До успелите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До успелите жени
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2077 пъти
Питам жените, които са успели. Мъж съм на 33, но без значителни успехи в живота.Имам европейско излъчване,минималист,нямам пари. Имам приятна външност, някои казват че съм красив.Поддържам се и физиески ,тялото ми е спортно.
Има ли шанс много успяла жена да ме хареса в интимен план,споделяне на време заедно,секс и т.н, или задължително трябва да имам минимум бекграунд на нейното ниво.
Писах на една много успяла спортистка в инстаграм и ми отговори. Две вечери си пишем. Има много възможности ,приятелка е с други известни хора и едва ли има време да скучае.На около 25 е, и е ясно, че е свободна. Стана ми интересно.Мислех си,че такива хора са недостъпни за такива от моята черга.
Да не се разбере погрешно. Не искам нищо от нея, не ми е даже до връзки.
Въпроса е принципен. Мъж без статус с успяла жена( изглеждаща също красива)?
Възможно ли е в Бг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 9af4ac5cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На 33 трябваше вече да ти е дошъл акъла , вместо да се занимаваш с глупости да си "пишеш" като децата с кифли.
.
А на конкретния въпрос : не , нямаш шанс с успяла жена и то не защото си беден. А защото си първо мързелив за да си беден на 33. Никоя успяла жена няма се хване на повече от това да те използва за секс играчка . Обикновено средата на тая жена ще е от успели хора , ще я е срам да те покаже такъв мързелив

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 63732cdf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Приятел, на теб времето ти е за деца и съпруга, а не да търсиш секс от спортистки...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7d469c9d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нямаш шанс освен да те ползва за секс, ако не си и там посредствен. Но и да си добър в кревата, след време ще те смени. Ще си хване мъж от своята класа и ще те разкара.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a61bb0e9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Имаш шанс, но не с всички успели жени. Зависи тя какво търси. Може да търси лоялен човек, с добро отношение към нея и с приятен външен вид например. Ако си нейн тип, няма да има проблем. Разбира се, други успели жени, търсят мъже от тяхната черга. Някои бедни жени пък търсят само богати мъже. Така че нека това да не те спира. Няма как да знаеш какво търси конкретна жена, без да я познаваш. Жена съм.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 36dbe283ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мадамата на 25 и успяла, ти на 33 и още кекса му е в главата. Само кекс търсиш и само това предлагаш. Отива ли ти на възрастта?
Нямаш шанс, защото си духовно беден човек.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0bda7dc7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мога да ти гарантирам, че това момиче има минимум 100 съобщения от други мъже, които даже не е отворила да прочете. Щом на теб ти е отговорила и даже си пишете няколко вечери - значи има шанс и те харесва чисто визуално.
Вече до къде ще стигнете зависи от теб и нейното желание.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: fc97570cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Знаеш ли най-добре ще е действаш,а не да питаш тук какво и как да правиш.На тази възраст се предполага че си зрял и знаеш какво искаш от живота,такива колебания са характерни за пубертети и юноши не за мъже в разцвета си.За финал ще ти дам няколко сценария: 1ви:пробваш се с момичето,отрязва те и продължаваш напред,2ри:отново се пробваш с момичето,само че ти връзва и си щастлив,3ти:не правиш нищо,караш го на ръчна и питаш по форумите какво да правиш.Едно от трите неща ще се случи със 100% сигурност,кое ще е,това вече си зависи от теб!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 54576ccbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Пич, в този живот всичко е възможно.
Правилно е, че си писал на спортната курва! Това показва, че самочуствието ти е добро, а дори само с добро самочуствие можеш да стигнеш далече. Ако имаш и комуникативни способности, можеш да се пласираш къде ли не.
Освен това е правилно, че си се ориентирал към спортистка. Много по-разумно е от някой "бизнесдама" на 35 , която ще те вкара в менталната клиника.
Дерай и пиши как се развива връзката.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4b6785f80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тази жена е богата, известна и успяла, извоювала е сама успеха си в живота, и вероятно е много трудолюбива и работлива, а ти с твоя мързел мислиш ли, че си достоен за нея? Мислиш ли, че при целия този избор от красиви, богати и успешни като нея мъже от нейната класа, ще се спре точно на някакъв си натопорчен, загорял мераклия за секс като теб, дето иска само да си направи кефа да я измушка, та после да се хвали пред приятелите си, че е забил успяла мацка? И можеш ли изобщо да ѝ предложиш нещо друго, освен само един гол к*р? Не очаквай нищо сериозно да стане, дори и да те огрее с нея 1 път, ще си остане само 1 път и никога няма да я видиш повече. Вероятно и сега си играе с тебе и само те мотае и те ползва за да помпа самочувствието си, както прави и с 1 останалите 1 млн. мъже от съобщенията към нея, а за реално чукане си има някой мускулест татуиран фитнес батка, който я тряска яко всяка вечер, и вероятно не можеш да му стъпиш на малкия пръст нито по физика, нито по финанси, нито по нищо. Загубена кауза, откажи се. По добре си намери някоя жена от твоята черга (както си се изразил) която поне ще знаеш, че си е за тебе и няма да иска толкова много пари за много неща.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 553d4d3421
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото и странно да изглежда, повечето от тези "известните" са свободни, при това за продължително време. Програмата им е такава. Спомнете си оня от Биг Брадър...как му беше името и Венета Райкова. И това изобщо не е някакъв изолиран случай.
Категорията мъже, с които ги среща живота, обикновено са абсолютно непригодни не само за връзка, ами и за отношения, продължаващи повече от седмица.
При мъжете е абсолютно същото. Повечето известни мъже имат дългосрочни връзки със съвсем обикновени жени.

Сега...ако чакаш някоя да те издържа, определено няма да го бъде. Извън това, имаш шанс. Голям, при това!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a987175a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм учителка на нейната възраст и трябва да ти кажа, че с много мъже съм си писала дори с месеци, но не ги вземам насериозно. Та ти щом нямаш пари, сам не се вземаш насериозно. Искаш като фукане да се сдобиеш с такава жена, но вие сте много различни.
Дори да сглупи да се събере с теб, ако продължава да те мързи, рано или късно ще си отиде. Ти нямаш уважение към нея, ако искаш да си с нея като мамино синче.
Нуждаеш се от работа повече от жена!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 15401c92f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незрял си, на 33 г. търсиш само физически отношения. Сигурно защото сам осъзнаваш, че няма какво друго да предложиш. Ако знам, че съм положила усилия да си осигуря нормален живот и успявам да покривам нуждите си, работя много, грижа се сама за цяло домакинство и т.н., не бих погледнала мъж, който не е положил усилия да подобри собствения си живот и понеже е по-лесно да не иска много, отколкото да се потруди, предпочита да се ограничава за всичко - оттам и минимализмът. Имах период, в който работих за минимална заплата и месеци наред живях в постоянни лишения. Но един ден си казах, че няма да допусна повече да живея така, напуснах и още 4 месеца си търсих по-качествена и по-добре платена работа. Подбирах много и намерих. Та човек може да промени живота си, ако пожелае, но струва усилия. Онези, на които мизерията им е в душата, предпочитат да се задоволяват с малко. Затова и успялата жена няма да ти е по мярка или по-скоро - ти на нея. Нямаш какво да й предложиш. Не я заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a4b982e6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Какво значи успяла?
Спорта е до време.
Вярно е, че на жените им пишат много мъже..

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8f0de8b5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Първо много си зависи от жената, защото какво разбираш ти под "успяла жена"? Едно е жена с кариера, друго е боготашка дъщеричка. Да и двете имат пари, обаче...
Съответно и приоритетите на тези жени са различни. И ако едната си търси солиден мъж с кариера, то другата по-скоро ще си търси богаташко синче, с което да обикалят по баровете и да ходят на шопинг в Дубай.
Е, ти не си в нито едната, нито в другата категория, така че явно трябва да впечатлиш жената с други качества. И все пак ще ти се получи доста трудно, защото стандарта ви на живот е много различен. Тя дори и да не го прави на въпрос, дори не се замисля, че като излезе на вечеря, примерно, не влиза в някоя закусвалня, а директно се насочва към скъп ресторант. Или уикендът е на спа. Все неща, които са част от ежедневието й, но на теб ти идват скъпо. Така, че не знам, малко трудно ми изглежда да се получат нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 89f9600988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С конкретната мадама имаш шанс, но реално като те опознае и разбере, че нямаш намерения за нищо сериозно, не знам дали ще бъде нещо повече от флирт и може би секс. Изобщо не става дума за пари тук, не всяка успяла жена си търси мъж от същата черга, но вероятно има други изисквания като доброта, зрялост, работливост, които при теб ги няма или поне от написаното от теб стигам до този извод. Не го приемай като критика, всеки живее живота както го смята за добре. Сега си на 33 и изглеждаш добре, но примерно след 10-тина година няма да си същият и тогава какво правим? Тя самотата не убива, но защо един хубав, здрав и прав мъж да няма някого до себе си?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1d87454537
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Аз съм успяла жена и мога отсега да ти кажа - не, нямаш.
Не, защото финансово не си стабилен, колкото съм аз (това с желание се коригира), но защото ментално не си ми на нивото.
Не ми трябва човек, който да се лепне за мен и да си изкарва хубаво с мен в леглото, ако ме разбираш.
Не бих губила време за това.
Жена като мен търси достоен партньор,с който да си сподели живота, а не някой, когото да забавлява и за когото да се грижи.
По-възрастните омъжени заможни жени може и да са съгласни на такива отношения, но аз не.
Никакъв външен вид и мускули не могат да ме впечатлят.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 90e4567267
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не, според мен е много малък шанса за такава връзка, освен за секс. Личи си, че не си минал на тези години през смеен тип взаимоотношения. Да, кажем, че началото е супер. После се започват битовизмите. Жените, които са успели са свикнали на стандарт. Да речем уикенди на спа, фитнес, маникюр, жилище в топ квартал, кола. В най-добрия случай, няма да иска да покриваш нищо, но ще иска да си равнопоставен. Може и да си голям красавец, но без пари не става. За това винаги съм казвала, всеки да си търси според чергата. Връзка се гради за жалост и върху тези неща. Дори и момичето да е супер свестно , теб ще те подгонят комплексите в един момент. Търси си красавица и тя бедна, като теб, на тези години може и с дете. Там имаш шансове да имаш и по-успяла.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7cbfa65d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Не знам какво се има предвид, че една жена е " успяла", но такова определение се използва в западния свят, където феминизма ще доведе ( вече го прави) обществата там до тотален нравствен и морален упадък. Както вече е писано в няколко теми в този сайт, където на жената е дадена много свобода, нещата не отиват на добре, общо взето развратната сексуална природа на жените се проявява в пълна сила под прикритието на стремежа за равенство между половете. А пък се вижда, че в обществата дето жените са " успели", носят панталони и се правят на мъже, точно те един ден ще бъдат " победени" от тези, където жената се използва за разплод и за домакинска работа, не й се дават права и като цяло е мачкана от мъжа( това пак е крайност, но пък явно надделява над другата крайност с прекалената свобода). Докато модерната успяла жена има по 20 партньори( тъпкачи), " използва" мъжете за секс и като стане на 40 едвам ражда 1-2 деца, ако това изобщо стане, арабите, които вече са страшно много в Европа, на тази възраст вече имат няколко деца и чакат внуци. В този смисъл, някъде през този " модерен" до един момент век, Европа ще се превърне в континент, населяван предимно от араби и ще се живее с техния начин на живот. Което от една страна ще направи жената отново по- нисша от мъжа, но от друга ще доведе до икономическа разруха и примитивно поведение на обществото, защото при арабите единственото позитивно нещо като цяло е, че не дават на жената да покаже истинската си същност чрез " права за равество". Затова балансът е важен, но пък е факт, че едната крайност( където жената е тотално мачкана) ще надделее над другата( където жената е по- скоро вече става символ на разврат и пошлост, а не на майка и съпруга).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8f7d761f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Успяла ули неуспяла жената си е жен и успеееш ли да и влезеш под кожата ти ще дерижираш събията.
Изобщо не ги слушй разни офисни шматки, какви ти ги разправят.
Тези с големите претенции и планове ги е яд че духат супата а на някой нещата им стават с лекота. Такива не им върви никак.
Давай напред смело с деликатни стъпки и може и да стане нещо пък и да не голям праз.
7,8 са ти дали пълните инструкции всичко останало зависи и от теб и от обстоятелствата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0429c10e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Бе те в тоя успял до успелия, мила моя майно льо. Всичките световно известни спортисти, бизнесмени, порно актьори,страшна работа...

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: aac1fa39e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Успелите жени имат резерви, ако им липсват такива или са авантюристично настроени си купуват. По често за тази цел ползват услугите на жиголо.
Ти дали с евро имидж или си мислиш така, на знам. Но ако си привлекателен сега нямаше да задаваш тук въпросите си.
Ан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: ce52dd4249
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Успяла жена е жена, която е намерила правилния мъж за себе си, грижи се за него, създала е дом и семейство с него, родила му е здрави деца, откърмила ги е, отгледала ги е, нахранила ги е добре, облекла ги е и ги е възпитала и изучила добре. Това е успяла жена.
Типът жени, които визира н. 16, давайки пример със себе си, се наричат кариеристки. Това не са успели жени по смисъл, а само донякъде по форма.

Нека питаме номер 16 как смята - ако мъжете можеха да избират между истински успелите жени и "успелите" жени тип кариеристка кои биха предпочели за своя съпруга? Как мислите, какъв ще е процентът мъже, който биха предпочели кариеристки за майки на децата си?

16-ката ще възрази, че тя ще нахрани и облече децата си по-добре и ще ги изучи на по-добри места, отколкото много други родители и ще е права, но само ако гледаме нещата по форма, но не и по съдържание. Ако схващането за добрия живот ни се състои в марката дрехи, ресторантите и елитните вузове, значи 16 е права. Но за мен добрата дреха не е най-скъпата или марковата. Добрата храна не е най-скъпата от магазина, както и най-доброто образование не се измерва с елитността на вуза, в който следва чедето.

Отново най-качественият коментар по темата дойде от мъж. Говоря за номер 18.

Жените в България наравно с европейките и белите американки не си дават сметка, че дори и да са успели да родят (по-скоро чрез секцио) деца, дори да са ги облекли в Долче и Габана (или както се изписва там), дори и да са завършили платено Харвард, това всичкото далеч не означава добър живот. Добрият живот води до добри резултати. Добрите резултати се познават по добрите плодове на труда. Ако се запитаме кои са другите добри плодове на западната цивилизация освен технологичния прогрес, ще зациклим. Дори този технологичен прогрес тепърва такива жестоки финансово-икономически и социални катастрофи ще създава, че ни е бедна фантазията. Т. е. имам предвид, че дори най-голямото постижение на тази цивилизация ще унищожи създателите си. Един вид гигантски жив Франкенщайн в действие.

Какво от това, че сега сте богати и имате пари в портмонетата си, мили дами? Вашите деца и внуци няма да наследят земята, която им е наследство от предците им, запазена хилядолетия наред. И 18 много доре обясни защо.

Ще дойде поредната дебелоглава мутра на власт, поредният син на виден комунистически лидер с купена ХАРВАРДСКА диплома и българите ще изчезнат от България. Нека изчакаме само още няколко десетилетия.

Финикийските знаци менят собственика си. Но заради финикийските знаци някои ще загинат. Но това няма да са арабите!

Семейство не се прави с пари, скъпи сънароднички! Нито дом, нито Родина! С любящи хора се прави!

Сега продавате душата си на Мамона, но вашите деца няма да са наследници на тази земя. Ще изчезнат или ще се разпилеят по света.

Иначе 16-ката като я слушаш и погледнеш на живо е много успяла...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0ffde28410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Много сте зли! За всеки влак има пътници. Както се казва търнето ще си намери похлупак, ако търси. Така и в приказката, гърнето се търкулнало и си намерило похлупака. А защо се търси "успяла жена" не е загатка. Стандарти, мечти и нова "самоличност" за пред себе- подобните.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ab8de8a012
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Дефинирайте термина "успяла жена" за да знаем как точно да помогнем. :)
Чета, че спортистките в България били богати... ама вие въобще не сте запознати, щом говорите така. Дори и олимпийска шампионка да е, тука свеждаме бройките до 3 ако не се лъжа от последната олимпиада, то премията за златен медал е 250к лв. 250к лв. не правят жената богата. Че толкова струва тристаен апартамент в Дружба без основния ремонт.
Повтарям- деифинирайте термина "успяла жена".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: bb1e4ebabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Както някои казват, нямаш шанс, защото може и да си красив, но ако имаш само средно образование, едва ли ще си намериш успяла жена/момиче и да имаш връзка с нея! А щом тя се глези, би трябвало да си покрива тези разходи сама, без да търси пари от теб! Да оставим ресторантите-ти можеш ли да готвиш? Можеш ли да я изненадаш с нещо? Помисли си какво можеш, така че тя да остане доволна и евентуално да се вземете

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker