Вие какво бихте направили ако подозирате партньора си в изневяра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вие какво бихте направили ако подозирате партньора си в изневяра?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2180 пъти
Ако мислите, че жена ви е влюбена в друг, какво бихте направили? Знаете, че не ви е изневерила физически, но предполагате, че има чувства към друг човек, въпреки че тя категорично отрича - бихте ли я следили, тайно преглеждали телефона й, мейлите й? Бихте ли говорили зад гърба й с други хора, за да разберете какво се случва? Бихте ли се обадили на предполагаемия виновник да му търсите сметка? Бихте ли я лъгали, че не правите всички тези неща, ако тя ви попита дали не правите нещо зад гърба й (а реално ги правите)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: c4f46adbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Имах подобен случай. Доста се съмнявах, че е влюбена в някого. Тогава беше на 33 години с две деца на 15 и 14. Реших да се убедя, че не греша и за рожденият ѝ ден предложих, да покани когото тя намери за добре. Да се абстрахира от роднини и близки, само приятели. Направи се в началото на не схващаща, но очите я издаваха. Забелязах пламъчетата. Продължих в същия дух, че е по- добре с роднините да го направим отделно. Решихме, петък вечер да е с приятелите, а в неделя с роднини и близки. Инсталирах две камери- бебешки в салона и спалнята. По- точно те си бяха там, но не бяха включени от години. Камерите записват видео и звук. Уговорих се с колежката ми, да се обади към 22 часа и да ме повика спешно. Така и стана. Към 22ч20 излезнах с уговорката да си продължи празника, като аз щом свърша в управлението, ще се прибера. Към 23 часа ми се обади жена ми, попита колко е сериозно. Успокоих я, че може и до сутринта да се проточи. Така или иначе си останах в управлението, настаних се, включих си компа да следя движението вкъщи. Имах пълна звукова и видео картина. До 1 часа нямаше нищо интересно. Към един и нещо почнаха да се разотиват, но един остана. Нещата почнаха да се изясняват, имаше малко цуни, гуни. Но когато работата загрубя, тя отказа под предлог, че всеки момент може да се появя. Онзи се опита да прояви смелост, демонстрирайки и малко сила. Но когато тя му каза:
- Виж! Тук няма стане. Ако ни хване и двамата сме умрели, ще ни застреля.
- ОК, но можем на друго място да се видим?
- Да, така става.
Юнакът мераклия не бе лош, доста здрав физически, обещаващ. Дори го намерих за интелигентен. Вече знаех кой е обекта. Не го обвинявах, аз също бих постъпил така. Оставих нещата за няколко време и един ден се наложи да проведа следствие в друг град. Не знаех колко време, ще ми отнеме. Когато пристигнах там, колегите бяха задържали някого, който почти се бе измъкнал. Но аз забелязах нещо с което го принудих да се признае. Остава само подробности, което бе работа за ден. Съпругата ми телефонираше редовно в такива случай. За денят това ѝ беше третото обаждане. Което ме наведе на мисълта, че ще има нещо и търси да разбере, колко ще се забавя. През нощта на втория ден си тръгнах. Тристате километра преминах за около 3 часа. Прибрах се тихо мълком. Сърцето ми заби, дали си е тук или я няма. Стори ми се шум откъм стаята на синът ми. По това време и двамата би трябвало да са в квартирата си в съседният град, където учеха. Отидох да хвърля едно око и изненада. В леглото на синът ми имаше не един, а двама. Бях сигурен. Прозорецът беше отворен, влизаше малко улична светлина, но аз запалих лампата. Изненадата ми бе двойна. Оказа се, че в леглото е само жена ми. Обърках се и реших, че нещо не е на ред и поради това е легнала тук. Угасих и тръгнах към нашата спалня, беше празна. Обаче... под един стол имаше сандали, които не бяха мои. Взех ги и се огледах за други чужди вещи. Едва в дневната намерих мъжка риза и това бе всичко. Явно нямаше да разбера нищо повече, реших да легна. Набутах се при жена ми. Не даваше признаци на живот. Спеше дълбоко. Пуснах ръка по гърдите ѝ, прокарах я по корема и спрях на путката ѝ. Беше мазна, мокра, цялата в мъзга. В първия момент това ме възбуди и реших да и се кача, което и направих. Почувства ме веднага и започна да прави фрикции в ритъм с мен. В един момент без да го осъзнавам, казах:
- Този добре те е възбудил. На колко оргазми си?
Не очаквах отговор, а скандал, но се излъгах, отговори:
- Не ги броих. Но те чу, че влизаш в гаража и се изнесе.
В началото не осъзнавах смисъла на отговорът ѝ. Но когато свършихме я попитах:
- Той, от кога те ебе?
- От седмица след рожденият ми ден.
- Да. Разбрах още тогава, че имаш някого. Явно си падаш доста по него,
сигурно се обичате? Ще ти дам възможност да останеш с него.
Настана тишина. Разплака се. Стана, отиде в банята. Бях вече заспал когато е дошла да легне. Събудих се към десет часа. Нямаше я. Както обикновено си взех шапката и на работа. Този ден не ми се обади. Денят мина доста натоварено и почти не мислех за станалото. Към 19 часа си тръгнах, едва тогава се сетих за нея. Замислих се, пред мен изскочи въпросът- защо не ми пука от станалото? Осъзнах, че ми е все тая какво става с нея и какво прави. Единствено се притесних за децата. На другият ден щях да бъда в градът където учат децата. Така в късният след обед отидох при тях. Чакаха ме и двамата. Не бяха в настроение. Нещо не бе на ред и попитах:
- Проблеми ли имате? Не сте весели както друг път.
- Ами тати, за теб се притесняваме – отвърна дъщеря ми.
- За мен ли, че защо? Какво ми е?
- Научихме от мама за станалото.
- Не му берете грижа. Нищо не е станало. Съдбата си знае работата!
- А бе ти да не си расъл в саксия? – попита синът ми и продължи: Аз се кълна в теб, че си разкрепостен и съвременен. Дори си вярвах, че си имаш и ти по нещо...
- Тати, на кой свят живееш? Днес всички си имат отдушници. Не знаеш ли, че рутината убива? Аз вече смених един куп гаджета. Просто не ми пасват. Не ги бива за нищо, омръзват ми. – това бе дъщеря ми.
Напълно онемях. Децата ме имаха за отворен, съвременен мъж, а се оказах за тях... левандура. Дъщеря ми на 14 ми декларира, колко е сменила. Ужас! Преспах при тях, но не мигнах. Мислих цялата нощ. Осемнадесет години брак и 4 ри преди това с нея. Беше на, , , когато за първи път я любих. Това са двадесет и две години заедно. Вярно, че сексът ни не е бурен, но е редовен, за възрастта и времето 3-4 пъти седмично не е малко. Думите на малката- „рутината тате” изплуваха в съзнанието ми. Не знаех все още какво ще предприема. Станах закусих с децата, успокоих ги, че всичко ще е добре и се прибрах. Беше по обяд, обадих се на жена ми. Бях сух:
- Ела да обядваме в Трите магарета. Ще съм там след час.
Заварих я там. Личеше си, че не е в добро състояние. Дори не бе облечена както обикновено, предизвикателно и... Настаних се и казах:
- Бях при децата, имах работа в града. Говорих с тях. Приемат нещата, но...
Прекъсна ме и каза:
- И аз ги видях, говорихме. Не исках да страдат и казах истината. Но ми се изсмяха и казаха нещо, което ме уби. Била съм тъпа путка по думите на дъщеря ни. А той каза, че сме изостанали и днес нямало място за такива като нас. Не разбирам!
- Да а а! И мен ме сритаха. Бил съм консерва, изостанал от времето. Тъп психолог и подобни. Тя ми каза: - Ти да си чувал за рутина?
- Доста мислих. Май са прави. Сексът си е секс, но огънят е слаб. Тук е май разковничето. Дадох си сметка, че ако не е работата ми, която ме поглъща, сигурно до сега да съм скочил на сумата и жени.
- Знаеш ли, аз наистина те обичам! И не бих те оставила никога, ако зависи от мен. Всичко което съм, дължа на съвместният ни живот. Вярно липсва ми романтиката, лудите дни от онова време. Но и не съжалявам, че му пуснах на този! Просто имах нужда. Може би трябваше да ти кажа, да поговорим.
- Слушам те и вместо да се ядосам... приеба ми се!
- И на мен, но любовникът ми е зает, а мъж ми...
И двамата изпаднахме в луд смях. Надигнах се и казах:
- Извини ме, но трябва да отида до WC- то.
- Чакай, идвам с теб. И аз ще пишкам.
Оказах ме се в тоалетната. Само инвалидната беше свободна и я поканих да я ползва. Тя влезна, обърна се, хвана ме и ме издърпа. Стана непринудено, но едва вече в нея я чух:
- Искам да ме ебеш тук!
С доста жаргон ми каза:
- Начукай ми го! Еби ме!
- Тихо, ще ни чуят!
- Не ми пука, нека ни чуя. Все ми е тая и да ни арестуват. Не спирай,
начуквай ми го!
След половин час се изнесохме от тоалетната. Един в количка ни направи забележка, че това е за инвалиди. Жена ми се наведе на ухото му и каза:
- Трябваше да ме наебе. Разбираш ли?
- Да, госпожо. Ако знаех, щях да изчакам повече.
Всичко забравихме. Прибрахме се вкъщи, все едно нищо не е било. Но почнахме да се виждаме през деня, кога за кафе, кога за обед или просто така. Правим секс както преди, където ни падне и когато ни падне. Тя се поебва и с онзи от време на време. Веднъж се събрахме заедно. Жена му е доста апетитна. Почнахме да ги разменяме. Аз имах възможност да бъда и с една приятелка на дъщеря ми. Разбрах го след като преспахме. Разбрах от нея, че дъщеря ни е почнала да се ебе на 12. Опипах за инфо по адрес на синът, но тя отказа да говори за него. Жена ми е убедена, че синът и дъщерята се ебът. Когато ми го каза, не се впечатлих. Искрено казано, никога не съм мислил за тези неща. И вероятно за това съм изненадан от реакциите си. Казах на жена ми:
- Нека се ебът! По- добре така, отколкото да си къса нервите с момчетата. Ще ѝ дойде времето.
- Мислиш само за нея.
Беше права! Но това е резултат на чутото от дъщеря ми. Светът еволюира и ако ние не го приемаме, сме осъдени на големи страдания.
Днес семейството ми си е същото, обичаме се, уважава ме се и правим често всичко заедно. Доволен съм и тя е доволна.
James

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6e71549350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Акп ти пука за нея и искаш да я запазиш се бори, чети телвдони, следи, скандали, всичко! Въпреки че веднъж стигне ли се дотук, трудно се оправят нещата!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3f74c0084e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Стигне ли се до такова нещо, само ще чакам и физически да се оправят и ги хващам в крачка и приключвам с този човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3977670941
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Номер 1 лъжеш като дърта циганка. Какви са тия измислици дето си ги писал? Човекът задава въпроса сериозно ти си фантазираш тука. Пиши си еротичните фантазии във някой еротичен сайт. Егати писателя си значи, цял роман си написал, все едно си на Иван Вазов трети братовчед.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c4f46adbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мочкото под n 1,

Глупи, непрекъснато обиждаш. Ако поста не е за тук, модераторите не биха го одобрили.
Ако не ти харесва, не чети, не влизай в сайта. Не за сайт за
богомили! тук си споделят.
Хайде, разкарай се.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 302ab42260
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Еротичният писател, номер 1, пак се е развихрил. Ама вместо чувствена еротика се е получил долен боклук, както и предишните напъни. Някакви несвързани, грозни изрази.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b8351c43ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хора, проблемът ми е сериозен! Нямам нужда от подигравки и измислици като на номер 1.

Питането ми бе дали бихте я следили и правили нещо, за да разберете истината, или бихте разчитали на нейната съвест и морал - сама да си признае, без вие да се ровите излишно?

Тя не е човек, който изневерява. По принцип е вярваща, има морал и от много години сме заедно. Никога не е поглеждала на страни и нямам основание да я подозирам, освен че се държи твърде приятелски към някои от колегите й мъже. Като изключим това, последните години имахме много проблеми, нараних я и я разочаровах много пъти. В резултат - тя се отдалечи от мен, вече не споделя нищо, усещам я по-студена, дърпа ми се, избягва ме. Знам, че не спи с друг, но си мисля, че е влюбена в друг. Тя твърди, че аз съм виновен, тя да се отдалечи от мен и че просто бяга от мен, защото е наранена, а не защото има друг. Но аз не й вярвам (по принцип съм много ревнив и мнителен, макар че тя никога не ми е давала повод). Дали пък проблемът не е в моята глава?? Дали не трябва да се консултирам с Терапевт, заради моята болезнена ревност и неспособност да се доверявам на най-близкия си човек? Въобще вие как бихте постъпили на мое място?

АВТОРЪТ

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c611e43f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според описаното от теб, истината, която знаеш добре, е че тя емоционално и духовно не е част от теб. Чувстваш се несигурен, объркан и без полезен ход. Какво всъщност искаш - да я "разкриеш", за да ти е добре егото ти. Но, както сам казваш, тя, вероятно, не ти изневерява. И понеже не можеш да и прочетеш и запишеш мислите и, ни питаш какво да правиш. Вариантите - даваш кинти да я следят; биеш докато си признае; разкайваш се, променяш се и чакаш евентуално да погледне към теб с други очи. Бъди здрав и всички около теб !!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e41e4dcbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От какво е наранена, авторе? Разпитай я по-подробно, може наистина да си пропуснал някой проблем между вас и нещата за нея да са ескалирали. Понякога улисан в битовизми човек пропуска да забележи какво става с партньора му.
Иначе хвърляй по 1 око, без да даваш вид, че я следиш. И ако нещата за нея наистина са свършени, по-добре наистина се разделете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 023d4a156c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има една поговорка - няма дим без огън. Най-вероятно тя ти изневерява емоционално, от там се започва и се стига до кревата. Възможно е да не е и за пръв път. Съвет от моя житейски (горчив) опит - не си мисли, че знаеш всичко за човека до теб. И че всичко, което той /тя ти казва е истина.
Да разчиташ на съвестта и морала на някого е загубена кауза за мен- може и да ти признае, но винаги ще е СЛЕД като ти изневери, никога преди. Както и ще се оправдава с теб, естествено няма да ти каже, че ѝ се е приискало да я пори друг.
Ти ако искаш ходи на 10 психолози и терапевти, пълни им гушите, но това няма да промени жена ти и отношението ѝ към теб. Счупи ли се веднъж гърнето и да го лепиш, няма да стане същото.
При вас де факто каквото е имало, вече е изгоряло.
Вместо да се измъчвате взаимно се разберете като цивилизовани хора, особено ако нямате деца и кой откъдето е. По-лесно е
да преживееш раздяла, отколкото да влачиш с години едно безсмислено съжителство без любов, уважение и доверие.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 380bd55779
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Вярвам само в бог! Всичко друго се проверява!







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c4f46adbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имаш много догматично мислене, авторе. Изобщо не си в клас. Приемаш нещата като измишльотини, ако не отговарят на мисленето ти. Просто си предубеден и това те кара да вярваш в глупости. Втълпил си си, че жена ти е влюбена в някого, но виж да видиш, не ти е изневерила. Това показва, че си доста наивен или се правиш на интересен. Всеки който има съмнения проверява или просто не мисли за това. Явно имаш съмнения в самият себе си и всяко нещо, което впечатлява жена ти, те насочва към съмнения. В същото време, оплю онзи с n 1, че си измислял. Но той е по- близо до реалността и действията му са логични. Опитай се да мислиш като мъж. Така ставаш за смях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3c3e6d1072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бих я зарязал заради неуважението към мен да допусне да се породят такива съмнения с поведението си.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a55601b056
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 14 ти си същия олигофрен като номер 1 . Догмантично мислене вика , той авторът поне може да мисли а не си фантазира като номер 1 и не се прави на дървен философ като тебе . Авторът иска съвет , ако не можеш да помогнеш , не пречи .

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 302ab42260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14, ти си писалия под номер 1. Явно имаш разтроение на личността, освен кофти писателски заложби.
Авторе, с тази жена вървите към края, неизбежно е.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 08914aec1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е естествено, че ти ще си виновен бе авторе.
Кога си чул жена да си признае вината? Ще отиде, ще се наебе с друг, ще се прибере и ще каже, че ти си виновен, а ти ще се молиш на колене да ти прости.
Абе как ви промиват така главите бе? Виж хубаво дали ти изневерява и дали има симпатии към друг. И как изобщо търпиш да те отбягва? Ощв на втория ден съм и поставил въпроса. Ако не и харесва, ако не ме иска и не я привличам, вратата и да си ходи. Няма двца, няма нищо, което да ме спре. Няма да си тровя нервите и здравето, шото тя забегнала и видиш ли аз съм бил виновен. Ае стягайтв се вече, големи плужеци сте станали мъжетв, без да ми се обиждаш.
Без насилие, без да викаш и крещиш, слагаш въпроса очи в очи и разбираш истината.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker