Никога не съм имал приятелка, а и май не искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм имал приятелка, а и май не искам
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1151 пъти
Здравейте, М 22 г.

Може би по-точното заглавие за темата е - Никога не съм имал сериозна приятелка с която да преценя, че си заслужава да градя някакво бъдеще. Не съм срещнал момиче с такъв манталитет до момента, знам че има и такива редки породи но..

Не ме разбирайте погрешно, не съм някакъв асоциален и девствен тип без приятели. Тук говорим за съвсем различно нещо. С две думи съм предубеден, че масата момичета в днешно време не заслужават момчета като мен (колкото и арогантно да звучи). Не са ми интересни, гледам на тях с презрение и смях. Имам редовни сексуални контакти, но и аз и въпросните момичета са наясно, че не изпитвам никакъв сериозен интерес към тях и за мен те са просто едно забавление, днеска е тя, утре друга. Чувствам се много самотен, защото не мога да си намеря някаква сериозна приятелка, която да има някакви амбиции в този живот, да има акъл, да преследва целите си. Все попадам на някакви лигли, които само ако можеха да осъзнаят колко смешни изглеждат в моите очи... Но естествено за мен това не е проблем, аз ги гледам с насмешка и се възползвам от тях.

Накратко за мен, работя по специалността си, в момента съм последна година. Уча много странични неща - математика, компютърни науки, езици, психология, история. Тренирам редовно смесени бойни изкуства и от време на време фитнес. Имам хубава кола. Имам хубава и стабилна професия. Живея самостоятелно. Още от 8-9 клас аз не бях като останалите деца, имах съвсем различен mindset и от тогава виждах целите в живота си. Бих казал, че съм доста студен, доста ерудиран, дисциплиниран, хладнокръвен. Докато другите мятаха салфетки (не че и аз не съм го правил, но не с такъв интензитет) и се друсаха по градинките аз гледах да се развивам в различни неща, да си надграждам психиката, физиката. Доста дисциплиниран човек съм, правя си таблици с задължения, ангажименти за изпълнение, важни събития и т.н. Осъзнавам, че е малко в повече но ми помага да съм фокусиран и продуктивен.

Проблемът ми е, че аз търся такова момиче като мен, със същият mindset, същите модели на поведение и мислене, но не го намирам.
Отделно като гледам моите наборки какви са и колко са лесни започвам да се съмнявам дали не ми е по-добре така и да не се занимавам с глупости. Лошото е, че един ден ще остана сам и притиснат от времето ще трябва да си взема някоя такава, колкото да не съм сам.

Има ли останали такива момичета, или всички вече са лигли, които се интересуват само от пари, коли, инстаграми, дискотеки и простотии?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 8d951f4ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Жалко е, че никой не ти е отговорил за месец и не знам дали ще прочетеш това, но все пак ще го напиша. За някои неща мислим еднакво с теб - аз пък гледам на момчетата по същия начин. Смешни са ми, комплексирани и след 1-2 изречения разбирам колко е прост човека срещу мен. Имах 5 годишна връзка. От 17-21. Разделихме се преди около 2 години. В момента съм на 23 и за тези 2 години не само, че не спала с никого, аз дори не съм се и занимавала, защото просто няма смисъл. От пари и коли не се впечатлявам, защото майка ми и баща ми са ме осигурили добре. От дрехи, мускули и бед бойс също не се впечатлявам. Не се впечатлявам и от красотата. Красотата е до време, начина на мислене е важен. Да, мога да се определя като нарцистина, арогантна и цинична, но си е така. Не съм спала с никого, просто защото знам, че простия селяк или богаташкото синче не ме заслужават, разбираш ли. Ти си написал, че си правиш секс, в което няма нищо лошо. В днешно време повечето момичета лесно се вкарват в леглото, нали и те имат нужди. Аз обаче го превъзмогнах това. Нуждата от секс за мен лично е един прост битовизъм, а аз не харесвам битовизмите. Освен всичко това, за мен трябва да има емоционална връзка, за да спя с някого.
Все още не съм намерила човек, но засега съм си самодостатъчна. Искрено вярвам, че един ден ще срещна подходящия за мен човек.
Друго нещо на което ставам свидетел е какви са връзките в днешно време. Момичето гледа парите, мъжа гледа дали е топ мацка. Ххаха, жалко, но факт.
Просто за момента и аз не съм открила някой, който да ме впечатли с нещо.
Това сега ще прозвучи много самовлюбено, но ще го кажа. Не съм няква грозница, напротив, доста красива съм. Но красотата има както и своите предимства, така и своите недостатъци. Ако някой ме заговори или тн го прави само защото ми е харесал външния вид и тва те кара понякога да си казваш "еххх да се бях родила по-грозна". Както казах по-горе за мен външния вид на мъжа не е от голямо значение.
Както и да е, почвам да се отплесвам, но да. Аз не само не харесвам мъжете, аз не харесвам и обществото, в което живеем Хората имат не изратен, а изроден начин на мислене.
Само ще добавя, че като цяло не се занимавам с никого, защото го виждам като загуба на време. Предпочитам да остана сама за цял живот, отколкото да имам мъж, който примерно се кефи на съседката или пише по форумите, че примерно харесва някоя колега и тн. Нямам кво повече да кажа. Имам всъщност, ама става много дълго, объркват се темите, знаеш как е
Дано да съм ти помогнала с нещо
А още нещо, ако евентуално срещнеш момиче, което да те впечатли и да имаш нещо с нея - бъди честен винаги, споделяйте си чувствата един към друг, подарявай й цветя, казвай й, че е красива, че я обичаш, давай всичко от себе си - а ако отсреща не се оцени - ти поне знаеш, че не си сгрешил никъде

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 17565c7695
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Авторе, ти вероятно си страхотен човек: успешен, развиващ се, дисциплиниран, самостоятелен, но ще насоча вниманието ти към нещо друго: смяташ ли, че една жена, която притежава същия мироглед като теб, би била толкова смела, безразсъдна дори, че да влезе във връзка с човек, който до момента е с толкова богат сексуален опит, базиран на взаимоотношения тип „еднодневка“?

Според мен проблемът ти е точно в тази област: сериозните във взаимоотношенията си с противоположния пол жени търсят също сериозни мъже, а ти, за жалост, с това поведение никак не демонстрираш подобни качества, даже напротив: сериозните жени, включително и аз, биха останали с впечатлението, че не може да се разчита на теб. Промени това, ако желаеш, може би ще има ефект.

- Cupcake, Ж23

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b07f5e0964
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не сме рядка порода, просто не сме ви интересни. Ето, сам казваш, че попадаш на лигли - такива харесваш просто, така сте и повечето мъже в България. Вие унищожихте свестните жени. Помня колко ме подиграваха само за това, че не пуша и не пия, пък да не говорим как ме гледаха за това, че бях девствена до по- късно, понеже исках пъввият път да е с някой специален или как ме коментираха защото не се мажех с тонове грим и не се обличах като малка проститутка още на 14. Така се държаха т*пите момчета и с други подобни момичета. Голям смях, голямо смешно. Сега аз се смея за това, че търсите момичета като нас и мрънкате, че не можете да намерите и няма, защото вече сте си направили своят избор. Аз също смятам, че българските мъже не заслужават жена като мен, макар и да не се смятам за нещо специално. Просто жена тип "кифла" се харесва най- много в България, но вие, българските мъже, искате кифла, която и да ви е вярна, да ви готви, да се грижи за вас. Ами няма такива, авторе. Такива сме нормалните жени, а не кифляците. Направили сте си избора, сърбайте попарата. Всеки мъж заслужава жената до себе си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ffad0f8e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Здрасти

Рядко пиша коментари тук, но имам желание да оставя такъв може би защото се припознавам в голяма степен в това което си описал като светоусещане. За съжаление, много голяма част от хората в днешно време са повърхностни. Не само в България, а навсякъде по света. И аз до 27 годишна възраст влагах цялата си енергия и прекарвах цялото си време учейки различни неща, работейки усърдно. Нямах сериозна връзка до този момент не защото нямах желание, но поради простата причина че мъжете които срещах искаха или просто секс или връзка без някакво особено бъдеще (в смисъл без желание да се създаде семейство или да се изгради нещо сериозно). Преспах с трима такива и даже направих някакви жалки опити за връзка, най-дългата от която продължи шест месеца. И съответно заради тези неуспешни опити за нещо значимо, аз си мислех че никога няма да срещна мъж който иска да прекара живота си с мен. Но се случи : )
На 27 се запознах с него, 3 седмици по-късно ми предложи да се нанеса в неговия апартамент и да заживеем заедно. Никога не съм очаквала, че ще открия човек с моя мироглед, с моите предпочитания и интереси, които ме обича и който аз да обичам така както нищо друго. Не е перфектен, но е перфектния за мен мъж ^_^
Та идеята ми е, не се отказвай, излизай, социализирай се, не губи надежда. Мисля че е твърде вероятно да откриеш твоето момиче на по-късен етап (след 25 да речем) когато приоритети са други, зрялостта си казва думата и стремежите са съвсем различни.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1701b0695e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Какво ще предложиш на тази различната? ! Цинизъм? Изхабено тяло? Замисли се дали на този етап имаш какво да предложиш, после я търси.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b65e4f8535
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Използвал жените, за да си задоволи нагона, но иначе търсел жена, която да го обича. Аха! Успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8182d48c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ти ги ползваш като безплатни проститутки, те теб като безплатен жиголо. Ти може да им се смееш и да ги презираш, но не знаеш те какво си мислят за теб, едва ли им изглеждаш като нещо по-по-най. Те били лигли? Значи и ти си лига щом си с тях. Иначе щеше да си с по-качествена жена. Нали знаеш каквото повикало, такова се обадило.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 90f213404f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе, ти сам си избираш лесни жени, докато уж търсиш велика като теб. Ами, като си толкова велик, не си лягай с боклуци.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d90b8c1f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е ти сам си казваш, че редовно си използваш еднодневки, а после искаш специална. Според мен след няколко години или може би и по-рано ще намериш някоя мадама на твоето ниво. На 22 години това, което си постигнал е похвално, но се замисли масово хората на твоите години какво са постигнали и е трудно момиче на около 20-те да е постигнала дори и половината неща, които си постигнал ти досега. Аз съм ти набор и аз уча, работя, развивам се, но не съм постигнал дори и 1/3-та от това, което ти, но не вярвам това да ме прави нещо по-малко от теб. Имам Корса от 2002, живея на общежитие и ходя много рядко на дискотеки, предимно ако ми е приятна компанията. Досега съм бил интимен с 2 жени, но и с двете съм бил сериозен и съм бил във връзка с тях. Бил съм на ръба да бъда с такива еднодневки, но винаги се питам след това ако срещна момиче, което си заслужава и ме попита за моето минало, какво бих отговорил. Та аз дори се срамувам за тези 2 връзки на гърба си, какво остава за еднодневки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7cfd4404fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Гледаш на жените с презрение, което струи от всяка твоя дума; ползваш ги за задоволяване на нагона; не ги зачиташ…Ти как си представяш да си ценен/желан/обичан от тези същества, които с такава неприязън обиждаш?!
Не можеш да се прикриеш - ние просто имаме радари за използвачи и ги надушваме!
Достойната мома, за която толкова бленуваш, ще ти се изсмее в лицето ако само посмееш да я доближиш и се пробваш да й го бутнеш и на нея, може и шамар да отнесеш!
Първо си промени мирогледа, пък после изобщо се занимавай с жени!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bbe35b647f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, аз съм жена доста по- възрастна от теб и смятам, че трябва да си промениш изцяло начина по- който гледаш на момичетата. Вкуса ти също не е ок. С презрение никой не е стигнал до никъде.
Това, че ти се случват еднодневки е защото ти такива превличаш. Лично аз мъж, преспал с половината к*рви в града няма как да уважавам, да му вярвам или дори да го докосвам. Ще ми е леко гнусно - като да идеш в обществена тоалетна. Може да се случи, но трябва да си много "на зор".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker