Каква е причината един бисексуален или гей да иска да бъде с жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква е причината един бисексуален или гей да иска да бъде с жена.
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 962 пъти
Здравейте, пише жена на 30 годишна възраст. Вече живеем по- свободно, не сме в комунизъм или друг режим, хората станаха много по- либерални и отворени...Въпросът ми е, ако един мъж е гей или би, защо продължава да се крие или да лъже хората. Кого лъже всъщност, себе си или другите. Питам, защото наскоро имах връзка с мъж, баща на 4 деца от различни жени, който е разведен и сам. И опознавайки го разбрах, защо жените са бягали от него. Нормално ли е докато говори по телефона с приятел да си мачка пениса през боксерките,някой от приятелите му да му пишат след полунощ и да му пращат видеа с мъжки полови органи. По време на секс сам да си иска, масаж на простатата и да не може да свършва. Да обръща повече внимание на външният си вид, отколкото жена би го правила и да се лигави често, като си преправя гласа. Да се вълнува повече от общуването с мъже, отколкото с мен. Събирайки всички факти един ден не издържах и му казах, да бъде щастлив с човека с който наистина иска да бъде, като след думата човек сложих в скоби(Мъжа или жената).Той ми отвърна,че съм психично болна и ме блокира. А дни преди това, когато бяхме разделени за 1 седмица ми пишеше, че иска да живее с мен, че ме обича и че не може без мен...Не мисля, че е искал да ме показва на родителите си, за да съм параван, защото преди мен е имало много други жени.. тогава, се чудя защо преди той настояваше да сме заедно. Написах му как се чувствам,че не се чувствам важна и обичана от него и той ме прати на лекар. Отвърна ми, че съм болна. Всеки,който споделя чувствата си ли е луд?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 23e3a68367
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Казал ти е така защото това му е защитната реакция, че даже и те блокирал..
Силни реакции/емоции може да предизвика само нещо което прикрива.
Ако си беше хетеро щеше най-спокойно да отговори, защото няма какво да го притеснява.
В крайна сметка щом не си се чувствала обичана е добре че сте се разделили.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2a77e1c808
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Остави това, че е гей (или поне би), ама как можеш да се хванеш с мъж, който е баща на четири деца от различни жени (това означава поне две). Дори да не е гей, очевидно че той не става за дълготрайна връзка. Веднъж да си направил грешен избор на партньорка е допустимо, дори може и дете да си направите в опит да задържите връзката е горе-долу стандартна житейска история (че не е правилно е ясна, едно дете не може да реши проблемите, а само ще ги затвърди, но като бонус се проваля и живота му). Но всичко това да го повториш вече е показател, че е този човек не е много читав и че вината е вероятно повече в него, отколкото в жените му. От историята не става ясно дали има трета и четвърта жена в картинката, но дори и да няма, вече трябва да ти е ясен какъв е. Разбирам, срещанали сте се, харесали сте се и прочие, но ти не се ли стресна от биографията му, когато разбра? Честно не ги разбирам жените. Значи има толкова много самотни мъже, които са без такъв тежък емоцоинален багаж (и без деца), обаче винаги ви привличат такива едни меко казани неподходящи.
А това, че е гей е черешката на торта.

П. П. Тук възниква въпроса (от чисто любопитство) какво работи тоя човек, че може да издържа четири деца и дори прави опити с нова жена, с която ако всичко е нормално трябва да има и с нея поне едно дете

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2da5205e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   авторката: той не е българин а е германец и имаме 15 години разлика във възрастта. Живеем в малко градче и сме почти съседи, чувствах се самотна, а той ме ухажваше много. Исках да заглуша болката от раздялата с годеникът ми, заради когото си напуснах работата в българия и се преместих в чужбина. Сега този мъж ми е единственият близък човек и в началото ми беше огромна емоционална помощ, защото бях подложена на психически тормоз от страна на бившият ми годеник, от когото буквално избягах.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 30077c2155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За малко гърнето да си намери похлупака но похлупака вносен и опции, пък гърнето се изтърколило по принуда на място с шарени порядки. Психичното здраве се формира от традиции, среда и контакти най- вече социални. А когато си магнит за психо индивиди става още по- сложно и объркващо за хора във вашата позиция.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2a77e1c808
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 2.
След като стана ясно, че е германец, не мисля, че е напълно гей, защото в Германия да си гей не е нещо, което би се крило. До скоро живях в средно голям град до Берлин и въобще не е странно да виждаш такива двойки по улиците да се държат за ръце (или дори понякога да се натискат по пейките в парка). В работата си имах поне двама, които не го криеха и нямаше никаква дискриминация към тях. Но от написаното от теб бих казал, че е поне бисесксуален но не и моногамен, т.е. изпитва нужда да бъде едновременно във връзка с жена да речем, но в същото време си има и желание да бъде с мъже. Накратко казано, не ми изглежда, като човек за сериозни отношения. Още повече, че вече има четири деца и едва ли ще иска още.
Авторке, а ти в коя провинция в Германия живееш? Много смело от твоя страна да си оставиш досегашния живот и да отидеш съвсем сама на чуждо място и да започнеш всичко отначало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker