Къде са свободните жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде са свободните жени?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 5438 пъти
Дълги години живях в чужбина, но като наближих 30-те реших ,че е време да се прибера в България и да създам семейство. Но уви, най-малко очаквах ,че ще е напълно невъзмножно да намеря и една свободна дама.
Фризьорката женена, момичетата в магазина с гаджета, колежките в офиса женени, съседката е лезбийка...
Регистрирах се в сайт за запознанства, но съотношението жени/мъже е 1/3, а и бързо осъзнах ,че повечето жени там не търсят връзка а само убиват време през обедната почивка.
Добре поддържан мъж съм, с добра работа, ново модерно жилище, изискан, същевременно нямам големи изисквания, да тежи по-малко от мен, и да е на възраст която позволява да забременее, да речем до 35, въпреки ,че аз самия съм на 29.
Доста семейни хора ми казват ,че приятели ги запознали. Е така ли пък мойте приятели само семейни жени познават, пустия му късмет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 2 години, 1 месец
hash: 003b8f187d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Ти си мъж на 29 и бързаш да се жениш? И дори си се върнал в България заради това? Странно решение, но ти си знаеш
Е, първо трябва да поживееш 2-3 години с една жена, за да я опознаеш, а ако решиш да се ожениш за нея, не бързай да й правиш дете. Остави си поне една година време, за да си покаже рогата.
Може би трябва да св запишеш на някакъв курс, който би ти бил интересен и където мижеш да срещнеш нови хора - надграждащ курс в различни IT сфери, например в СофтУни, езиков курс, курс по фотография, някакви групови спортни занимания, измисли нещо, корто да ти е интересно и да ти бъде полезно за в бъдеще.
Можеш да запишеш следдипломна квалификация или 2-гидишна магистратура в някой университет, където да срещнеш някои завършващи или завършили студентки, които придължават обучението си..
Нужна ти е нова среда.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 06611e25df
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Горният коментар е много грешен. Разбира се, че трябва да поживееш с някого, за да го опознаеш. От горният коментар останах, с впечатлението "да се влачим с години, пък да видим", като жена ти казвам, това е много грешен модел на мислене. Познавам 3-4 мъже, чийто приятелки бяха свестни, но ги изоставиха, защото младежите 30 изобщо не бързаха. Трийсет новото двайсет, нещо подобно.
Сега с тази пандемия е по-трудно, разбирам. Аз лично, даже с приятелки рядко се виждам, вече. Чакам с нетърпение, да отмине всичко!
Не знам какво, да те посъветвам. Какви хобите имаш, не каза?

Lisa

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 034584ca8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Свободните жени са уморени от неуспешни връзки и са дистанцирани. Притихнали са в засада и чакат да пукне пролет и да се впуснат заредени в нова интрига. Този тип дами не вярват вече на високопарни слова, а на жестове- трайни и с натрупване. Не правят резки маневри в подредения и наглед скучен живот, но като пантерата в джунглата винаги са готови за премурен и прецизен скок или ход. Сложна ти е задачата, младеж!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8c8ef95c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Раничко ти е за такива планове, мен ако питаш.
Пък и тая работа с връщането...ти е по-скоро грешка. Какво точно мислиш да правиш в България дългосрочно?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 33d09244a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Свободни има, обаче са като свободните паркоместа пред общината. Само за инвалиди. Най- добрите партии един мъж среща според мен до към 24-25 години.В периода в средното или в университета. Повечето и жени тогава в обркъжението ти също са на тази възраст и много от тях са свободни, и все още генетично неупотребени. След тази възраст това, което е останало като свободно са или някои големи особенячки, външно зле излеглежди, или ако е читава ще е с едно-две деца вече, направени от някой нехранимайко, който ще трябва да търпиш и ти в живота си като баща на децата на жена ти. А ти ще трябва да ги издържаш и търпиш всички неволи по отгоеждането им. Моята първа жена в живота ми, я срещнах в средното. Беше отличничката на випуска, красива и само един секс партньор от сериозна връзка преди мен. Имаше тогава и доста други свестни момичета в средното. Някои от тях бяха хем свободни хем девствени и чисти неопетнени. Недей да се косиш толкова. Братовчед ми, и той на твоята възраст се върна в бегето да се жени. Той е олимпийска надежда по борба от школата на ЦСКА. Не си знае и парите и жените и до сега му умират в краката. Ожени се за три дена точно вдигна много тежка сватба. Живя с жена си 20 години без деца и после се разделиха. Сега е необвързан, постоянно го гледам във фейса с готини мадами се снима, живее си живота и пет пари не дава.












Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ea6b153b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Ако прегледаш данните от новото преброяване, жените във възраст 20-35 са много по-малко от мъжете, от порядъка на хиляди. Не стигат за всички. Наред с женския инстинкт да избират най-готиния, младите мъже се намират в сегашната неприятна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f1d4b513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Номер 6, наистина интересно, явно ние сме като индийците - страшно много момичета се абортират, когато се разбере какъв е полът на бебето.

Авторът на публикацията може би е имал повече шансове в чужбина - тук не само има малко млади хора, но и доста от тях емигрират.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 61510f2e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Номер 6 - дрън дрън... А защо почти навсякъде в София като се обърна, е бъкано с хубави мацки!? И Пловдив и почти всеки останал областен център!

Авторе, и аз съм в подобна ситуация като твоята, пич. Не случай глупостите, които някои ти плямфат тук! Не само че и аз съм на 30, но имам и не малко критерии откъм жените. Боли ме фара кой какво мисли за това. Масово в днешно време наблюдавам големи разлики в годините, така че, смятай....

Бате, само ще ти кажа, че като се обърнеш напред-назад, навсякъде има хубави мацки! И можеш да срещнеш на най-неочакваното място, по най неочаквания начин! За последните 2 години имам няколко срещи с дами на 17-24. Това е възрастта дето са най-свежарки... Да, с никоя не се получи нещо по-сериозно. Все се разминаваме. Но това не е причнина да се спира търсенето. Просто опитвай по всякакви начини - имаш фейс, инстаграм, тиндър, миндър, баду и нз си кво още. Имаш и нещо повече - реалния свят! Там са истинските мацки! Опитвай навсякъде, бъди учтив, покажи мъжко поведение и нещата рано или късно ще се случат! И при мен и при теб. Айде със здраве.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8f25ac513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   С удоволствие нямам намерение да се женя. И аз съм на 29
Наборките -10-12 години се чукат с всичко живо и накрая на 30 ти вика иска семейство и търся сериозен мъж.
Аре не мерси. Само не си хващай свободна с деца, че ще искаш да се самоубиеш.
Майната им и в коментарите си личи какви използвачки са жените. Не бил бързал мъжа и затова го зарязали. А жените нали знаеш защо бързат?
Щото след 30 почват да стават грозни и неориятни. И бързат да вържат някой баламурник.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: fdb5c22666
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   Има много свободни и свестни жени! Дискотеките са пълни тях! Свестни полуголи жени с много грим, високи токчета, предизвикателни снимки във Фейсбук и Инстаграм! Пушат и пият, което им придава и уникална доза сексапил! Жени за семейство и жени- мечти за всеки мъж, които притежават също духовни ценности и морални устои, а също и доста разнообразна обща култура! Всички мъже тичате по такива и се пребивате за тях и явно наистина са много качестваени, така че не знам къде си блял до момента! Приятно ловуване!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fe9360d5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

11.   Авторе, тая работа с "да е млада" и " да тежи по-малко от мен" я забрави! Това ли са ти критериите за партньор, с който ще си живееш остатъка от живота?! Днес човек е млад , утре ще остарее, днес е слаб, утре може и да не е толкова слаб.
Търси характер, разбиране, отношение. Не бързай, не си престарал.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e46c149cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

12.   11, българският мъж не го интересуват неща като характер, разбиране и отношение. Интересува го да е 40- 50 килограма, с оскъдни дрехи, с големи ц*ци, фалшиви мигли и готин г*з. После циврят, че нямало свестни, но сами са си виновни за изборът.
От 10.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3c31ce199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

13.   Към 11 и 12,

Е аз като се поддържам и съм в атлетична форма, с дебелана ли да се хвана, щот видиш ли, дебелите имат монопол над това да стават за връзки? И аз като автора, искам някоя дето да е на около моето ниво на външен вид. Какво лошо? Искам това, което и предлагам. Поне в това отношение. По другите качества съм готов да е под моето ниво, първо, защото жените винаги се целят в някой над тях, и второ, защото ако тръгна и там да искам да са ми на нивото, трябва да си умра сам.

Много е очевидно как абсолютно целенасочено изкривявате нещата, всеки път, когато някой каже, че не иска някоя дебелана/неподдържана, и го изкарвате все едно съществуват само две групи жени - затлъстели и много грозни, и турбо кифли. Ами не, не са само такива. То си личи номер 11 и 12, от коя група са.

Какви ви изкуствени мигли, оскъдни дрехи и големи цици.......
Искам нормално момиче, без недъзи (както и аз нямам), което да спортува и да се храни здравословно. Баси, и тва ли вече ви идва като висока летва?

Пичове, запомнете, никога не правете компромис (ако вие самите сте на ниво поне де) с някоя дебела/грозна жена! Не само, че ще й угодите на лицемерието, като й давате нещо, което тя самата не предлага, ами че и ще изиксва също колкото и надутите кифли. И накрая за кво? За да й гледате дебелия гъз цял живот.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0731364d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

14.   13, в момента не спортувам, но съм бивша балерина и танцьорка по народни танци, бягала съм в парка и съм ходила на фитнес много пъти. Физическото натоварване изобщо не ми е непознато. Пет часа ходене без почивка не ми е непознато, а за дебелите жени това е много. Бях качила 68 кила, сега съм 57 на 1.65 и то с ходене, бягане, диети и лишения. И не съм се предала, защото имам воля. Колкото до това, че съм неподдържана - аз съм медицински козметик и знам как да се поддържам по- добре, както от теб, така вероятно и от жените, с които си бил, защото това ми е в компетенцията. Живея сравнително здравословно с малки изключения. Но българските мъже сте страшни свине и щом една жена ви казва истината, от която ви боли, почвата да я обиждате, без дори да знаете как изглежда и как живее.
Никъде не съм казала да се хванеш с грозна и дебела. Това си го измисли ти, следователно ти си този, който изкривява нещата, а не аз, че и обижда. Аз говоря за нормални жени, но явно и нормалното за теб е грозно и дебело.
А че би направил компромис с качествата изобщо не ме учудва, защото това го правите почти всички мъже. Значи, да разбирам, че би избрал фитнес мацка с високомерно отношение и обичащо да флиртува (повечето трениращи жени са такива) пред момиче с нормално (не грозно и дебело, а нормално) телосложение, което може да ти бъде вярно и да е до теб винаги? Ако отговорът ти е "да", както е при повечето мъже, тогава място за мрънканици, че не може да намерите свестни, няма, защото, както парите и колата не са най- важното нещо в една връзка, така и външният вид не е. Да, имат важност, но не би следвало да заемат първа позиция. И пак повтарям, не говоря за грозни дебелани, а за нормални жени. Мъжете, обаче, станахте прекалено повърхностни. За вас външният вид е на първо, второ и пето място, но иначе мрънкате как не било справедливо жените да гледат на първо, второ и пето място парите ви. Имам няколко новини за теб. Първо, външният вид, колкото и да се грижиш за него, не е вечен. Второ, това че ще си хванеш тренирана мацка, не означава непременно че тя цял живот ще се поддържа. Много жени се освинват, сред като се хванат сериозно с някой и то без да са раждали. Трето, момиче с обикновено телосложение може да се запали по фитнеса и здравословното хранене покрай теб, даже е по- вероятно.
13, искаш ли да се свържем лично да видиш колко съм "грозна, неподдържана и дебела"? Че тук сте големите мъже, но очи в очи обикновено сте пръдня под налягане. Кажи ми го в очите, не тук. Така поне реално ще ме можеш да определиш към коя "група" спадам.

От 10 и 12.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0731364d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

15.   13, щото ми е писнало тук да ми обяснявате колко съм грозна и дебела, а реално да не знаете как изглеждам. Българските псевдомъже винаги обичате да обиждате, дори когато никой не ви е обидил вас. Ей, за това сте сами. А ти щом твърдиш, че изглеждаш добре, но никоя свястна не ти връзва, явно и ти не си високо качество.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0731364d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   13, мерките ми са 93- 60- 89. Обиколката на бедрото ми в най- широката си част е 57, почти 56 сантиметра. Оставям ти тези мерки, понеже вярвам, че ще те е прекалено шубе да се свържем и да ми кажеш всичко в очите. Иначе тук си много голем. Всички сте големи.
Иначе, е както казваш. Вие, мъжете, винаги знаете най- добре, дори и когато не знаете. Ето, аз, която не пуша, не пия, не друсам, била съм само с един и не хойкам по мъже, гледам да се поддържам, съм грозна и дебела гадна к*рва, всяка вечер пия и друсам, всеки уикенд се размазвам по дискотеките, защото съм парти звяр и де що видя п*шка, скачам отгоре й и я чупя от яздене. Като седна, гъзът ми се разлива по стола и виси отстрани. Както кажете, така е. Разбрах своето положение в обществото и че съм гадна, грозна и недостойна к*рва- наркоманка и се предавам в това да ви обяснявам, че макар и парите, и визията да имат някакво значение, любовта, взаимното уважение и верността в една връзка са по- важни, както и че без морал сме за никъде. То не бе да ме изкарвате курва, защото бившите ви са такива, не бе да ме изкарвате грозна и дебела, дори и да не знаете как изглеждам, не бе да ме изкарвате наркоманка, защото слушам пънк, рок и метъл, не бе да ме изкарвате кифла, защото съм жена. Тези стереотипи ги търпя почти цял живот било тук, в други сайтове или на живо и се изморих вече, затова окончателно спирам. Както кажете- така е и се надявам да сте щастливи! Пожелавам ви да си намерите някоя свястна и секси мацка, красива, слаба, девствена или с малко мъже, живееща здравословно и изобщо пълен антипод на това, за което ме определяте от толкова години!
И тук ще се подпиша, както се подписвам в някои теми, иначе съм 10, 12 и още няколко номера след 13 в тази тема.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f1d4b513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

17.   13, нямаш голям шанс да намериш спортуваща със здравословен начин на хранене, голама част от слабите жени просто гладуват.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

18.   Заблуда е, че повечето мъже търсят изрично красиви и слаби кифли. Дори напротив - поведението, грижовността и верността на жената играят огромна роля в решението на мъжа дали той ще я пожелае за трайни отношения. Нормалните мъже харесват уравновесени жени. Симпатични и поне нормално стройни - просто да са средна хубост и да не са видимо затлъстели в неприятни граници, пък макар и да не са големи красавици. Повечето мъже са склонни да правят големи отстъпки относно физическото излъчване, ръста, доходите, образованието, професията и материалните придобивки на жената. Това се вижда с прости очи, когато погледнеш 99% от двойките. В много редкия случай на жена редом до някакъв видимо незаслужаващ я мъж се касае за материален интерес от страна на жената, така в края на краищата явно я заслужава. Едва ли има повече от 1% двойки, при които жената да е по-висока от мъжа. И да има, основно те са между много висока жена и висок мъж (например жена 185 см с мъж 180 см), а не между ниска жена с нисък мъж (жените с ръст 155 см не се хващат с мъже 150 см) - неоспорим факт!

Номер 14, миналата година в друга тема ти бях предложил да се свържеш с мен и да се видим, за да си проличи очи в очи кой колко и какво, но ти тогава намери някаква причина да заобиколиш предложението ми. Ето, отново отправям това предложение и ако си достатъчно умна да видиш подписа ми, знаеш как се изписва с малки букви на латиница ел. пощата ми в абв, но подозирам, че като най-удобна причина ще намериш пречка в това да живееш в Пловдив. Всичките качества, които твърдиш, че търсиш у един мъж, ги притежавам в достатъчни количества, както са присъщи и на много, много други мъже, обаче знаеш ли какво съм забелязвал през годините при редица жени, които също твърдяха как търсят точно такъв мъж? В момента, в който установят, че наистина са намерили отговорен мъж с такива качества, те започват да приемат добротата, отзивчивостта и себеотдайността му за даденост, става им "скучно" и "предвидимо", че няма неприятни изненади, няма драми, няма изневери, няма кого "да превъзпитават и вкарват в правия път", няма кой да ги дразни с мятането на погледи подир чуждите жени на улицата, няма кой да ги пренебрегва заради приятелите си, няма кой да им говори на въпреки, няма кой да гледа само собственото си удоволствие в леглото и още много други такива изтощаващи женските нерви "преживявания", които стойностните мъже не могат да предложат.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f1d4b513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

19.   "Satanic Blasphemer", ако сте толкова добра и приятна личност и прочие, недейте да се жалвате по форумите. В доста от вашите коментари обиждате не само мъжете, но и жените... няма нужда да злобеете.
Тезата ви, че мъжете тичат след "кифли" e абсурдна - голяма част от мъжете тичат след която и да било, ако имат някакъв шанс с нея; а вървежните мъже ще ви зарежат единствено, ако си намерят някоя по-добра (според някакъв техен си критерий).

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3c31ce199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

20.   Кифлоприземител, (от номер 13, дето ги тригърна всичките с едно неволно изречение :D )

Отказала ти е срещата, защото сам й предлагаш! Не се прави така бе, мъжки. Е гледай, аз пуснах един непринуден коментар, и тя самата ми предложи, при това доста страстно, среща. :)

Към Сатанистката,

Добре, айде, нави ме. Да се видим. Аз съм от Варна. Ти тук ли си или имаш ли път насам? Ще те черпя едно фрапе на плажа.

Само искам да ми обещаеш, че няма да слушам 2 часа за мерките ти. :)
Виж, може да си говорим за спорт и музика, като гледам имаме допирни точки.
На колко си години? Аз съм на 30.
Ако си чак такава душица, каквато се описваш, може да те запозная и с котките ми. :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bc7bfcd43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

21.   Номер 18 е прав. Нормалните мъже не търсим някакви супер красавици, нито силиконки и подобни. Доста по-важни са отношението и чисто човешките качества. Влюбвал съм се лудо в момиче, което първоначално не ми направи абсолютно никакво впечатление, ама наистина никакво. После ме спечели просто с мило и специално отношение. Обратно, доста дълго време ми почти ми натрапваха момиче, което външно изглежда доста добре. Тялото й също си е направо мой вкус. Отношението й е обаче беше никакво. Не, че се е държала лошо, високомерно или нещо подобно. Просто все едно си говориш с продавачката в магазина за някоя стока или с друга непозната жена по работа. Емоцията беше пълна нула. Еми, не можа да ми хареса изобщо. Въпреки, че общи познати открито ме агитираха за нея много време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

22.   Номер 20, интересно как ще протече срещата помежду ви, след като Satanic Blasphemer сама ти предложи да се видите очи в очи. Варна е хубав град и там ще е на морето целогодишно, ако се случи така, че има искра между вас.

Що се отнася до Satanic Blasphemer в онази тема преди, тогава тя сама ми беше предложила да ми прати снимка и да се видим и аз се съгласих, за да ѝ предоставя възможността да покаже нагледно истинността на думите и намеренията си. Подсказах ѝ как да се свърже с мен лесно, но тя спря да отговаря в онази тема. Малко преди това ме беше нагрубила в няколко свои мнения, без да ме познава дори (тя спрямо мен стори същото, от което се оплакваше, че други правели към нея, без да я познават). Дни по-късно с нея разменихме мнения в друга тема, където пък не беше груба и всъщност ми благодари за това, което съм написал и тогава ѝ напомних за предложението да се видим. Отказа поради някаква незначителна причина, която не помня в момента, но беше ясно, че е просто оправдание, защото една истински самотна и неразбрана от мъжете жена, която цял живот е имала несполуки с мъжете, не би отхвърлила с лека ръка възможността да бъде най-сетне с мъж, който би я оценил подобаващо.

Забавното е, че тогава в рамките на няколко месеца още три жени с подобни проблеми с килограмите и сходен ръст сами бяха предложили да ми пращат снимки и да се виждаме, като едната от тях бе добре познатата из тукашния форум Black Sabbath, която също е метълистка, също носи тениски като подписващата се тук Satanic Blasphemer и също е нагрубявана от мъжете поради облеклото си. Та, случи се така, че Black Sabbath половин година по-късно писа, че вече имала някаква интернет връзка с мъж и доста смекчи тона си в мненията си нататък, макар че в годините преди това остро скачаше на всеки мъж, както знаят повечето хора тук, присъстващи форума от години.

Втората жена пък отвърна, че макар в началото да е искала да се видим, после била премислила за срещата, защото не знаела какво щяла да работи в Пловдив. Забавно оправдание, тъй като точно преди това беше обяснявала в една тема как имала връзка с мъж, живеещ на стотици километри от нейния град и как основно тя пътувала, за да се видят, обаче той не я оценявал, чувствала се гадно с него, търпяла го месеци наред така и се разделили. Бил и безработен и нямал желание да се развива. Но тя пътувала месеци наред при него. Е, как става така, че една и съща жена е склонна да прави всевъзможни неща и да търпи някакъв ръб, обаче в момента, в който има възможност да бъде с друг, отговорен и работещ мъж, с който няма да има подобни притеснения, лоши усещания и липси, тя изведнъж се отмята от думите си и дава на заден?! И при положение, че беше изписала цели романи из тукашните теми как мъжете трябвало да ценят душата на жената и нейната грижовност и отдаденост, как искала мъж като нея и прочее.

Третата пък беше на около 25 години и беше писала (или просто измислила, ако въобще е била жена) и търсела по-зрял мъж и все нямало такива над 35 години, които да я желаят (доста трудно за вярване), а все младоци на нейната възраст я искали, но те били дечковци и само мислели как да ѝ го вкарат. Тогава в темата няколко мъже бяха писали, че отговарят на това, което търси и тя сама поиска да се свържат посредством коментари под музикално видео в YouTube. Всичко хубаво, но след това пък тя рязко обърна палачинката и писа, че не виждала бъдеще с мъж с 10 или повече години по-голям от нея, защото уж щели да са на различно умствено ниво. Последното пък въобще не е вярно, защото както има сериозни и отговорни мъже на 20, на 30 или на 40 години, така има и дечковци на тези възрасти. Отнася се и за жените - и сред тях има както сериозни, така и лигли.

Много необвързани жени правят така и в истински живот. Първо искат да сондират мъжкото мнение и да посъберат добри думи и харесвания към себе си, искат да видят проявен към тях мъжки интерес, а после, след като вече самочувствието им бива напомпано безплатно по този начин, рязко се отмятат от смелите си заявления и гледаш как всичките им гръмки слова отиват в историята.

Неведнъж се е случвало да предоставям възможността на "онеправдани жени" да докажат правотата и сериозността на твърденията си, но почти винаги са си намирали смешни причини да не се случи това. Някак им е било по-лесно да са в ролята на вечните жертви и винаги да има кой да им влиза в положение и да ги успокоява и подкрепя от разстояние, отколкото с действия да решат тегобите си и да са щастливи в сериозна връзка. Имах и няколко такива познати в кръга си, но вече са изчистени и "радват" други със своите оплаквания, защото съм ги опознавал с времето и в даден момент са показвали точно обратното на това, за което са се представяли в началото. Неслучайно писах това в мнение 18 горе. Просто всичките такива "бивши напълнели" и/или "скромни" жени (разбирай - некрасиви, което жените наричат "скромност"), които съм познавал до момента, рано или късно се оказват "скрити лимонки" и се почва с едни ненормални изисквания, детинско поведение, безотговорност и какво ли още не. А допреди това са оревавали света как мъжете не ги разбирали, как само ги употребявали в леглото, как те били правели подаръци на мъжете и не получавали същото отношение.
Мога да ти кажа, че буквално дни след няколко прекрасно прекарани срещи с такива жени, които съм карал да се усмихват напук на мрачното им настроение дотогава, тя рязко стават нечовешки нагли, мислят се за незаменими, позволяват си невъздържани думи, нервничат, спират да търсят, намират си оправдания за всичко и прочее диагнози. Жени, които точно преди най-хубавите ни срещи са били крайно угнетени, успокоявал съм ги, казвал съм им как трябва да ценят себе си като човешки същества с качества, повдигал съм им самочувствието, изправял съм ги на крака, слагал съм усмивки на лицата им. Да, но всичко това се е оказвало просто една душевна кърпичка за тях и макар да не са красавици, започват да искат да са с някой идиот батка. И точно такива после са си избирали, били са нещастни там и някои дори са ронили сълзи отново пред мен, оплаквайки се от "гадните мъже", но този път е нямало наивник, който да им се връзва на номерата. От онези години насам доста понаучих за женската същност поради опит с редица "скромни" жени и повече такива не ми минават. ДЕЙСТВИЯТА на една жена говорят много повече от думите ѝ! Дайте възможност жената да покаже с действия каква е тя и какви са истинските ѝ намерения, а не я слушайте какво ви приказва!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Само да добавя към горното ми мнение, че всъщност с жената, подписваща се тук като Satanic Blasphemer, на три пъти е ставало дума да се свържем и последният път беше писала, че е вече във връзка (тогава), което го разбирам и си е основателна причина да не се видим. Но предишните два пъти нямаше подобна причина.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c287885e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Браво на рокаджийката Satanic Blasphemer!
И аз съм рокаджийка като теб. Поздравявам те с нещо на Deep Purple (която песен си избереш).

В друга тема, друг потребител беше написал, че лесно се хейти в анонимен форум и беше получил дотук 6 минусчета. Да, лесно се хейти в анонимен форум.
~♥~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c0a4c4453b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

25.   Кифлоприземител, почти във всеки твой коментар пишеш за жените, че били дебели, с лош ръст, необразовани, грозни. А пък, защото вие мъжете сте като Брад Пит, нали? Не може да очаквате жените да изглеждат като Анджелина Джоли, след като вие не сте като Брад Пит. Жените нямат право да имат изисквания към мъжа, от сорта на да има кола, да се издържа сам, да е висок 1,75. Иначе вие можете да имате изисквания относно външният вид на жената, за вас е позволено. И, не, не изглеждам като модел, нормална съм, висока, не дебела, даже бих казала, че съм красива. И след като поддържам някакво ниво, нормално да търся мъж на моето ниво. А, забравих да кажа, че имам и висше. Аз съм на принципа, всичко или нищо, искам най-доброто. И съм в правото си да го искам. Може мъжът, който искам да е перфектен за мен, но дали това е така, вече зависи от гледната точка, всеки има право на мнение.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3c31ce199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

26.   От 20,

Добър коментар и анализ, Кифлоприземител. Мисля, че крайно точно описа масовия женски манталитет (и на нахалните, и на "скромните").

Жените обичат да са жертви толкова много, че предпочитат това, пред щастието.

А как би минала хипотетично срещата с колежката-металка. Като за начало, първо ще й подчертая да си направи прическата, гримчето и да си подбере дрешките адекватно, нали все пак ще ми натрива носа каква точилка е. Не трябва да прави компромиси.
После, ще искам да направи 100 клека, да докаже, че тренира.
След това, фрапенце на Кубо (нейното без захар, щот...нали).
Водя я у нас, да демонстрира малко дългосрочни качества, като ми изчисти апартамента.
И накрая, ако се е справила добре, крачетата й на раменете ми.

После само цветя и рози в мненията й ще четете.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c287885e
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

27.   А аз мисля, че и двамата изпуснахте шансовете си за среща :)
Хубаво момиче изтървахте, мисля, защото жените рокаджийки и металки, които познавам, са все интелигенти и забавни мацки, даже много интелигенти, с тънко иронично чувство за хумор.
~♥~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d767794cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

28.   Къде са свободните жени ли? Суйапват из тиндъра и си търсят топ 1%. Разбира се, имат си свои закодирани термини като, всеки издаващ специфичен нюанси на червени лампички които би следвало да ви светкат, като ги чуете:

-знам си цената.
-търся всичко или нищо.
-не съм като другите/такава.

Всяка една от тях си представя, че е достойна за принца (По точно обратното - принца е достоен за тях). Само дето "нямат късмет и още не са го срещнали. нищо де, има време. то ся и на 40 може да се роди без проблеми. а и козметиката прави чудеса". И след като го срещнат, той неизменно ще бъде пленен от техните безпорни качества, чар, красота. Щото те мъжките представители от топ 1 % са доволно глупавички и изобщо не си дават сметка, че този путко-поток дето буквално им се мята с разтворени крака напред, е просто лесен вариант да си ги сменят като носни кърпички. Дори и да върже на някоя, това нема да е трайно. Просто противоречи на природата му, и естеството на модерният начин по който се създават връзки - fast food mentality.

Останалото са безсмислени общи приказки. Времето си минава и след няколко десетилетия ще видим как точно ще завърши този процес, както в глобален мащаб, така и в личен план. Аз вече от няколко години наблюдавам съвсем конкретни примери и вече съм си направил изводите за себе си.

П. С. а най са ми забавни хора които дори и тук се опитват да се сватосат :) Все повече се убеждавам, че хората тук съзнателно или несъзнателно си мислят, че това е поредното поле за изява на което те като видни самци, неизменно трябва да "тръскат гриви", та някоя лъвица да ги забележи и удостои с нагъзване:) Пичове, бъркате играта за която така упорито твърдите, че познавате в детайли :)

Шегата настрана - в крайна сметка тази игра с удостояване на надменно отношение един към друг, дето всички си я играем за да си напомпаме самочувствието и да си докажем, че сме над масата, няма да завърши с нищо добро, за никого.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Номер 25, всичко написано от теб относно мен е една художествена измислица, но интересно защо се самонавиваш и си вярваш дотолкова, че дори имаш нахалството да убеждаваш другите "какво съм бил писал"? ! :)
Словосъчетанието "лош ръст" е изцяло плод на твоите изкривени представи и е невъзможно да излезе изпод моите пръсти.
Никога не съм писал и това, че уж били необразовани! Напротив, много пъти съм писал (и можеш да го провериш, чрез търсачката с моя подпис тук), че повече жени следват за висше образование, отколкото мъже, като много жени дори предпочитат да следват още 1-2 висши в допълнение, като основната причина за това е мама и тати да ги издържат през това време. Затова и в обществото ни има толкова много връзки, в които мъжът работи здраво, а жената е безработна по свой избор - независимо дали е студентка или не. А много мъже студенти също така и работят успоредно с ученето (както и малка част от студентките).
Дебели и грозни са само част от жените, както и част от мъжете. Никога не съм обобщавал за всички и това също може да го провериш с лекота; ако ти изнася. :)

Вместо да пишеш врели-некипели, да си беше направила труда да прочетеш първото ми мнение в тази тема (номер 18) и да вникнеш в думите, които съм написал там. Ясно, точно и на разбираем български език съм написал какви жени харесват повечето нормални български мъже. Женска самозаблуда е, че мъжете искали силиконови "манекенки" и кифли. Това съм го писал в много теми през годините и също може да се провери. Можеш да провериш и как съм писал многократно, че нямам нищо против няколко кг повече при жена, стига да е с благ нрав, вярна, да се поддържа и да се движи/спортува, а не само да изисква, да мрънка, да се угоява, да мързелува и да е малко по-жива от чувал с картофи с леглото.

Лесно ще те опровергая и относно изказването ти за това кой какво нямал право да изисква, защото и там също си забила с някаква твоя крива посока. Многократно из темите съм писал, че всеки има право да избира какви хора да харесва и с какви да се занимава. С всичките произтичащи от това ползи и вреди. Дори в последния месец го бях писал поне 2-3 пъти и сега ще пробвам с бързо търсене да ти покажа някое от тези мнения. Заповядай! Мнение номер 3 в тема http://spodeli. net/story. php? ID=165262 (Защо хората критикуват необвързаните затова че са необвързани? ):

"Всеки си има свои разбирания за това с какъв човек би се обвързал сериозно, така че няма как мненията на околните непременно да съвпадат с това. Важното е обаче човек да може да предложи качества на личността, каквито търси и у другия човек; в противен случай между тях не може да има нещо трайно във времето, което да ги задържа (е, някои ги задържат други неща, като материални облаги и/или механичното лашкане в кревата, без да имат чувства един към друг).
Някои забравят и това, че човек може да бъде самотен и във връзка/брак. Има безброй женени или обвързани хора, които са не просто самотни, ами направо нещастни с човека до себе си. Това е най-гадният тип "връзка", когато си редом до непоносим и неприятен човек и търпиш всичките му кофти черти и лошо отношение към теб, само защото ви свързва някаква изгода или деца.

Никой мъж не е спирал никоя жена да харесва милиардери с луксозни яхти, коли и палати, жигола на възрастта на децата ѝ, ако ще и триметрови мъже. Всяка жена е свободна да има каквито си изисквания иска, щом така ѝ отърва и щом счита, че заслужава. И после, разбира се, не бива да мрънка и да търси обществено съжаление и съпричастие, че горката не е намерила каквото е търсела според собствените си разбирания. Умствено зрелият човек поема отговорност за решенията си!

==================================

Номер 27, за какви пропуски пишеш? :) Жената, подписваща се като "Satanic Blasphemer", в момента е в стратегическо изчакване и макар да е чела внимателно няколкото мнения, отправени към нея от мен и от номер 13, на когото тя предложи да се видят очи в очи, тя все още не пише тук, а пише в други теми междувременно.
Аз мисля, че тя изброи един хубав и стойностен набор от качества, които цени у мъжа. Всичките ги притежавам и може лесно да се увери в това, ако ѝ стиска да провери истинността в думите ми лично. Прочети последния абзац от моето мнение номер 22 горе. Там съм описал какво съм получавал насреща, когато съм се раздавал изцяло за дадена жена. И няма да се променя, защото себераздаването е част от самия мен. Но вече не го правя така лесно, щедро и безусловно, както го правех на младини. Изисквам същото себераздаване и от жената, защото така е справедливо. Без взаимност няма как във времето да просъществува една сплотена двойка. Тя именно затова се нарича сплотена!

От години имам на твърдия диск и слушам редовно десетки метъл песни, като любимите ми са тези на "Metallica" (особено албума "Master of puppets"; имам и диск с албума им "Best ballads", издаден някъде около 1998-2000 г. ), "Manowar", "Nightwish", "Sabaton" ("Primo Victoria" е класика), "Helloween" (с тяхната песен "If I could fly" бях поздравил някоя метълистка в една друга тема наскоро), "Arch enemy" и някои други. Естествено, музикалните ми предпочитани са широкобхватни и слушам много разнообразни жанрове, като се започне от Паша Христова ("Една българска роза"), Георги Станчев ("Ти ужасно закъсня") и редица други родни изпълнители през последните няколко десетилетия, мине се през рок, техно, транс, хип-хоп, поп, балади и се стигне до няколко парчета на Иги Азалия, Айеша Еротика и "E-rotic". Не слушам опера и долнопробни кръчмарски песни на силиконовите пайнерки, но другите жанрове ги ядвам, стига да е нещо качествено.
Започнал съм да слушам метъл по-рано, още преди да бъдат родени част от умните, забавни и с чувство за хумор метълистки, та, по твоите разбирания, явно това ме прави също такъв като тях, само че още по-... В края на 80-е и началото на 90-е години имах и няколко плаката на "Metallika" на стената, плюс техни тениски. В канала ми в YouTube през последните няколко години съм качвал видеа, в които показвам как работя на фона на музика на "Metallika". И това лесно може да се докаже, но няма нужда чак дотам да стигаме. :)

В една съседна тема за бенките четох, че тя пише как много държала на това да няма бенки и явно наличието на някои мои бенки из тялото ще са пречка за нея. :) В същото време тя иска мъжете да я харесват, въпреки дебелите (по нейни думи) крака. А щом усилено е танцувала народни танци, вероятно има и едри прасци и по-широк крак около глезена, което е нормално за танцуващите народни танци. Много мъже биха харесали и биха били с такава жена, дори и да имат предпочитания към жени със стройни крака, стига да е себеотдайна. Но тя дали би била с мъж с няколко бенки по тялото и някоя и друга временна пъпчица поради непоносимост към глутен или захар, както е при почти всички хора и от двата пола? :) Виждал съм десетки двойки, при които мъж със съхранена кожа е редом до жена с множество бенки, включително и някоя голяма по лицето, но никога не съм виждал жена със съхранена кожа редом до мъж с множество бенки. Случайност? :) Виждал съм десетки хиляди двойки (да не кажа стотици хиляди) между много висок мъж и 20-50 см по-ниска от него жена. Обратното не съм виждал, но и това ще да е случайност. Виждал съм безчет двойки между строен мъж редом до дебела жена. Стройна жена до дебел мъж съм виждал предимно когато мъжът е с паралия с всичките му прилежащи пачки, коли и ресторанти, но това не е връзка, а покупко-продажба по взаимна договорка (и в много редки случаи е между истински обичащи се мъж и жена, но обикновено дебелият мъж също е доста по-висок от жената). И това може би е случайност. Заможните жени редом до беден мъж (любовник) също не са честа гледка, но безработни/бедни жени до мъже с високи доходи има навсякъде.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Номер 26, аз никога не съм измъчвал жените да се наточват с грим и тоалети заради мен. С охота предпочитам жената да бъде с истинските си лице и самочувствие при първата ни среща, защото така е справедливо. Не искам жената да се чувства неудобно и да се поти, само защото кожата ѝ не може да диша изпод маската. Негримираната жена е по-малко нервна поради откритите пори на кожата, както природата е отредила. Дори намирам някоя пъпчица или луничките за симпатични и като отличителна черта на жената. Не зная защо почти всички жени прикриват тези свои особености. Много мъже също са споделяли с мен, че харесват жени с естествено излъчване и без тежък грим.

Колкото до петте часа ходене пеша, които Satanic Blasphemer даде като пример, се сещам как преди няколко месеца писах в друга тема за две жени, с една от които извървяхме около 13 км заедно и в отговор се изписаха някои заядливи женски коментари по мой адрес, че едва ли не съм "мъчил" жената тогава. :) Дребна подробност е, че самата тя пожела да вървим повече (срещнахме се след табелата в края на Пловдив, изминахме цялата дължина на Гребния канал, обиколихме през Капана и Главната, изкачихме Хълма на освободителите, после отново изминахме Гребния канал и я изпратих до нейната кола в края на града, като аз извървях 20, 5 км тогава), защото ѝ беше приятно и забавно с мен, и само задаващото се дъждовно време в късния следобед съкрати разходката ни и не можахме да отидем и на съседния хълм в Пловдив (Младежки хълм). Satanic Blasphemer явно би се чувствала добре редовно да общува и върви часове наред с мъж, който обожава разходките и приятните разговори. :)

Има и неща, които аз не предлагам, обаче. Не мога да предложа чукане на първа среща, защото това е против разбиранията ми. Не харесвам и да опъвам жената отзад, макар че като млад се е случвало една много настоятелна жена да ме убеди да го правя, защото ѝ харесваше до полуда (доказателство, че съм склонен на жертви в името на жената). Неслучайно съм отказвал на няколко големи красавици, тъй като държа на точно отношение и на опознаване, а не на бързото мачкане на чаршафите. А докато то не се случи, никакви вечери, почерпки, подаръци и нищо, свързано с това да плащам на жена каквото и да е. Жената не бива да се чувства като платена държанка или като задължена с нещо на мъжа, само защото той ѝ е платил нещо. Когато съм в сериозна връзка и сме се опознали достатъчно дотолкова, че да живеем по един покрив, да си общуваме, да си готвим заедно, да се гушкаме всяка вечер в леглото, да се разхождаме и да се забавляваме както решим, тогава се отключва щедростта ми, но нито секунда по-рано. Умря циганката, която беше щедра още от първия миг, когато никой не е длъжен на никого. Ако една жена прави подбора на мъж според това колко той отвързва кесията на първата си среща, значи толкова е и качествен този неин подбор. Има обиграни свалячи, които знаят как много жени биха склонили да разтворят краката при правилно изиграни "карти", които включват вечеря или ходене на СПА. Въпросната жена, извървяла с мен 13 км, точно на такъв пуснала на първата среща с някакъв играч, който я завел на Боровец в почивните дни и после ми рева, че след като я изчуквал два дни там, я зарязал и пак ме търсеше да сме заедно, макар че съм беден, грозен, дебел, стар и тъп. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 29b49a81c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

31.   Свободните са проститутки по чужбина останалата част тук от 20 до 35 чакат и се надяват някой преуспял заможен мъж да ги вземе, като по филмите.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c0a4c4453b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

32.   От номер 25 до кифлоприземителя, ами ето, ти пак изкарваш жените лоши, че не струват, че са мързеливи. Аз съм учила висше не, за да ме издържат нашите, а защото ми е било интересно това нещо, а и да мога по-лесно да си намеря работа. Плюс това познавам много жени на моята възраст, които освен че учат, но и работят. Така че не ти се получи много да изкарваш жените най-мързеливият пол. Да, видях какво си коментирал, че мъжете не си падат по кифли, а напротив, по натурални жени. Аз пък съм на друго мнение, от опита си съм видяла, че мъжете харесват жени с хиалурон в устните, със силиконови гърди и 100 тона грим. И, да, всеки има право да иска това, което иска. Аз копнея за човекът в когото съм влюбена, когото обичам, мисля и че го заслужават. И не е заради това, което има, а заради личноста, че е внимателен, културен, кавалер, и факта, че е самостоятелен.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 87c287885e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

33.   № 28, харесва ми post scriptum-ът ти. :))
И това за fast food консуматорите също ми хареса. Скачат от "софра" на "софра", хапват си набързичко и отлитат да нагризат следващата по-интересна душичка. Не визирам само физическото, но предимно емоционалното консуматорство, ако човекът отсреща влага душата си в отношенията, за разлика от тях.
~♥~

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 593138882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

34.   Авторе, съветът ми е да не се занимаваш с жени, които са на разстояние, по-голямо от половин-един час път от теб. Дали ще я срещнеш на живо или в интернет, няма значение - важното е да не се хващаш с такава, която е от друго населено място, предполагащо редки срещи и ограничения във времето. Историята показва, че почти всички такива връзки са обречени и след време се разпадат. Колкото и да са заредени с желание в началото, после липсата на време заедно оказва влияние. Двама души, особено в самото начало, трябва да общуват очи в очи редовно, а не от разстояние или с редки срещи. Ако пък се стигне вече до започване на връзка, в никакъв случай не живей у жената!
Аз миналото лято дори се колебаех дали въобще да се занимавам с една мацка от срещуположния квартал на Пловдив, защото настояваше да се преместя в нейното жилище в нейния квартал, а аз настоявах да сме в моята квартира, защото живея в най-зелената част на града и тук е чудесно за разходки и живеене, а в нейния квартал е пренаселено, гъмжи навсякъде от задръствания, шум от коли, почти без зеленина е и навсякъде има строежи. И в края на краищата никой не отстъпи. Грешка е мъжът да се нанася при жената, защото рано или късно ще се зароди едно усещане у нея, че хем тя владее нещата и мъжът е слаб, хем, че е прецакана и използвана, осигурявайки тя дома (дори и да се е случило по нейно желание). Или трябва да са при мъжа, или да си вземат обща квартира. Като краен вариант дори обмислях да наема за нас двамата нова квартира някъде около нея, дори тя да не живее постоянно в нея, но тя и това отказа, твърдо настоявайки да съм в нейното жилище, така че нещата бяха ясни нататък.

==================================

Номер 32, изкуствените кифли със силиконища и всякакви други намеси по външността им породени от болни комплекси за малоценност и жажда за привличане на внимание и одобрение, са харесвани не от "мъжете", а от "мъжете, към които ти си насочила вниманието си". Ето това е ключовата разлика, която тънко избягваш да споменеш. :)

==================================

Номер 28 е написал хубав съвет в послеписа си относно мъжете, които се опитват да се сватосват в тази тема. И има защо да го е написал. Има отчаяни мъже, които биха се предлагали на жени много, ама много под тяхното ниво - и физическо, и умствено, и като постижения. Но и самите жени искат много по-развит от тях мъж, така че е рядкост да има двойки, в които мъжът и жената са сравнително равнопоставени. Но това не ги прави по-сигурни, тъй като тогава пък може всеки да си е твърде самодостатъчен или твърде взискателен, мерейки другия според себе си, и това да им навреди. Няма писани правила за връзките. Едно е сигурно, обаче - двойки, в които жената следва мъжа, който пък е водещият във връзката в традиционния смисъл, познат от векове, са много по-сплотени и устойчиви във времето; особено, ако се налага да преминават през житейски трудности.
Най-щастливите жени, които съм виждал, са били именно кротки домакини с деца, които се грижат за къщата, докато мъжът работи. Някои от тези жени също работят, но и мъжът се включва в домакинството. А други жени, които са се хванали за шлифера на някой заможен любовник, само се заблуждават, че са щастливи, но всъщност просто са материално задоволени и дълбоко в себе си се чувстват угнетени и самотни, пък дори и около тях да гъмжи от "приятелки" (интересчийки) и мъже (искащи просто да ги изчукат). Това е един измислен балон, в който живеят, като обикновено установяват всичките пропуски, които са направили, едва като позагубят младия външен вид и вече няма кой да ги желае и издържа.

Аз не бих отрекъл с лека ръка вероятността мъж и жена да се запознаят по интернет и от това да произлезе нещо красиво и сериозно, защото примери има достатъчно за това с двойки, които от години са заедно точно след едно такова запознанство, което не би се случило при обикновени обстоятелства извън Мрежата. Това е просто още един случаен начин пътищата на двама непознати да се пресекат, просто е по-труден, защото много хора и от двата пола имат склонността да лъжат за себе си. Не, че на живо също не лъжат мнозина, но поне относно външността си (излъчване, килограми, ръст, години, жестове) и изказа/ума/обноските си (пряка реч в разговор, в който нямат време да избягват неудобни въпроси или да премислят стратегически какви реплики да пишат) е по-трудно да излъжат тогава, когато някой ги вижда лично с очите си и чува с ушите си. Отделно, че едни написани думи по интернет могат често да бъдат възприети погрешно, тъй като тогава не чуваш това, по който са изречени, нито виждаш настроението на човека остреща. При четенето до известна степен всеки наслагва част от своите възприятия върху думите на другия и ако например някой е угнетен и нервен, може да възприеме по кофти начин нечии написани думи, докато всъщност другият въобще да не е имал това предвид.
Но независимо дали на живо или по интернет, общуването и запознанството не бива да са от отчаяние и с нагласата, че непременно нещо трябва да се случи. Важни особено много за мъжете, които трябва да следват своите цени в живота и работата, а другото е просто допълнение и да не позволяват някой да ги отклонява от основната им цел. Много жени искат да променят мъжа, искат той да се откаже от своите занимания, дори да пренебрегва приятелите и работата си, а накрая не са доволни от това, че мъжът им е угодил (т. е. не са доволни от собствените си прищевки), тъй като той се оказва различен от онзи мъж, който първоначално са харесали дотолкова, че да имат интерес към него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 61510f2e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   34 - Кифлоприземител, евала човече! не един коментар имаш, който е пълен с истини и смислени неща. Супер много ме кефи как им го казваш директно и съм напълно съгласен с теб! Дано повече дами прочетат този коментар и да им е за урок..

 
  ...

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 68bf6b6066
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   Кифлоприземител, признавам, че прочетох набързо коментар номер 34, тъй като времето ми е малко по-ограничено, а желая да отговоря и аз — определено първата част, засягаща жилищата, прикова моето внимание. Вероятно ме жегна, тъй като по някакъв начин го свързах със себе си, иска ми се да ти предоставя моята гледна точка.

Ще започна от по-далеч, за да придобиеш някаква представа за мен. Единствено дете съм в средностатистическо българско семейство, по стечения на обстоятелствата родителите ми нямаха стабилни финансови възможности, за да живеят в собствено жилище, докато бях на по-крехка възраст. Именно поради тази причина живеехме в столичен тристаен апартамент с още трима души — баба, дядо и леля. Никога не съм имала самостоятелна стая, преживях детството си и пубертета, делейки такава ту с родителите ми, ту с леля ми. Някои месеци за нас бяха борба, трудно се справяхме. С годините осъзнах, че моят шанс да се измъкнем е чрез учение, труд и усилия. В училище получавах стипендии, участвах в проекти, в олимпиади, печелех награди, преминах през всевъзможни изпити с отличие, включително и CPE с отлична оценка. Когато вече бях навършила 18 години, майката на баща ми, за съжаление, почина, оставяйки след себе си наследствени имоти. Родителите ми седнаха, обсъдиха бъдещето и решиха, че съответните имоти не биха били използваеми от нас и поради тази причина би било най-удачно да се продадат, а парите да бъдат използвани за моето образование и малко двустайно жилище, закупено „на зелено“, в което да се нанеса самостоятелно. На 19 години реших да кандидатствам и да започна своето висше образование в частен университет, вярвайки, че ще получа стипендия там, въпреки че всеки ме убеждаваше, че не е възможно, защото нямам връзки, не познавам никого — стипендиите били за „специални хора“, към чиято група аз едва ли не не спадам. Не спирах да уча, участвах в проекти, ходех на практики, стажове, но успях. Получих стипендията и доказах, че нищо не идва даром и целите, ако бъдат преследвани достатъчно смело и твърдоглаво, биват осъществявани. Дори родителите ми трудно повярваха на този успех, една от общо 27 стипендии за целия випуск (за всички специалности). Това съм аз. В настоящия период работя по специалността си, като комбинирам това и с университет, удовлетворена съм, честно казано.

Та, сега пряко по темата: в момента живея в жилището, което преди няколко години се закупи от родителите ми. Стегнахме го с общи усилия, извършихме довършителните работи след акт 16, закупихме мебели и т. н. С приятеля ми сме почти от 2 години заедно, той не е родом от София, затова и се възползва все още от възможността за общежитие. Много често е при мен, остава за няколко дни или за седмица, не чувстваме напрежение, като аз не смятам, че съм „повече от него“, не го потискам или притискам. Обсъждали сме неговото нанасяне тук и вероятно ще се случи съвсем скоро. Обичам го много, обожавам компанията му и се чувствам готова за тази стъпка: на мнение съм, че който има възможност, предоставя такава и на другите. Заедно сме, за да се подкрепяме — защо да се мъчи с наеми, когато приятелката му живее сама и няма абсолютно никаква пречка за това и той да живее при нея? Аз вярвам в него, познавам го, виждам колко е всеотдаен, искрен, упорит, работлив, лоялен, уважаващ и оценяващ ме. Наясно съм с това колко невероятен и важен за мен е. Фактът, че не притежава собствено жилище или трудно ще си позволи наем в столицата, не го превръща в човек, на когото да гледам с прикрито презрение, когото да подценявам или с когото да имам проблем, чувствайки някакво надмощие, поставяйки го в зависима от мен ситуация. Не. Аз съм тук за него и той е тук за мен. Историите за това кой при кого „живеел наготово“ са огромна отживелица според моите разбирания. Както казах, който има, осигурява за съвместното бъдеще. Място за някакви сметки няма, имайки предвид, че решението е напълно достъпно и за двама ни. Идва при мен, не се тревожи и не се тормози. Защо да е трудно, когато би могло да не е?

В заключение ще си позволя да кажа следното: ако една жена си позволява да мачка мъж с идеята, че той живее под нейния покрив, то на нея ѝ липсва елементарно достойнство и самоуважение. Липсва ѝ и друго — искрена любов и разбиране, а това е наистина много лошо. Дори пагубно.

- Cupcake, Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6ddbb2700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

39.   36, звучиш фалшиво.

КП, кога ти остава време за нещо друго, освен за писане тук? Живееш във фантазиите си. Опитът ти в общуването с жени се свежда до интернет - пишейки из форуми и сайтове за запознанства.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7fd81f4ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

40.   Satanic, може да си хубава и поддържана, може и да си морална, знам ли, но си изтрещяла! Само да не е заради прекомерно подлагане на диети.
Как може изобщо да се впечатляваш как те наричат разни хора, които дори не те познават и да се обиждаш от това.
За мен има смисъл да се харесвам само на хората, които аз харесвам. Останалите са просто фон.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5a43443326
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

41.   Номер 39, последното ми мнение в темата е отпреди 6 месеца и половина. През това време имах достатъчно време да работя по няколко поръчки, срещали сме се с приятели, ходихме на три почивки на море и още много други неща. Успях да заделя време и за някакъв упорит вирус, който ме желаеше почти цял месец. :)
Замисли се колко минути образуват едно денонощие и колко минути отнема да се напише едно мнение с определена дължина. Решаването на уравнението ще ти даде ясен отговор колко свободно време ми остава извън писането на това мнение.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 454e912d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

42.   Номер 36, ако някои коментиращи тук имаха поне 1% от твоят разум, твоята сила и твоята емоционална завършеност, нямаше да се водят тъпи войни между половете. Пожелавам ви всичко най-хубаво с приятеля ти!

- Коткопреброител

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 908c435ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

43.   До н. 39-съгласна съм с теб, освен това-не забрявяй, че опитът на КП не се свежда само до сайтове за запознанств, но и до сайта Бг. мама, там той е редовен потребител-учи се на всичко оттам-на Астрология, на връзки с жени, всичко каквото се сетиш:)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 77febfcfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

44.   Това с теглото ме уби сериозно :D Няма да крия, че съм от пухкавите - на ръст 163 съм 60кг. Имам си и дупара и гърди и не ми пука дали влизам в нечии критерии. Така съм щастлива, нямам здравословни проблеми. По едно време се бях вманиачила да отслабвам и си купих мини пътека. От 3 месеца е завряна под леглото. Може в един момент пак да ми дойде музата. Ама с някой, който ми брой залъците няма как да бъда. Независимо какво предлага той. По-важно от собствения ми комфорт няма.
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ed764c2184
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

47.   Н 44 нещо подобно съм и аз, но атлетична, спортуват цял живот. Иначе ако попаднеш на някой като кифльо, освен залците, ще ти брои и стриите и ще следи дали си си изтъркала петите хаххахха. Нищо, че ти ще трябва да съобразяваш никога да не сложиш токове, че ще го гледаш отвисоко.
Пък за секса с такъв дребен... жена си, знаеш. То ти да го подмяташ насам- натам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d8342e1947
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   До модовете - защо постоянно цензурирате коментари към Кифлоприземител а неговите глупости ги публикувате? Има хора на които им е писнало от тъпотиите му но вие ги лансирате. И без това е едно и също винаги е с коя спал с коя излизал само дето се оказа че излизал с разни жени с проблеми и като ги разведрил и ги накарал да се усмихват и те му били шута :) Постоянно се хвали къде ходил и колко пари имал от това че дърпа полигончета на носорога :) Много претенции много разбира голямата работа пък женен без деца що така? Само заблуждава хората но няма проблем да лансирате заблудите му а други мнения се цензурират? Защо?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d9c7b0b4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

49.   Авторе, абстрахирай се изцяло от мненията тук и изобщо чужди мнения. Всеки си има тотално различна негова реалност, пречупена през нейните/неговите се травми/комплекси/вярвания. От така опитаното звучи да си качествен мъж. Сложи една усмивка, ведро настроение и вярвай. Просто вярвай и нещата ще се получат. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14ca9fe98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

50.   Зависи как пишете, номер 48! Без да съм модератор, мога да си представя какви неща не биха били публикувани. И каква точно ви е драмата с "Приземителя", ако не сте кифли? Има си слабите страни и тъпите реакции /чели сме му писанията все пак/, но ако се зачетете, казва и доста верни неща! Вас какво точно ви бърка този типаж?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5a43443326
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

51.   Номер 48, за твое успокоение ще ти кажа, че и някои от моите мнения не биват одобрявани (или отделни абзаци от тях биват изтривани), макар че никога не си позволявам да отправям грозни обиди и закани към хората, които бълват такива по мой адрес в щедри количества. Дори напротив - правя си труда да отговарям надлежно на отправени към мен въпроси, без да падам на нивото на тези по-нервни участници в беседите. На лошотията не отвръщам с лошо и не се засягам ни най-малко от обиди и подмятания, защото съм наясно какво представлявам като съвкупност от качества и изградена ценностна система.

Съгласен съм с теб, че съществуват жени, които са объркани в мислите си и съзнателно позволяват да е така. Най-честият им проблем е, че имат лошия навик все да се сравняват с останалите жени и да си мислят, че заслужават повече от другите. Когато една среднокрасива жена, например, види как по-малко привлекателна на външен вид жена е редом до някой готин и/или богат мъж, тя си мисли наум "Хм, ами ако тази мухла си е хванала този мъж и се радва на този живот, значи аз заслужавам повече от нея! ". И едни мрачни мисли започват да я човъркат ден и нощ. Поради това, макар и вече да са започнали с чисти помисли една връзка или дори да са вече омъжени, тези жени, податливи на постоянни сравнения, макар да живеят в разбирателство с мъжа до себе си, в даден момент може да не издържат на това колко привидно щастливи се изявяват други жени (особено сега във времената на натрапената показност в Instagram) и малко по малко се променят до такава степен, че стават избухливи, все по-недоволни, нетърпими в поведението си, започват да изискват безумни неща, стават черногледи, неискрени в общуването и в крайна сметка спират да ценят доброто отношение на мъжа до себе си. Спират да го уважават, без той да се е отнасял лошо с тях. Прекрачвайки тази граница, въпросните жени - волно или неволно - започват да се възползват от търпението, грижовността и всеотдайността на мъжа. Все ценни качества у него, които дават спокойствие на всяка една нормална жена и заради които тя първоначално го е избрала пред останалите мъже.

А какво лошо има в това да извайваш красиви повърхнини в Носорогчето и да продаваш творенията си на състезателни отбори или на частни лица с нелоша печалба? Те плащат, а аз не се дърпам. :) Ако искаш да се трудиш и печелиш по същия начин, не се дърпай и ти.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 14ca9fe98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   Скъпи дами, втрещява ме идеята на някои коментари какво е пухкава жена. Нормата за тегло спрямо ръста /по мои спомени/ е ръстът минус 100 да е равно на теглото. При ръст 1, 63 /пример от темата/ тегло 60 си е в нормата, даже с няколко кила под нея. Каква пухкавост? Спрямо ония закачалки, манекенките ли? То на техен фон и умиращите от глад африканчета са пухкави и прехранени!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d8342e1947
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

53.   До кифльото - жените това жените онова едно и също всеки път... Ти май като говориш за жените май визираш себе си ;)

До 52 стига с тия кила и глупости. Ако една жена е 60 кила ама мускули а друга със същият ръст е 55 ама само банички теста и захар дали втората ще е много добре изглеждаща? Мен пък ме втрещява идеята как се наричат жени с нормална визия - закачалки хаха друго си е при грух грух нали? Или гроздето е кисело понеже е високо. Айде първо бъде с няколко манекенки пък тогава се изказвай защото с "пухкави" всеки може да е ;)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6c4cd46a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

54.   Поредната тема, осрана от Кифлата. Но тя се осира с позволението на модерата и с очевидно мълчаливото му съгласие с мненията на Кифлата, които са далеч от реалността.
То не бяха “статистиките” за самотните майки. Нищо, че в тях са само малцинства, от които повечето си имат бащи, но искат допълнително да точат пари от държавата. Мненията на Кифлата са и удар по жените, на които съпрузите им са починали рано от заболявания или катастрофи, като катастрофите в нашата държава са много често явление пак заради такива всезнаещи състезатели със самочувствие, че могат да карат. То не бяха “главоломния брой новородените с малформации от пушачки и алкохолички”, нищо че някои работим или имаме близки роднини, които работят точно това по цял ден с години и това само буди невъобразим смях в нас. В 50% от случаите причината е в мъжа, особено в тези над 40, към които и ти спадаш. То не бяха глупости от рода на, че заради неносенето на сутиен гърдите увисвали. - а то е ТОЧНО обратното, от носенето мускулите закърняват и увисват. Като ти четем “мненията” за жените, здравословното им състояние и проблеми и полова система - Ми то ти половин гинеколог ще излезеш бе! Чакаме сега на женичките да ни препоръчаш и хапчета против менструални болки и марка превръзки да не ни протича цикъла!
Излязът си като цирей на задника на нормалните четящи сайта. Модераторчето най-вероятно ще ми изтрие отново коментара, въпреки доброят тон, но то е характерно за него, понеже не му изнася.

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker