самовнушения и прочие. Дръж се спокойно и уверено в себе си, пък каквото стане. Все ще намериш любовта.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 62b60486d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   След многобройни неуспешни срещи и опити за връзка, мога да ти кажа че срещнах партньора на мечтите си на 27! И повярвай ми и аз като теб се страхувах че никога няма да срещна човек който да обичам и мен да ме обича, но се случи. И не е чак толкова късно : )
И ти ще го срещнеш. Може да е на 19, а може и да не. Общувай, развивай се и имай цели в живота, а любовта ще се появи в даден момент.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker