Емоционална изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Емоционална изневяра
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 3123 пъти
Накратко... Съпруга и майка. С дългогодишен брак, който е влязъл в лоното на рутината. Със съпруг, който никога не си е падал особено по романтиката.
Обаче... от известно време около мен гравитира един мъж. Въобще не го отразявах доскоро, отделно никога не бих предположила, че би се заиграл точно с мен, защото не съм от жените, които парадират със себе си, за разлика от някои други в обкръжението ни. Всичко започна с едни такива продължителни заглеждания, когато си мисли, че не го виждам. После започна да кръжи все по-близо до мен; търси компанията ми. Говорим си някакви неща, непрекъснато поддържа очен контакт, усмихва ми се... Ухажване по всички правила. И така, той успя да ме вкара в играта. Когато е наоколо, усмивката не слиза от лицето ми. Онези позабравени трепети от флиртуването се появиха отново в живота ми. И чувството е страхотно! Всъщност понякога се чудя дали интересът му към мен не идва оттам, че дълго време не се поддавах на чара му, както останалите, а пък той обича да си гъделичка егото? Така или иначе, и двамата се заиграваме и въобще не ми пука дали си подхранва егото с мен, защото аз определено подхранвам моето с него. Но... Улавям се, че напоследък мисля твърде често за него. Емоционална изневяра ли е това? Преминавам ли някакви забранени граници (физически контакт нямаме и нямам намерение да имаме, всичко е на ниво флирт)? Имам ли правото да си изживея емоциите? Този флирт предателство ли е спрямо съпруга ми, който пък отдавна не е придизвиквал пеперудите в стомаха ми? Това, че си в сериозна връзка, означава ли автоматично да се лишиш от правото да флиртуваш с някой друг и да запълниш емоционалната празнина в живота си? Отделно се притеснявам, че интересът ни един към друг може би не остава незабелязан от останалите в обкръжението ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3d13574dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не се самовлудявай. На всички се случва да се повлюбват или пък някой да им направи впечатление. Според мен не бъди чак толкова взискателна към себе си, а се опитай да направите нещо нетрадиционно с мъжа ти. Имам предвид да заминете сами на спа уикенд или нещо рамотнично.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 12df01f03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   А ти като си падаш толкова романтичка, защо си се омъжила за скучния си неемоционален съпруг, че си родила и деца? Най-гадни ми са такива като теб, дето хем (уж) сте много сериозни съпруги и майки, ама само да ви се ухили някой сваляч, да ви се завърти около г-за и да ви каже два-три фалшиви комплимента подмокряте гащите.
И още питаш флирта с чужд мъж изневяра ли бил? Че то там се започва и се стига до физическата изневяра. Ти малолетна ли си, не схващаш ли, че ако мъжът няма сексуален интерес към теб, няма да ти обърне внимание изобщо? А ти, отговаряйки му с кокетничене, заигравки и лигавене му даваш да разбере, че нямаш нищо против и си готова. Днес ти запълва емоционалната празнота, утре ще ти запълни и онази между краката.
Ако смяташ, че не правиш нищо нередно като флиртуваш с този, защо си притеснена, че това щяло да бъде забелязано? С това сама си отговори на въпроса.
Като ти е скучно в семейството, търсиш романтики, пеперуди и страхотни чувства, разведи се и върви да си изживяваш тръпките, емоциите и каквото още ти бръмчат бръмбарите в главата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ce64cb3e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това "защото аз определено си подхранвам егото с него. " сама си представи как звучи. На мен не ми звучи много добре.
Иначе вероятно иска да те изпраска, а и ти искаш това и най-вероятно ще го направи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f6b05c2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Като цяло интереса ще му спадне, ако станат нещата, но всички харесваме да сме желани. За съжаление, в браковете често става така, че половинката става незабележима.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4f6b05c2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Никъде не е казано, че няма да харесаш и други мъже, освен мъжа ти. На работното място не е най-доброто място да се случи, но си постави граници. А въпросният мъж женен ли е?
Аз също си падам по един от работата ми, но ние се виждаме рядко и гледам да го избягвам и да не ми личи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 05945f97e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Че какво значи "емоционална изневяра"? В крайна сметка той ще те омагъоса и ще те вкара в леглото си. Ако нещата с мъжа ти не вървят, по-добре се разделете. Няма смисъл от такъв съвместен живот, ако сте си чужди, само заради хорското мнение и за да не ти лепнат етикет "разведена"

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1a432000b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Булка, ще изгориш лошо с този играч! Такива неопитни и жадни за чесане на егото като теб са перфектни жертви на хищници като този.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 68e323c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Човек трябва да обича живота и себе си. Ние не можем да живеем сами а и емоционално всеки си има свят. Преживей си емоцията и никога не се укорявай. Дните са безобразно малко за да ги пилеем в съмнения какво ще кажат хората... просто не се ограничавай да бъдеш вуттрешно щастлив а.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2264808f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Едва ли има по изтъркана и банална история на този свят. Ние знаем и как ще свърши това "преследване на пеперудките". Виждали сме много твои посестрими дето хвърчат из облаците и се вживяват като героини в долнопробен роман. Сега говориш само аз флирт, ама твоичкия Дон Жуан като те притисне някъде на тесничко и леко положи ръчичка на долната част на коремчето ти, и пеперудките като запърхат, и ти стане едно такова топличко между краченцата, тази твоя концепция "само флирт" ще иде у реката. И после ще си кажеш "И знаете ли, чувството беше страхотно". Но рано или късно когато мъжът ти разбере как точно ти си преследваш пеперудките, едва ли ще е във възторг. После нема да ти обеснявам какво следва, ще видиш сама.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 261d7a9dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Не е справедливо спрямо съпруга ти, независимо от поведението му. Ако имаш проблем с него, защо не си опитала да го разрешиш по някакъв начин, вместо да поддаваш на настоятелни свалячи?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9f16ea4dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Ако не живеехме в к*рвенски времена, щях да ти кажа, че правиш голяма грешка и че трябва да се спреш, а също че е аморално и гнусно.
Само, че след като на мъжете някак си им е "по- позволено" да изневеряват и флиртуват с други жени, на въпреки това че имат половинки, ти казвам че едва ли има нещо лошо и ти да постъпваш така. Твоят мъж също вероятно флиртува с други или даже ти е изневерявал (нали все пак е мъж, а мъжете са хора само с повечко фантазия), да не говорим че ти, като жена, вероятно не си задоволена в секса като повечето жени, защото сексът се полага на мъжете, пък ти като си жена, нямо никакво значение дали си задоволена, та проблемът си е твой; тогава защо пък да не си повдигнеш малко самочувствието с другия мъж? Мъжете го правят, нека и ние да ги поставим на наше място да видят колко гадно се чувстваме от техните к*рвенски изцепки.
Но знай, че другият мъж иска само секс. Всички мъже искат само това. За мъжете няма свети неща като любов, вярност, лоялност. Те са животни за разплод и трябва да бъдат третирани като такива. Не си мисли, че другият мъж има някакви романтични намерения към теб. Иска просто да те ч*ка, така че си начеши егото с него и го захвърли като парцала, какъвто е. Все пак, не ти препоръчвам да изневеряваш. Моралът ми все още го има, ако че няма смисъл от него, но все пак - не изневерявай, освен ако твоя не ти е изневерил.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 227b91fa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво я нападнахте, един мъж може да не обръща внимание на жена си, да не и показва нищо, една хубава дума да не може да и каже, това е проблем, не че някой и казал нещо хубаво. Мъжете като си вземат жена и забравят, че все още трябва да се стараят за нея. На друга може иначе да кажат някоя хубава дума, но на жена си не...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2264808f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мен ме кефи номер 1 :) "На всички се случва да се повлюбват", ми звучи като "на всички се случа да се поебнат" :) Лекинко, викаш, само главичката, то не се брои :)

"Не бъди толкова самокритична" хехе, тя авторката струи от самокритика, да знаеш :) Притсенила се горката, сън не я хваща от срам :) Въобще, вие жените така се "самокритикувате", че като си споделите историиките за "пеперудките", опа, апропо - "повлюбванията", кой знае защо тогава пък не търпите критика, ама хич :) И да, един спа уикенд със сигурност ще реши проблема, особено в дълготраен аспект :) Чудно ми е дали мъжът на авторката споделя виждането ти :)

Понякога се учудвам как един мъж би си причинил съжителство с подобни неадкватни жени. Явно другите женски качества сериозно компенсират подобни неадкватни изцепки. То затова и жените наблягат на визия де, те нещата са си навързани... Кой квото има, тва си хвали.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bf8a91fcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Е, какво да ти кажа, така се тръгва по нанадолнището, после спирането е трудно. Човекът ще те мандръса и вероятно като му станеш досадна с претенции, поведение или възможна перспектива - ще сложи и край на авантюрата. А ти ще си начешаш самолюбието и онази работа, а като бонус може да стигнеш и до истинска криза в брака си... ако мъжа ти разбере. В този филм попадат страшно много хора и като цяло няма добър или лош край... има просто логичен край:)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e25f4175b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Изживей си красотата, но пази и достойнството на себе си и съпруга си.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3cf2b5df1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Булка, ти не си в сериозна връзка. Ти си омъжена и майка. Дори и пет пари да не даваш за мъжа си, за детето хич ли не ти пука? Не пишеш ти на колко години си, нито детето, но как пък не мислите за тия деца като ви задяват мазни свалячи? !
Странна логика-понеже ти е скучно се мяташ на врата на първия срещнат сваляч. Не прочетох да се замисляш за детето си, то все едно не фигурира изобщо. Важни са твоите заблуди и пеперудки. Като те опраши, ще ти мине.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 357c0fc946
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 1 е бил искрен, номер 5 също.
Съвсем в реда на нещата е да ти се случи, ако сексуалният ви семеен живот никакъв го няма.
Колко от тук присъстващите ще издържат 10 години с 2-3 пъти секс годишно, без да изневерят. Е, някои сме издържали. И какво от това? Нито имаме ореол около главата, нито почести за вярност и отдаденост, нито сме получили по-голямо уважение.
Не е нужно да давате нещо, което не получавате.
Всички партньорски взаимно отношения са взаимност.
Ако само вие се раздавате и правите компромиси, вероятно си имате работа със заклет егоист или кръшкач, а да продължавате да живеете по същия начин с него, без да предприемате нищо, само ще ви накара да се чувствате по-нещастни.
Никой никога няма да оцени вашата отдаденост. От нея ще страдате единствено вие. Колкото по-рано се отърсите от моралните си задръжки, толкова по-добре.
По-щастливо живеят хората, които не страдат от ненужни скрупули и задръжки.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 12df01f03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19 - Авторката никой не я бие по тиквата да търпи 10-20 или колкото са там години. Като не ѝ изнася, в тази държава разводът не е забранен. Става свободна разведена жена и вършее к.рове наред. Безпроблемно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 028c9a5dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не е лошо да не забравяме, че жената не спира да бъде жена, когато стане съпруга и майка. А всяка жена има нужда от обич, уважение и добра дума. Особено когато се раздава за семейството си. Щом до нея стои един сухар, който в даден момент я приема за част от домашния интериор, длъжна ли е жената да се сбогува завинаги с нуждата си да изпитва и да дава емоции? И тук не говорим за секс, а за вътрешен, емоционален свят. За нуждата да те прегърнат, когато си тъжна; да застанат на твоя страна, когато се нуждаеш от подкрепа; да ти благодарят, защото си прекарала половината си почивен ден в кухнята, за да сготвиш любимото им ястие; да забележат новата ти рокля или прическа и да оценят, това, което имат. Ей, тези неща са важни за жената в една връзка, не "чесането", "мандръсането" или както там го наричате. И докато мъжете кръшкат, защото по природа са полигамни и им е кодирано да си пръскат семето наляво и надясно, жените стигат до изневяра (и то най-често емоционална), защото мъжете им спират да ги забелязват.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 357c0fc946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 20. Сигурно и ти си поредният импотентен чичак. Защо авторката на тената да трябва да се развежда, след като е пълно с изневеряващи семейни, които си имат любовници и семейства. Много бързаш да развеждаш хората.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 357c0fc946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 21 - Много хубав пост, но с едно не съм съгласна, жените също имат нужда от секс и ако един мъж забелязва жената и прави всичко останало, но не прави секс с нея, тя не е длъжна да търпи, само защото има закостенели схващания, че жените видиш ли, трябвало да бъдат моногамни, а мъжете да си имат извинение, че били полигамни по природа.
Никой не е длъжен да жертва себе си заради другите и да бъде нещастен, за да не наруши нечие измамно щастие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3cf2b5df1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   21, ухажорът се е скъсал да хвали манджите на авторката. Тя пък се е скъсала да му чисти, готви, да го обгрижва. Една любов ги мъчи и двамата, та не е за вярване.
Просто има чисто сексуални, примитивни мераци към нея, както и тя. Липсва и секс и някакви пеперудки там. Няма никакви емоции, пък прегръдки, пък похвали. Чисто и примитивно мачкане на чаршафите.
Такива жени разбират само от лошо държание, от пеперудки, от мазни свалки и т. н. Създават деца и ги забравят заради някакъв сладкодумник, който ще преспи с тях 1-2 пъти и до там. И така до следващият с пеперудките.

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: a2c34d8e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Много скоро пеперудите в стомаха ще се превърнат в хлебарки.
Какво правиш тогава? Едно такова нещо, никога не остава тайна, за мъжът ти и за съпругата на отсрещната страна - "пеперуденият".
Какво развитие очакваш?
Да си дочешeте егото, колко сте си интересни?
И когато жена му ти каже, че си средностатистическо курве, ще бъдеш много обидена?
Я слез на земята!

 
  ...
преди: 2 години, 1 ден
hash: 954a8b972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Много ми е забавно мъжете как нареждат авторката в тази тема, при все че е пълно със самотни майки с деца, зарязани от "татковците". Обикновено таткото е този, на който му шарят очичките и винаги се търси нещо по така, а и да не е по така, важното е да е чуждо. Та.... Ако може по-кротко в изказванията, особено от МЪЖЕ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker