Запознаство в Дискотека? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознаство в Дискотека?
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2263 пъти
Здравейте искам да потипам как и с какво мога да впечатля някоя златотърсачка в дискотека и тя да прояви интерес към мен. Благодаря за коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 540d97f71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Риторичен въпрос задаваш. Отговора е във въпроса ти : златотърсачка освен със злато (пари, имоти , кола) няма с какво друго да впечатлиш. За тях даже и размера на пишк@та ти няма значение...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9f8db6cf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ми елементарно - сядаш на тузарското сепаре с частна охрана, поръчваш бутилка марково 100 годишно уиски, палиш една пура Mayan Sicars, отпред паркираш Бентлито. После остава само да пратиш охраната да и подшушне да седне на вашата маса или по келнера и пращаш едно 100 годишно, ама задължително келнера да натърти колко е скъпо.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5fe3cce586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ти лесно можеш да я впечатлиш, гледай само после да не те смелят от бой някъде, понеже около златотърсачките винаги кръжат и онези изживяващи се като мутри.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a217449d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Ами ще ти обясня това, което знам, от гнусният си опит, с колега, който е абсолютен и донопробен селски нещастен, смотан, провсташки БЕК! ....

Та - Взимаш си "вип ложа" в чалготеката. Нали, то не е точно ложа, нямаш си отделна сервтиьорка и е тана открито, че всички да те видят, иначе няма смисъл. На масата, ако може, слагате една бутилка от "скупуту". Важно е поне 20 пъти да се каже, че уйксито е на 20 години. Нищо, че в магазина е 90 лева, а тук е 600. Така имаш "леговище", да примамеш евентуалната златотърсачка. И отново - чалготека!

После идва външният ти вид. Ще си кажеш, че ако си направиш прическа за 100 лева, облечеш си скъп, ръчно шит костюм и хубави, стилни и скъпи обувки, ще те забележат, но не. Тоя вид не показва, че си достатъчно прост и разхайтен, да ѝ минат на ламята номерата. Трябва, да си облечен като поп фолк изпълнител. Намери си елече, коеот прилича, все едно е правено от кожи на норки, чинчили, малки тюленчета, кожа на други застрашени видове - абе общо взето, ако и от еднорог кожичка намериш - супер ще е. Важното е, да се види от далеч. После слредва ризата - ок, тук имам еидн момент - ако си бокан с химия и вадиш плочки - няма нужда от риза. Без риза. Синджира и елек на голо и тва е! Ако пак го мязаш, но си леко мазничък, един потник. Ако не - риза, ама такава с финдифлюшки, дето е зле ушита, така че бицепсите ти да изглеждат големи. . Ок, споменахме синджир - златен синдиж, може и от бял злато, поне 400-500 грама, да покажеш преимущество. И сег аобръщаме внимание на мусурта ти - Важното е, да имаш очила,дето ти покриват половината грозно лице, за да не се оплаши търсачката. После си пусни и брада. Ако не те мързи, отиди при "стилист", да ти сложи повече грим, лак и гел, отколкото на абитюриентка. Искаш, косата ти да стърчи - голям перчем да има. Ако няма толкова много коса - обръсни я! Сложи една шапка, с нещо познато. Примерно с Че Гевра. Няма нищо по-просташко от това, да сложиш марксистка икона, на капиталистически продукт, облечен в дрехи за 5000 лева. Това ще те накара да ипъкнеш дори и пред Митьо Пищова. Спокойно - не вярвам, че златотърсачката знае, кой е Че Гевара, освен образа му, който вероято си е лепнала на iPhone-a, щото и се е сторил сладък.

Та така - покрихме ти вида. Да поговорим за аксесоаро. Важното е, да има последно поколение iPhone (или поне оня с трите камери и да лъжеше, че са ти го докарали от САЩ). Дръж го така, че да се вижда. Има кейсове със светещо лого на ябълкта - мега селско изпълнение - търсачка ще и потекат соковето от всички места, като те види. Ама е вжано, да ти е ВИНАГИ в ръката. Нека знаят общаците, че сред тях има човек с iPhone. И друг трик имам - вземи един ключове от левчето и ги закачи за ключудържател на Mercedes или BMW (в краен случай Audi) и си ги врътквай, Нека общаците да знаят, че освен iPhone, имаш и "немска машина". Ама не ис слагай истинските ключове, че вероятно ще ти ги откраднат, така или иначе. Може да сложиш златни пръстени, но не прекалява - не повече от 5-6 да са, като само на 4 може да има големи камъни. Другите да са с някакви фгурки - ререпчета, куршуми, САЧМИ, гроздове ...
Ок, сега споменахме за изиеското ти състояние. Ако може, бокай се с химя. Ама честно ти казвам - взима стероиди от КОФАТА. Хич не дозирай - бок бок бок - яж, по 5 пъти на ден. Инжекции си бий, хапчета, всяка химия, която някой е изкарал от багажника на колата, с изтекъл срок на годност от по-миналта година ... Да не те притеснява. Ще станеш МАШИНА! Ама оди и блъсклай. Иначе не мойш всява респект. Па ако та марзи - Бате - кибабчета, картофи, кюфтаци - нон стоп! Дет са вика - Тая шия, ней от туршия! Трябва да покажеш, че папкаш здраво! Тогава ще уважават.

А панталоните - батка - ако ще и по шортички да си, все тая. Даже по-добре, да ти миришат топките. Така възбуждаш женските. Обувки - сложи едни адидаски или еирмаксове, в случай, че е някоя по ерудирана мадама, дето ще разпознае, че си човек на културата и спорта.


И тва е - вече си МЕГА ШУКАРИТЕТНИЯ СЕЛЯНИН. Имаш мястото, имаш видът на човек, който с 65 пункта IQ под средното за популацията. Перфектно! Време да поговорим за държаниет, аверите и как да га излъжеш, пардон - да накараш младата и чаровна дама, да помилси за среща с изискан жентълменин, кат теби.

Първо - трябва да си с яката компания и да гледате лошо. Много е важно. Сега за 4 парчета, гледащо лошо, трябва да има един ухилен, че да не изплащи съвсем всички около вас. Това е малко, като джунглата - хем да покажеш сила, другите да не барат, ма хем да сте убави, че да неибегат женорята.
Сяяя, ако нямаш компания, има лесно - намери некви батки, преди това, ооо, ко става е, как е... Заговори се. Важното е, да загатнеш, че имаш богато криминално минало и продължаваш, да въртиш далавери. Като та питат, какво правиш "Ем, едни коли вкарвам, ама недей казва много-много, че ми правят проблеми на границата, ама имам човек" или "Ем транспорт - карам сервитьорки, работя в Холандия, много са доволни! Хубави пари вадят момичетата и аз вадя и така!". Нали - Нищо конкретно, в случай че реално попаднеш на истински сводници или автокрадци. Па знае ли се - може ти се отвори парашута и да та вкарат в някоя схема. Та щом спечелиш респекта на другите селяни ... иксх да кажа господа с общи интереси, ги викни на "Вип ложата". А и се научи да го казваш. Не се казва вип ло-жа, а виййп лотИЯтЯ. Нали - не сме някакви гимназистите тука. Ще се държим натурално.

Ок - вече имаш компанията. Знаете да гледате лошо, ама мноооого лошо. Като привлечеш погледа на някоя жена, намигни, умихни се и клати глава в ритъма на поредния хит на Екстра Нина или каквато поврътня е модерна днес. смивката ти трябва да е до ушите. Вдигни едната ръка, с която не държиш телефона (освен ако не си смел) и започни криво-ляво, да се мъчиш да следваш ритъма, за да види жената, че се забавляваш. Ако не дойде, направо отиди. Сигурно е в компания с други. Кажи им "абе, елате да се веселите при нас, бе! Нийе черпиме".
Сега, важното е успешно да идентифицираш златотърсачката. Общо взето, ако прилича на няко от златките или модерна поп-фолк певица, си на прав път.
След като ги привлечеш, започни да приказваш, какъв голям бизнесмен си и ги питай, какво искат. Ама да не се притесняват - пари кат вестници!!! След третото уйкси на екс, питай ги, дали искат бело? Като кажат да, отиди в кенефите и дай 200 лева на охранта, да не пуска хора. Там леко така, загатни за намеренията си. Ако не се развика веднага и гледа с големи влажни очи, направо и казва, да вдиха полата, гащите с квото е там и блъскай яко. Ако не мине номера, дай белото и потанцувайте малко. Нека види, че имаш iPhone, кажи и, че веригата ти е оригинално Гучи, а мержедеса ти е автоматик и вдига 400 км в час. Вземи и номера, дай и твоя и га разкарай. И така на следващата. После звъни.
Тая вечер може и да шибнеш две-три кобри, па на другия ден ще има ти звънят ли звънят. И не пропускай, да споменеш, как бързаш, за бизне среща в Бали или в Дубай, ама може и да има едно място.

И това е! Това е ултимативният гид, за всеки прост селянин, който си търси нещо селско да изчука и има пари за харчене. Да са ви живи и здрави децата ... а те па кви изродчета излизат, въйййй ...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 162764e881
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До 3 - Аааа не, пич. Прецака го. Коврата няма да разбере, че си дал пари за 100 годишино "марково". По-добре дай 20 лева на бармана, да се прави, че сипва вино от Френската революция, а пурата, далои е за 2 лева от супера или за 200 от сигаршопа, е все тая. Бентлито, може да е под наем, може да е набратчед ти, даже може, да е фирмено, катко едни авери от махалата правиха - имали фирма за доставки на ... работи, дето не ми се казва, какви са - Пляс, 60 000 лева, за служебно 15 годишно бентли. 15 годишно, ама Бетнли. И си го менкат, па пачите кълват ли калвът. Единият каваше, че е било най-дорбата инвестиция в живота му! Спедтил 50000 лева от курви за годината.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6286f7b747
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Що ти трябва златотърсачка? Богат ли си или мазохист?
Как ти се ходи на чалготека с тия тестове и ваксини само заради жена, дето ще ти харчи пари?!
После ревете, че ви използвали.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 9f8db6cf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   5, ако демонстрираш много пари и перчем ли трябва да имаш? Мислех, че гледат само кинтите или трябва все да имаш и някакъв вид?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7bfad54462
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8 - Ем така е, ама ако има и други турбо-чалгари? Трябва да покажеш преимущество, нали? А тя коврата те иска, да си здрав и силен, че да можеш с години да и тъпчеш задника - било то с кинтви, било то в буквален смисъл по таолетните на чалготеките.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8e5c628120
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 5 - Не се базика - индивидът на който това е базирано, си е жив човек и е точно такова говедо и все му се връзват. Защото има малко повече пари, се изхвърля като шаран, ама ... как клъвнаха, не е истина. Лъже ги с месеца. Понякога и остават, защото скачат от някой с панелка и 1500 лева заплата, на паки див селянин, ама голяма къща и 7-8000 лева доходи. Каквото и да е, малко по-различно е, а коврта си е ковра - хваща се на който дава най-много.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 719e9c24fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Автора...наистина, каква ти е целта-да пестиш от проститутки ли?

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 12b0b9a37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми... каквато държавата, такива и хората. Българите това харесват, златотърсачки и тъпи жени. А аз мислех, че вината за това е само у дамите, явно съм грешал.
Обаче, не сте само вие така, другите славянски народи са със същия манталитет. За сведение и аз съм българин, но ненавиждам златотърсачки, за мен това не са жени.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: df75b9d142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Освен Айфона, вземи си часовник реклика на richard muller! Много е важно!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ada704476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Имам един приятел, който изчука половината к*рви в града правейки се на богат. Беше на квартира и дори нямаше кола, но винаги излизаше с костюми, дали реплики от Турция или оригинали от килата, но вадеше вид. Задължително носеше реплики на скъпи часовници, дори и телефона му беше китайска реплика на оригинала. За парфюмите залагаше на средно скъпи, но истински. Беше работил в няколко елитни заведения и имаше познати навсякъде, аз също познавах хора и така без пари беше ВИП навсякъде. Топ сапарета, някоя друга празна, но безумно скъпа бутилка на масата, редовни поздрави от ДЖ и снимки от фотографа и мацките си мислеха, че сме важни. Черпеше ги шотове, най-често безплатни, защото бармана му е приятел и после ги водеше в квартирата, като ги залъгваше, че Поршето на паркинга е негово. Ако не го бях видял с очите си никога нямаше да повярвам колко лесно става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker