Моят опит със сайтовете за запознаства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят опит със сайтовете за запознаства
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 3623 пъти
На 30 години съм (навършвам 31 тази година) и си търся съпруга. Покрай пандемията социалният живот замря, принудих се да пробвам интернет.

Моят опит със сайтовете за запознанства с два вида профили - сериозен (снимка единствено на лицето, доста информация за мен като личност и положение) и несериозен (единствено разголена снимка във фитнес, никаква информация).

Разголената снимка - привлича тонове к*рви, които не стават за нищо, разбира се. Шансът някой да успее да си намери свястна жена по този начин ми се струва нищожен.

Сериозният на вид профил - 3-4 съвпадения с жени в Tinder, които не пожелаха да отговорят абсолютно нищо на моите съобщения - дори когато започвах разговора със стихове, вдъхновени от техните снимки; същото положение в Инстаграм където писах на 3 жени, нищо не отговориха. В Elmaz - писаха ми само 2-3 жени на по около 40, които явно си търсеха по-млад мъж да ги клати. В някакъв друг сайт ми писа страшно грозно и дебело момиче (на снимка) от далечен град, което също търсело истинската любов - хубаво, но тя не приличаше на нищо на външен вид.

И после жените се оплакват, че нямало сериозни мъже. Пълна пародия.

(Защо не съм си намерил жена досега ли? Бях страшно беден, когато бях млад, а също така се грижа за психичноболната си майка и 90-годишната си баба - тоест не ми е било точно до това да тичам след разни - несериозни - момичета. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 646020f984
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Ами дапознавай се на живо.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 241dc59777
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Да се смееш ли, да плачеш ли. Писал си стихчета само по снимка и се чудиш защо не става? ! Защото е странно, лигаво, психарско и най-вече сваляческо. Нормални приказки не може ли, ами стихове? Пък и ако не те бива, защо се пънеш?
Писали ти жени на 40, ти да не си супер млад? На 31 почти, не си като на 20. 9-10 години не са огромна разлика. Но ти искаш 18-19 годишни сигурно.
Писала му грозна и пълна и той вече погнусен. Прекалено си дръпнат.
Жена се търси в реала. Пък как се търси съпруга? Ти още среща нямаш, пък търсиш булка.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c07414de45
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Прав си авторе, съгласен съм с твоите виждания, относно сайтовете за запознанства.
Много добре те разбирам, че се грижиш за майка си, моята майка също имаше психично заболяване.

М23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ca61de585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   В интернета е коч парти брат ми. Там и най големия кит намира стотици загубеняци който искат да го помпят, пък какво остава за някой по нормално изглеждащ.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88383743be
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Стиховете към снимките ти сам ли ги написа или по-скоро ги копира от някое стихотворение?
Ако се чудиш, защо са ти писали жени на 40г., то със стихове можеш да привлечеш предимно жени на възраст 40-50 г., чието детство е минало в четене на лирика и художествена литература или някои объркани и не особено адекватни по-млади жени.
Решил си да се правиш на романтичен, но от написаното тук звучиш доста грубо и първично. " к*рви", " за нищо не стават", "някой да ги клати".
Ако искаш наистина да си намериш съпруга, първо трябва да промениш фокуса на търсене и да заложиш на най-важните качества, които трябва да притежава жената, която би избрал за своя съпруга. А именно тези качества, на които най-много държиш и с чиято липса не би направил компромис.
Второ, бъди себе си! Жената трябва да харесва теб, а не представата, която се опитваш да създадеш за теб самия, защото няма да можеш да поддържаш фалшивия ореол дълго и сблъсъкът с реалността може да бъде разочароващ за отсрещната страна.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0af2b28777
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Спокойно! В тези места е така! В Тиндер от последните сто жени, на които съм писал успях да изляза само с 3 и с нито една не се получи.

На мен не ми отговарят или всичко свършва до петото изречение. Просто жените се насочват към следващото съвпадение със скоростта на светлината.


Ще ти кажа, че въобще не съм грозен, беден или глупав.

Въобще да не ти пука и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 579b53b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Имам доста стаж по сайтове за запознанства, но е отпреди повече от 15 години и.... времената са други. Имал съм и страшно сериозни връзки от там. Но то беше...
Понеже за "сега" питаш, преди три месеца се подлъгах да си кача на телефона приложение, което едновременно ми инсталира Тиндър и Инстаграм. Нямам намерение да си търся жена в нито едно от двете... ама викам си дай да разгледам, утре да не стана за смях някъде, че не ги знам как работят и да изглеждам баш като динозавър.
Инстаграм... яко простотия. Не знам какви жени ще търсиш там. Ботоксови кифли, нацепени батки и смрад на чалга. Това видях. Ако ще бродиш там, желая успех. Ще ти е нужен. Много!
Тиндър... според един приятел, това в БГ се ползва само и единствено за секс и за нищо друго. На запад го ползвали и за друго. След три месеца, на мен ми е леко съмнително, да ти кажа... Повечето жени май са там за да си рекламират Инстаграма. Начинът му на работа е доста съмнителен, защото имах "съвпадения" с жени, половината от които нямам спомен да съм ги "харесал". Няма как, не са мой тип. Но хайде ще ги изброя:
-3 проститутки. Мацките си казаха цена за час. И трите изглеждаха гадно. Напомпани джуки, яко татуировки и... си личи, че са проститутки.
-1, която не отговори.
-1 гей. Каза, че бил "кросдесър". И него нямам спомен да съм му харесвал снимка, защото си личи, че е мъж.
-1 която веднага каза, че е излъгала за годините си, снимките не са нейни, била на 19 и ме покани у тях да пушим трева. Не отидох, разбира се. На 19 спокойно може да ми е дъщеря.
-1 дама, която водеше много приятен разговор, остави впечатление на много интелигентна, след което директно си каза, че с мъжа си търсят втори мъж за тройка. Щели да ми платят, поиска да и пратя голи снимки. Отказах, което много я обиди. Явно не е свикнала да и отказват.
-1 бр. кръстоска между слон и хипопотам. Наистина беше много дебела. Там моя грешка, сетих се коя е, още в началото докато разучавах програмата, я преместих надясно без да се усетя.
Някъде около това място реших, че нещо греша и си смених снимките. Сложих разни от пътувания, по летища... на всичките изглеждам като талибан.
Което на дамите в Тиндър явно им отвори трета чакра, защото за няколко дни имах над 200 "харесвания". Смениха се и жените, които приложението ми предлага. Отново ужасяващ брой кифли, до една еднакво изглеждащи-устни, силикон, абсолютно еднакви прически, лицата им толкова напомпани с ботокс, че изглеждат като восъчни отливки.

Въпреки многото опции за търсене и скромния ми опит, все пак не мисля, че има големи шансове да намериш там жена, която да не е тлъста, грозна, да не е ходещ резервоар за химикали, проститутка или омъжена.
Виж, ако си търсиш непълнолетни, е много вероятно да имаш успех.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8937ea4243
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

8.   """Сериозният на вид профил - 3-4 съвпадения с жени в Tinder, които не пожелаха да отговорят абсолютно нищо на моите съобщения - дори когато започвах разговора със стихове, вдъхновени от техните снимки;"""

Какви стихове братле, да не сте излезли на романтична разходка под звездите на някой плаж на Малдивите? Това е чат, никоя няма да ти отговори на стиховете, защото няма причина да и пишеш стихове виждайки една снимка. Много изкуствено изглежда. Причината да нямаш приятелка до сега не е в момичетата които си срещал, нито в това, че си бил беден! Просто нямаш подход...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 35fe122676
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Не знам какво да ти кажа. Курсове, танци, разни забави... И там няма да стане или по-скоро много трудно. Би стнало ако не ти е самоцел. Ако не гледаш втренчено и си гледаш твоя си филм. Така е много по-вероятно да те забележат. Иначе дразни постоянното внимание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: df905d16cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

10.   Здравей, през далечната 2011 г. бях напълно отчаяна от живота. Сама в друг град, изморителна работа, никакви развлечения, защото не познавах никого освен колежките си. След работа вкъщи, от вкъщи на работа. И така се регистрирах в тогавашния аха. бг (не знам дали съществува още). Направих си реален профил, като бях описала доста неща за себе си. И тогава настана пълен ужад - пишеха ми само простаци за секс, предлагаха пари, питаха ме какво питое искам да ме почерпят и т. н. т., което ме наведе на мисълта, че никой не чете описанията, а изпращат машинално наред. След няколкп дни решох да изтрия профила си, защото не виждах особен смисъл, когато видях 2 поредни съобщения от един и същ човек. Отворих и какво да видя - съвсем нормален, възпитан изказ, писал е два пъти, в случай че пропусна първото съобщение. От дума на дума... писахме си всяка вечер след работа в продължение на близо месец, когато решихме да излезем. Всичко, което си бяхме говорили се оказа истина, харесахме се. Той се нанесе да живее при мен на втората седмица, защото бяхме нвразделни. Дотогава живееше с родителите си. Скромен, добър, работлив. Постепенно се устроихме на семейни начала, вече имаме дете в първи клас, купихме си и свое жилище (напуснахме моята квартира), събрахме пари и за кола. Нимога не съм се интересувала от финансите на мъжа, а да се разбираме и ето, че успях да го намеря. Не се отказвай и ти. Тези дайтове са се превърнали в свърталище на проститутки и секс маниаци, но току-виж намериш своя късмет. Поздрави!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9fa5e4c630
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   кви са тия глупости. стихове вдъхновени от снимките им/ хубаво и аз си търся някое момиче в сайтовете и мен повечето не ме отразяват, ама никога няма да им посвещавам стихове на някви си.
аз си представям няква да ми пише стихове, нито я знам нито я познавам, не само, че няма да ти отговарят а и ще бягат с 200.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2c5959ef9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То по тези сайтове е пълно със урви или златотърсачки. Веднага питат къде живееш, какво работиш и т. н., аз им казвам че работя в чистотата, въпреки че имам добре заплатена работа и бързо им секва интереса и почват да се оправдават "ама ти не изглеждаш точно така както аз си го представям, не си мой тип" и т. н, въпреки че вече са разгледали 10-тината ми снимки, преди да ми пишат. :D Не ми пука, да не ме занимават, търся такава, която ще е с мен заради самия мен, а не поради финансовото ми състояние. Като стане много напрегнато положението и аз си намирам по някоя за час или два, ама толкова. Има приятни момичета, които се навиват да си поговорите и после секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0fcdeb725d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Авторе не се притеснявай ще намериш жена и само ядове ще имаш, защото това е неизбежно. Между другото аз се запознах с мъжа ми във фейсбук и все повече мои приятели тръгват с хора от социалните мрежи така че успех.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ba6e16d1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Преди години беше, регистрирах се и аз в един от тези сайтове. Тъй- като имах някакво инфо от познати и приятелки как се държат мъжете там и, повечето лъжат, представят се каквито смятат, че ще се харесат, а не каквито са в действителност, умишлено сложих снимка на непозната актриса от хумористичен сериал- грозничка, дебеличка, пъпчасала и с огромни диоптрични очила. Е, уж много бяха писали, че ги интересува душевност, сериозен човек т. н. пък никой не се опитваше да опознае това грозничко момиче. А мотивът ми беше именно външният ми вид, от красивите жени съм, а това винаги е било проблем - започвате да давате заето, възприемане само през очите, не ви вълнува какво има в главата на жената срещу вас, а какво се случва във вашата друга, не която трябва. Прегледах доста профили докато попаднах на един, който изглеждаше сериозен, интелигентен, любознателен, с тънко чувство за хумор, имаше снимки и с различни животни, виждаше се, че ги обича.
Единственият минус на пръв поглед беше, че очевидно не спортуване, а за мен винаги е било сред важните неща- да уважава собственото си тяло, здравословен начин на живот. Беше слабичък, по- нисък от което обикновено харесвам, леко плешив.
Но нали изглеждаше, че има повечето от качествата които вълнуваща мен, та му писах смело. Беше някакво кратко представяне в хумористична форма и първи впечатления от неговият профил.
Пое човека и ми отговори по подобен начин. Пита ме после какво търся, отговорих, че основно приятелство, за друго към момента поне не бих казала, времето ще покаже. И така си писахме няколко месеца. Говорихме и коментирахме много и различни теми. Оказа се, че действително е много интелигентен, ерудиран човек, с различни интереси. Съвпадахме в много от тях, а и в някои хобита. Играхме онлайн шах понякога :))) Така докато един ден той каза, че не е очаквал да намери в подобен сайт жената "мечта" за него и е влюбен в душевността ми, в характера ми, в хумора ми т. н. и би желал да си камера (не бяхме никога до тогава) ако аз мисля подобно и да си говорим "очи в очи".
Казах, че нямам против, но трябваше да му призная, че на снимката не съм аз и не живея в България. Беше категоричен, че външният ми вид няма значение, че по- важното е, че опознал красивата ми същност и ей такива. Все пак намекнах, че съм по- хубавка да речем... и включих камерата. В първите секунди минаха: опулване, оглед, широка усмивка, която бързо се превърна в онзи похотлив блясък в очите заради който се принудих да се крия по този начин и там и тогава приключи всичко казано по- горе.
Изведнъж се превърна в типичния Ганьо който иска да ч▪︎ка, да се намести, да притежава и доминира, започна да се държи едва ли некато собственик на тялото ми. Душевност и тем подобни... оо, нищо от това нямаше значение вече, само искаше да ме притежава.
Последният разговор беше колкото да включа камерата, му покажа добре поддържаният маникюр на средният пръст и след това блок.
Малко след това буквално нахлу като ураган в живота ми мъж който не само покриваше интелектуални и емоционални нещата, а и физически беше... ще го кажа както си е- на нивото ми!

Грозното момиче дето ти е писало, може и да не е грозно наистина, може само твоите възприятия да са грозни.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 861968975f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Авторе, аз съм жена и ще ти кажа, че тая работа със сайтове като tinder няма да ти се получи. Веднъж съм влизала в този сайт - профил без снимка, само с години, име и хобита. За около 3 дни ми писаха много мъже ( бях адски изненадана). Поговорих по малко с тези, които ми се видяха най-нормални и интелигентни. Имаше и такива дето започваха с поезия и философски разсъждения. Доста патетично, ако питаш мен. Смятам, че доста от жените са там ей така от любопитство.
Имам две приятели, които си ползват tinder от години, обаче супер рядко излизат с мъже от там, освен ако той не някой много готин (строен, красив, образован, успял). Само дето такива мъже не висят по подобни сайтове. Те не са отчаяни.
Намери си хоби, групово занимание (туризъм, йога, танци, и т. н. т. ). Някое предпочитано от жени. Един приятел се ожени ходейки на народни танци, друг се загаджи с учителката си по йога ;)))
Ако си чаровен и отбран няма да имаш проблем да хванеш някоя.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 937869a440
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   И аз дълго време ползвах Тиндър. Илизала съм на страшно много срещи оттам, но не видях голяма файда. С повечето нямахме нищо общо или не отговаряха на обещанията от приложението.

Имаше само 2 случая, в които стана нещо. В първия излизах с едно момче от Тиндър в продължение на 2 месеца, но се разделихме. В момента илизам с друго момче от почти 6 месеца насам. Добре вървят нещата помежду ни.

Ако трябва отново да си търся партньор, няма да го правя онлайн. И това е съветът ми към теб - не търси онлайн. Човекът се свежда само до един профил със снимка и 2 реда описание. Рядко може да излезе нещо добро от това. За жалост ситуацията в момента е тегава с вируса и е по-трудно да срещнеш нови и свободни хора, но винаги има начини.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fa0137f430
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Привет! Намирането на любовта в интернет не е лесна работа и понякога отнема малко повече време. Защо не опиташ в сериозния си профил да сложиш и някакви лайфстайл снимки, но не такива, които биха събудили повърхностен интерес. Хубаво е човек да има повече от една снимка в профила си. Това, че имаш описание е чудесно, жените които си търсят сериозни отношения обръщат внимание на детайлите. Започвай разговорите лежерно, с неангажиращи въпроси. Хората обичат да говорят за себе си, тъй че ако задаваш интересни въпроси, може да се завърже разговор. Погледни в интернет има едни 40 въпроса, които влюбват хората. Не се октазвай да търсиш любовта, не е казано, че ще стане в интернет, но пак е полезна тренировка за завързване на контакти.
Аз съм жена на 32. Ползвах Тиндър от години, но доста рядко влизах там. Доста разговори съм завързвала, които не са водили до срещи. Излизала съм на срещи с читави хора, но не е имало привличане. Имала съм и хубави истории от там и някои, които са били загуба на време. В началото на пандемията се бях запознала с интересен мъж от моя град, с подобни интереси. Писахме си няколко месеца и така и не се видяхме, въпреки че той многокранто ме кани на среща. Така се стекоха обстоятелствата, че си намерих приятел в реалния живот по това време и съвсем спрях комуникацията с този човек. Една година по-късно се разделих с гаджето и се сетих за този човек, понеже си търсех компания за едно събитие. Подновихме комуникацията, този път се запознахме на живо и започнахме да си излизаме от време на време. Така няколко месеца и в край на сметка си паснахме и сега сме заедно. Изобщо не съм очаквала, че може така да се развият нещата с човек от Тиндър, с който не съм искала да се запознавам и причината беше, че той имаше много малко снимки и не бях сигурна дали ще ми допадне на живо, но пък като човек много ми хареса. Това беше и водещото занапред. Разказах ти моята история, за да ти дам кураж да не се отказваш. Опознавай жените и отсявай тези, които не търсят това, което и ти. Вероятно животът ти изобщо не е бил лек, но пък това те е направило по-силен човек, който има какво да сподели и даде.
Пожелавам ти успех! :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1f7068cd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

19.   Ти и сега си беден. За да ти върже някоя трябва да е или грозна, или дебела, или и грозна и дебела. Виж се с това момиче с което си пишете в момента. Тя е единственият ти шанс!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bc05536090
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

20.   На 30 г. си още млад, не се притеснявай. Ще си намериш половинката. А, относно това как заговаряш някоя мацка в тиндър - недей да започваш със стихове и такива клиширани неща. Първо, странно е. Второ, момичетата не обичат клишета още от самото начало, трето, показва, че си отчаян. Просто бъди естествен и себе си. Кажи здравей, как си. Намери тема за разговор някаква. Но стихчета, комплименти като начало на разговора ги избягвай.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 284b6118c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

21.   Ти заслужаваш съдбата да бъдеш сам, защото си страшен идиот, честно ти го казвам. Никога не бих обърнала внимание на такъв индивид като теб. Страшно грозно впечатление ми направи, че обиждаш по този ужасен начин момичето от далечния град и я наричаш грозна и дебела. Кое е лошото да бъдеш дебел? Знаеш ли това момиче дали няма някакво заболяване, какво й е накарало да стигне до там? Веднага й лепиш етикет. Аз също съм по-пълна, но имам красиво лице и излъчване и съм доста по-малка от теб, а вече имам бъдещ съпруг до себе си, който не смята, че килограмите са от значение и сме много щастливи. Ти с това мислене, ще си останеш сам като куче. Щом като си направил профил със сериозна снимка и не са ти отговаряли жените, значи и ти си грозен. Ако беше някой красавец, щяха да ти се лепят яко. И за твое сведение, въпреки моите килограми, когато имах Тиндър преди да среща приятеля си, имах снимки в цял ръст и хората знаеха, че не съм слаба и имах по 60 мачвания на ден и телефона ми прегряваше от чатове. В инстаграм събирам по 2000 лайка на снимка. Излез от рамките и спри да гледаш чуждите килограми.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3d5a6fae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Авторе, при желание може да прочетеш мнение 399 от тази тема: http://spodeli.net/4/story-132765.html

----------------------------------------------------

Номер 15 е подходила към някакъв мъж с умишлена заблуда за себе си, а после се учудила и ядосала, че насреща си е получила естественото следствие от дълго поддържаните от нея лъжи. Лъгала и заблуждавала месеци наред, ама после хем мъж я обикнал като общуване, без да я вижда, хем пък останала недоволна, че той харесал как изглежда и е бил искрен с нея с реакцията си, че го възбужда. А този, с когото е в момента и който бил "на нейното ниво", 100% също е искал да я чука още от първия момент, но разликата е, че тя го е харесала физически и за него правилата и изискванията са отпаднали, докато за другия мъж преди това е създавала правила и изисквания. А и вероятно сегашният е бил по-ошлайфан и хитър и се е преструвал, че не я харесва кой знае колко, за да може тя да попадне в капана му. Жените имат тази склонност да се колебаят дали някой хубав мъж ще ги хареса достатъчно и се стараят за такъв мъж, вместо да искат той да се старае за тях, както обаче правят спрямо всички мъже, които не подмокрят с един поглед онова между краката им. Естествено, че всеки нормален мъж ще иска да те чука, номер 15. Няма нужда да изсмукваш от пръстите си оправдания защо си отблъснала предишния мъж, когото си мотала умишлено толкова дълго време относно истинския ти облик. Накрая, чрез последния си абзац, ти всъщност показа що за двоен аршин имаш по отношение на преценката. Значи, ти може да съдиш за другите мъже, ако се касае за твоите отношения, но не допускаш, че:
а) една жена може да бъде грозна и дебела!
б) мъж може да си позволи да не хареса грозна и дебела жена!
Ти хем държиш мъжът, когото ще допуснеш до себе си, да е горе-долу на твоето ниво като привлекателност, хем се правиш на ощипана, че авторът на темата също е държал на това относно жената, която би била до него! Още един двоен аршин от твоя страна!

----------------------------------------------------

А бълващата отрова дебелана с крайно погрешна представа за себе си, която е лъгана от нейния, че много я харесвал и уж за него нямали значение килограмите, само защото така той си гарантира да я чука редовно, може да прочете мнение 214 от същата тема и малко да се приземи от облаците на самозабравата, в които витае. То и една пръдла продава в Instagram пръдня за по 1000 долара бурканчето и печели по този начин по 150 000 долара месечно, но това просто значи, че тя успява да привлича достатъчно глупави мъже, които да ѝ плащат за тази кретения. Подобни посредствени глупаци "харесват" и снимките със слузестия задник на всяка дебелана, развяваща го в профила си в Instagram, а тя после си въобразява, че би била много харесвана и вървежна сред стойностните мъже в истинския живот.
Заболяването на почти всяка дебелана се казва прекаленочестосетъпчешсхранаинеспортуваш. Няма такъв физичен закон, според който да изразходваш повече калории, отколкото ядеш, а все да пълнееш още и още. Не се напълнява от въздуха, а от изядената храна и от обездвижване/мързел!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 579b53b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   21-нали правиш разлика между "пълна" и тотално запусната, 100 кила живо тегло. Понеже е важна тази разлика. Нямам против леко пълни жени. Обаче ако на 25 изглежда като тюлен в размножителен период... на 35 има огромна вероятност да е вече инвалид- в количка и на една шепа хапчета, от които буквално ще зависи живота и.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bd9c03e4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   От жена: ще ти отговоря, ако просто ми напишеш "здравей", но ако получа такова стихче - в никакъв случай. Представи си някой непознат да ти пише стихове... доста е психарско и можеш дори да изплашиш момичетата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 19e4abf74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   "Кое е лошото да бъдеш дебел? " - Всичко?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 287db01342
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Към 21,

Много ясно, че ще дърпаш по 60 мача на ден, защото си жена. При жените е така. Ако ще и да са най-недъгавите, дебели, грозни, с дефекти и т. н.
За мъжете не е същото, крайно време е да го разберете.
Викаш, че авторът не бил красавец, защото ако бил, са щели да му се лепят. Това е така, но колко мъже са баш красавци? Аз примерно съм над средното на външен вид, и пак не дърпам кой знае колко мачове. Повече от автора, ама не са десетки. Обикновено между 10 и 20 на седмица.
Полето не е еднакво за мъжете и за жените. Разберете го.

Между другото, към всички, които съдят автора, че не харесал някаква грозна и дебела. Аз го разбирам напълно. В Тиндър и Баду съм попадал на ебаси екземплярите. Такива дето могат да играят орки във Властелина на пръстените, без грим. Не преувеличавам. То даже не си личи мъжко ли е, женско ли е. 20-30кг над нормата, някаква странна "прическа" на пъничка, едни изгнили, криви зъби и странна физиономия. Баси.
А най-голямата ирония е, че тези дебеланки не мачват пичовете-дебелаци. Те се мятат на такива като мен, понеже И ТЕ, въпреки, че са дебели, не харесват дебели мъже. А това е доста лицемерно.

Аз ползвам Тиндър и Баду от 3 години и подкрепям изводите на автора на 200%. Той просто е стигнал до изводите си на базата на десетина примера, а аз на няколко стотин. Иначе е абсолютно същото.
Ето ги и моите резултати:

- Масово пълно със самотни майки, търсещи... и аз не знам какво (очевидно не да си гледат децата).
- Курви с daddy issues, дето всяка вечер са с различен. Тук обаче трябва да си малко по-добре изглеждащ и сексуално агресивен, за да ти вържат.
- Кифли дето си рекламират инстаграма.
- Фейк азиатки, дето ще ти искат whatsapp, за да ти хакнат телефона.
- Много затлъстели (20-30кг над нормата), които търсят да си хванат някой готин пич във форма.
- Момичета с дефекти/инвалиди. Кофти за тях, ама...
- Наскоро разделили се с гаджетата си, дето не знаят какво искат.
- И като цяло (тук влизат общо взето всичките групи) масово жените там смятат, че заслужават мъж, който е стабилно над тяхното ниво.

- Сигурно има и някакви нормални, но обикновено, до една или друга степен, са комбинация от горните изброени. Примерно някоя наскоро разделила се с авера си, смята, че заслужава 10/10 мъж, и такива ги гледам от 2-3 години висят в тиндъра, безрезултатно. Предвид, че най-вероятно ги мачват хиляди мъже, чак пък толкова да не могат да си изберат един.... сещайте се къде е проблемът.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3d5a6fae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   През последните няколко години излизаха редица изследвания относно съотношението на съвпаденията и харесванията в Tinder. От тях се установи следната зависимост:

1. Цели 92% от мъжките профили имат попълнен текст с описание.

2. Едва 19% от женските профили имат попълнено описание. *

3. Мъжете харесват цели 53% от всички женски профили. Считат останалите 47% от жените за недостатъчно хубави за тях.

4. Жените харесват едва 5% от всички мъжки профили. Считат останалите 95% от мъжете за недостатъчно хубави/високи/богати за тях.

5. Мъжете си съвпадат с едва 1% от всички предложени им женски профили. Тъй като са харесали цели 53% от жените, това значи, че по-малко от 2 от всеки 100 харесани от мъжа жени също харесват него.

6. Жените си съвпадат с 1, 8% от всички предложени им мъжки профили. Тъй като са харесали само 5% от мъжете, това значи, че 36 от всеки 100 харесани от жената мъже също харесват нея.

7. При 98% от съвпаденията мъжете първи заговарят жената и едва 2% от жените първи заговарят мъжа.

8. Едва 15% от заговорените от мъжа жени му отговарят, а другите 85% от жените мълчат, въпреки съвпадението.

9. Цели 93% от заговорените от жената мъже ѝ отговарят, а другите 7% от мъжете мълчат, въпреки съвпадението.

*Забележка към точка 2: Обикновено това не е описание и данни за самата нея, а някакви копирани "умни" цитати, обичайното скучно "Vine and dine" (просят си кой да ги заведе на вечеря в скъп ресторант) или поредната тъпа покана "Follow me on Instagram", защото не целят запознанство, а са времегубки, търсещи си будали да ги следват в Instagram.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: eb3f13b7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Номер 8 е казал всичко.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dd3c451b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Много хора правят грешката да си мислят, че сайтовете за запознанство са магазин, където може да си избереш "стока". Всъщност - сайта е по-скоро една голяма улица, по която минават мъже и жени, които искат да се запознаят с други мъже и жени. И важат същите закони, както и на улицата. Даже още по-лошо, защото спокойно може да те игнорират.
Моят съвет е да не се отказваш - един мъж трябва да търси, не може да разчита, че ще го намерят. И даже трябва да разшириш търсенето и с други сайтове, а също и с реални места.
За всеки случай си сложи лимит - колко време си в сайта на ден, за да не прекаляваш.

Накрая - всички в сайта са там, за да се срещат - тия превземки "ама аз се регистрирах само от любопитство" просто показват комплекси.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4d0f4ad294
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Не, не, грешка, не търси в Интернет. Загуба на време. Не си млад, не ги слушай, ще се обърнеш и ще си на 35. На 40. Само за секс да, но сериозни връзки в нета рядко.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fa0137f430
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   До номер 19

"Ти и сега си беден. За да ти върже някоя трябва да е или грозна, или дебела, или и грозна и дебела. Виж се с това момиче с което си пишете в момента. Тя е единственият ти шанс! "

Това е доста крайно изказване и не мисля, че може да се приеме за пълна истина. Вярно, че много жени "златотърсачки", искат да намерят финансова сигурност и упора и често биха пренебрегнали и възраст и външен вид в името на по-лесният живот. Но това не значи, че всички са такива или че само грозните и дебелите, нямат право на мъж, който да е работлив и да има желание да се погрижи за жена си.

Много са грозни подобни изказвания, защото вие мъжете много силно протестирате, как жените търсят финансова стабилност у мъжа, а вие какво искате, да не работите и жена ви да ви гледа :D От друга страна, пък искате жената задължително да е красива като извадена от каталог, но с дълбока душевност и да не се интересува от материалното... еми аз бих нарекла това "синдром на нереалистичните очаквания". Същото важи и за жените, разбира се ;)

Повечето мъже си нямат и на идея една добре поддържана жена, колко средства инвестира, за да изглежда добре. И не са само средства, а и много усилия. Поне имайте уважение към това, не всички красиви жени са увиснали на нечий врат.
Аз нито съм грозна, нито дебела, пък съм с човек, който не е богаташ и във финансово отношение разчитам единствено на себе си. Това не прави приятелят ми грозен, дебел, тъп и некадърен. Човекът е работлив и съм сигурна, че ако имам нужда от помощ, ще е насреща.

Моят съвет към всички, които искат да имат истински взаимоотношения с някой, първо да ревизират собствените си ценности, морал и човешки качества, които търсят. Парите не са всичко, но живеем в материален свят и няма как да прескочим тази част. Ако искате да сте с прекалено красива жена, трябва да сте готови да си заплатите съответната цена за това - няма безплатен обяд.

Последното, което ще кажа е че когато човек обича истински, както и да изглежда човекът, той е красив в очите на обичащия. Човек обича със сърцето си, не с очите. Опознавайте ги тия хора, това е най-хубавото нещо, което можете да направите :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6f822ad0a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   Аз направих профила си в елмаз на около 18 години, на 26 години се запознах в сайта с мъжът ми. Профила на потребителите на подобни сайтове се промени според това, което аз имам като опит за тези години. В момента доста повече хора имат достъп до интернет и устройства с които да сърфират. Според мен е късмет дали ще се запознаееш с някого или не и кога ще се случи. За да избегна неприятни емоции накрая също нямах снимка и реално име. Като цяло ако с някой си допаднех след няколко писма в сайта питах за алтернативна платформа къдетопможе да продължи комуникацията.
Ако някой ми беше написал поема или използваше копи пейст остроумия, не отговорях, а и на неприлични предложения и т. н. Също с доста мъже съм се срещала от сайта имаше много готини, такива на които аз не допаднах и такива, които напмен не ми допаднаха. Това и нормално.
Аз не разбирам друго защо ако търсиш сериозна връзка са ти необходими 2 профила? Никога не ми е дошло на ум да се снимам във фитнеса, камо ли да качвам спимки някъде.
Благодаря, че споделяш твоята история, но начина по който се изразяваш за определени неща е много грозен. В лична кореспонденция много бързо бих го доловила и не бих ти писала повече. Описвайки причината, че не си обвързан все едно се оправдаваш пред себе си. Това няма никакво значение, нещата понякога просто не се получават или трябва да изчакаш, за да срещнеш подходящия партньор.

Ж35

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d5af6e135b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Абсолютната истина е, че в сайтовете за запознанства има любопитни жени и една малка част търсещи материализиране на виртуалното запознанство. Въпросното материализиране се случва, ако момчето има много западняшки маниери и добра професия. Предимно светли косички и очички, предимно офисни професии, с минимум 2 хилки заплатка и квартира. Добре да се отбележи, че ганьовата дъщеря избягва мъж с интелект и добри контакти с родителите си, дори и да е добре устроен финансово. Кинтата трябва да е съсредоточена главно в джобчето й. Така, че няма много особено значение кой какъв личен опит има от сайтовете за запознанства, тъй като истината е само една. Самият факт, че един нищожен процент срещи се реализират - доказва ли обратното? Не! Достатъчно е само да обърнете внимание на типовете мъже, които успяват. Важно е да са един вид льольовци с интелектуално излъчване, защото такива имат изключително търпелив характер и не натягат за секс. И като си живееш с един такъв чукундур, можеш да се чувстваш изключително щастлива и свободна. Хем той ти носи по две-три хилки на месец, хем няма много контакти с мама и тате.. да... Това е положението в общи линии. Успех в тия приложения не можеш да имаш.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b9eefab904
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

37.   Въй таз 21 изби рибата със злоба. Ето затова не харесваме грозни и дебели, миличка!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b8365eefb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Да, така е авторе. Жените имаме много повече опции от вас мъжете. И най-некрасивата жена може да си намери мъж, за разлика от мъжа в същото положение.
Аз съм обикновена жена (без да съм красива или направена), с нормално телосложение (не слаба, не дебела) и никога не са ми липсвали предложения (било в нета или на живо). Винаги съм имала избор от читави, приятно изглеждащи и свестни мъже. Я си представи какъв наплив е при краставиците (нагласени, стройни) ;))) и ти колко шанс имаш при такива ;)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 519bcb0c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Колкото и единици да сложите на 38 тя е права.
Търсите много над летвата си, а после се оплаквате, че не ви отразяват.
Опитвате да ловите маймуни с трици и очаквате успех.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5434803e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   До номер 32 Реално погледнато дори за една съвсем посредствена жена се борят поне двама или трима мизерника. Каква е гаранцията че ще успее да намери поне обикновена?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f432b64867
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Истината, драги, които отричате вероятността да намерите подходящ партньор през Интернет е, че сте свикнали да разчитате само на чисто физическоти първосигнално привличане. На кафе изричате разни лишени от дълбок смисъл думи и те изчезват в пространството, биват забравени, криворазбрани или отречени, а написаното в Интернет остава, може да бъде копирано, разпечатано, документирано... Човекът отсреща може да го чете и препрочита и да разсъждава, може да открие много по-лесно противоречията, лъжите и манипулациите. Цедката през Интернет е много по-голяма и с още по-голяма сила важи " По дрехите посрещат, по ума изпращат".

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2f7028d65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   В тия сайтове жените са предимно грозни, дебели, златотърсачки или измамнички. Излизал съм с няколко българки и една скандинавка, и се убедих, че дори снимката да е реална и актуална, жената изглежда винаги на живо в пъти по-зле. Един единствен път попаднах на нормална жена добре изглеждаща, но просто мирогледите за живота ни бяха различни като деня и ноща и нямахме дори една пресечна точка и решихме да си останем добри познати. Всичко друго беше боклук марка. Повечето в българските сайтове са хем грозни хем алчни. Поне, ако ще си взимате алчна жена се насочете към руските сайтове. Рускините може и да са алчни, но поне ще имате красива жена до себе си, а не дебело прасе с претенции до небесата, и в леглото да имаш чувството, че не правиш секс а блъскаш някоя дебела пържола с чука за да може да се изпече.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 40ea31c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Чингис Хан (43),
Не знам какъв ти е проблема на теб с теглото на жените? ! Нали твоята жена не е дебела, кво ти пука какво "блъскат или не" останалите мъже? ! Някои дори предпочитат да има малко повечко плът по кокалите. Вкус, какво да ги правиш.
За някакъв капацитет ли се мислиш, че да определяш кой бил грозен, алчен, дебел и т. н. т.? ! Това което на теб ти е грозно, може да се хареса на друг. А и ти едва ли си някой Брат Пич, щом си стигнал до сайтове за запознанства ;))))
Дебел човек може да отслабне, глупав и злобен обаче трудно ще се промени и ти го доказваш всячески.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker